Διαφημίσεις

Το Βέλγιο εξετάζει το ενδεχόμενο να βομβαρδίσει το IS στη Συρία

To Βέλγιο θα στείλει σύντομα και άλλα F-16 στον αγώνα κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης του IS. Αυτό δήλωσε ο πρωθυπουργός του Βελγίου ο Charles Michel σήμερα Παρασκευή σε συνέντευξη Τύπου με τoν υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, τον Τζον Κέρι.

Ο Κέρι βρίσκεται στις Βρυξέλλες για να συζητήση με τον ομολογό του και να εκφράσει την υποστήριξή του στο Βέλγιο μετά τις θανατηφόρες τρομοκρατικές επιθέσεις της Τρίτης στο αεροδρόμιο και στο σταθμό του μετρό Maelbeek στην πρωτεύουσα της χώρας.

“Je suis Bruxellois” δήλωσε ο Κέρι. Ο Κέρι προειδοποίησε τους τρομοκράτες λέγοντάς “ότι δεν θα σταματήσουμε ποτέ να σας πολεμάμε”!!!

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

4 σχόλια στο “Το Βέλγιο εξετάζει το ενδεχόμενο να βομβαρδίσει το IS στη Συρία”
  1. MHΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΙ ΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ.ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ…Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΠ ΘΑΡΘΕΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΠΟΡΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΕΔΑΦΩΝ.ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΗΔΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ ΝΟΜΙΜΩΣ ΟΛΑ ΤΑ SOCIAL MEDIA ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΚΟΛΛΗΜΑ.ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΠΑΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΠΙΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ.ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΜΗΘΕΙ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η ΤΡΟΦΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ…ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΑ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΠΡΙΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ.ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΜΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΗΘΕΝ “ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ”.ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΠΩΣ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟ Ή ΟΧΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΩΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ.
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ ΣΕΡΒΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΑΣΣΟΝΟΥ ΟΤΝΑ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ.ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΑΥΤΙΣΤΟΥΝΕ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΜΕ ΤΩΝ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΕΞΑΓΓΕΛΙΩΝ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ…ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ.ΑΝ ΕΝΑΣ ΤΡΑΒΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΔΙΕΛΚΥΣΤΊΝΔΑ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ.

  2. “ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ”

    ΣΟΚ: Σκότωσαν φρουρό πυρηνικών εγκαταστάσεων στο Βέλγιο !!!!!

    skai.gr/news/world/article/310775/skotosan-frouro-ton-purinikon-egatastaseon-sto-velgio/

    Σύμφωνα με τη βελγική εφημερίδα Derniere Heure, ο φρουρός πυροβολήθηκε την Πέμπτη την ώρα που περιπολούσε με το σκύλο του στις εγκαταστάσεις, ενώ έχει κλαπεί το σήμα, αλλά και η κάρτα εισόδου του!

    Έναν φρουρό των πυρηνικών εγκαταστάσεων στη βελγική πόλη Σαρλερουά σκότωσαν άγνωστοι δύο εικοσιτετράωρα μετά τις πολύνεκρες επιθέσεις στις Βρυξέλλες.

    Σύμφωνα δε με τη βελγική εφημερίδα Derniere Heure, ο φρουρός πυροβολήθηκε την Πέμπτη την ώρα που περιπολούσε με το σκύλο του στις εγκαταστάσεις, ενώ έχει κλαπεί το σήμα, αλλά και η κάρτα εισόδου του!

    Οι αρχές έχουν σημάνει συναγερμό, καθώς οι βελγικές πυρηνικές εγκαταστάσεις αποτελούν δυνητικούς στόχους του πυρήνα των τζιχαντιστών που δρα σε Παρίσι και Βρυξέλλες.

    Σύμφωνα με προηγούμενο δημοσίευμα της βελγικής εφημερίδας, οι τρομοκράτες είχαν στόχο τα πυρηνικά εργοστάσια του Βελγίου, αλλά αναγκάστηκαν να δράσουν πιο γρήγορα μετά τη σύλληψη του Σαλάχ Αμπντεσλάμ.

    Κατά τις έρευνες των αρχών προέκυψε ότι τα αδέρφια Ιμπραήμ και Χαλίντ Ελ Μπακραουί κατέγραφαν τις κινήσεις του επικεφαλής των πυρηνικών σταθμών, καθώς σχεδίαζαν να επιτεθούν στα εργοστάσια.

    Στο πλαίσιο αυτό, έπειτα από την έρευνα των τοπικών αρχών, απαγορεύθηκε η είσοδος στον πυρηνικό σταθμό της Τιχάνζ σε συνολικά έντεκα υπαλλήλους.

    Στο μεταξύ, το αεροδρόμιο των Βρυξελλών ανακοίνωσε επισήμως ότι δεν θα ξανανοίξει για επιβατικές πτήσεις πριν από την Τρίτη, μετά τις βομβιστικές επιθέσεις.

    Πηγή:skai.gr/news/world/article/310775/skotosan-frouro-ton-purinikon-egatastaseon-sto-velgio/

    Sabaton – Nuclear Attack (Lyrics English & Deutsch)
    https://www.youtube.com/watch?v=mzDkwqCF7fs
    https://youtu.be/mzDkwqCF7fs

    So it is Done!

    1. Η Ευρώπη φοβάται κυβερνοεπίθεση σε πυρηνικό σταθμό πριν περάσουν πέντε χρόνια

      «Η αυξημένη γνώση των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους στο πεδίο των βιοτεχνολογιών αποτελεί απειλή για το μέλλον» εκτιμά ο συντονιστής της ΕΕ για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, Ζιλ ντε Κερσόβ.

      Η απόκτηση του ελέγχου ενός πυρηνικού σταθμού από τζιχαντιστές θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί «πριν περάσουν πέντε χρόνια» παραδέχτηκε ο συντονιστής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, την ώρα που η ασφάλεια των βελγικών πυρηνικών εγκαταστάσεων αποτελεί αντικείμενο κριτικής.

      «Δεν θα εκπλαγώ εάν πριν παρέλθουν πέντε χρόνια γίνουν απόπειρες να χρησιμοποιηθεί το ίντερνετ για τη διάπραξη τρομοκρατικών ενεργειών», με την απόκτηση μεταξύ άλλων του ελέγχου «του κέντρου διαχείρισης ενός πυρηνικού σταθμού, ενός κέντρου ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας ή της αλλαγής πορείας των σιδηροδρομικών γραμμών», εκτίμησε ο Ζιλ ντε Κερσόβ σε συνέντευξή του στη βελγική εφημερίδα La Libre Belgique.

      Εκτίμησε ότι «κάποια στιγμή θα υπάρξει σίγουρα ένας τύπος» εντός του Ισλαμικού Κράτους «με διδακτορικό στην τεχνολογία πληροφοριών, ο οποίος θα είναι σε θέση να εισέλθει σε ένα σύστημα».

      «Η αυξημένη γνώση των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους στο πεδίο των βιοτεχνολογιών αποτελεί πραγματική απειλή για το μέλλον», σημείωσε.

      Μετά τις επιθέσεις την Τρίτη στις Βρυξέλλες, έχουν ενισχυθεί τα μέτρα ασφαλείας γύρω από τους δυο πυρηνικούς σταθμούς του Βελγίου.

      Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *