Διαφημίσεις

Το μέλος των 322 βρέθηκε στις Βρυξέλες για να μιλήσει για την επίθεση στις 223: “Je suis Bruxellois»

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, ο Τζον Κέρι, σήμερα Παρασκευή εξέφρασε την υποστήριξή του για τα θύματα και τους επιζώντες των επιθέσεων στις Βρυξέλλες. ,, Je suis Bruxellois, ” είπε ο Κέρι για να θυμίσει την επίθεση που έγινε πριν ένα χρόνο στο Παρίσι με τον Τσάρλι.

Αυτή την στιγμή ο Κέρι είναι στις Βρυξέλλες για να μιλήσει με τους πολιτικούς του Βελγίου και άλλων ευρωπαϊκών χωρών για τον τρόπο που θα καταπολεμήσουν την τρομοκρατία. “Θα κρατήσουμε για πάντα στις καρδιές μας τους χαμένους και πρέπει να είμαστε μαζί για πάντα, με αλληλεγγύη ως φίλοι, σύμμαχοι και εταίροι” δήλωσε ο εκπρόσωπος των 322 Κέρι προς τους Βέλγους πολίτες.

Και οι Βέλγοι χτυπάνε παλαμάκια στο μέλος των 322… που να πάει το μυαλό τους τώρα ότι ο κύριος Κέρι είναι πολύ ευχαριστημένος για το καθημερινό ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ που συμβαίνει στους δρόμους της καρδιάς της Ευρώπης!!! Οι κατατρομαγμένοι Βέλγοι έχουν να φάνε τρομοκρατία μέχρι να τους βγει απο την μύτη…

Θα καταλάβουν άραγε γιατί συμβαίνουν όλα αυτά;;;

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Μια σκέψη στο “Το μέλος των 322 βρέθηκε στις Βρυξέλες για να μιλήσει για την επίθεση στις 223: “Je suis Bruxellois»”
  1. Η ημερομηνία 3/22, δηλαδή 322, δεν είναι μόνο το έμβλημα της σέκτας Skull and Bones, 3/22 είναι επίσης το αποκορύφωμα της τριήμερης σατανιστικής γιορτής των «Pelusia», κατά την οποία γίνεται επίκληση της Ίσιδας.,,,,αρα ποιος εκανε την ιστορια στις βρυξελλες????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *