Διαφημίσεις

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

 

Κάτι βίντεο σαν αυτό που ακολουθεί είναι το μέλι στο ψωμί κάθε συνωμοσιολόγους, όπως είμαι εγώ. Βλέπεις όταν συνήθως όταν προβάλλονται τέτοιου είδους λάθη σε εθνικό δίκτυο, συνήθως περιέχουν ένα μήνυμα. Γιατί μην μου πείτε ότι δεν ξέρει ότι ο Πάκης είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας ή ότι ο Αρχιεπίσκοπος  Ιερώνυμος προς το παρόν δεν είναι Μακαριστός αλλά Μακαριώτατος;

Κάτι τέτοια “λάθη” δεν γίνονται καθόλου τυχαία… Το έχει αποδείξει η ιστορία…

 

https://youtu.be/9MAFWUsecxs



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

8 σχόλια στο “Νομίζεις τυχαία ξύρισε τον Πρόεδρο και “έστειλε” τον Αρχιεπίσκοπο;”
    1. ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΨΩΡΟΜΑΓΚΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΝΑ-ΠΕΟΣ ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ!ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ?ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ!ΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ.ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΙΛΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ,ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΜΑΣ,ΤΟΝ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ ΜΑΣ…ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.ΟΧΙ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ,ΑΛΛΑ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΣΤΟ ΚΟΚΑΛΟ ΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΖΕΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΑΧΟΥΝΕ ΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΠΡΗΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΩΣΕΙ,ΕΧΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΠΟΙΟΙ???ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΕΣ???ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ.ΟΛΟΥΣ.ΘΑΡΘΕΙ Η ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.ΘΑΡΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ.

    1. ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ…ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ…. “ΔΕΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΚΑΘΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ”!!!!

  1. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΓΛΩΣΣΑ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ. ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΓΛΩΣΣΙΚΩΝ ΛΑΘΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ”ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ”.
    ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΝ ΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ”Ο ΠΑΤΗΡ” ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΤΩΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΗΤΙΚΗ … ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ, ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ … ΠΑΤΕΡ [!!!!].
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΟΥ, ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΙΜΟΥ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ – ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ – Ο ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΙΜΟΣ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΑ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *