Διαφημίσεις

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Δεν γνωρίζω το νούμερο που θα ανακοινώσουν αύριο για τις σημερινές αφίξεις στα νησιά μας, όμως θα σας μεταφέρω την εικόνα που μου έδωσαν συγγενικά μου πρόσωπα από τα πάτρια εδάφη:

Πάνω από 25 βάρκες (με περίπου 30-40 άτομα η κάθε μια) έσκασαν στη Μυτιλήνη ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ.

Και μου είπαν για το κομμάτι που φαίνεται από την Αγία Μαρίνα, δλδ από την πόλη μέχρι το αεροδρόμιο (μηκους 7 χλμ) . Φανταστείτε λοιπόν πόσες βάρκες θα έχουν βγει στο υπόλοιπο ανατολικό μέτωπο (ακόμα περίπου 40 χλμ ακτών).

Τώρα λοιπόν που από σήμερα ο καιρός έφτιαξε θα δούμε πολλά.

Σε αρκετούς που με ρωτήσατε εδώ και μέρες σας έχω πει ότι από Πέμπτη μέχρι Δευτέρα που η θάλασσα θα είναι μπουνάτσα θα δείξει τι θα παιχτεί από εδώ και πέρα. Σίγουρα έχει καταρρεύσει το ψέμα της δύναμης αποτροπής του ΝΑΤΟ…

Και μια και είπα για το ΝΑΤΟ… Γιατί τα 2 από τα 7 πλοία του έχουν αράξει στον Πειραιά εδώ και μια εβδομάδα; Δουλειά δεν έχουν; Ή μήπως φυλάνε τα σύνορα του Βόρειου Πειραιά, όπως ο Σαμαράς το 1990;

Επτά πλοία… Τα δύο στο λιμάνι του Πειραιά, το Τούρκικο αλωνίζει ανάμεσα στα νησιά μας και κάνει καταγραφές των στρατοπέδων ΜΑΣ και των δομών ΑΜΥΝΑΣ ΜΑΣ, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ φραγάτα Σαλαμίς “απαγορεύεται” να πλησιάσει το ανατολικό μέτωπο (;) [και αν θέλουν ας μας διαψεύσουν] και μένουν 3 πλοία να κάνουν διακοπές…συγγνώμη βόλτες….συγγνώμη να περιπολούν ήθελα να πω…

ΥΓ Την φωτογραφία την πήρα από το πρωτοθεμα… Τι “καλό” βλέπετε….;;;;

 

Αρθρογραφία : http://www.e-koutsobola.gr

Ειδική αρθρογραφία : http://etoimotita-enallaktiki-diaviosi.blogspot.gr/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

8 σχόλια στο “#mardas Έφτιαξε ο καιρός και γεμίζουν με επενδυτές τα παράλια των νησιών μας”
  1. Σαν σήμερα 30 Μαρτίου, η Σφαγή της Χίου το 1822.
    Υπολογίζεται ότι από τους 117.000 χριστιανούς κατοίκους του νησιού, 42.000 σφαγιάστηκαν, 50.000 πιάστηκαν αιχμάλωτοι και 23.000 διέφυγαν προς τις επαναστατημένες περιοχές της Ελλάδας και τη Δυτική Ευρώπη.

  2. Αυτοί είναι καλεσμένοι του Σούλτς .. Για αυτό ήρθε πρώτα στην Ελλάδα και μετά στην Τουρκία .. Οι ροές είχαν σταματήσει και επειδή τα συμφέροντά τους επιθυμούν να συνεχιστεί αυτό το παραμύθι , ήρθε για να κανονίσει μερικές ακόμα μεταφορές για να μην σταματήσουν τα κονδύλια προς τους ημέτερους ..

  3. Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο… με βίαιο τρόπο θα καθαρίσει η χώρα των Ελλήνων, από τους ψηφοφόρους των ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ν.Δ. ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ κ.λ.π.

    Δεύτερα δεχόμαστε μόνο από Al Nursa…

    Τρίτη μόνο από Daesh…

    Τετάρτη όσοι είναι μόνο από Al Shabaab…

    Πέμπτη μόνο παλικάρια από Boko Haram…

    Παρασκευή… ημέρα του Προφήτη!… μόνο από Lashkar-E- Taba…

    Σαββάτο μόνο αγόρια από Al Qaeda και Ansar al-Sharia…

    Κυριακή ελευθέρας σε όλους!

    Παρακαλούνται οι πρόσφυγες από τις τρομοκρατικές οργανώσεις να έχουν μαζί τους παιδιά κάτω των 7 ετών… το παιδί για τον δυτικό κόσμο είναι κάτι σαν χολιγουντιανό Passwood… η C.I.A. μέσω των τοπικών Μ.Μ.Ε. μπορεί ποιο εύκολα να χρησιμοποιήσει το συναισθηματικό μέρος, ώστε κάποιος τρομοκράτης να βρει ασφαλές καταφύγιο σε κάποια χριστιανική χώρα. Εξ άλλου τα παιδιά μετά την όποια αρχική χρησιμοποίηση ως διακρατικό paswood, χρειάζονται και για την εξοικονόμηση χρημάτων… πωλούνται είτε ως κρέας, είτε ως υιοθεσία στον δυτικό πολιτισμό.

    Αυτά.

  4. Πρεπει να τρεξουμε γρηγορα να τους μαζεψουμε τροφημα,ρουχα,χρηματα,να τους βρουμε σπιτια και γυναικες.ααααααααα!!!!!!!!!!!ξεχασα!!!!!!!!!!!να τους αγορασουμε και εκρηκτικες υλες.να μην ξοδευονται τα παλικαρια.να τους αγορασουμε και εναν πινακα ανακοινωσεων για να μας ενημερωνουν βρε αδερφε,που θα ανατιναζονται καθε μερα,ετσι ωστε να τους προλαβαινουν οι δημοσιογραφοι!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *