Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:42 - 24/03/2016

Μάτριξ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τα πεδία όπως το καταλαβαινω εγώ τα ορίζουμε οι ίδιοι εγώ μπορω με της συχνότητες fm περιπλανώμενος στους δρόμους να δω ή να βρω στοιχεία και ο καθένας μας διαφορετικά. Τι ακριβώς θελω να πω; ότι το Μάτριξ ειναι πολλες διαφορετικές συχνότητες -ενότητες. Αν είμαστε κοντα στον δημιουργό μας χωρίς στενομυαλιά τότε ναι μπορουμε να δουμε και να βοηθήσουμε την ανθρωπότητα. Αφού ο σκατοψύχης Αντίχριστος επεμβαίνει με διαφορετικές μεθόδους ανάλογα τα πιστεύω μας και την νοητική κατάσταση μας. Το θέμα ειναι να χτίσουμε τις άμυνες μας και να δημιουργείσουμε χαοτικό λαβύρινθο που με της επιλογές μας να μπορούμε να αποφύγουμε τις χρονικές άγκυρες ή καταστάσεις που θα αλλάξουν την ζωή μας. Εμείς είμαστε οι ενεργοί φύλακες της πόλης οι μαρμαρωμένοι Βασιλείς. Ο Κάθ αείς μας μπορουμε να βρούμε τον μήτο μας και να βγούμε από το Μάτριξ που έχουμε καθηλωθεί από της συνήθειες μας.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Faros
Eίμαι ένας Έλληνας ορθόδοξος και κουζουλός που αρνούμαι ότι μου ταΐζουν τα ΜΜΕ, το σύστημα. Με παρατήρηση σφαιρική αντίληψη παίρνω κάθε απόφαση σε ότι κάνω. Με όραμα την λευτεριά του έθνους και της ανθρωπότητας από τα δεσμά της ΝΠΤ. Πιστεύω ότι όλα με την βοήθεια του θεού και με θέληση γίνονται αρκεί να προβλέψουμε κάθε κακό και με πίστη να διαβάζουμε κάθε εξέλιξη.

Σχόλια Αναγνωστών (12)

  1. ΚΙ ΑΝ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΤΙ? ΜΕΤΑ ΤΙ? ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΙΓΟ

    • ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΕΚΛΕΚΤΟ; 03/24/2016 @ 10:32 ΜΜ

      +++ εις την νιοστή, και δική μου απορία τι; ματριξ τι; έξω απ’το ματριξ τι;

      υγ εν τέλει τι; τίποτα; τίποτα πιο εκλεκτό;
      https://youtu.be/JIp9_5rXw0o

      • ΧΑ ΧΑ ΚΑΛΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΥΚΑΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΚΛΕΚΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΖΟΥΜΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΕΣΤΡΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Κ ΞΕΝΟΣ

  2. ποιοι προσπαθούν να μας κρατήσουν στο matrix https://www.youtube.com/watch?v=MUiUh7UZuqg

  3. you r the neo

    putin is the agent
    system
    is the
    past

    • Ο AGENT SMITH ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ. Η ΨΥΧΗ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΓΛΩΒΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ MATRIX Κ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΚΟΣ ΣΠΙΝΘΗΡΑΣ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ Ο ΝΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΠΟΧΗ (TRANSHUMANISM)

      • ΡΟΚΥ ΜΠΑΛΜΠΟΑ ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΟΚΛΑΧΟΜΑ 03/26/2016 @ 4:34 ΜΜ

        ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΗΘΩΣ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ!
        Σας διαφεύγει όμως κάτι! Ο μεσσίας είναι ο ΤΖΟΝ ΚΟΝΟΡ και ο προφήτης του είναι ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ!!
        Ο νέος Σαούλ είναι ο Τζον Ράμπο και ο νέος Ιάκωβος είναι ο Ιντιάνα Τζόουνς!

  4. Για το Καλό μας 03/24/2016 @ 11:26 ΜΜ

    ΕΕ: Θα «φακελώνονται» όλοι οι επιβάτες των πτήσεων

    http://www.protothema.gr/politics/article/564567/ee-tha-fakelonodai-oloi-oi-epivates-ton-ptiseon/

    Σε κοινή δήλωση των 28 υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε. αναφέρεται ότι θα εκδοθεί σχετική οδηγία
    Την ταχεία ολοκλήρωση της νομοθεσίας για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας ζητούν με κοινή δήλωσή τους οι 28 υπουργοί Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε. που συνεδρίαζαν σήμερα εκτάκτως στις Βρυξέλλες.

    Στην κοινή δήλωσή τους υπογραμμίζουν την αποφασιστικότητα των χωρών της ΕΕ να αγωνιστούν από κοινού κατά της τρομοκρατίας, διατηρώντας τις ευρωπαϊκές αξίες, ενώ παράλληλα επισημαίνουν ότι η επίθεση στις Βρυξέλλες στρέφεται «κατά της ανοιχτής δημοκρατικής κοινωνίας μας».

    Συγκεκριμένα, επισημαίνουν την ανάγκη να υιοθετηθεί η οδηγία για τη δημιουργία ενός αρχείου με τα προσωπικά δεδομένα όλων των επιβατών αεροπορικών εταιρειών (PNR) εντός του Απριλίου και να εφαρμοστεί κατεπειγόντως.

    Επιπλέον ζητούν την ταχεία ολοκλήρωση της νομοθεσίας για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, σε ό,τι αφορά τους συστηματικούς ελέγχους στα εξωτερικά σύνορα του Σένγκεν, τον έλεγχο κατοχής οπλοπολυβόλων, την επέκταση του Συστήματος Ευρωπαϊκού Ποινικού Μητρώου (ECRIS) στους υπηκόους τρίτων χωρών, την εφαρμογή του σχεδίου δράσης για την καταπολέμηση της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας, την καταπολέμηση της απάτης εγγράφων, την πλήρη εφαρμογή των κανόνων της ΕΕ για τις πρόδρομες ουσίες εκρηκτικών υλών και την περαιτέρω συνεργασία στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας μεταξύ της ΕΕ και της Τουρκίας και των χωρών της Βόρειας Αφρικής, της Μέσης Ανατολής και των Δυτικών Βαλκανίων.

    Ο Βέλγος υπουργός Δικαιοσύνης, Κόεν Γκενς υπογράμμισε την ανάγκη συντονισμού των συστημάτων πληροφοριών, όπως π.χ. το σύστημα Σένγκεν και η βάση δεδομένων της Interpol. Υπογράμμισε επίσης την ανάγκη να ανταλλάσσονται πληροφορίες μεταξύ των δικαστικών αρχών των κρατών-μελών και των μυστικών υπηρεσιών.

    Ο Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων και Μετανάστευσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος τόνισε, από την πλευρά του ότι η Επιτροπή έχει λάβει πολλές πρωτοβουλίες στο θέμα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας, όμως υπάρχει έλλειψη πολιτικής βούλησης, συντονισμού και έλλειψη εμπιστοσύνης. Ο ίδιος υπογράμμισε την ανάγκη να βελτιωθεί η ανταλλαγή πληροφοριών και να εφαρμοστούν όσα συμφωνήθηκαν μετά τις προηγούμενες τρομοκρατικές επιθέσεις. Ως προς την ανταλλαγή πληροφοριών, ανέφερε ότι έχει τεθεί σε λειτουργία το Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Καταπολέμηση της Τρομοκρατίας στην Europol και έχουν εξασφαλισθεί πρόσθετοι πόροι για αυτό.

  5. Φαρος??ακουει,οβερ? Σηματα σου δυνατα και καθαρα,φαρος ακουει?? Το επιασα το υπον οουμενο.εισαι σαφης και ξαστερος

  6. SOPHIA the ROBOT SAYS SHE WANTS TO DESTROY HUMANITY: http://youtu.be/t4QTVAQjLgI

  7. Φτανει πια με το ΜΑΤΡΞ σε αυτο το σαιτ.

    Πειτε μας και για τον Αρχοντα των δαχτυλιδιων.

    • Μπορεί να παίρνουν ποσοστά από τις ταινίες MATRIX και η Warner Bros να είναι βασικός χορηγός τους! Πάντως τον Κιάνου Ριβς τον έχουν κάνει μάγκα με τόσες δημοσιεύσεις.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*