00:29 - 02/04/2016

Τώρα που ο λύκος δεν είναι εδώ,….

Διαφημίσεις

..Πέρασε η Πρώτη ..όσοι είχαν κάτσει να ακούσουν …τζίφος !

..Λες να έφυγαν ;…μπαααα ποτέ δεν φεύγουν αλλά τουλάχιστον ακόμα και η ησυχία είναι μήνυμά..κάτι σαν …σας πήραμε χαμπάρι!

..Ανοικτό το παραθυράκι….

…Μέχρι Κυριακή…

..Και λέει τωρα ο τρελός…αν το στοχευσω θα το αναιρέσεις;…έχω φτάσει να έχω τόση δύναμη ; ..Είμαστε πια αρκετοί;

… Δυο του Μηνός Απρίλη … ποιες οι πιθανότητες να ετοιμάζεις μεγάλη θυσία;

.. Σοκ και δέος ξανά;….

..Η ξαφνική αλλαγή σε ισορροπίες;..

..Μα πας καλά ρε τρελέ…σημαδεύεις μέρα…. και αν δεν …..να σου λένε τα παιδιά της επιφάνειας για χρόνια…τι έγινε ρε στις 2 του Απρίλη; ….

…Για φαντάσου … Ωραία ατάκα … σαν ιστορική…Τι έγινε στις 2 του Απρίλη;….

Τι λες…. μπορεί η 2 του Απρίλη να βρει κάποιον λόγο να γραφτεί στην σύγχρονη ιστορία!

… Εγώ μαζί σου ότι πεις… εσύ αποφασίζεις…Εσυ ..η συνείδηση σου… η άμυνα σου…η απόφαση της αρχής σου… η μήτρα είναι έτοιμη πάντως!

Stranger….

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

  1. Στο εκτο δευτερολεπτο ο μεταναστης στη χιο σημερα κανει στεγνα το σημα του ΙΣΙΣ?(ΥΨΩΜΕΝΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ) http://www.pri.org/stories/2014-09-04/isis-has-new-hand-sign-and-it-means-far-more-we-re-1
    Α εχουμε κ φανατικους της ισις να κανουν βολτες ελευθεροι ???????
    Θα τους στειλουν σε διαμερισματα ???

    • Δηλαδη δηλωνει ανοιχτα υποστηριχτης των ισις βιαστων που αποκεφαλιζουν χριστιανους (300.000 νεκροι) και οι υπολοιποι ‘συροι’ ακολουθουν χαμογελωντας αντί να τον …….?
      Ρε ολοι ΙΣΙΣ ειναι? Και βρισκονται στο λιμανι της Χιου???

  2. Ανώνυμος 04/02/2016 @ 12:58 ΠΜ

    Ρε φίλε δεν είσαι καμιά χαρτού ή καφετζού για να πρεέπει ν’ απολογείσαι αν “έπεσες μέσα”. Αφύπνηση προσπαθείς να προκαλέσεις και κύματα. Όποιος το καταλάβει καλώς. Για τους υπολοίπους “ξύδι”, που λέει κι λαός. Μη μασάς λέμε!
    Πάντως κάτι χοντροψήνεται stranger. Απλά, για λόγους που δεν καταλαβαίνω, παίρνει αναβολή στην αναβολή. Και τα πράματα όσο “αναβάλλονται” μπουρδουκλώονται όλο και περισσότερο.
    Εγώ προσωπικά έχω τα μάτια μου στραμμένα βασικά στην Ιταλία. Τόσα χρόνια αυτήν προσπαθούν να “καλύψουν” και ρίχνουν “χοντρά” εμάς. Για πόσο ακόμα;;;
    Κι είναι και ο “προαναγγελθής” θάνατος τους πετροδόλλαρου (το κόβω μέσα στο 2016 ΚΑΙ με κραχ). Δεν σώζεται η παρτίδα, πώς να το κάνουμε.
    Οψόμεθα…
    DP

  3. Ανώνυμος 04/02/2016 @ 1:10 ΠΜ

    triklopodia.gr/%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%AF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%BD%CE%B1-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF/

  4. επαναλαμβανω στο 0:06 – 0:07 τον βλεπετε το λυκο με το δαχτυλο ψηλα κ χαμογελαστους ακολουθους????? https://www.youtube.com/watch?v=Sy06aFf1lT0

    https://www.google.gr/search?q=isis+sign&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjT2PSbse7LAhUFVhoKHWluBSAQ_AUIBygB&biw=1920&bih=923#tbm=isch&q=isis+hand+sign

    Απροκαλυπτα λυκος του ΙΣΙΣ βολταρει στη χιο κ παει προς λιμανι ???

  5. ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ;;;;

  6. Ο ΛΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ,ΜΕΤΑΜΦΙΕΖΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΡΟΒΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ.Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΝΤΑ ,Ο ΦΟΒΟΣ.
    ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΟΣ ΒΙΑΙΟΣ ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΚΕΙ ΠΟΝΤΑΡΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΕ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ.ΑΦΕΣΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΙ Η 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
    Ε ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΡΘΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ….
    🙂

    • Ανώνυμος 04/02/2016 @ 5:04 ΜΜ

      E TOTE NA KATAΓΟΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ 1821 ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΒΙΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΚΕΦΛΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ 1000 ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ …ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ…
      ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ ΣΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΑΣ…

  7. Ειναι και η 11/4…..

  8. Απ’ότι γνωρίζω φίλε STRANGER ,στις Ζούγκλες(όπως καταντήσαμε τώρα),δεν υπάρχουν λύκοι!…Τους έφαγαν άλλα πιό επικίνδυνα θηρια,όπως οι ύαινες να πούμε;….

  9. Ανώνυμος 04/02/2016 @ 3:34 ΜΜ

    και η 3/4…..

  10. ανωνυμος 04/26/2016 @ 12:19 ΜΜ

    …Και καπως ετσι ξεκινησαν ολα..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*