Διαφημίσεις

Η ελληνική οικονομία μέσα από τα μάτια του Αρκά…

Ας ρίξουμε και λίγο γέλιο με το χιούμορ ενός από τους καλύτερους Έλληνες σκιτσογράφους, τον Αρκά! Τα σκίτσα του κυκλοφορούν στο διαδύκτιο και είναι αποκαλυπτικά για την κατάσταση της χώρας μας…οι εικόνες μας θυμίζουν οτι θα έπρεπε να είχαμε ξυπνήσει πριν πολλά χρόνια!!!

ΑΡΚΑΣ2
ΑΡΚΑΣ3
ΑΡΚΑΣ4
ΑΡΚΑΣ5



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Μια σκέψη στο “Η ελληνική οικονομία μέσα από τα μάτια του Αρκά…”
  1. Το έλκηθρο γλιστρούσε απαλά και αθόρυβα, σαν μία βάρκα στη γυάλινη επιφάνεια μιας λίμνης. Στο σκοτάδι που μαζευότανε, το δάσος φαινόταν ακόμη πιο γιγάντιο από πριν. Δεν μπορούσα να διακρίνω τον δρόμο και σχεδόν δεν ένοιωθα το έλκηθρο να κινείται. Ήταν σαν να έτρεχαν τα δέντρα μαγεμένα κατά πάνω μας, οι θάμνοι σαν να ξεγλιστρούσαν, κούτσουρα καλυμένα με χιόνι σαν να πετούσαν στο πλάι μας – όλα φαίνονταν γεμάτα μυστήριο. Ο μόνος θόρυβος ήταν το γοργό και τακτικό τσου-τσου-τσου-τσου της ανάσας του τάρανδου. Χιλιάδες από καιρό ξεχασμένοι ήχοι γέμιζαν το μυαλό μου μέσα στη σιωπή. Ξαφνικά άκουσα ένα κοφτερό σφύριγμα στα βάθη του σκοτεινού δάσους. Φαινόταν μυστήριο και απέραντα απόμακρο. Όμως ήταν απλά ο Οστυάκ μας που έκανε σινιάλο στους ταράνδους του. Μετά πάλι σιωπή, πιο πολλά απόμακρα σφυρίγματα, πιο πολλά δέντρα να τρέχουν βιαστικά και αθόρυβα από το σκοτάδι στο σκοτάδι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *