15:44 - 29/03/2016

Αποδείξεις ότι η Τουρκία εκπαίδευσε τον Βέλγο τρομοκράτη που δεν ανατινάχτηκε στο Βέλγιο και τα ψέματα του Ερντογαν

Διαφημίσεις

Αποδείξεις ότι η Τουρκία εκπαίδευσε τον Βέλγο τρομοκράτη που δεν ανατινάχτηκε στο Βέλγιο και τα ψέματα του Ερντογαν

Όλα θα βγουν στην επιφάνεια όπως τα περιττώματα στην επιφάνεια του νερού….Ο Ερντογάν, πριν λίγες ημέρες τα έψαλε στο Βέλγιο και την Ολλανδία γιατί δεν έπιασαν τον τρομοκράτη που είχε απελάσει η καλή Τουρκία…. τον El Bakraoui, αλλά τον πέρασε η Ολλανδία για να πάει στο Βέλγιο όπου είχε μεγαλώσει.

Ο Ερντογάν ανέφερε ότι ο τρομοκράτης συνελήφθη στο Gaziantep στα τουρκικά σύνορα με τη Συρία. Σύμφωνα με το υπουργείο τους, είναι ο Ibrahim El Bakraoui. Ο τρομοκράτης ανατινάχθηκε την Τρίτη στο αεροδρόμιο Zaventem των Βρυξελλών.

Αλλά σύμφωνα με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις, του Veterans Today, φαίνεται ότι ο Ελ Bakraoui δεν απελάθηκε από την Τουρκία αλλά τον έστειλαν να περάσει μέσα από την ασφάλεια του ολλανδικού αεροδρομίου που βρίσκεται σε ισραηλινά χέρια!!! Η υπεύθυνη για την ασφάλεια του αεροδρομίου του Schiphol στο Άμστερνταμ, είναι μια Ισραηλινή εταιρεία η ICTS !!!
Ιμπραχιμ
Διαβάσαμε λοιπόν στην ιστοσελίδα του Veterans Today ότι ο Ερντογαν και η Τουρκία τον πέρασαν στην Ολλανδία…… και ότι έχουν αποδείξεις ότι ο Ελ Bakraoui είναι ο ένας ύποπτος για την επίθεση στο Βέλγιο….. μαχητής της ISIS στη Συρία…. εκπαιδευμένος από την ίδια την Τουρκία!
Με το βελγικό του διαβατήριό θα μπορούσε πολύ άνετα να στήσει τις επόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Βέλγιο συμφωνημένες μεταξύ Τουρκίας και Βελγίου.

Ο λόγος λοιπόν που ο τρομοκράτης πέρασε άνετα στην Ολλανδία έχει να κάνει με την ισραηλινή εταιρεία ασφαλείας ICTS που είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια του αεροδρομίου. Η ίδια ισραηλινή εταιρεία ήταν υπεύθυνη το 2009 όταν άφησαν τον “βομβιστή με το σώβρακο” Umar Farouk Abdulmutallab να περάσει χωρίς διαβατήριο και εισιτήριό και να μπει στην πτήση της Northwest Airlines!!!! Τρομοκράτης εκπαιδευμένος στην Αγγλία να το παίζει μουσουλμάνος…. Σκοπός τους τότε όπως και τώρα να διοργανωθεί η απάτη για τον εκφοβισμό της μάζας για περισσότερη κρατική επιτήρηση από τον ίδιο τον τσοπάνη που μέχρι στιγμής κατάφερε να πραγματοποιήσει όλους τους στόχους του.

Η ίδια ισραηλινή εταιρεία ICTS έπαιξε ένα μεγάλο ρόλο στην υπόθεση του MH17 της Μαλαισιανής εταιρίας λίγο πριν από την αναχώρηση και την φωτογραφία που τράβηξε στην πύλη ο ισραηλινός “φωτογράφος” Γιοραν Μοφάζ.

Ο Ερντογάν όμως έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος, εσκεμμένα βέβαια για να έρθει σε ισοπαλία με τους φίλους του Βέλγους και ολλανδούς πολιτικούς…… Η «απέλαση» του El Bakroui είναι σύμφωνα με τους κανόνες παράνομη. Σαν μέλος του ΝΑΤΟ έχει υπογράψει συμφωνίες ότι απαγορεύεται να στείλει τρομοκράτες με πτήση κανονικής γραμμής….φυσικά οι νόμοι ισχύουν μόνο για τους πολίτες και όχι για την κρατική τρομοκρατία των πολιτικών των στοών και μυστικών λέσχεων.

Και εδώ είναι όλη η απάτη! Η Τουρκία δεν θα μπορούσε ποτέ να βάλει μέσα σε πτήση γραμμής ένα τρομοκράτη της ISIS να τον περάσει μέσα από την Ισραηλινή ασφάλεια του αεροδρομίου του Άμστερνταμ αν όλα δεν ήταν προσυμφωνημένα!!!!

Όλα είναι μια μεγάλη κομπίνα φίλοι μου όπως πάντα… με τους ίδιους παίχτες και τα ίδια θύματα… τα δικαιώματα των πολιτών στις ευρωπαϊκές χώρες που σε λίγο θα γίνουν ένα κεφάλαιο του βιβλίου της ιστορίας. Το άσχημο είναι οτι ο μογγόλος θα μπορούσε να έχει στείλει ένα ολόκληρο στρατό απο τέτοιους δολοφόνους στη χώρα μας. Για αυτό θα πρότεινα όλους τους μάχημους άνδρες να τους φορτώναμε σε ένα πλοίο και να τους γυρίζαμε όλους στην Συρία ή την Τουρκία.

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*