Διαφημίσεις

Αφορολόγητες οι δωρεές για τον ισραηλινό στρατό στην Γαλλία! Γαλλίδα πολιτικός θέτει ερωτήσεις στην βουλή και απειλείτε με τον θάνατο.

Υπάρχουν χώρες που κάνουν δωρεές σε ένα ξένο στρατό και απαλλάσσονται από τη φορολογία;

Όταν η Γαλλίδα πολιτικός έθεσε ερωτήσεις για τις δωρεές στον Ισραηλινό στρατό δεν πήρε καμία απάντηση από την γαλλική κυβέρνηση, αλλά ξαφνικά άρχισαν οι απειλές θανάτου της.

Η Γαλλίδα πολιτικός, Nathalie Goulet φαίνεται ότι άλλαξε κάτι στην Γαλλία όταν έκανε το καθήκον της σαν πολιτικός. Ρώτησε την κυβέρνηση της χώρας της κάτι πολύ φυσιολογικό αλλά οι απειλές κατά της ζωής της φαίνεται ότι ήταν το αποτέλεσμα .
Nathalie_Goulet_Senat_(cropped)
Η ερώτηση που έθεσε ήταν, πώς είναι δυνατόν κάποιος πολίτης στη Γαλλία, να λαμβάνει 60 τοις εκατό από την φορολογία εάν κάνει μια δωρεά στο στρατό του Ισραήλ;

Ξανά ρωτώντας είπε: «πως γίνεται ένας Γάλλος φορολογούμενος να έχει οικονομικό πλεονέκτημα όταν κάνει δωρεά σε ένα ξένο στρατό;;;”

Και θα μπορούσαμε επίσης να θέσουμε την εξής ερώτηση με άλλο τρόπο…. Πως είναι δυνατόν οι Γάλλοι πολίτες να ενθαρρύνονται μέσω ενός φόρου να βοηθήσουν το στρατό του Ισραήλ με την παράνομη κατοχή των Παλαιστινίων και της χώρας τους;;;

Η υποκρισία της γαλλικής κυβέρνησης δεν έχει όρια…από την μια προσπαθούν να λύσουν ειρηνικά τη σύγκρουση μεταξύ του Ισραήλ και των Παλαιστινίων και από την άλλη παρέχουν τεράστιο φορολογικό πλεονέκτημα στους Γάλλους πολίτες όταν χρηματοδοτούν το στρατό του Ισραήλ.

Δεν θα πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη η απαλλαγή φόρων στη Γαλλία, διότι σε πολλές χώρες, για παράδειγμα, οι ΗΠα, Αγγλία, Γαλλία, Ολλανδία, απαλλάσσονται από την φορολογία όταν δωρίζουν στο Εβραϊκό Εθνικό Ταμείο. Ένα ταμείο που είναι υπεύθυνο για την αρπαγή των εδάφων των Παλαιστίνιων απο τους Ισραηλινούς.

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Μια σκέψη στο “Αφορολόγητες οι δωρεές για τον ισραηλινό στρατό στην Γαλλία! Γαλλίδα πολιτικός θέτει ερωτήσεις στην βουλή και απειλείτε με τον θάνατο.”
  1. Μόνο τα υποβρύχια και τα οπλικά συστηματα που παίρνουν τζαμπα απο την Γερμανία στο παλαισιο «αποζημιώσεων» του Holohoax, φτανει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek