Διαφημίσεις

Προσφυγικό: Άλλες 30.000 θέσεις φιλοξενίας εντός 20ημέρου προανήγγειλε η κυβέρνηση

Σε εντατικοποίηση της ενημέρωσης των προσφύγων και μεταναστών που παραμένουν στην Ειδομένη, με τελικό σκοπό να φύγουν από την περιοχή και να μεταφερθούν σε κέντρα φιλοξενίας προχωρά η κυβέρνηση.
Όπως διευκρίνισε ο εκπρόσωπος του Συνοντονιστικού για το προσφυγικό Γ. Κυρίτσης, όσοι βρίσκονται στην Ειδομένη θα ενημερώνονται ότι υπάρχουν κέντρα φιλοξενίας στα οποία μπορούν να μεταφερθούν, ενώ θα τονίζεται ότι τα σύνορα έχουν κλείσει και είναι αδιέξοδη η παραμονή τους εκεί.
Χαρακτηρίζοντας δυσάρεστη την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον πρόχειρο καταυλισμό, εκτίμησε πως μέσα στο επόμενο διήμερο θα καταστεί δυνατό να μεταφερθούν άτομα που παραμένουν στην Ειδομένη σε υφιστάμενους χώρους φιλοξενίας.
Ο κ. Κυρίτσης έκανε επίσης γνωστό ότι στη συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου προσφυγικής και μεταναστευτικής πολιτικής παρουσιάστηκε και εγκρίθηκε το σχέδιο και το χρονοδιάγραμμα για 30.000 νέες θέσεις φιλοξενίας εντός 20 ημερών.
Ανακοίνωσε ακόμη ότι η κυβέρνηση προχωρά σε ενίσχυση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, σε πρώτη φάση αναβαθμίζοντας σε Γενική Γραμματεία την υπηρεσία πρώτης υποδοχής.
Διαβεβαίωσε ότι από την πλευρά της Ελλάδας έχουν καλυφθεί οι υποχρεώσεις που απορρέουν από τη συμφωνία Ε.Ε. – Τουρκίας και προς αυτή την κατεύθυνση αναμένεται να κατατεθεί την Τετάρτη νομοσχέδιο για ζητήματα που απαιτούν νομικές ρυθμίσεις.
Ερωτηθείς σχετικά, σχολίασε ότι δεν υφίστανται κέντρα κράτησης στην ηπειρωτική Ελλάδα, ενώ στα νησιά «τα θεωρούμε κλειστές δομές υπό την έννοια ότι οι πρόσφυγες πρέπει να είναι στη διάθεση των αρχών, δεν υπάρχει η νοοτροπία κράτησης» σημείωσε ο κ. Κυρίτσης.
Σύσταση εποπτικού οργάνου
Όπως έκανε γνωστό ο κ. Κυρίτσης, η κυβέρνηση προχωρά στη σύσταση οργάνου με εποπτικό ρόλο, το οποίο θα συντονίζει τα ήδη υπάρχοντα, το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Ελέγχου Συνόρων, Μετανάστευσης και Ασύλου και το Κεντρικό Συντονιστικό Όργανο Διαχείρισης Προσφυγικής Κρίσης και όλες τις υπόλοιπες επιμέρους δομές.
Υπεύθυνος για τον επιτελικό συντονισμό αναλαμβάνει ο Γ.Γ. του ΥΠΕΘΑ, Γιάννης Ταφύλλης.
Συζητήθηκε, επίσης, το σχέδιο για πρόσληψη εποχικού προσωπικού που θα στελεχώσει την Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής.
Σε ό,τι αφορά τη συμφωνία, είναι ήδη έτοιμα τα σχέδια για τη διαδικασία επανεισδοχής και το σχέδιο εφαρμογής που αφορά την ευρωπαϊκή Υπηρεσία Ασύλου.

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

7 σχόλια στο “Προσφυγικό: Άλλες 30.000 θέσεις φιλοξενίας εντός 20ημέρου προανήγγειλε η κυβέρνηση”
  1. Μήπως θα ήταν καλύτερα στις επόμενες 20 ημέρες να τις κάνουμε 60.000 θέσεις… για να είμαστε σίγουροι;

    Να υποθέσουμε ότι η πόλη Παλμύρα στην Συρία, ελευθερώθηκε από τον Συριακό στρατό, γιατί ερημώθηκε από τους πολεμιστές, μιας και οι τελευταίοι κατέφυγαν ως πρόσφυγες στην Ελλάδα;

    …”ενώ θα τονίζεται ότι τα σύνορα έχουν κλείσει και είναι αδιέξοδη η παραμονή τους εκεί”….

    Κάπου εδώ τίθεται το λογικό ερώτημα, σε μια χώρα που πηγαίνει είτε για 9 δις € νέα οικονομικά μέτρα, η για στάση πληρωμών… ποια μπορεί να είναι η διέξοδος χιλιάδων εξαθλιωμένων μέσα στην ενδοχώρα;

    Λεφτά δεν υπάρχουν… να μην κάνουν προσλήψεις εποχικού προσωπικού…. να στείλουν τα κομματικά μέλη τους, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και οι ΑΝΕΛ να βοηθάνε αυτούς τους ανθρώπους… εκτός και αν είναι φασίστες και δεν θέλουν!

    Αυτά.

  2. ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΦΙΛΩΝ ΦΕΥΓΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΨΩΜΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΚΛΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΞΕΚΛΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.ΜΗΝ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΧΤΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΨΟΦΗΣΟΥΝ.ΒΑΣΑΝΟ ΜΕΓΑΛΟ.ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΩ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΧΡΕΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΘΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!!!!!!!!!!ΞΥΠΝΑΤΕ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ.

    1. ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΚΡΥΟ, ΑΚΡΙΒΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ….ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

      1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΒΡΗΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ.ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΙΝΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ,ΑΛΛΑ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΟΥ,ΟΙ ΦΟΡΟΙ,ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ,ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ,Η ΑΝΕΡΓΙΑ 30%+ Κ.Α ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ 3ΠΛΑΣΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΖΟΥΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ.ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΝΕ???ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΧΤΥΠΑΝΕ.ΓΙΑΤΙ???ΤΥΧΑΙΟ???ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.ΜΑΣ ΞΕΚΛΗΡΙΖΟΥΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕ Η ΠΕΙΝΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ.ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙ!!!!ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ,ΤΟ ΨΕΜΑ,ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟ ΤΡΟΠΟ.ΑΣ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΝΑ ΡΟΥΦΑΝΕ 20 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΝΟΥΝ…ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΣΟ.ΕΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ.

  3. ΑΝ ΔΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΥΟ Π@ΣΤΗΔΕΣ ΝΑ ΦΙΛΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΩΛΟΤΡΙΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΩ ΘΑ ΜΕ ΠΟΥΝ ΟΜΟΦΟΒΙΚΟ.ΕΝΩ ΑΝ ΦΙΛΗΣΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ,ΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΟΡΙΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΘΑ ΜΕ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ.ΑΝ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ,ΘΑ ΜΕ ΠΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΗ.ΑΝ ΦΟΡΑΩ ΣΤΑΥΡΟ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΧΤΥΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ,ΘΑ ΕΝΟΧΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ.ΑΝ ΔΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟ ΤΩΝ500ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΗ,ΕΝΩ ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ 5 ΕΥΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΡΤΑ.ΘΑ ΜΕ ΠΟΥΝ ΠΑΛΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΑΝ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΩ ΟΧΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗΣ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ.ΘΑ ΜΕ ΠΟΥΝ ΑΦΙΛΟΞΕΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΡΕΞΩ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΝΑ ΤΑΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΔΕΨΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΜΕ ΣΟΥΒΛΙΣΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ.ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ-ON LINΕ ΜΕ ΤΟΥΣ @ΡΧ@Σ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ.ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΟΜΩΣ.ΟΧΙ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΤΟΝ Π@ΡΝΕΙ ΑΠ’ΤΟΝ Κ@ΛΟ Η ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ Η ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ Η ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ.ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΝ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ

  4. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΡΗΤΟ:ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΗΞΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΒΡΗΚΕΣ.ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΑ.ΘΑ ΦΑΩ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΩ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.ΘΑ ΛΥΠΗΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΩ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ.ΘΑ ΠΑΩ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ.ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΧΘΡΟΙ.ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΟΠΛΑ.ΑΝ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ,ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ;;;;;;;;;;;;;;;;ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΠΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ.ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΝΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΔΕΡΦΙΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΟΠΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ.ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΛΑΒΟΥΝ ΣΗΜΑ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ.ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ.Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΝΑ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.

  5. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΜΕ ΑΠΛΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ; ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ [;;;] ΔΗΘΕΝ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΤΟ;
    ΜΕΓΑΛΗ Η ΜΠΙΖΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΑΦΙΑ. H XONTΡΗ ΚΟΝΟΜΑ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ. ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ. ΑΚΟΜΗ [ΠΙΣΤΕΥΩ] ΟΤΙ ΚΑΙ O ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΟΣ ΒΑΡΩΝΟΣ ΤΗΣ ΚΟΚΑΙΝΗΣ PABLO EMILIO ESCOBAR ΘΑ ΩΧΡΙΟΥΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ”ΦΤΩΧΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ”. ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΛΛΩ.
    ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ [ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ], ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΝΟΙΧΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΩ ΙΔΕΕΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΔΗ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ.
    ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟ-ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΙ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟΒΛΕΠΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ, ΤΟ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΞΑΝΑΑΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ, ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΚΟΠΟΣ … ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *