Διαφημίσεις

Ο Βέλγος υπουργός παραδέχεται τα «λάθη» της τρομοκρατικής επιθέσης στις Βρυξέλλες

Ο Βέλγος υπουργός παραδέχεται τα «λάθη» που έγιναν στην τρομοκρατική επιθέση στις Βρυξέλλες, δηλώνοντας ότι οι βελγικές υπηρεσίες ασφάλειας έκαναν μεγάλα λάθη. Ο Βέλγος Υπουργός Ιαν Ζαμπόν (Jambon) έκανε την δήλωση εχθές Παρασκευή στο βελγικό κοινοβούλιο.

Λόγο της αποτυχίας τους ο υπουργός δήλωσε την ίδια μέρα της επιθέσεις την παραίτησή του, μαζί με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, τον Κουν Χεινς (Geens). Αλλά η παραίτησή τους, δεν έγινε δεκτή από τον Βέλγο Πρωθυπουργό Τσάρλι Μισέλ (Charles Michael).

Ο υπουργός Ζαμπόν, εξήγησε την Παρασκευή στο βελγικό κοινοβούλιο τα λάθη που έγιναν όταν ένας από τους βομβιστές, ο Ιμπραήμ Ελ Μπακραουι (Bakraoui), δεν θεωρήθηκε μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης την στιγμή που η Τουρκία τους είχε ειδοποιήσει. Ο Ερντογάν εξέφρασε εχθές τον θυμό του για την βελγική δικαιοσύνη!!!

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή εδώ η βελγική κυβέρνηση έκανε τόσα μεγάλα λάθη για να καλύψει την απάτη των Βρυξελλών που διέπραξε και όλα θα βγούνε στην επιφάνεια όπως τα περιττώματα στον οχετός!!!

Ζήτω η Βελγική δημοκρατία και ξανά ζήτω για την ευρωπαϊκή δημοκρατία!!!

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

2 σχόλια στο “Ο Βέλγος υπουργός παραδέχεται τα «λάθη» της τρομοκρατικής επιθέσης στις Βρυξέλλες….”
  1. Λάθη; Ποια λάθη; Δεν πήγαν όλα ρολόι για αυτούς; αφου τον στρατό τον έβγαλαν άνετα φάτσα φόρα στα αεροδρόμια! ορίστε

    εδώ δεν φαίνονται τα MP5 τους αλλα εδώ

    Για ποιο λάθος μιλάει το υποχειριο δεν μπορω να καταλαβω! εκτος εάν τόσο γρήγορα κατάλαβε πως μετά απο αυτό άρχισαν το τέλος τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *