Διαφημίσεις

Το βίντεο δείχνει την Καλιφόρνια και το φαινόμενο με τα ψόφια ψάρια που συνέβη σήμερα…

Μπορεί να φταίει η φουκοσιμα,., μπορεί να φταίει η γεωμαγνητική λειτουργία που έχει διαταραχτεί…

Μπορεί να είναι θέμα μόλυνσης του περιβάλλοντος …

..αλλά δεν μπορείς να μην σκεφτείς ότι μπορεί να είναι και το χεράκι αυτών που θέλουν να έρθει η επισιτιστική κρίση…!!!

… Οι αποθήκες παγκόσμια κάθε χρόνο όλο και μειώνουν της δυνατότητες τους…

,,,Πλησιάζοντας όλο και πιο κοντά στην ανάγκη μια νέας παγκόσμιας οικονομικής αλλά και ουσιαστικής … ΤΆΞΗΣ…ετσι σου λενε ολοι οι ηγετες σου !..Σκέψου το λίγο…ΟΛα πια τους βολεύουν αυτούς τους επικυρίαρχους;

https://www.youtube.com/watch?v=QUcgMqGgkj8

Stranger….

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “Ειναι τόσα πολλά που σου δείχνουν την επισιτιστική κρίση που έρχεται !!”
  1. Στο αρθρο γραφεις καλιφορνια και στο βιντεο μιλαει για την φλοριντα! Καμια σχεση η μια περιοχη με την αλλη! Η καλιφορνια βρεχεται καθαρα απο το ειρηνικο ωκεανο και η φλοριντα απο ατλαντικο και απο τον βρομερο κολπο του μεξικου που ριχνουν ολα τα λυμματα απο ποσες πολιτιες…!! Αυτοι που ξερουν ουτε τα ποδια τους στο νερο δε βαζουν, οχι να κολυμπησουν μαλιστα…

  2. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ AYTO ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ; ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ;;; Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ.

    1. Και η ενέργεια που σπαταλάμε για να βρούμε τις πλεκτάνες τους είναι η τροφή για τον δημιουργό τους,αλλά τι πρέπει να κάνουμε φίλε μου; Να υποτάξουμε τις ψυχές μας και να πέσουμε άμαχοι;;;
      Έδω θα το παλέψουμε όλοι μαζί για να σώσουμε όσους συνανθρώπους μας μπορούμε…

  3. Η πεινα θα είναι το όπλο του μέλλοντος! Όλοι θα γινουμε καλα και υπάκουα παιδιά για λιγο φαγακι….

      1. Το πυρηνικό εργοστάσιο στο Turkey Point βρίσκεται χαμηλότερα από το οικοσύστημα Indian River Lagoon. Απλά αρχικά μου προξένησε εντύπωση το γεγονός πως τα νεκρά ψάρια, έρχονται να προστεθούν λίγες μέρες μετά το σκάνδαλο με τη διαρροή στο Turkey Point.

        FPL faces lawsuit over leaky nuclear cooling canals at Turkey Point
        miamiherald.com/news/local/environment/article67532167.html

        Με μία μικρή έρευνα μπορεί κάποιος να υποθέσει άνετα, πως τα γεγονότα συνδέονται απόλυτα μέσω της FPL – Florida Power & Light Company (κύρια θυγατρική της NextEra Energy Inc).

        Contact 5 uncovers FPL project in Indian River Lagoon violates permit

        http://www.wptv.com/news/region-st-lucie-county/contact-5-uncovers-fpl-project-in-indian-river-lagoon-violates-permit

        Η FPL κατασκεύασε μια νέα υπόγεια γραμμή μεταφοράς από το πυρηνικό εργοστάσιο St. Lucie, που διασχίζει υπογείως το Indian river lagoon και καταλήγει στον υποσταθμό της εταιρείας Turnpike.

        Οι πυρηνικές μονάδες της FLP είναι κατασκευασμένες κοντά σε περιοχές που υποτίθεται ότι πρέπει να προστατεύονται (οικοσυστήματα). Αντίθετα, εκούσια παραβιάζουν όλους τους κανόνες προστασίας και ασφάλειας ενώ οι αρχές επιδεικτικά αγνοούν τις επερωτήσεις περιβαλλοντικών οργανώσεων και πολιτών, δίνοντας πλήρη κάλυψη και συγκάλυψη στην συγκεκριμένη εταιρεία.

        Ψάρια ψοφάνε και πάρα πολύ σύντομα ακόμα περισσότεροι άνθρωποι θα αρρωσταίνουν. Όσο για την τροφική αλυσίδα……

        end-times-prophecy.org/animal-deaths-birds-fish-end-times.html

        Γενικότερα οι πολίτες στις U.S of America δεν ενημερώνονται ή αγνοούνται, ενώ οι αρχές είτε σιωπούν είτε αραδιάζουν ψέματα. Ότι γίνεται και με τον υπόλοιπο Κόσμο δηλαδή………

        Μην ξεχνάμε πόσο διάστημα συγκάλυψης πέρασε ώσπου να παραδεχτούν τη διαρροή μεθανίου στο Πόρτερ Ραντς. Μία ολόκληρη πόλη άδειασε και πάρα πολλοί άνθρωποι αρρώστησαν.

        tovima.gr/world/article/?aid=780536

  4. Μήπως κατευθυνόμαστε σε μία οικονομική «Φουκουσίμα»;
    τι ακριβώς συμβαίνει με τις εταιρείας ενέργειας και τις εναλλακτικές επενδύσεις της οικογένειας Rockefeller ;

    RUSSIA DEVELOPS HYBRID FUSION – FISSION REACTOR WITH CHINA (ανακοινώθηκε το 2014)

    myeclinik.com/russia-develops-hybrid-fusion-fission-reactor-china/

    After 146 years, Rockefeller family is exiting the oil business (Thu Mar 24, 2016)

    reuters.com/article/us-rockefeller-exxon-mobil-investments-idUSKCN0WP266

    ………….The Rockefeller Family Fund is proud to announce its intent to divest from fossil fuels. The process will be completed as quickly as possible, as we work around the complications of modern finance, which is increasingly dominated by alternative investments and hedge funds.
    ……………Needless to say, the Rockefeller family has had a long and profitable history investing in the oil industry, including ExxonMobil. These are not decisions, therefore, that have been taken lightly or without much consideration of their import. But history moves on, as it must. Indeed, it is past time for all people of good will to do everything in their collective power to make our new path one that recognizes the deep interdependence between humanity’s future and the health of our natural systems.

    http://www.rffund.org/divestment

    FREE ENERGY IS DAWNING: OIL COMPANIES MOVING AWAY FROM FOSSIL FUELS

    geopolitics.co/2016/03/27/free-energy-is-dawning-oil-companies-moving-away-from-fossil-fuels/

    Week Ahead: Energy Sector’s Debt Bomb Ready to Explode (03/27/16)

    thestreet.com/story/13508173/1/week-ahead-energy-sector-s-debt-bomb-ready-to-explode.html

    1. New report warns of serious earthquakes in the Midwest USA

      https://youtu.be/lu9HogCZtLw

      Για πρώτη φορά, οι νέοι χάρτες USGS προσδιορίζουν ενεργοποιήσεις δυνητικών σεισμών ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΩΝ και φυσικών. Στο παρελθόν οι χάρτες USGS προσδιόριζαν μόνο τις φυσικές ενεργοποιήσεις σεισμών.
      ……….”Με το να συμπεριλάβουμε τα γεγονότων που προκαλούνται από τον άνθρωπο, η εκτίμησή μας στις ενεργοποιήσεις σεισμών έχει αυξηθεί σημαντικά σε τμήματα των ΗΠΑ. Επίσης η έρευνα δείχνει ότι εθνικά, αντιμετωπίζεται μια σημαντικά μεγαλύτερη πιθανότητα να υπάρξουν καταστροφικοί σεισμοί κατά το επόμενο έτος, είτε φυσικοί είτε ανθρωπογενείς.”
      δήλωσε ο Mark Petersen, επικεφαλής του Εθνικού σεισμολογικού USGS Mapping Project.
      Η ενεργοποίηση σεισμών προκαλείται από τις ανθρώπινες δραστηριότητες, με απόρριψη λυμάτων που είναι η κύρια αιτία για τα πρόσφατα γεγονότα σε πολλές περιοχές της CEUS. Λύματα από τις δραστηριότητες παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου μπορεί να απορρίπτονται με έγχυση σε βαθιά υπόγεια φρεάτια, κάτω από τους υδροφόρους ορίζοντες που παρέχουν πόσιμο νερό.

      usgs.gov/blogs/features/usgs_top_story/induced-earthquakes-raise-chances-of-damaging-shaking-in-2016/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *