Διαφημίσεις

Αναβλήθηκε η πορεία εναντίον του φόβου στις Βρυξέλλες

Οι βελγικές αρχές ανέβαλλαν την πορεία εναντίον του φόβου και της τρομοκρατίας που είχαν διοργανώσει για αύριο. Οι διοργανωτές ακύρωσαν την τελετή λόγο της απειλής νέων επιθέσεων.
Η πορεία ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή στην πλατεία Beursplein στις Βρυξέλλες.

Νωρίτερα το Σάββατο, η τοπική αστυνομία κάλεσε τους πολίτες να μην πάρουν μαζί τους σακίδια ή σακούλες. Λίγο αργότερα ο Υπουργός Εσωτερικών του Βελγίου, ο Jan Jambon και ο Δήμαρχος των Βρυξελλών, ο Yvan Mayeur, αποφάσισαν ότι η πορεία θα έπρεπε να αναβληθεί για λόγους ασφάλειας.

Οι διοργανωτές της πορείας εναντίον του φόβου δήλωσαν: «Λαμβάνοντας υπόψη οτι είμαστε ακόμα στο επίπεδο απειλής νούμερο 3 στη χώρα μας και επειδή η αστυνομία είναι ακόμη απασχολημένη με την έρευνα σχετικά με τις επιθέσεις και τον εντοπισμό των υπόπτων, καταλαβαίνουμε οτι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για μια μεγάλη συγκέντρωση ανθρώπων αύριο στις Βρυξέλλες. Καταλαβαίνουμε πλήρως τα συναισθήματα των ανθρώπων, και μοιραζόμαστε τα συναισθήματα τους, αλλά ζητάμε να μας καταλάβουν, η εκδήλωση θα λάβει χώρα κάποια άλλη στιγμή”

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Μια σκέψη στο “Αναβλήθηκε η πορεία εναντίον του φόβου στις Βρυξέλλες”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *