ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Αφορολόγητες οι δωρεές για τον ισραηλινό στρατό στην Γαλλία! Γαλλίδα πολιτικός θέτει ερωτήσεις στην βουλή και απειλείτε με τον θάνατο.

· KORAKAS NEWS

Αφορολόγητες οι δωρεές για τον ισραηλινό στρατό στην Γαλλία! Γαλλίδα πολιτικός θέτει ερωτήσεις στην βουλή και απειλείτε με τον θάνατο.

Υπάρχουν χώρες που κάνουν δωρεές σε ένα ξένο στρατό και απαλλάσσονται από τη φορολογία;

Όταν η Γαλλίδα πολιτικός έθεσε ερωτήσεις για τις δωρεές στον Ισραηλινό στρατό δεν πήρε καμία απάντηση από την γαλλική κυβέρνηση, αλλά ξαφνικά άρχισαν οι απειλές θανάτου της.

Η Γαλλίδα πολιτικός, Nathalie Goulet φαίνεται ότι άλλαξε κάτι στην Γαλλία όταν έκανε το καθήκον της σαν πολιτικός. Ρώτησε την κυβέρνηση της χώρας της κάτι πολύ φυσιολογικό αλλά οι απειλές κατά της ζωής της φαίνεται ότι ήταν το αποτέλεσμα .
Nathalie_Goulet_Senat_(cropped)
Η ερώτηση που έθεσε ήταν, πώς είναι δυνατόν κάποιος πολίτης στη Γαλλία, να λαμβάνει 60 τοις εκατό από την φορολογία εάν κάνει μια δωρεά στο στρατό του Ισραήλ;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξανά ρωτώντας είπε: «πως γίνεται ένας Γάλλος φορολογούμενος να έχει οικονομικό πλεονέκτημα όταν κάνει δωρεά σε ένα ξένο στρατό;;;”

Και θα μπορούσαμε επίσης να θέσουμε την εξής ερώτηση με άλλο τρόπο…. Πως είναι δυνατόν οι Γάλλοι πολίτες να ενθαρρύνονται μέσω ενός φόρου να βοηθήσουν το στρατό του Ισραήλ με την παράνομη κατοχή των Παλαιστινίων και της χώρας τους;;;

Η υποκρισία της γαλλικής κυβέρνησης δεν έχει όρια…από την μια προσπαθούν να λύσουν ειρηνικά τη σύγκρουση μεταξύ του Ισραήλ και των Παλαιστινίων και από την άλλη παρέχουν τεράστιο φορολογικό πλεονέκτημα στους Γάλλους πολίτες όταν χρηματοδοτούν το στρατό του Ισραήλ.

Δεν θα πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη η απαλλαγή φόρων στη Γαλλία, διότι σε πολλές χώρες, για παράδειγμα, οι ΗΠα, Αγγλία, Γαλλία, Ολλανδία, απαλλάσσονται από την φορολογία όταν δωρίζουν στο Εβραϊκό Εθνικό Ταμείο. Ένα ταμείο που είναι υπεύθυνο για την αρπαγή των εδάφων των Παλαιστίνιων απο τους Ισραηλινούς.

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Εγκατάσταση δικτύου και διακομιστών σε data center, συμβολική φωτογραφία για τις επενδύσεις στην τεχνητή νοημοσύνηΔΙΕΘΝΗ

AI: ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΚΡΑΧ 30% ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ 200 ΔΙΣ. – Τι πραγματικά λένε οι Financial Times

Δεξαμενόπλοιο Merlion M στη Μαλαισία, συμβολική φωτογραφία, δεν απεικονίζει το VELOS SAPPHIREΔΙΕΘΝΗ

ΠΕΡΣΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΣΤΟ VELOS SAPPHIRE – Το άγνωστο βλήμα και τα ερωτήματα

Πανοραμική φωτογραφία Μακάο, εικόνα αρχείου και όχι από τη δικαστική αίθουσαΔΙΕΘΝΗ

ΜΑΚΑΟ: 12,5 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ – Η ΚΛΕΙΣΤΗ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Μία απάντηση στο “Αφορολόγητες οι δωρεές για τον ισραηλινό στρατό στην Γαλλία! Γαλλίδα πολιτικός θέτει ερωτήσεις στην βουλή και απειλείτε με τον θάνατο.”

  1. Μόνο τα υποβρύχια και τα οπλικά συστηματα που παίρνουν τζαμπα απο την Γερμανία στο παλαισιο «αποζημιώσεων» του Holohoax, φτανει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *