11:50 - 25/03/2016

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΑΚΤΟ. ΕΝΤΟΛΗ ΚΙΣΣΙΝΓΕΡ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ: “ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ”

Διαφημίσεις

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΑΚΤΟ. ΕΝΤΟΛΗ ΚΙΣΣΙΝΓΕΡ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ: “ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ”

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Μετά από το μεγάλο ανθελληνικό παραλήρημα του Κίσσινγκερ στις 7 Μαρτίου στην σύσκεψη των Ιλλουμινάτι, όπου φέρεται να είπε για μας τους Έλληνες: «Τhey must be undone! Πρέπει να τους ξεκάνουμε!«, έδωσε στον Τσίπρα και την Κυβέρνηση την προηγούμενη εβδομάδα, μία νέα εντολή: “ΑΦΟΠΛΙΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ”.!!!

Αλλά όπως φαίνεται, αυτές τις εντολές του Κίσσινγκερ δεν τις μαθαίνουν οι ………. “γάτοι” της “πληροφόρησης” για να ενημερώσουν τους Έλληνες.

Από πολύ έγκυρες πηγές λοιπόν και διασταυρωμένες, έχει δοθεί εντολή στην Κυβέρνηση να προχωρήσει γρήγορα στην ψήφιση νόμου, με σκοπό να αφοπλιστούν οι Έλληνες, για να μην μπορούν να προβάλουν ουδεμία αντίσταση, στην σχεδιασμένη επίθεση των λαθρο- Ισλαμιστών.

Όπως καταλαβαίνετε θέλουν να μας παραδώσουν σαν ανυπεράσπιστα αρνιά σε σφαγή. Στην αιτιολογία τους βέβαια θα λένε το ακριβώς αντίθετο. Θα λένε, πως ο αφοπλισμός γίνεται, για να προστατέψουν τους …… “πρόσφυγες” από ενδεχόμενη “εξέγερση” των Ελλήνων, και αν χρειαστεί θα “βοηθήσει” σ’ αυτό, κάποια …….. σχεδιασμένη προβοκάτσια.
Έχει ενημερωθεί, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και όλες σχεδόν οι κατά τόπους Αστυνομικές διευθύνσεις, πως έρχεται νομοσχέδιο αφοπλισμού των Ελλήνων.

Ετοιμάζονται λοιπόν να μας ξεκάνουν με τον ΝΟΜΟ και θεωρούν πως οι Έλληνες θα τον ……. δεχτούμε τον αφοπλισμό, αφού …… το λέει η ……. προφητεία του αγίου Κοσμά του Αιτωλού. («Θα σας ζητήσουν τα όπλα. Να έχετε διπλά να κρατήσετε το ένα. Ένα τουφέκι 100 ψυχές θα σώσει».)

Ναι αλλά η προφητεία αυτή του αγίου Κοσμά, έχει ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ το 1936 και τώρα προσπαθούν να την “επαναφέρουν” , αλλά με …….. διαφορετικό τρόπο, για να μας αφοπλίσουν πρώτα και μετά να μας εξοντώσουν.
Εξηγούμαι: Το 1936, (με δόλο πάλι πριν τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο) η Κυβέρνηση Μεταξά ζήτησε από τους Έλληνες τα όπλα, με την αιτιολογία ότι τα χρειαζόταν ο Ελληνικός στρατός. Δεν υπήρχαν τότε κυνηγητικά όπλα και όποιος είχε όπλο, ήταν πολεμικό από τον Α΄ παγκόσμιο πόλεμο.

Αλλά τότε, ήταν ακριβώς όπως το είχε πει ο άγιος Κοσμάς. Τα ΖΗΤΗΣΑΝ τα όπλα, δεν τα ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ. Δηλαδή αν ήθελες έδινες, αν ήθελες κράταγες και ένα. Ο μεγάλος όγκος των όπλων τότε , παραδόθηκαν φυσικά από τους Κρητικούς, που πάντα ήταν οπλισμένοι. Τότε βέβαια δεν άκουσαν τον άγιο Κοσμά, γιατί δεν διάβαζαν τα χειρόγραφα των προφητειών όπως σήμερα, αλλά ούτε και οι Πνευματικοί ποιμένες τότε, ασχολούνταν με τις προφητείες για να ενημερώνουν τον κόσμο ως όφειλαν.

Έτσι έμεινε στην ιστορία ως ο “αφοπλισμός της Κρήτης” και φυσικά πρώτα τους αφόπλισαν και μετά τους επιτέθηκαν οι Γερμανοί.
Πάντα προδότες και δόλιοι κατά των Ελλήνων είναι.

Έτσι λοιπον, έχει επαληθευτεί η προφητεία του αγίου Κοσμά, γιατί αν ψηφίσουν σήμερα νόμο αφοπλισμού των Ελλήνων, δεν θα δίνουν φυσικά την δυνατότητα αν θέλεις να κρατήσεις τα μισά. Το καταλάβαμε;; Οπότε δεν αφορά το σήμερα η προφητεία αλλά τον αφοπλισμό του 1936. Θέλουν να κάνουν μία παραποίηση της προφητείας, που αυτούς φυσικά τους εξυπηρετεί, για να αφοπλίσουν τους Έλληνες.

Σήμερα όμως δεν μιλάμε για άγνωστης προέλευσης πολεμικά όπλα, αλλά για κυνηγητικά και νόμιμα αγορασμένα, με νόμιμες άδειες κατοχής, που εκτός των άλλων είναι και μία νόμιμη ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ. Οποιοσδήποτε νόμος θα προσκρούσει και σε άρθρα του Συντάγματος, που θα αφορούν απαλλοτρίωση νόμιμης κινητής ιδιοκτησίας.

Να προσέχετε γιατί θα δείτε και θα ακούσετε πολλούς “λαγούς” και “παπαγάλους” να προπαγανδίζουν το μάζεμα των όπλων, για να προετοιμάζουν την κοινή γνώμη. Και όχι φυσικά με τον τρόπο αυτής της δημοσίευσης που ενημερώνει και ξεσηκώνει, αλλά με ένα άλλο τρόπο υποδούλωσης της αντίδρασης.

Θέλουν να μας ξεκάνουν λοιπόν, αλλά μας φοβούνται τόσο πολύ, που μας θέλουν και άοπλους.
Ρε δειλές παλιοαδερφές, μήπως μας θέλετε και …… δεμένους;;;;;
Μωρή π@υτ@ν@ Κίσσινγκερ, πολλά έχεις πει για τους Έλληνες, αλλά είσαι μία κλ@νι@ρ@ κότα. Τίποτα περισσότερο. Μας θέλεις και άοπλους, μας θέλεις και …δεμένους, μήπως να πέσουμε και για…. ύπνο, ή και πάλι φοβάσαι;;;;;
Ρε τον φόβο μας νάχετε και με τον φόβο μας να ζείτε.!!!!
25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ.!!!!!! ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.!!!!!!

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1094232663930286&id=979084458778441



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (28)

  1. Ανώνυμος 03/25/2016 @ 12:08 ΜΜ

    ει ο θεος μεθ ημων ουδεις καθ ημων

  2. SOUGAMOTO MAGAZAKI SHOGUN YUNANAI 03/25/2016 @ 12:21 ΜΜ

    Προσορηνά οι θεή είνε σε στάσι αλά όταν το αποφασίση ο ελ σαντάι τότενες θα εμφανιδτή άγγελος κιρίου και αφού τουσ βγάλη της αλισίδες εκεή που είνε σε στάσι στο καύκασο θα κάνουε γιουρούσι στο Αράντις που θα τουσ περμενει ο μαυροφορεμένως με ένα ασκέρ αμαζόνες και καπτεταναίους να πάνε μετά στη μπόλη να πάρουνε τη βασιλεβουσα με βασηλιά το γιάνι το γουναρά με τη κατάνα του ταμαουραμάρω που χε βαφτίση ο μεγαλέξαντροσ ενώ εχριστιάνιζε τη Κίνα προτού περάση στη Ιαπονία κε κλίση τα νεφιλίμ στις τρούπες που είχε πρωτοβάλη ο Ηρακλής πιο παλιά που έκανε αθλητσμό.
    Ο ΚΑΙΡΩΣ ΓΑΡ ΕΓΓΗΣ ΛΑΜΩΓΙΑ ΙΛΜΙΝΑΤΟΙ

    • Αν είναι το σώμα μου να πεθάνει, αφήστε το να πεθάνει, αλλά μην αφήσετε την χώρα μου να πεθάνει.
      Τζένγκις Χαν, 1162-1227, Μογγόλος κατακτητής

    • Ανώνυμος 03/25/2016 @ 8:25 ΜΜ

      Η επιτομή της πνευματικής καταπτωσης….

