Διαφημίσεις

Πριν από λίγη ώρα έφτασε μια πληροφορία στα ειδησεογραφικά desk του voicenews.gr , από επαγγελματία που έχει ως αντικείμενο…

ενασχόλησης του τις λήψεις σημάτων και εκπομπών επικοινωνίας (μη κρυπτογραφημένων) και αφορά το πιο φλέγον ζήτημα που απασχολεί την γεωστρατηγική σκακιέρα της χώρας τη δεδομένη περίοδο…ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.
Το θέμα της εν λόγω καταγγελίας αφορά την έκδοση NAVTEX HA41 για πόντιση υπόπτου Τούρκικου καλωδίου από ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΝΑVTEX Ηρακλείου Κρήτης!
Σας παραθέτουμε την πληροφορία όπως ακριβώς ελήφθη:

Θέμα: Σημαντικό NAVTEX ΗΑ41 για πόντιση υπόπτου καλωδίου
H παρακάτω NAVTEX οδηγία εξεδόθη από
Ελληνικό σταθμό NAVTEX Ηρακλείου Κρήτης , με αριθμό
2016-03-24 09.16.50 HA41 την οποία σας παραθέτουμε μαζί με δύο φωτογραφίες
αποτύπωσης σε χάρτη (Google Earth)….
navtexdio2
navtexena
navtextria1

Τα ερωτήματα που γεννήθηκαν βάσει της εν λόγω NAVTEX είναι τα εξής:

1) Το πλοίο που κάνει την πόντιση του καλωδίου είναι ΤΟΥΡΚΙΚΟ
2) Ξεκινάει από τα παράλια του Aksaz που είναι ναύσταθμος πολεμικών πλοίων
και βάση υποβρυχίων
3) Τελειώνει την πόντιση στην μέση της Ανατ.Μεσογείου Νότια της Κρήτης
(στο πουθενά)
4) Και τέλος Τι είδους καλώδιο τηλεφωνικό ή ηλεκτρικό είναι όταν δεν έχει την ζεύξη από ένα σημείο (Αρχής) σε άλλο (Τέλους).
Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες το συμπέρασμα του ειδικού είναι πως πρόκειται για ειδικό καλώδιο (ναρκοπολέμου) για καταγραφή ηχητικών,ακουστικών, ή ηλεκτρομαγνητικών αποτυπώσεων υποβρυχίων (πολεμικών πλοίων) ,υποθαλασσίων ερευνών για κοιτάσματα κλπ.
Η τεχνολογία είναι γνωστή (SOSUS ,SURTASS,IUSS Project 1949-1997 Η.Π.Α.).
Σας επισυνάπτουμε και τους συνδέσμους που αποδεικνύουν τα στοιχεία για την τεχνολογία αυτή εφαρμόζεται με την έκδοση της NAVTEX HA41 στην πηγή…

ΠΗΓΗ: voicenews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

8 σχόλια στο “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΗ-ΜΑΤ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ…”
  1. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ.Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ.Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΛΕΙΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΔΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ.ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΕ ΗΠΕΙΡΟ,ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑΤΟΣ.ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ!!!!ΔΕΙΤΕ ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΠΩΣ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ,ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.ΟΜΩΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΙΠΙΛΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ 50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ.ΜΟΛΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΞΑΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ.ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΓΙΑ ΦΘΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΙΤΕΡΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΞΗΡΑΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΣΕ ΕΜΑΣ.ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΡΥΦΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΩΘΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.ΟΙ ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΗΔΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΗΘΕΙ!!!!!!ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΧΕΥΑΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ.ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ.ΗΔΗ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΣΤΟΜΑΤΩΝ.ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ…ΘΑ ΞΕΦΟΡΤΟΘΟΥΝΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΙΣΤΟΥΝΕ.ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ.Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΝΕΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΙ ΣΟΒΑΡΗ ΟΣΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ.

  2. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΛΩΔΙΩΝ “SOSUS” ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΤΑΔΥΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ…ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΜΑΣ…
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΤΑΚΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΟΥ ΣΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ… ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ….

  3. ΠΡΙΝ 20 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΕ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΣΕ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΔΕΛΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ Η ΣΧΟΛΗ ΓΕΜΙΣΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΓΕΝΕΙΣ,ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Κ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΗΘΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΦΑΝΑΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ..

  4. ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΟΥΛΓΚΡΑΒΙΑ;;;

    Σχέδιο “Μπουλγκράβια”… τι προβλέπει.
    Απότι φαίνεται το σχέδιο αυτό είναι σε εξέλιξη… ;;;

    Γύρω στα 1995, ο αντιεισαγγελέας Αγγελής κατάσχεσε από μυστική προδοτική οργάνωση, περίπου 1,5 τόνο υλικό, μέσα στο οποίο βρισκόταν ένας χαρτοφύλακας με την ετικέτα “ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΟΥΛΓΚΡΑΒΙΑ”.

    Σύμφωνα με αυτό το νεοταξικό σχέδιο, θα συμβούν στην Ελλάδα φοβερά γεγονότα και επεισόδια λόγω της όλο και αυξανόμενης λαϊκής οργής και αγανάκτησης.

    Οι αλλοδαποί μετανάστες της Θεσσαλονίκης (που εν τω μεταξύ θα έχουν φτάσει το 35 % του πληθυσμού της πόλης !!!) θα πραγματοποιήσουν πάνω στην “αναμπουμπούλα” μαζικές δολοφονίες του ελληνικού πληθυσμού.
    Αφού τα ελληνικά σώματα ασφαλείας δεν θα μπορούν να επιβάλλουν την τάξη και θα χαρακτηριστούν ανίκανα, θα χρειαστεί να επέμβει το ΝΑΤΟ (μήπως για αυτό κυκλοφορεί ήδη στο Αιγαίο;).

    Μεταφέρονται (σταδιακά) περί τα 4,5 εκατομμύρια κόσμου στην Θεσσαλονίκη. Τότε μέσα από αυτό το καζάνι των 7-7,5 εκατομμυρίων, που θα έχει γίνει η Θεσσαλονίκη, θα βγει ένα ψήφισμα που θα ζητά την αποκοπή της Θεσσαλονίκης και γενικότερα της Μακεδονίας από την Ελληνική Επικράτεια.
    Έτσι θα έχουμε την δημιουργία νέου κράτους, μέσα στο οποίο η πλειοψηφία δεν θα είναι Έλληνες, αφού σε αυτό θα συμπεριλαμβάνονται η Π.Γ.Δ.”Μ” και η Βουλγαρία.

    Το νέο αυτό κράτος θα έχει την ονομασία “ΜΠΟΥΛΓΚΡΑΒΙΑ” και πρωτεύουσα του θα είναι η Θεσσαλονίκη.
    http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2016/03/blog-post_26.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *