Διαφημίσεις

Έκτακτη συνεδρίαση της ΕΕ για την τρομοκρατία…θα δείτε οτι τα νέα μέτρα που θα πάρουν θα είναι πάλι εναντίον σας

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – Οι Ευρωπαίοι Υπουργοί Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων θα συναντηθούν το απόγευμα στις Βρυξέλλες για να συζητήσουν περαιτέρω τα μέτρα για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Δεν θα μιλήσουν μόνο για την καλύτερη συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών πληροφοριών, αλλά για τη μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων στο πλαίσιο των υφιστάμενων νομικών πλαισίων.

Θα σας πουν ότι θα σας προστατέψουν αλλά θα μειωθούν τα λίγα δικαιώματα σας
Θα σας πουν ότι πολεμάνε την τρομοκρατία αλλά τρομοκράτες είναι οι ίδιοι
Θα σας πουν ότι υπερασπίζουν την Δημοκρατία αλλά η δημοκρατία στραγγαλίζεται από τους πλουσιοπάροχα πληρωμένους ΕΕ πολιτικούς
Θα σας πουν ότι μόνο ο Ισλαμισμός είναι ο εχθρός αλλά ο πραγματικός εχθρός είναι το ίδιο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Θα φροντίσουν για ένα συνεχιζόμενο και χωρίς τέλος πόλεμο για να υπερασπίσουν εσάς από τους τρομοκράτες

Διότι στον κόσμο τους ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ!!!!

ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΧΕΙΡΩΤΕΡΕΥΕΙ….

ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΙΟ

ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝ!!!!

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

12 σχόλια στο “Έκτακτη συνεδρίαση της ΕΕ για την τρομοκρατία…θα δείτε οτι τα νέα μέτρα που θα πάρουν θα είναι πάλι εναντίον σας”
  1. Φιλε μου,γνωστο και αυτονοητο.για ολους οσους ειμαστε εδω,σιγουρα.τωρα για πολλα αλλα ζωα,επιφυλασομαι

  2. Κραταει χρονια αυτη η κολωννια!Οσοι τα ψαχνουμε χρονια τα ξερουμε,το θεμα ειναι να ξυπνησει κ ο υπολοιπος κοσμος…κλειστε τις τηλεορασεις!!!

      1. Οι τηλεοράσεις συνιστωνται μονο για ταινιες και για τσοντες. ολες η αλλες χρησεις βλαπτουν..!!!

  3. Μετα τις «επιθέσεις» ακολουθεί η συσκεψη υπουργων της ΕΕ… (το είχα γραψει και παλαιοτερα σε άλλο αρθρο) και σιγα σιγα θα μας φερουν την «ευρω-στρατοχωροφυλακή» για το καλο μας….. βεβαίως βεβαίως!

  4. Να πέσει ο Τσίπρας και να έρθει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟΣ Μητσοτάκης Είμαστε περικυκλωμένοι από ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣΝ – ΝΕΝΕΚΟΥΣ πολιτικούς υποτακτικούς, υποταγμένους στο χρήμα. Δεν τους ενδιαφέρει για μας. Πιο πολύ αξία γι’ αυτούς έχει η γάτα τους, ο σκύλος τους παρά εμείς. Είμαστε ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ. Μόνο αν μπορούσαμε να κατέβουμε 2-3.000.000 στο δρόμο “ίσως” έπαιρναν χαμπάρι. Που είναι 1.500.000 άνεργοι, υποαπασχολούμενοι; Στη φραπεδιά τους, στα SMARTPHONES και TABLETS τους. Αμα τους στερήσουμε αυτά, ίσως κάτι κάνουνε.
    Η καταναλωτική ευμάρεια αποβλακώνει. Το έχουν δείξει επιστημονικές έρευνες. Χρόνια φώναζαν γι αυτό διανοούμενοι και διάφοροι φορείς. Μάταια όμως. “Φωνή βοώντος εν τη ερήμω”. Είχαμε γίνει όλοι φλούφληδες. Κι’ όποτε προσπάθησε ό κόσμος έστω και λίγοι να αντιδράσουν, έφαγαν το ξύλο της αρκούδας και τα χημικά στο κεφάλι. Οι κυβερνώντες πλέον έχουν όλους τους κατασταλτικούς μηχανισμούς με το μέρος τους. Και την πουλημένη δικαστική εξουσία.Παμπάλαιη η διαπλοκή της. Και τώρα σε όποια αντίδραση θα μας στείλουν τα “αριστερά” ΜΑΤ. Και εκτονωνόμαστε βρίζοντάς τους από το διαδίκτυο και τελικά αυτοί χορεύουν στις πλάτες μας. Η αλήθεια είναι ότι μας αφήνουν να εκτονωνόμαστε έτσι. Ο συγχωρεμένος Κώστας Τσάκωνας είχε πει στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο επί εποχής Σα(χλα)μαρά: “Στη Δημοκρατία τους μπορεί να λες ότι θες αλλά θα κάνεις ότι σου λένε”. Το ίδιο βέβαια ισχύει και σήμερα. Και τελικά η χύτρα που έχουμε μέσα μας ανοίγει τη βαλβίδα και νομίζουμε πως κάτι κάνουμε. Μια τρύπα στο νερό δηλαδή. Το “διαίρει και βασίλευε” κυριαρχεί στον πλανήτη. Αρκεί να ρίξετε μια ματιά στον κόσμο. Και επίσης να ρίξετε μια ματιά στα μηνύματά μας και στις απαντήσεις που δίνουμε ο ένας στον άλλο. Με τον τρόπο μας προσπαθεί ο ένας να την “πει” στον άλλο. Να νιώσει πως έχει δίκιο. πως είναι πιο έξυπνος, πιο γνώστης των καταστάσεων, εν ολίγοις να αισθανθεί δικαιωμένος κάπου μέσα στην μίζερη ζωή του.
    Κι’ αντί να τα βάζει με αυτούς που πρέπει τα βάζει με αυτούς που μπορεί. Και τελικά πρακτικά καθόμαστε στα αυγά μας. Και οι ζωές μας χάνονται. “ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ;” αναρωτιόταν μια φίλη μου πριν πολλά-πολλά χρόνια για άλλους λόγους, που όμως στους σημερινούς ταιριάζει γάντι. Με (σχεδόν) κανέναν από τις πολιτικές αυτές ΚΟΥΡΆΔΕΣ δεν θα σωθούμε. Και λέω σχεδόν γιατί από πολιτικούς μην περιμένετε σωτηρία. Κι’ αν κάποιοι ονειρεύονται πως Μιχαλολιάκοι, Μπαλτάκοι και σία θα τους σώσουν, είναι ή ηλίθιοι, ή μαλάκες,(κατά την υποκειμενική μου γνώμη), το ίδιο όμως επικίνδυνοι ψηφοφόροι.
    Είπα (έγραψα) όμως πάλι πολλά. Σας καληνυχτίζω, σας εύχομαι χρόνια καλά, καλό Σαββατοκύριακο και καλή λευτεριά στην πατρίδας μας αφού πρώτα απαλλαγούμε από αυτά τα πολιτικά ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ. Διονύσης Π.

  5. ‘Ίσως έστειλα το τελευταίο σχόλιο δυο φορές από απειρία. Συγνώμη, Θα μάθω όμως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *