Διαφημίσεις

Tα βατράχια των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, οι γνωστές και ως φώκιες (seals) έφθασαν τις 300 σειρές.

Η 300η λοιπόν σειρά για έμβλημα της επέλεξε την ασπίδα των 300 των Λεωνίδα, του δικού μας Λεωνίδα, του Βασιλιά της Σπάρτης, που με τους 300 άνδρες τους και τους 700 Θεσπιείς έδωσαν ψυχή και σώμα ενάντια στον ξένο δυνάστη.

Αν και θα μπορούσε να θεωρηθεί “κλοπής της ιστορίας” προσωπικά με κάνει υπερήφανο που οι καλύτεροι των καλύτερων επιλέγουν θέμα από την ένδοξη ιστορία μας…
ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 39 ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ…

12376684_574142669413554_7308343438610885667_n

http://www.e-koutsobola.gr/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

18 σχόλια στο “To έμβλημα της 300ης σειράς των βατραχιών της Αμερικής (US NAVY SEALS) είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ”
      1. ΠΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ???? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΘΥΜΟ ΣΟΥ ΕΔΩ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕ ΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??? ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!!!!! Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΙΣΟΥΣ!!!!ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΜΕ ΤΟ Λ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Σ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ Σ’ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΑ ΕΝΩ ΕΣΥ ΚΟΙΜΟΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!!!!!!!

  1. Καθε δυτικολιγουρης δοσίλογος νεοέλληνας θα ήταν υπερηφανος για ότι κάνουν οι φονιάδες του λαού του αμερικανοι,και οι φίλοι τους παπικοί δυτικοκαφροι ιεροεξεταστες,που κατέστρεψαν την ανατολική ορθόδοξη αυτοκρατορία των ελλήνων,εσύ γιατί να αποτελεις εξαιρεση;σίγουρα θα είσαι και κατά των αναρχοκομουνιστων που πολέμησαν τους εγγλεζους και τον τσορτσιλ που ήθελαν το προτεκτοράτο ελλαδα να μη σηκώσει κεφαλι και φύγει από την καλή παπική δυση

    1. Ὡς πρὸς τὸ πρῶτον μέρος τῆς ἀπαντήσεώς σου συμφωνῶ ἀπολύτως. Ἐξ ἄλλου καὶ ὁ Ἀδόλφος μετεχειρίσθη ἕν ἑλληνικότατον σύμβολον διὰ νὰ τὸ εὐτελίσῃ καὶ πρὸ αὐτοῦ ἤδη ὁ Βίσμαρκ ἐπῆρε τὸ ἔμβλημα τοῦ Ἑλληνικοῦ Ἐθνικισμοῦ διὰ νὰ τὸ κάμη Γερμανικὴν σημαίαν.
      Ὡς πρὸς τὸ δεύτερον διαφωνῶ ριζικῶς. Αὐτοὶ οἱ «ἀναρχοκουμουνισταὶ» ὅπως τοὺς ἀναφέρεις (εἰς τὴν πραγματικότητα ἡ ἐρυθρὰ συμμορία ἐν ἀντιθέσει πρὸς τὴν γαλάζιαν συμμορίαν) ἐνεργούμενα ὑπῆρξαν (ἀμφότεραι αἱ συμμορίαι) τοῦ Τσῶρτσιλ (ὅστις μὲ τὴν σειράν του ἦτο ἐνεργούμενον τοῦ Φρανκλίνου Ντελάνο Ροῦσβελτ) καὶ τῶν Ἄγγλων διὰ νὰ κάνουν ὴν Ἑλλάδα ἀποικία ὅπως καὶ τὸ κατάφεραν. Ἐν κατακλεῖδι αὐτοὶ κυβερνοῦν τὴν Ἑλλάδα, δηλαδὴ ἡ ἐρυθρὰ συμμορία τῆ ἀνοχῇ τῆς γαλάζιας ἐνῶ ἐμεῖς ἐνομίζαμε τὸ ἀντίθετον, ἀπὸ τὸ 1949 (σωστὰ διαβάζεις) μέχρι σήμερον. Ἀπὸ δὲ τὸ 1974 καὶ ἐντεῦθεν ἀμφότεραι αἱ συμμορίαι τῆ συμπράξει τῆς καινοφανοῦς (τότε) πρασίνης συμμορίας, ἔχουν πλέον ξεσαλώσει καὶ ἰδοὺ τὰ ἀποτελέσματα.
      Ἄς μείνουμε ὅμως εἰς τὸ πρῶτον μέρος τῆς ἀπαντήσεώς σου περὶ δυτικολιγούρηδων τὸ ὁποῖον εἶναι εὐστοχώτατον!

        1. ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ!!!
          ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
          ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΕΧΘΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΝ.

          ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΛΑ ΠΑΛΙ. ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΜΕ.
          ΑΝ ΘΕΣ ΑΡΑΒΙΛΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΗΞΕΙ ΚΑΝΑΣ ΛΑΘΡΟ
          ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΓΙΔΙΑ ΔΙΠΟΔΑ..

  2. Ε,κατι ελληνικο θα βαλουν.αυτοι απο ιστορια τι να βαλουν? Στρατηγο λη ,η ,κου κλουξ κλαν?

  3. ΚΑΜΕΝΟ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΗ ΟΙ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΟΥΝ!!!!!!ΠΑΝΤΟΣ ΡΕ ΠΑΝΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ 30ΡΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΟΡΩΝΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ !!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙ’ΑΥΤΟ!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *