Διαφημίσεις

Τώρα “φοβούνται” για εξεγέρσεις στα HOTSPOT…

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Πάει καιρός που έχουμε προειδοποιήσει για τους κινδύνους που εγκυμονούν, ιδιαίτερα στις μεγάλες – πολυπληθείς μονάδες / δομές όπου φιλοξενούνται μετανάστες. Ιδιαίτερα σε αυτές που διαμένουν άνθρωποι που την ανθρώπινη ζωή την έχουν για πέταμα, όπως είναι οι Αφγανοί και όσοι προέρχονται από περιοχές Μαγκρέμπ (Αλγερία, Μαρόκο, Τυνησία).

Διαβάζω σήμερα ότι η κυβέρνηση θέλει να αδειάσει το λιμάνι του Πειραιά γιατί φοβάται τον αντίκτυπο που θα έχει στην πασχαλινή περίοδο. Η αλήθεια είναι ότι για τις γιορτές του Πάσχα οι νησιωτικοί προορισμοί έχουν ήδη αποκλεισθεί από τους Αθηναίους, Περιττό να πούμε ότι τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου αν δουν φέτος τουρίστα θα είναι θαύμα και θα το έχουν πρωτοσέλιδο. Και φυσικά δεν μιλάω μόνο για το Πάσχα.

Βλέπετε οι χθεσινές εικόνες που εκατοντάδες άνθρωποι έκοψαν το κοτετσόσύρμα (γιατί περί αυτού πρόκειται και όχι περί συρματομπλέγματων που γράφουν οι “έγκυροι δημοσιογράφοι”) ήδη κάνουν το γύρο του κόσμου, μαζί με την είδηση ότι πλέον το λιμάνι της Χίου είναι αποκλεισμένο και τα πλοία ανακατευθύνονται σε άλλο λιμάνι (βασικά προβλήτα είναι) του νησιού.

Όλα αυτά βέβαια που γίνονται τόσο στη Μυτιλήνη, στη Χίο και στον Πειραιά, η κυβέρνηση που φρόντισε όλοι οι μετανάστες να έχουν δωρεάν wifi (από αυτό που υποσχέθηκε ο Σαμαράς για όλους, τελικά το καρπώνονται μόνο στα χοτ σποτ) και έτσι οι αλλοδαποί ενημερώνονται μεταξύ τους για τις εξελίξεις με φωτογραφικό υλικό και βίντεο που οι “δημοσιογράφοι” θα έδιναν και “κ@λ@” για να είχαν πρόσβαση σε αυτά.

Από την πρώτη μέρα που αποφάσισαν να στοιβάξουν τους μετανάστες στα χοτ σποτ και μάλιστα σε δομές με αριθμούς που φθάνουν τους 5 και 6 χιλιάδες αρκετοί από εμάς κρούσαμε τον κώδωνα του κινδύνου. Έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν ότι όταν δημιουργεί φαβελούπολεις τότε δημιουργείς κέντρα εκστρεμισμού και φυσικά οι διαμένοντες μπορούν πολύ εύκολα να χειραγωγηθούν. Οπότε αν αύριο δεις ακόμα χειρότερα τότε μην απορήσεις, είναι απλά η λογική συνέχεια στο έργο που ζούμε.

e-koutsobola.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

14 σχόλια στο “Τώρα “φοβούνται” για εξεγέρσεις στα HOTSPOT…”
  1. Ζαχαρια το βιντεο με το σημειο που κανει ο πμεταναστης το σημα του ισις το ειδες????
    Δε θα το αναδειξεις?

  2. Κυρ Ζαχαρία αν γίνει κανα ποδοσφαιρικό grexit δεν θα προλάβουν καν τα λαθροορκ.
    Θα ξεχυθουν οι φανατισμένοι οπαδοί στους δρόμους και εκεί θα βγάλουν τα γούστα τους.

    Το ποδόσφαιρο είναι το όπιο των λαών και όπως γνωρίζουμε τα δικτατορικά καθεστώτα
    ταίζουν τον κοσμάκη με αυτό το όπιο για να κάνουν άνετα την δουλειά τους.

    Τώρα αν η δικτατορία του Τσίπρα αποφασίσει να στερήσει το όπιο απο τον κοσμάκη
    πολύ φοβάμαι οτι θα βρει την αντίσταση των “ναρκωμανών”.

    Μόνο και μόνο αν δεις τις συνέπειες που θα έχει ο αποκλεισμός της χώρας από το διεθνή ποδόσφαιρο,
    δεν χρειάζεται να καταλάβεις τι θα επακολουθήσει.

    Δεν μιλάμε πλεόν για κομμένες συντάξεις που ο άλλος κάθεται στα αυγά του και δεν μιλάει,αλλά για κομμένες δόσεις ναρκωτικού.

    Υ.Γ.:Ο μικρός γιος της νύχτας

    1. ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΤΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΑΤΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΚΩΛΟΜΠΑΛΑ

    2. ΣΩΣΤΟΣ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..Ή ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ: “ΘΡΗΣΚΕΙΑ: ΤΟ ΟΠΙΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ”…
      ΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΑΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

  3. ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ…
    ΑΝΟΙΞΤΕ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΚΑΦΕΝΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ
    ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ!! ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΟΤΕ..

  4. http://www.protothema.gr/greece/article/566902/hios-kleisto-mehri-ti-deutera-to-limani-meta-tin-katalipsi-ton-metanaston/
    Paei to limani εκλεισε…
    Πολλοί από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που ήταν προγραμματισμένο να απελαθούν άμεσα, μετά την διάλυση του hotspot, βρίσκονται διάσπαρτοι στη Σούδα, στο λιμάνι αλλά και στο κέντρο της πόλης.(πολιτηςχιος)
    Μπουρδελο αλλά αναθαρειστε…
    Πενήντα άνδρες των γαλλικών ΜΑΤ, έφτασαν σήμερα Σάββατο στην Λέσβο, σύμφωνα με τον Γάλλο υπουργό Εσωτερικών, Bernard Cazeneuve, προκειμένου να συνδράμουν στην ενδυνάμωση της φύλαξης ….

    ”Με λενε Χ…Περασα το αιγαιο λαθραια με τουρκο δουλεμπορο χωρις να με εμποδισει ουτε οι γερμανικη φρεγατα του νατο και εφτασα στη λεσβο κ χιο οπου με υποδεχτηκαν ευρωπαικες κ σαουδαραβικες ΜΚΟ .Μετα εσπασα ανεμποδιστος τα κοτετσοσυρματα κ πηγα περηφανος κανοντας το σημα του ισις στο λιμανι του νησιου οπου σταματησαν τα ελληνικα δρομολογια πλοιων αλλά τη δευτερα θα ερθουν 2 τουρκικα πλοια να δοκιμασουν να μας απελασουν αλλά δε προκειται κι ας ηρθαν κ 50 γαλλοι ματατζηδες!Τα νησια αυτα σε ποια χωρα ανηκουν?????”
    (δημοσιευσε το καπου ψηλα αν θες αυτο)

    1. Gamhmenoi τσιπροκαμμενοι εκαναν τα παντα μπουρδελο…
      Υπο κατοχη η Ελλαδα μεχρι να πεσουν

      1. Απόλυτο δίκιο έχεις αλλά επέτρεψε μου να συμπληρώσω…..
        ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ 35% ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ!
        ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ 45% ΤΟ 2009 ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟ, ΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΤΩΝ ΤΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΝΕΪΚΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΗΚΕ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ 30 ΔΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ 12 ΔΙΣ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΝΝΙΑ ΜΗΝΕΣ ΑΔΕΙΑΣΕ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΕΣΚΙΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΑΠΟ ΤΟ
        ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΠΑΡΑΚΟΥΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ…. “ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΕΝΑ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ!!!!!!!
        Όταν αντιμετωπίζει κανείς ένα νόσημα, αφού δει τις προεκτάσεις – μεταστάσεις του, ψάχνει να βρει την ΕΣΤΙΑ από όπου ξεκίνησε!!!
        Όλα αυτά που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια και συνεχίζουν να συμβαίνουν έχουν αρχίσει από εκεί.
        ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣ!
        Αυτό αποτελεί την ΙΣΤΟΡΙΑ και αν ξεχασουμε την ιστορία, ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΟΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ!!!

  5. ΤΩΡΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΗΔΗ ΤΙΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ?ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΟΤΑ ΓΙΑ ΚΟΤΑ ΚΑΙ ΚΗΠΟ ΟΡΘΙΟ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕΔΑΚΙ

    1. ΚΑΛΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ….ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΑΘΕΣΤΑΤΟΙ….ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ….ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ……ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ?????…ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ?????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek