23:32 - 04/04/2016

Το ΠΑΡΑΞΕΝΟ έθνος θα σωθεί μόνον αν καταστραφεί η χώρα

Διαφημίσεις

Οι συνωμότες όλων των πολιτικών συμμοριών με προσεκτικά σχεδιασμένες κινήσεις, ετοιμάζουν την κατοχή της χώρας και την μετατροπή των ηλίθιων και διεφθαρμένων κατοίκων της, σε μειονότητα προς εξαφάνιση.

Οι προθέσεις τους φανήκαν όταν πριν 10 χρόνια ξεκίνησαν τις ελληνοποιήσεις σε ότι πατούσε το πόδι του εδώ.

Ο Γιωργάκης και ενώ πιεζόμασταν απο την οικονομική κρίση, βρήκε χρόνο να φτιάξει νόμο απόδοσης πολιτικών δικαιωμάτων σε κάθε σαύρα που πατούσε πόδι εδώ. Μαζί του ενεργή και η κοπρονοιμική εκκλησιαστική συμμορία.

Ο Αντουάν σιωπηλός παρακολουθούσε μη τυχόν το πατριωτικό κοπάδι που άρμεγε, αντιδρούσε,ενώ η συμμορία ψήφιζε υπέρ της συνταγματικότητας της προδοσίας. Συνταγματολόγος της δεξιάς συμμορίας τότε, ο Προκόπης,συνεργάτης του εισηγητή του λαθρονόμου….Αλεβιζάτου.

Φυσικά ο Αντουάνως αντιπολίτευση, προς το κοπάδι δήλωνε κατά του νόμου ιθαγενείας σε αλλόφυλους

‘Όταν ήρθε σειρά του Αντουάν να ικανοποιήσει την μωροφιλοδοξία του και να κυβερνήσει,παρά τα όσα έλεγε στο βίντεο που είδατε, έσπευσε να υποσχεθεί πολιτικά δικαιώματα στις σαύρες…δηλαδή παραχώρησε σε αλλόφυλους το δικαίωμα άσκησης πολιτικής εξουσίας στην χώρα.

Δείτε το βίντεο
https://www.youtube.com/watch?v=nxnn4jOUiBY
Οι άθλιοι και δημοκρατικά εκμαυλισμένοι κάτοικοι της παραξενοχώρας, με γνώμονα αποκλειστικά το προσωπικό τους συμφέρον, όπως το αντιλαμβάνοντο με τον χαμηλό δείκτη νοημοσύνης που τους χαρακτηρίζει, ξεχνώντας την γενοκτονία που υπέστησαν 50 χρόνια πρίν απο τους μπολσεβίκους, τους έφεραν στην εξουσία ως συριζοσυμμορία

Οι μπολσεβίκοι το πρώτο που έκαναν ήταν να αναθέσουν στην ψυχικά υγιή (όπως φαίνεται στην φωτό) Τασία, να φτιάξει νόμο ελληνοποίησης….

cf84ceb1cf83ceb9ceb1-cf87cf81ceb9cf83cf84cebfceb4cebfcf85cebbcebfcf80cebfcf85cebbcebfcf85
https://www.youtube.com/watch?v=L2WU4Fd5008
Να υπενθυμήσουμε ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια της Δημοκρατίας, οι πολιτικοί με τις λοιπές συμμορίες προπαγανδίζαν την παραποίηση του Ισοκράτη περί μετεχόντων στην Ελληνική παιδεία….

Ο ακροδεξιός Στεφανόπουλος πρώτος απο όλους…..

Ε λοιπόν η ψυχικά υγιής Τασία, έφτιαξε νόμο με τον οποίο όποιο αλλόφυλο πάει σε ελληνικό σχολείο,παίρνει ελληνική ιθαγένεια….

Μούγκα στην στρούγκα απο τους δεξιούς οι οποίοι αναλώθηκαν σε ειρωνείες εκτός θέματος και όπως πάντα δεν κατήγγειλαν τον νόμο στην δικαιοσύνη ως αντισυνταγματικό….

Στην συνέχεια οι ανθέλληνες και εχθροί του ελληνικού λαού αριστεροί, άνοιξαν τα σύνορα και αφού βεβαιώθηκαν για τον ανδρισμό και την εξυπνάδα των ένστολων, τους έβαλαν στην θέση που τους αξίζει….δηλαδή υπηρέτες των εποίκων απο την ΑΣΙΑ και την Αφρική.

Τώρα ήρθε η ώρα αξιοποίησης του νόμου Τασία….Επι εβδομάδες ακούμε για τα προσφυγόπουλα….

Οι ευαίσθητοι αρρωστεροί, που σε έλληνα δεν δίναν γουλιά νερό….ανησυχούν….

Ανησυχούν για την μόρφωση των παιδιών του Πακιστάν…

Έτσι φροντίζουν να εγγραφούν στα …ελληνικά σχολεία …και μελλοντικά να πάρουν και πολιτικά δικαιώματα. Πούλμαν θα στέλνουν οι Δήμοι να τα μαζεύουν απο τα hospot…και οι δάσκαλοι…αυτά τα τρύπια σκουπίδια που γα….την ελληνική νεολαία με την αριστεροσύνη και τον ανθελληνισμό τους…θα κάνουν την διαστροφή τους καθήκον και διασκέδαση….

Την ίδια ώρα οι απόστρατοι στρατηγοί, που ως εν ενεργεία ανησυχούσαν για το εφάπαξ και κάναν μυστικές συναντήσεις όχι για την πατρίδα αλλά για ταμεία….αστράφτουν και βροντούν και ανησυχούν…δήθεν,μπας και λάβουν κάτι τι

Απο την άλλη ο Κουρουπλής για να μην υπάρξει κανένα εμπόδιο στα παιδάκια, διότι οι Εφιάλτες είναι πάνω απο όλα φιλάνθρωποι…(την αιματοχυσία ήθελε να αποτρέψει στις Θερμοπύλες ο παππούς της Τασία), έφερε νόμο με τον οποίο δεν χρειάζεται πιστοποιητικό γέννησης για να γραφτεί το προσφυγόπουλο στο …ελληνικό σχολείο.
https://www.youtube.com/watch?v=P_dr6LzYKC8
Δηλαδή ενώ η χώρα καίγεται, οι πολιτικοί γκάβακες ένα έχουν στο νού τους…

Να μας εποικήσουν με τα σαυρόπουλα του Ισλάμ και νομοτελειακά να μας εξαφανίσουν.

Πως τελειώνει όλο αυτό;;;

Όταν ο Ιμπραήμ έφερε 30.000…όχι παραπάνω, αραπάδες και επεδίωξε την αντικατάστασή μας και την εξαφάνισή μας , οι πρόγονοι των δημοκρατών,προσκυνούσαν….

kolokotronis

Ο Γέρος απλά είπε το αυτονόητο….ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ

ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ

Το ίδιο πρέπει να γίνει και εδώ…Πρέπει η Χώρα να γίνει Συρία….Τίποτα όρθιο, κανένας ξένος να μην έχει να ελπίζει σε τίποτα. Καμμία σαύρα να μην βρίσκει σκιά να δροσιστεί…και οι προσκυνημένοι συνωμότες και αυτοί να μην μπορούν να ελπίζουν παρά μόνο σε θάνατο.

Μόνον έτσι θα φύγουν οι σαύρες που οι μπολσεβίκοι κουβάλησαν στην χώρα και μόνον έτσι θα τελειώνουμε με τους δημοκράτες, που πουλήσαν το έθνος τους για χάρη της ιδεολογίας τους.

paraxeno



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. Δυστυχώς, υπάρχει λογική και αλήθεια σ’αυτό το κείμενο

  2. Σου βγαζω το καπελο αρθρογραφε !Ακριβως οπως τα εγραψες ειναι.

  3. Ανώνυμος 04/05/2016 @ 12:55 ΠΜ

    γαματος σωστος

  4. ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΑΥΡΕΣ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΑΝΤΟΥΑΝ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΤΑΣΙΑ, ΦΙΛΗΣ, ΜΟΥΖΑΛΑΣ, ΣΙΜΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΝ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΑΓΧΟΝΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.

    Ο.Υ.Κ.

    • ΡΕ ΦΙΛΕ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ, ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ! ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠ΄ ΟΛΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΦΥΛΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΑΝ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ!

      ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ, ΝΑ ΕΡΘΩ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΝΕΡΟ ΝΑ ΞΕΔΙΨΑΤΕ!

  5. Xios ΕΛΛΑΔΑ σημερα 2016
    Παντου τουρκικες σημαιες ,τουρκοι αξιωματικοι,πλοια ,λιμανι ,καγκελα,γιλεκα
    http://www.protothema.gr/greece/article/567141/upo-austira-metra-asfaleias-i-proti-epanaproothisi-/

  6. Για πρωτη φορα Όνειρο με σεισμό μεγεθους 9,4 αγνώστου επικεντρου, στον Ελληνικό χώρο.

  7. Διαχρονικα κα διαδοχικα καταστρέφανε την ελλαδα με εναλλαγές στην εξουσία, πισω απο μια δηθεν διαφορετική ιδεολογία, ακριβώς για να μην ξυπνήσει ο κόσμος!
    Ο ενας επαιρνε την σκυτάλη απο το άλλον και συνεχιζε το καταστροφικό του εργο!!! Δηθεν δεξιοι vs δήδεν αριστερων 1974-σήμαρα! Όλοι εχουν το ίδιο αφεντικό!!!
    Σταχτη στα ματια οι εκλογες… δούλεμα αγριο! 42 χρόνια τωρα….
    Ντρέπομαι για την γενιά μου που ανεχτηκε αυτο το πραγμα όλα αυτα τα χρόνια!

  8. ΑΝΩΝΥΜΟΣ 04/05/2016 @ 9:46 ΠΜ


    θα συμφωνήσουν πολλοί!

  9. Διομήδης 04/05/2016 @ 10:17 ΠΜ

    “όταν πριν 10 χρόνια ξεκίνησαν τις ελληνοποιήσεις”

    Λάθος. Η ΝΔ ήδη από το 1975 έκανε “Έλληνες” τους γύφτους.

  10. Ανώνυμος 04/05/2016 @ 10:21 ΠΜ

    Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι ο εμφύλιος…. Παντού να μας χωρίζουν… Σε αριστερός και δεξιός σε ολυμπιακός και παναθηναϊκους σε χριστιανους και αθεους… Μπορεί ο κοινός παρονομαστης να είναι αυτός ο τόπος,αυτό το κομμάτι γης που λέγετε Ελλάς ??

  11. Ανώνυμος 04/05/2016 @ 1:54 ΜΜ

    Στο γενικοτερο πλαισιο ο θεος παιζει σκακι μονος του. Τα μαυρα πιονια χρειαζονται κ αυτα για να εξαγει το αποτελεσμα.αδιαμφισβητα θα μεινουν ζωντανοι οσους αξιωσει…θελει τολμη η αρετη.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*