Διαφημίσεις

Η ΒΕΛΓΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΥΛΟΒΟΛΕΙ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΜ

Η βελγική αστυνομία πυροβόλησε εχθές ένα πατέρα στο πόδι όταν αυτός και το παιδί του περίμεναν στην στάση του τραμ στο Schaerbeek. Η ομάδα των αστυνομικών τον θεώρησαν ως ύποπτο τρομοκρατίας. Μόνο που κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει και σε αυτή την περίπτωση όπως με όλη την απάτη των επιθέσεων στις Βρυξέλλες, η δικαιοσύνη δεν είναι σίγουρη για το αν ο άνδρας που πυροβόλησαν είναι τρομοκράτης!!!

Η αστυνομία σταμάτησε με δυο αυτοκίνητα επάνω στις γραμμές του τραμ και φώναξαν στον ύποπτο άνδρα να βγάλει το σακίδιο το. Τον απείλησαν να υπακούσει τις διαταγές τους όταν αυτός και η κορούλα του περίπου επτά χρονών βρίσκονταν στη στάση του τραμ. Ο άνδρας δεν αντέδρασε και η αστυνομία τον πυροβόλησε στο δεξιό πόδι.

Οι κάτοικοι της περιοχής άκουσαν δύο πυροβολισμούς. Ο άντρας έπεσε στο έδαφος. Η αστυνομία έστειλε ένα ρομπότ για να εξουδετερώσει το σακίδιο, το οποίο αργότερα εξερράγη. Στο σακίδιο δεν υπήρχαν εκρηκτικά αλλά μόνο μερικά εργαλεία.

Οι Αστυνομικές αρχές ισχυρίζονται ότι ο άνδρας ήταν ύποπτος, οι κάτοικοι τις περιοχής είπαν ότι η αστυνομία τα έχει μπερδέψει.

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

5 σχόλια στο “Η ΒΕΛΓΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΥΛΟΒΟΛΕΙ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΜ”
    1. Τι να τα κάνει τα Ευρώ όταν μπορεί να έχει μείνει ανάπηρος για πάντα; Διάβασε την ανατομία του ανθρώπινου ποδιού και θα δεις ότι είναι θέμα τύχης αν του έκανε μόνιμη ζημιά (οπότε θα περπατάει με πατερίτσες για πάντα, επειδή ο αστυνομικός έκανε “λάθος”).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *