18:19 - 04/04/2016

“Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Διαφημίσεις

“Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

“Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ”

Λαγκάρντ, Ντάισελμπλουμ, Τόμσεν, Μέρκελ προετοιμάζουν τα επόμενα 24ωρα στο Βερολίνο την Τελική Λύση για την Ελλάδα, με την έξοδο από την Ευρωζώνη να συγκεντρώνει πλέον τις πιο πολλές πιθανότητες. Ο πιο ασφαλής τρόπος να οδηγηθούμε εδώ είναι η περίφημη συζήτηση για την απομείωση του Χρέους η οποία δεν πρόκειται να γίνει δεκτή μόνο για την περίπτωση της Ελλάδας.

Θα το ζητήσουν και τα υπόλοιπα κράτη που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Η Μέρκελ το κατέστησε σαφές στον Τσίπρα. Το μη κούρεμα του χρέους από την άλλη με μια κυβέρνηση κρατιστών (όπως και οι προηγούμενες) το μόνο που υπόσχεται είναι αίμα, δάκρυα και φόρους. Αίμα, δάκρυα και φόρους.

Οπως ματαδίδει η DW στον απόηχο των αποκαλύψεων της WikiLeaks η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ θα συναντηθεί με την καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ στη γερμανική πρωτεύουσα, πιθανότατα την Τρίτη, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters. Εντός της εβδομάδας αναμένεται στο Βερολίνο και ο διευθυντής ευρωπαϊκών υποθέσεων του ΔΝΤ Πολ Τόμσεν.

Στο επίκεντρο των συνομιλιών τόσο της Κριστίν Λαγκάρντ όσο και του Πολ Τόμσεν θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η συμμετοχή του Ταμείου στο τρίτο ελληνικό πρόγραμμα προσαρμογής, όπως επιθυμεί διακαώς η Γερμανία. Η επικεφαλής του ΔΝΤ έρχεται στη Γερμανία για να παρουσιάσει στην Φρανκφούρτη την ατζέντα της εαρινής συνόδου του Ταμείου στην Ουάσιγκτον (15-17 Απριλίου) σε ομιλία της με θέμα τις παγκόσμιες οικονομικές προοπτικές και προτεραιότητες.

Παράλληλα, σήμερα ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε υποδέχεται στο Βερολίνο τον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ με αφορμή σειρά εκδηλώσεων του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών με τίτλο «Έτσι ηχεί η Ευρώπη». Αν και ούτε η Γερμανία αλλά ούτε και το Ταμείο επιθυμούν μια διαφωνία, σήμερα αυτή είναι μάλλον αναπόφευκτη, σημειώνει η Süddeutsche Zeitung. Τόσο ο Γερούν Ντάισελμπλουμ όσο και ο Πολ Τόμσεν θέλουν να θέσουν στο τραπέζι το συντομότερο ζήτημα ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, την οποία, ως γνωστόν, απορρίπτει ο Β. Σόιμπλε.

Είναι ωστόσο σαφές στον πρόεδρο του Eurogroup ότι θέτοντας το ζήτημα της διαγραφής μέρους του χρέους ξεκινά ενδεχομένως και πάλι μια δημόσια συζήτηση για το μέλλον της Ελλάδας στην ευρωζώνη, σημειώνει η Süddeutsche Zeitung.

diversa-press.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Μακεδονας 04/04/2016 @ 7:22 ΜΜ

    Βρε ουστ ολοι τους να φυγουμε να μας δωσουν και το κατοχικο δανειο και οποια χωρα ευρωπαικη θελει να συνεγαστει με ανατολικη θα πληρωνει διοδια αντε στο διαολο παλιοδυτικες ποδιες Ελληναρες ειμαστε κατι τετοια τα μασαμε παλιογερμαναραδες

  2. Αισιόδοξος 04/04/2016 @ 8:49 ΜΜ

    Αν έχουν τελειώσει μέχρι το Πάσχα θα αρχίσει μετά η ανάπτυξη. Πάντως ο Τσίπρας μας το υποσχέθηκε. Θα εκτιναχθούμε μετά το Πάσχα.

    • ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΕΡΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!

      ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΤΕΛΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ.

  3. Ανώνυμος 04/04/2016 @ 10:01 ΜΜ

    Η τελική απόφαση εκδίωξης της Ελλάδος από την €ζώνη αποφασίστηκε ακριβώς την επόμενη ημέρα από την είσοδο της στο €!

    Με το ζήτημα Ελλάδα, ένα στοίχημα έπαιξαν οι Γερμανοί και έχασαν, από τους Αγγλοσάξονες… σε αυτό το στοίχημα δεν μπήκαν καν στον κόπο οι Σοβιετικοί του Ι. Στάλιν το 1945 διότι γνώριζαν ιστορία… πήραν την άνευ γεωστρατηγικής ουσίας Ρουμανία… και έδωσαν Ελλάδα. Με αυτή την απλή κίνηση πήραν παράταση σοβιετικής ζωής για 50 χρόνια!

    Βεβαίως και οι Γερμανοί γνώριζαν και γνωρίζουν ιστορία… αλλά με την βασική διαφορά… η Γερμανία δεν διαθέτει ορυκτό πλούτο ικανό να τροφοδοτήσει τα εργοστάσια της!!! Εξ΄ου και το στοίχημα…

    Από αυτό το στοίχημα, οι Γερμανοί δεν βγήκαν εντελώς χαμένοι… οι πολιτικοί της Ελλάδος παρέδωσαν τις όποιες αποζημιώσεις από την γερμανική κατοχή του περασμένου Ράιχ… πέραν από τα € που κέρδισαν από την τωρινή κατοχή! Είναι παράδοση 100 ετών από τα Ράιχ…. να βγάζουν χρήματα από τους μαλάκες που κατοικούν στην χώρα των Ελλήνων… είτε με βασιλευομένη, η είτε με προεδρευομένη “δημοκρατία”.. και αυτό είναι φυσικό μιας και οι Γερμανοί ουδέποτε έχουν φύγει από το δυτικό κρατίδιο, μιας και είναι από τους ιδρυτές αυτού του κρατιδίου!!!

    Οπωσδήποτε αυτά που τώρα συζητάνε και πουλάνε οι πολλοί… έξοδο από το €… οικονομικός πόλεμος Η.Π.Α. – Γερμανίας… Ισλάμ κ.λ.π. εμείς τα γράφαμε με ονοματεπώνυμο πριν από 14 χρόνια, και μάλιστα τα δίναμε δωρεάν… το καλό σε όλα αυτά είναι ότι πλησιάζει ο καθαρμός του κόπρου του Αυγείου… και μέσα στην κόπρο του Αυγείου είναι πολλοί που βλέπουμε, αλλά περισσότεροι που δεν βλέπουμε! 🙂

    Δεν πρόκειται όμως να μας διώξουν ακόμα… αλλά αν είμαστε τυχεροί σε ένα χρόνο, έστω και αν το 2015 μπήκαν οι βάσεις ώστε να αρχίσουμε να συνηθίζουμε την ιδέα… μην έρθει απότομα η εκδίωξη μας από τον υλικό θεό μας, το Θηρίο… και καταστραφούμε! Γιατί το € είναι μοχθηρός θεός… τον φοβόμαστε γιατί μας έχει πάρει την ψυχή… και τον αγαπάμε ταυτόχρονα γιατί μας δίνει την αίσθηση της υλικής σημαντικότητας μέσα στο τίποτα!

    Αυτά.

  4. Μακάρι να’χα την αισιοδοξία σας. Πολύ φοβάμαι ότι θα μας πάνε σε διπλό νόμισμα…

    • Ανώνυμος 04/04/2016 @ 11:55 ΜΜ

      Και τι έγινε Βασούλα και σε διπλό και σε τριπλό να πάμε,το θέμα είναι να μας αφήσουν ήσυχους να ζήσουμε όπως ξέρουμε και όχι να μας επιβάλονται αυτοί οι Διαβολοευρωπαίοι και να μας καταντήσουν δουλικά τους…Του Έλληνος ο τράχηλος ζυγόν δεν υπομένει…Καλύτερα ο θάνατος παρά αυτή η σκλαβιά που μας ετοιμάζουν…Δεν θα τα καταφέρουν και αυτή τη φορά,οπως και σε τόσες άλλες.

    • // Archangel Mihail \\ 04/04/2016 @ 11:59 ΜΜ

      Αυτο που λες ειναι το χειρότερο σενάριο.
      Σκέψου Διπλό νόμισμα και να έχουμε μονο ηλεκτρονικό χρήμα. Ασταααα

      Πρεπει να πέσει η ευρω και η ευρωπή. Ο καθένας τα του οίκου του .τελος.

  5. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ 04/04/2016 @ 11:41 ΜΜ

    ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ;;;;;ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.ΜΕ ΤΙ;;;;ΜΕ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ;;;;ΑΦΟΥ ΕΝΑ ΤΊΠΟΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ…

  6. Αθανασιος 04/05/2016 @ 12:05 ΠΜ

    Ο επανελεγχος της νομισματικης πολιτικης,υπο κανονικες συνθηκες,σημαινει εθνικη κυριαρχια.Ομως αυτοι οι λουστροι,που εμεις τους κατεβασαμε απο τα δενδρα,φροντισαν,μεσω των πρακτορων τους,που κυβερνησαν απο το ’74,να μας αποψιλωσουν απο οτιδηποτε μπορει να υποστηριξει ενα εθνικο νομισμα!Το 1971,επι “επαρατου και αληστου μνημης” δικτατορια,(δικτατορια ειναι τα μουτρα τους),η δραχμη ηταν το τριτο σε προτιμηση νομισμα παγκοσμιως!(δολαριο,μαρκο,δραχμη).Αυτο ηταν φυσικο γιατι εκτος απο την αντιστοιχια σε χρυσο,το νομισμα μας υποστηριζοταν απο την 9η καλυτερη βαρια βιομηχανια(G9),μια απο τις καλυτερες γεωργιες και κτηνοτροφιες στον κοσμο και αλλες πολλες δραστηριοτητες,ακρως παραγωγικες!Και ολα αυτα παρ’ολο το 7ετες εμπαργκο!Βλεπετε ποσο δικιο ειχε ο Ελιαζαρ(Κισινγκερ)οταν ελεγε “αυτοι, οι αναθεματισμενοι Ελληνες,εχουν την δυνατοτητα να αναπτυσσονται,κατω απο οιεσδηποτε αντοξοοτητες”.Αλλα και με ποση δυσκολια καταφερνουν να μας κρατουν χαμηλα και σε κατασταση αναξιοπρεπειας.Μοιαζει σας να καθονται επανω σε ενα ελατηριο που ανα πασα στιγμη μπορει να εκτιναχθει και να τους στειλει δωρεαν αεροπορικο ταξιδι.Συν τοις αλλοις,εγω απορω.Δεν σκεφτονται μηπως με τοση πιεση που ασκουν,βρεθουν αλλοι ενδιαφερομενοι γι αυτη την περιοχη που αποτελει γεωστρατηγικη ναυαρχιδα,για οποιο συνασπισμο την προσεταιριστει;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*