  3. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ 03/25/2016 @ 12:43 ΜΜ

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΟ, ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΤΟΥ. ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΡΟΘΙΑ, ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΡΑΤΣΑΣ ΣΟΥ ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    • Διονύσης Π. 03/25/2016 @ 9:51 ΜΜ

      Λιάκο ηρέμησε παλληκάρι μου. Ο Διονύσης είμαι που βρισκόμαστε στη γιάφκα (χα-χα) του Νίκου, αλλά χαλάρωσε λίγο. Αποδεδειγμένα οι άνθρωποι πιο πολύ στέκονται στη χροιά της φωνής, ή στην ένταση που εκπέμπουν τα γραφόμενα, παρά στην ουσία.
      Η Βαβέλ, (από την αρχαιότητα το είχανε πάρει χαμπάρι όταν μιλάγανε περί διαφορετικών γλωσσών), είναι αυτή που εμποδίζει την επικοινωνία των ανθρώπων και που έχει να κάνει με την δυστυχία μας. Γιατί ο κόσμος επικεντρώνεται πρώτα σ’ αυτά που τους χωρίζουν και μετά σ’ αυτά που μπορεί να ταιριάξουν.
      Το ξέρουν και το λένε και οι ψυχίατροι-ψυχολόγοι αυτό. Το ξέρουν και οι παγκόσμιοι επικυρίαρχοι που βάζουν τις πολίτικες τους μαριονέτες-Τσολάκογλου να συντηρούν την πολιτική πολυχρωμία και πολυγλωσσία. Και έχει διατηρηθεί σε όλες τις σχέσεις των ανθρώπων, φιλικές, ερωτικές, επαγγελματικές, κ.λπ. Γι’ αυτό πάμε κατά διαόλου. Γιατί ΟΛΟΙ έχουμε δίκιο και όλοι οι ΑΛΛΟΙ άδικο. Το ίδιο λένε κι’ οι άλλοι για εμάς. ‘Η σχεδόν όλοι. Μου θυμίζει την ρήση που λέει: “Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΕΝΩ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΕΊΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ”, (Χένρι Τζέισον, Γάλλος συγγραφέας). ‘Η όπως είχε πει ο Ουίνστον Τσώρτσιλ, “Ο καπιταλισμός έχει ένα μόνιμο ελάττωμα, την άνιση κατανομή του πλούτου.
      Ο σοσιαλισμός αντίθετα έχει ένα σταθερό προτέρημα, την ίση κατανομή της φτώχειας”.
      Και για την αντιγραφή Ηλία μου, Διονύσης Π.
      Και μην τη κοπανάς, να πιούμε κάνα ξύδι.

  4. Κόψε κατι ρε Λαμπρόπουλε….

  5. Το ακουσα να αναπαραγεται πολλες φορες .αν ισχυσει ,ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ετσι το λεω.ψυχραιμια,και οπως λεει ο πατροκοσμας,να εχετε και δευτερο,φυλαγμενο για εκπληξη!

  6. Ανώνυμος 03/25/2016 @ 1:00 ΜΜ

    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ.ΑΛΛΑ 2 ΘΑ ΠΑΡΩ.ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΑΝΑ ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ…ΟΤΙ ΕΧΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΧΑΡΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ.

  7. ορθοδοξος ελληνας 03/25/2016 @ 1:04 ΜΜ

    Ακομα κι αν μας τα παρουν τα οπλα,θα τους πολεμησω τα λυσασμενα νεοταξιτικα διαβολοσκυλα με καθε μεσο.με μαχαιρια με σφεντονες με τσεκουρια,η εστω και μονο με το κομποσχοινι.η υπερμαχη στρατηγος των ελληνων Υπεραγια θεοτοκος θα πολεμησει στο πλευρο μας!!!!!!

    • Ο Ελληνας πολεμαει με τα χερια και αμα λαχει, σκιζει σαρκες με νυχια και με δοντια ….ας κοπιασουν λοιπον….
      Οσο μας αγριευουν …..τοσο μπαστουνια θα τα βρουν. Και ας ειμαστε …πεντε νοματεοι.
      Χρονια πολλα Ελληνες.
      ΖΗΤΩ ΕΛΛΑΔΑ
      Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

  8. Den einai mia kota poy kanei proytsi,alla mia evraikh mpastardopoytana,doyla ton sinon kinezon…kai ayto tha einai mexri ton afanismo toys!!!

  9. Mitch Buchannon 03/25/2016 @ 1:40 ΜΜ

    Έχουμε κανένα ντοκουμέντο για αυτό που ειπώθηκε ή το είπε ένας τύπος που ήξερε έναν τύπο, που ήξερε έναν τύπο ,που ήξερε έναν τύπο…..?

    • ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ 03/25/2016 @ 2:56 ΜΜ

      Σωστή ερώτηση
      Γνώμη μου κλασσική ελληνική ράδιο αρβύλα…η θανασαινα το πε στη μητσαινα που το πε στη παναγιωταινα που της το πε η βασιλαινα και εκείνης της το πε ο κουμπάρος του γαμπρού του μπατζανακη της ξαδελφής της γειτόνισσας της θείας της…

      ρε ηρεμήστε που για όλα τα προβλήματα του σύμπαντος κόσμου από δημιουργίας του σας φταίει ο Κίσινγκερ…

      γνωστή καθυπερβολην παραπληροφορηση δαιμονοποίησης του συγκεκριμένου προσώπου, κοινώς κουτσομπολιά κακόβουλα

      υγ Δεν έχει ανάγκη υποστήριξης πόσο δε μάλλον απ’εμου, αλλά το χουμε ξεχειλωσει αν είπε το ένα ή είπε το άλλο η το παραλλο, δεν κοιτάμε τα χάλια μας που τρωγομαστε μέσα στις γειτονιές και στις οικογένειες.
      Μήπως και για την λύσσα και τη φαγωμάρα μας φταίει εκείνος πάλι;

  10. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 03/25/2016 @ 2:09 ΜΜ

    ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΡΩΣΙΚΟ ΠΛΑΓΙΟΚΑΝΝΟ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ [ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΠΟΛΥ], ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ [ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ]. ΝΟΜΙΜΩΤΑΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑ, ΕΒΓΛΑ ΑΔΕΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΕΙΜΑΙ, ΟΥΤΕ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ [ΔΙΕΘΝΩΣ], ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ … ΓΝΩΣΤΟΙ!!!

    • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 03/25/2016 @ 2:17 ΜΜ

      ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ … ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΑΛΛΟΥ. ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ.
      [ΗΠΙΑ ΛΙΓΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΑΚΙ, ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΓΡΑΦΩ.]

  11. Όταν χρησιμοποιείς βία, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείς 30% παραπάνω παρά 5% λιγότερο από όση χρειάζεται. Όποτε χρησιμοποιούμε βία πρέπει να το κάνουμε ελαφρώς υστερικά.
    (συμβουλές προς τον Ισραηλινό ηγέτη Γιτζάκ Ραμπιν, το 1973)
    χ.κισσινγκερ

  12. Ανώνυμος 03/25/2016 @ 3:33 ΜΜ

    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

    • ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ 03/25/2016 @ 4:11 ΜΜ

      ακριβως ετσι οπως το λες αλλα και αν ερθουν θα ειναι και οι μπατσοι προδοτες και στην τελικη φαντασια να χεις πολλα οπλα απο οτιδηποτε φτιαχνεις

  13. Ανώνυμος 03/25/2016 @ 7:02 ΜΜ

    Καλα ειναι να προμηθευτουμε δραμια και μονοβολα τωρα που ειναι νωρις και να εχουμε το νου μας μηπως χρειαστει να τα κρυψουμε

  14. Σας παρακαλώ μην αναπαράγετε ελαφρά τη καρδία την κάθε δήθεν είδηση. Θα τους βάλετε ιδέες και θα τους ανοίξετε την όρεξη. Προ ημερών υπήρχε ένα παρόμοιο δημοσίευμα γεμάτο ανακρίβειες. Μη τους βοηθάτε να φτιάξουν κλίμα ώστε να μη μας κακοφανεί αν τα ζητήσουν.

  15. Ανώνυμος 03/26/2016 @ 8:56 ΠΜ

    ρε σαπισμενο ερπετοειδες ποσες καρδιες εχεις αλλαξει και ζεισς 100 χρονων ακομα αλλα σε συντηρει ο πατερας ο διαλος δεν ψοφας εσυ αλλα να ξερεις πως ουτε η ελλαδα πεθαινει ποτε σιχαμερο διαλοπρααγμα οσο και να το θες

  16. Ο Γιάννης Λαμπρόπουλος καλό θα ήταν ν’ αφήσει τις υπερβολές.

    Πουθενά δεν είδα δηλώσεις του “Heinz” για τον αφοπλισμό των Ελλήνων. Αυτά τα τρελλά τρομοσενάρια μόνο στην αρρωστημένη φαντασία του κάθε λογής συνομωσιολόγου μπορούν να γραφτούν.

  17. Γιώργος Δαμασκηνάκης 03/26/2016 @ 5:06 ΜΜ

    Λέει : ” με σκοπό να αφοπλιστούν οι Έλληνες, για να μην μπορούν να προβάλουν ουδεμία αντίσταση, στην σχεδιασμένη επίθεση των λαθρο- Ισλαμιστών.”

    Εφόσον ισχύει, που μπορεόι να είναι και εντελώς μπαρούφα:

    Το να αφοπλιστούμε το καταλαβαίνω, και λογικό να το σκεφτούνε. Είναι μην πάρουμε τα όπλα εναντίον του κράτους που θα ακολουθεί πλέον εντολές ΝΑΤΟ, όταν αυτό θα καταστέλλει με αιματηρό τρόπο. Το πρόβλημα όμως δέν είναι ότι θα μας επιτεθούνε οι Λαθρο Ισλαμιστές. Αυτό δείχνει ότι το άρθρο είναι υποκινούμενο απο τη Χρυσή Αυγή, που οι ίδιοι δημιούργησαν, προκειμένου να εγλωβίσει τον κόσμο απο το να οδηγηθεί σε πιό ριζοσπαστικά πράγματα τα οποία είναι τα μόνα που φοβούνται. Να σε πληροφορήσω, ότι η Χρυσή Αυγή επίσημα είναι κατά του να φύγουμε απο το Ευρώ και την ΕΕ γιατί τώρα δέν μπορούμε! Το έχει δηλώσει καθαρά και ξάστερα ο Μιχαλολιάκος τουν οποίο βέβαια έχουν στο χέρι.

    Προφανώς και δημιουργούν πρόβλημα στην χώρα με τους μετανάστες, πρόβλημα που θα προκύψει με τη ΦΥΛΑΚΙΣΗ σε στρατόπεδα συγκέντρωσης με τις γνωστές συνθήκες διαβίωσης, κρατώντας τους ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην χώρα, αφού ο πρόσφυγας δέν μπορεί να φυλακίζεται , η χώρα που τον φιλοξενεί είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να του δώσει χαρτιά του ΟΗΕ και να τον κάνει ΝΟΜΙΜΟ. Ο πρόσφυγας έχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μήν σταλεί πίσω στην Χώρα του αλλα να πάει ΟΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ, και ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΕΧΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ.

    Το προσφυγικό μας το ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ η ΕΕ. Αυτή με την Αμερική δημιούργησαν το πρόβλημα , και οφείλουν να δεχθούν τους πρόσφυγες στο έδαφός τους.

    Η Ελληνική κυβέρνηση ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ φυλακίζοντάς τους. Ο ΟΗΕ δήλωσε ότι πρέπι να γίνουν 5 μέτρα, διαλογής προσφύγων απο μετανάστες και επαναπροώθησης πίσω των μεταναστών, προώθησης γρήγορα στους πρόσφυγες όπου επιθυμούν. Ταυτόχρονα έχουν καταγγείλει την κράτησή τους. Τίποτα δέν κάνει απο αυτά Ο Τσίπρας, που θα λυνόταν αυτομάτως το προσφυγικό, αλλα πάει και χαριεντίζεται με τον σφαγέα Ερντογάν.

    Ο Τσίπρας και η ΕΕ είναι το πρόβλημα, μαζί με τους υπόλοιπους όλους εντός βουλής. Εναντίον τους φοβούνται τα όπλα.

    • Kανενας μα κανενας δεν ηλθε ως προσφυγας στην Ελλαδα. Επισημα δεν υπαρχουν προσφυγες (νομικα και νομοτυπα). Ετσι τους ονομαζουν αυθαιρετα. Ο ορισμος του προσφυγα ειναι σαφεστατος.

      ετσι οπως τα λες, ετσι κανουν και αυτοι με την παραποιηση/ ερμηνεια του Συνταγματος. Πληρωνε ΕΝΦΙΑ τωρα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*