09:40 - 31/03/2016

31 ΜΑΡΤΙΟΥ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ: Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΒΑΑΛ Η ΜΠΑΦΟΜΕΤ

Διαφημίσεις

31 ΜΑΡΤΙΟΥ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ: Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΒΑΑΛ Η ΜΠΑΦΟΜΕΤ

Η Αθέατη γνώση, με αφορμή την εορτή των τραβεστί η αλλιώς “Παγκόσμια Ημέρα Ορατότητας των Διεμφυλικών ατόμων (τράνς) ” σας παρουσιάζει στοιχεία σχετικά με ετήσια αυτή εορτή την οποία οργάνωσαν τα τσιράκια της Λευκής Αδελφότητας όπως και τόσες άλλες ημέρες του χρόνου τις οποίες οι γκοίμ εορτάζουν.

madonna-bafomet

Ο Μπαφομέτ, ο οποίος, λανθασμένα έχει γίνει σχεδόν συνώνυμο με τον Σατανά στη λαϊκή συνείδηση τον περισσοτέρων, δεν είναι άλλος από τον Νεφελίμ Βάαλ ο οποίος απεικονίζεται απο το 1856, με το κεφάλι κατσίκας όπου ενσωματώνει και τα δύο φύλα, δεδομένου ότι έχει το στήθος γυναίκας και απεικονίζεται ότι κατέχει και τα δύο όργανα, αρσενικά και θηλυκά.

Το όνομα Μπαφομέτ έχει συνδεθεί με μια εικόνα η οποία περιέχει δυαδικά στοιχεία που αντιπροσωπεύουν το «συνολικό άθροισμα του σύμπαντος» (π.χ. αρσενικό και θηλυκό, το καλό και το κακό, κλπ).

Η εκκλησία του σατανά δέχεται επίσημα πλήρως όλες τις μορφές της ανθρώπινης σεξουαλικής έκφρασης και είναι πάντα αποδεκτή σε γκέι, λεσβίες και αμφιφυλόφιλους.

Η εκκλησία της νέας εποχής (σύμφωνα με τα στοιχεία του Δημοσθένη Λιακόπουλου) η οποία θα χρηματοδοτείται απο την Μητρική εταιρεία, που θα αναλάβει να «προστατεύει» τους άπορους και τους δυστυχείς, θα έχει το σύνθημα: Χαίρε Κρόνε, Χαίρε Μολόχ, Χαίρε Βάαλ, το οποίο θα αντικαταστήσει το “Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με”.

Ο τραγόμορφος Βάαλ, είναι βασικός συνεργάτης του Σαμαέλ και ο λεγόμενος ψευδοπροφήτης της Αποκάλυψης.

atheatignosi



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Ενας από εσάς.... 03/31/2016 @ 10:00 ΠΜ

    Ο Μπανολέθ είναι αυτός..

  2. // Archangel Mihail \\ 03/31/2016 @ 10:51 ΠΜ

    Για την κάθε μ@λ@κ1@ υπάρχει παγκόσμια ημέρα.
    Παγκόσμια ημέρα πατριωτισμού υπάρχει;
    Παγκόσμια ημέρα των ετερόφυλων υπάρχει;
    Παγκόσμια ημέρα τεκτοποίησης υπάρχει;
    Παγκόσμια ημέρα της οικογένειας υπάρχει ;
    Ηθελα να ήξερα ποιοι είναι αυτοί οι παπ@ριδες που δεν εχουν τιποτα να κανουν και οριζουν παγκοσμιες ημερες και ατυπες εορτές . (της γυναικας , των ερωτευμενων, των χωρισμενων, κ.α.π.μ.)
    Ελεος !!!!!
    Πούτιν πάτα το δε πάει αλλο !!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Δεν υπαρχει τετοια παγκοσμια ημερα

  4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 03/31/2016 @ 1:43 ΜΜ

    ΘΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΨΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑΝ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΠΟΧΩΝ, ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΩΝ, ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ.
    ΕΤΟΣ 313 Μ.Χ. ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΜΕΔΙΟΛΑΝΩΝ, [ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΜΙΛΑΝΟΥ]. ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ [ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ, ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ].
    31/3 .. 313. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΛΕΞΙΠΛΑΣΙΑ … ”ΑΝΕΞΙΦΥΛΙΑ” ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ.
    ΕΧΕΙ ΜΗΠΩΣ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ;
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Η ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ [ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ] ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ; ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ”ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ” ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΘΟΥΝ;
    ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ …

  5. O εικονιζόμενος ΕΙΝΑΙ η μορφή με την οποία ο Σατανάς, κατά παραχώρηση Θεού, εμφανίζεται στους ανθρώπους. Στους υψηλούς βαθμούς της μασωνικής ιεραρχίας, έχει το όνομα “Μπαφομέτ”. Άρα Μπαφομέτ = Σατανάς = Τραγόμορφο τέρας. Τα υπόλοιπα είναι παραπληροφόρηση του Λιακόπουλου

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*