Διαφημίσεις

Τι συμβαίνει αυτή την ώρα στη Χίο; ΔΕΙΤΕ τι μας καταγγέλει κάτοικος του νησιού

“Καλησπέρα εδώ και ώρες στη Χίο υπάρχει έντονη κινητικότητα πολλά αεροπλάνα και ελικόπτερο πέρα δώθε ο κόσμος έχει ταραχθεί Μεγάλη κινητικότητα στο λιμάνι! Πολύ άγρια νύχτα μετά από όλα όσα γίνανε στο νησί μας…”

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ από ΧΙΟ

Την καταγγελία την επιβεβαίωσε ζωντανά και άλλος πολίτης που μένει κοντά στο λιμάνι της Χίου, στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ 6″ στον Στέφανο Χίο.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ – ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ αυτή την ώρα στη Χίο με πολλά αεροπλάνα και ελικόπτερα! Ανάστατοι οι κάτοικοι!”
  1. ΠΑΝΤΩς στις φοτος απο το λιμανι χιου σημερα βλεπω παντου τουρκικες σημαιες αλλά κ ηρεμια…
    http://www.protothema.gr/greece/article/567141/upo-austira-metra-asfaleias-i-proti-epanaproothisi-/
    φυγανε και 60 σημερα… θα ερθουν 600 σε 2 μερες αλλα οκ….
    και για τους 60 αμφιβολια εχω μη τους ριξουν στο νερο κι ερθουν παλι κολθμπωντας και δηλωνουν νεο ονομα. με το τσιπρα κ τους τουρκους που μπλεξαμε

  2. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΗΣΥΧΟΥΣ “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ”.

  3. νομίζω πως πρέπει να ενωθούμε με τους πρόσφυγες και να φωνάζουμε μαζί: freedom
    To πιστεύω;Οχι. Προσωρινά καταλύει τα σχέδιά τους όμως…Μην επιτρέψετε να εκμεταλλευτούν τον φόβο σας , να διαμελίσουν τη χώρα και να κρυφτούν στη σκόνη που θα σηκωθεί.
    Πρώτα πρέπει να ξεκουμπιστούν και μετά το προσφυγικό…

  4. Μην ανησυχείς φίλε μου. Τα έχουν προγραμματίσει από χρόνια. Βλέπουνε ότι τα λεφτά από τας Ευρώπας τελειώσανε και θέλουν ελληνοτουρκική συνομοσπονδία. Η ελληνική μεγαλοαστική τάξη από το 22 και ύστερα θέλει συνομοσπονδία με τη φίλη και σύμμαχο. Δεν σε προβλημάτισε ποτέ γιατί Ελλάς και Τουρκία μπάκαν στο ΝΑΤΟ? Εχεις ποτέ ξαναδεί εχθρικές χώρες να είναι στον ίδιο συνασπισμό και να θεωρούν ότι πρέπει να παραμενουν εκεί πάσει θυσία. Πιάσε όλη την υδρόγειο. Πουθενά 2 χώρες εχθρικές που έχουν πολεμήσει τόσες φορές δεν είναι στην ίδια συμμαχία και δεν έχουν ακριβώς τα ίδια όπλα. Εμείς εδώ αγοράζουμε τα ίδια όπλα ακριβώς με τους Τούρκους λίγο καιρό μετά που θα τα αγορασουν αυτοί.

    Τα χουν όλα συμφωνήσει. Διάλυσαν τη χώρα και τώρα θέλουν να τη μετατρέψουν σε βιλαέτι της Τουρκίας σε ένα νέοοθωμανισμό. Ενας από τους στόχους των Αμερικανών και των Ευρωπαίων είναι να κοπεί η πορεία της Ρωσίας προς τα θερμά ύδατα.

    Διαλύουν τη χώρα και δεν πρόκειται να δικαστεί κανείς. Είναι πολύ μαλάκας αυτός ο λαός. Του έχουν κάνει 50 χρόνια προπαγάνδα στο σχολειό και στην τηλεόραση που το μόνο που τον αφορά είναι ο μισθουλάκος, ο φραπές και η σύνταξη. Αν του πεις του Ελληνάρα.. Να διαμελίσω την Ελλάδα για να μην πολεμήσεις και να μην χάσεις τη σύνταξη θα σου πεί.. Τη σύνταξη, την επιδότηση και το μισθό θέλω σε ευρώ και να πάνε να γαμηθούν όλα. Τέτοιοι είμαστε, τέτοιους θα βγάζουμε. Τώρα το πόπολο μετά τον Αλέξη θα βγάλει τον Κυριάκο να τον σώσει. Και τότε θα δεις τα παρακάτω. Αλλά τι περιμένεις από λαό που βγάζει Ζαγοράκηδες και Κούνεβες στην ευρωβουλή? Μαλλί γυαλί και παντελόνι Lee.. Αυτοί είμαστε φίλε μου και θα πάθουμε πολλά ακόμα γιατί έτσι πρέπει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *