Διαφημίσεις

Το 6ο Γυμνάσιο Κατερίνης πιέζει τα παιδιά και τους γονείς τους να αγαπήσουν τους πρόσφυγες, διαφορετικά σε ονομάζουν ρατσιστή

Οι γονείς των παιδιών από το 6ο Γυμνάσιο Κατερίνης μας έστειλαν μια επιστολή για να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση που επικρατεί στο σχολείο τους! Μια δασκάλα του σχολείου πιέζει τα παιδιά να μην εκφράσουν την γνώμη τους διαφορετικά θα είναι ρατσιστές!!! Εδώ θα διαβάσετε την καταγγελία των γονέων:

Καταγγελία γονέων του 6ου Γυμνασίου Κατερίνης

Απευθυνομαστε σε ολους τους Ελληνες ή τουλαχιστον σε οσους εχουν απομεινει ..κυριως ομως, απευθυνομαι στους γονεις.
Με λυπη διαπιστωνουμε οτι, το σχολειο σαν σχολειο δεν υφισταται πια.
Θα μου πειτε, τωρα το καταλαβες;;;

ΟΧΙ, απλα τωρα δεν κρατουν ουτε τα προσχηματα.
Το σχολειο τα τελευταια χρονια, εχει μετατραπει σε εργοστασιο που παραγει πολτοποιημενα μυαλα στην πλειοψηφια.
Οπου, η ελευθερη σκεψη ειναι απαγορευμενη και κατακριτεα.
Τα παιδια μας, διδασκονται ενα σωρο αχρηστα πραγματα, οπως πως να υποχωρουν και να υποδουλωνονται.

Αυτο το λεω με αφορμη μιας ομιλιας, που πραγματοποιηθηκε στις 22-3-2016 σε Γυμνασιο της Κατερινης, με ΘΕΜΑ το προσφυγικο και το ρατσισμο.
Στην ομιλια, υπηρξε παροτρυνση της καθηγητριας για βοηθεια και αποδοχη των μαθητων, προς τους καημενους και ταλαιπωρημενους προσφυγες.
Και πως, οποιαδηποτε αλλη σκεψη και αντιληψη ειναι κατακριτεα και ρατσιστικη.
Δεν ελειψε μαλιστα, η συγκεκριμενη καθηγητρια να ευχηθει, σε μαθητη που ειχε αντιθετη γνωμη απο την δικη της…..λεγοντας του( Σου ευχομαι, οταν μεγαλωσεις να εχεις αφεντικο, εναν απο αυτους και να σου φερεται με τον ιδιο ρατσιστικα).

Οι ερωτήσεις που θέτουμε είναι:

Αυτος ειναι ο ρολος και η δουλεια του εκπαιδευτικου;;;
Να κατευθυνουν τα παιδια μας και σε ποια κατευθυνση;;;
Να ελεγχουν τη σκεψη τους με ποια αρμοδιοτητα;;;
Να υποδεικνυουν τι;;;
Οταν το σωστο για καποιον, ειναι λαθος για μενα η το αντιθετο.
Να εκφοβιζουν ποιον, τον εφηβο;;;
Του στυλ κατσε καλα γιατι αυριο, μεθαυριο ξερεις τι θα παθεις;;;
Σε μια Ελλαδα, οπου ανθρωποι εχουν χασει τη ζωη τους.
Σε μια Ελλαδα, που τα Ελληνοπουλα πεινανε.
Σε μια Ελλαδα, που υπαρχουν εκατομμυρια ανεργοι.
Σε μια Ελλαδα, που ανθρωποι κοιμουνται στα παγκακια και στον δρομο.
Σε μια Ελλαδα, που 6χρονια τωρα την χτυπανε εχθροι και φιλοι απο παντου.
Στα σχολεια πνιγουν καθε μορφη ελευθεριας ……..
ΥΓ Και ολα αυτα δυο μερες πριν τη διπλη Εθνικη μας εορτη.
25Μαρτιου και Ευαγγελισμος της Θεοτοκου.

ΚΟΡΑΞ…ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ!!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

28 σχόλια στο “Το 6ο Γυμνάσιο Κατερίνης πιέζει τα παιδιά και τους γονείς τους να αγαπήσουν τους πρόσφυγες, διαφορετικά σε ονομάζουν ρατσιστή”
  1. δασκαλιτσα ρατσιστρια!!!
    Με ποιο δικαιωμα φιμωνεις τα παιδια????
    Απαγορευεται οι ελληνες να εκφρασουν φοβο κ επιφυλαξη προς αγνωστους λαθρομεταναστες οταν οι αλλες χωρες εχουν κλεισει τα συνορα τους?
    Τραβα δασκαλιτσα να κανεις κηρυγμα στους βελγους…
    Αν υπηρχε δικαιοσυνη θα ειχε απολυθει ηδη

    1. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΒΓΑΛΑ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ

        1. ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΌ είναι απλό!- Αν θέλεις να γίνεις ..διευθύντρια ,απλά κάνε κωλοτούμπες στο σύστημα(τωρά μάλιστα είναι ακίνδυνες γιατί σε καλύπτουν οι κοιλιές του ..Φίλη!).

  2. Και οι γονεις τι κανουν;;;;;
    Πόσες φορές εχω γράψει, πάρτε τα παλιά βιβλία ρης δεκαετίας του εξήντα, αναγνωστικό και ιστορία και διδάξετε τα παιδια σας μονοι σας. Θέλει υπομονή και χρόνο, αλλα ετςι θα Βγουνε Ελληνες, απο τα σχολεία βγαίνουν γενίτσαροι.
    Εσεις να διδάξετε τα παιδια σας και αφήστε της δασκάλους ες να λενε οτι θελουν. Μάθετε τα παιδια σας να κανουν το κορόιδο, και να μην αντι λενε στις ανόητες αυτες, αλλα να ξέρουν οτι,ειναι Ελληνες και να ειναι υπερήφανοι γι αυτο, χωρις να μιλάνε.
    Κρυφό,σχολείο ξανα;;;;; Ναι, γιατι οχι;;;; εκει καταντήσαμε.

  3. Συνηθως τα παιδια μεγαλοποιουν μια φραση που ακουν δηλ λενε παραμυθια της χαλιμας και μαζι με τους γονεις κανουν μπουλινκ και δεν αφηνουν το δασκαλο ουτε το μαθημα του να κανει και κανουν υποδειξεις οτι δε κανει καλο μαθημα, και γιατι του βαλες 17 και οχι 19. Χαλάνε και τα παιδια τους και τα μαθαινουνε να μη σεβονται ουτε δασκαλο ουτε τιποτα. Πως καταντησε η κοινωνια. Τα πανω κατω. Το πιθανοτερο ειναι η δασκαλα πανω στα νευρα της να ειπε στη χειροτερη,, σου ευχομαι να μη γνωρισεις το ρατσισμο απο αλλοεθνη οταν μεγαλωσεις και βρεθεις στην αναγκη του.
    Αν ισχυει ομως η ειδηση να γινει εδε και απολυση. Απλα επειδη γνωριζω πολλες παρεξηγησεις απο τετοιους γονεις που βγαζουν τα ποθημενα τους στους δασκαλους.

    1. ΘΑ ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ,ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΛΗΝ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ.ΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΟΤΙΚΗ ΑΡΓΙΑ .ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ

    2. Κανεις πολυ μεγαλο λαθος.
      Φαινεται ….πως προσπαθεις να κρυψεις το προβλημα κατω απο το χαλι….μονο που με αυτο τον τροπο…δικαιολογουμε τα παντα….γι αυτο φτασαμε, εδω που φτασαμε.
      Κατηγορεις τα παιδια και τους γονεις….ξεχνωντας οτι δεν φταινε τα παιδια, τουλαχιστον….για το μαυρο μας το χαλι…
      Μηπως εισαι εκπαιδευτικος?????
      Και προσπαθεις, να δικαιολογησεις την δικη σου απραξια ολων αυτων των χρονων?????
      Γιατι το μονο που σε ενδιεφερε ηταν, πως θα κανεις πορειες να διεκδικησεις εναν καλυτερο μισθο???
      Αδιαφορωντας. για την σαβουρα που διδασκεται στα σχολεια????
      Ξανα σκεψου λοιπον….τις ευθυνες που μπορει να εχουμε ολοι μας.

  4. Φτιαχνουν λεξεις υποδουλωσης που χαρακτηριζουν καθε προσπαθεια αντιστασης σε αυτο που φερνουν . Οι παγκοσμιοι εγκληματιες μιλουν για ρατσισμο την στιγμη που γενοκτονουν την Ανθρωποτητα . Δυστυχως παντα βρισκουν υποτακτικους που ειτε λογω αγοραιας σχεσης με τα αφεντικα , η επειδη στερουνται βασικης αντιληψης με το τι συμβαινει πραγματικα παπαγαλιζουν και περνανε πολιτικες και κοινωνικες δομες που μας φυλακιζουν . Καλη λεφτερια και παψτε να ειστε και τοσο πολιτισμενοι και δωστε πονο στους προδοτες !!!

  5. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ Μ@@ΝΟΠΑΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΒΑΘΜΙΔΩΝ.ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ..ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ..

  6. Και αυτοί οι γονείς γιατί δεν πάνε να την πιάσουν απο το μαλλί και να τη φέρουν μια βόλτα γύρω την καρ@@λα! Σαβουρες του παιδαγωγικού ινστιτούτου της Ρεπουση και Δραγωνα των αρχιδο-νταλικερισων της Wicca?

    1. Αν την «φερουν βολτα» οι γονείς, αμεσως πάνε αυτόφορο, θα «φιλοξενηθουν» στο Α.Τ. και απο εκει στο στο εισαγγελίσκειο να τους κουνησει το δακτυλο γιατι «παρεβηκαν τον Νόμο» και θα τους ασκήσει δίωξη για «αδικη και απρόκλητη επίθεση»!!

      Για μαλακες ψαχνεις ???
      Σημερα τα παιδια στο σχολείο πρεπει μόνο παπαγαλίζουν αυτα που πρεπει προκειμενου να παρουν βαθμους να περασουν την ταξη, ενω στο σπίτι πρεπει να διδασκονται απο τους γονείς τα σωστα μαθήματα!!!

  7. Ρατσιστης ειναι η καραμελα λεξη που δυστηχως χρησιμοποιουν και τα τουβλα οι νεοελληνες και νομιζουν οτι ειναι πολιτισμενοι τρομαρα τους τα προβατα.
    Τι γινεται δε μπορει να ειναι μονο τα χημικα απο τον ουρανο κατι θα βαζουν και στο φαι τους μεσα και στο ποτο δεν εξηγηται αλλιος ειναι πραγματικα φρικη αυτο που συμβαινει..

  8. Την Ρεπούση την ξέρουμε, για βάλτε μερικά ονόματα να μάθουμε και τις υπόλοιπες.
    Και μην ξεχνάτε εδώ και χρόνια υπάρχουν πολλά ύπουλα λαμόγια ακόμα και στα Πανεπιστήμια και μάλιστα στα Τμήματα Ιστορίας και Αρχαιολογίας. Δηλαδή στην πιο νευραλγική σχολή αν θέλεις να “αλλοιώσεις” την ιστορία του τόπου.
    Προσωπικά όλοι αυτοί είναι προδότες και μάλιστα ένοχοι εσχάτης προδοσίας (και καθότι είμαστε ήδη σε πόλεμο ξέρετε την ποινή)

  9. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΙΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΤΗΣ Η ΚΥΡΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΤΣΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΞΗΓΗΘΟΥΝΕ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟ ΒΟΔΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ.

  10. Μια μέρα θα τη στριμώξουν αυτοί που υποστηρίζει, γιατι δε θα φοράει μαντιλα κοινώς είναι πορνη και θα της φερθουν σαν πόρνη.
    Όταν ο άλλος ειναι εναντίον σου ρατσιστής και εσύ δεν είσαι θα γίνεις φαγητο.

  11. ΒΡΕ…
    ΒΡΕ…
    ΒΡΕ…
    ΒΡΕ…
    ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ…. ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ;;;;;;
    ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ…

  12. -Δεν μας λέει όμως η “Λίτσα” τι μέτρα παίρνει όταν τα αλλοδαπά αποκαλούν τα δικά μας”Γκιαούρ”ή “Κάφρους=(άπιστους);-Τις εικόνες τις κατέβασε από τις αίθουσες,τα σουβλάκια από τα κυλικεία εξοβελίστηκαν ;…Μήπως ρε σύλλογε γονέων(που τρομάρα να σού’ρθει)..πρέπει να εξοβελίσεις την “δασκάλα”;

  13. Πάντως ενήλικες δεν είναι. Είναι 13,15 χρονών ποτισμένα με μίσος από την οργάνωση της Χρυσής Αυγής, που στρατολογεί νέα παιδιά, και από τους γονείς τους. Χρέος μας είναι να τους διδάξουμε τον σεβασμό στη διαφορετικότητα, τον σεβασμό στον άνθρωπο!!! Αυτό μας δίδαξαν, τουλάχιστον, όλοι οι καταξιωμένοι ποιητές… Αυτό προσπαθώ να κάνω κι εγώ στην τάξη. Είναι υποχρέωση όλων μας!!!

    1. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙ ΤΙΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΡΕΠΟΥΣΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ….ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ?ΕΣΕΙΣ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.

    2. Αγαπητη Ελενη.
      Με μισος ποτισμενη εισαι εσυ…
      Κρινεις γονεις και παιδια λεγοντας τους ΧΑ….εισαι αξιολυπητη …..που ακομη πιστευεις σε κομματα…
      Ειναι φανερο οτι εισαι μεσα στο συστημα….για τα δικα σου προσωπικα συμφεροντα….αδιαφοροντας για το σωστο η λαθος.
      Ειναι λυπηρο να υπαρχουν εκπαιδευτικοι σαν και εσενα…
      Τα παιδια αυτα ειναι μολις 13-15 χρονων μονη σου το ειπες….τι μπορει να ξερουν????
      Ειναι σε μια ευαισθητη ηλικια οπου οι ορμονες χτυπουν κοκκινο…..κανουν λαθη….
      Εσυ ομως επικροτεις …το να τραυματιζονται οι ψυχες των δικων μας παιδιων….χαρη της μουσουλμανοποιησης της Πατριδας, προς χαρη ποιου????
      Αλλωστε φαινεται πως δεν ξερεις τι σου γινεται….γιατι η οποια παρεμβαση του εκπαιδευτικου θα επρεπε να γινεται με σεβασμο ….και οχι σε μια ταξη γεματη απο παιδια…..προσπαθωντας να στιγματησεις …το παιδι.
      Θα επρεπε να ντρεπεσαι ….γιατι μιλας χωρις να γνωριζεις…
      Ο εκπαιδευτικος οφειλει να προστατευει τα παιδια και να αποτελει παραδειγμα.
      Κατι το οποιο οι περισσοτεροι δεν γνωριζεται…μια απο αυτους εισαι και εσυ.
      Πρεπει ολοι σας να πατε ……ξανα για εκπαιδευση….ζητατε ανθρωπια ……χωρις να ειστε ανθρωποι.

    3. Ελενακι μου…. η Χρυση Αυγη δεν μπηκε τυχαια στην Βουλη… την βαλανε! Την εβαλαν ακριβως για να «συνδεσουν» τα περι πατριδας κλπ. με τον ναζισμό και να είναι «απαγορευμενα» στο εγγύς μέλλον με νόμο, στο πλαισιο της μηχανής του κιμα των εθνων απο την ΝΤΠ! Τωρα που η Χ.Α. «ολοκλήρωσε το εργο της» θα την δεις να παιρνει την κατω βόλτα (που ήδη είναι σε φθηνουσα πορεία) και στις απομενες εκλογες (αν γίνουν) δεν θα είναι καν στην Βουλή, ή θα ειναι οριακα με 3% όπως ορίζει ο εκλογικός νομος…

      Μην τσιμπάς!

      Να είσαι σίγουρη οτι τα παιδια απεχθάνονται τετοιες ιδεολογίες και κόμματα… τυπου Χ.Α.

  14. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΟΥ 6ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
    Με λύπη διαπιστώσαμε την ύπαρξη ανώνυμης καταγγελίας σε βάρος του Γυμνασίου μας και μάλιστα αναρτημένη στο Διαδίκτυο και στα blogs ηλεκτρονικών τοπικών εφημερίδων. Συγκεκριμένα την προηγούμενη εβδομάδα, στις 22 του μήνα, πραγματοποιήθηκε δίωρη εκδήλωση στο πλαίσιο της συνειδητοποίησης της διαφορετικότητας των ανθρώπων, που αγγίζει τα όρια και του επίκαιρου προσφυγικού ζητήματος, αλλά και γενικότερα ενάντια σε κάθε είδους ρατσιστική συμπεριφορά. Για αυτήν, την καθορισμένη από το Υπουργείο Παιδείας σχολική εκδήλωση, δεχτήκαμε ανυπόστατη διαμαρτυρία από γονέα που παρουσιάστηκε ως εκπρόσωπος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Γυμνασίου. Εμείς από τη μεριά μας και, αφού σημειώσουμε ότι το θέμα συζητήθηκε από τον Σύλλογο Διδασκόντων, παραθέτουμε ομόφωνα τις απόψεις μας, αλλά και τους προβληματισμούς μας:
    – Πώς δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάτι τόσο ευαίσθητο, που δε διασταυρώθηκε, εφόσον φέρεται ως καταγγελία και είναι ανυπόγραφο – ανώνυμο;
    – Με πόση ευκολία μπορεί κάποιος να ιδιοποιηθεί αυθαίρετα την ιδιότητα του εκπροσώπου των Γονέων και να παρουσιάσει την προσωπική του άποψη ως απόφαση όλων των κηδεμόνων του Γυμνασίου μας;
    Είναι φανερό ότι η πράξη αυτή δεν εκπροσωπεί όλους τους Γονείς, καθώς ο ίδιος ο Σύλλογος Γονέων δεν ήταν ενήμερος για το συμβάν.
    Επίσης η κατηγορία αφορούσε την ομιλία που διαβάστηκε σε όλες τις τάξεις του σχολείου μας, ομιλία όμως προκαθορισμένη για όλα τα σχολεία, μετά από οδηγία του Υπουργείου Παιδείας. Κατά τη διάρκεια αυτής μία από τις καθηγήτριες του Γυμνασίου έκανε κάποιες συστάσεις σε μαθητή μας, καθώς είχε παρεκκλίνει από το πνεύμα της εκδήλωσης και η συμπεριφορά του τη συγκεκριμένη στιγμή δεν ήταν σωστή.
    Θεωρούμε ότι, αν οι γονείς του παιδιού είχαν κάποιο παράπονο, πρωτίστως συνετό θα ήταν να συζητήσουν με την εν λόγω καθηγήτρια, ώστε να διαλευκανθεί η όποια παρεξήγηση. Άλλωστε, εμείς, όχι μόνο πρεσβεύουμε αλλά και επιδιώκουμε την αγαστή συνεργασία καθηγητών – γονέων για οτιδήποτε συμβαίνει στη σχολική πραγματικότητα. Το περιστατικό ήταν εντελώς μεμονωμένο και είναι άδικο να υπονομεύεται και να σπιλώνεται το όνομα του σχολείου μας. Να συμπληρώσουμε ότι δυστυχώς το ίδιο κείμενο αναδημοσιεύτηκε με πολλή προθυμία, χωρίς να ερευνηθεί, και σε άλλες ιστοσελίδες, τοπικής και ευρύτερης εμβέλειας. Το χειρότερο, κατά τη γνώμη μας, είναι ότι η αναπαραγωγή των δηλώσεων έφτασε στο σημείο να γίνει αντικείμενο “λεκτικής σύγκρουσης” από μαθητές στις προσωπικές τους ιστοσελίδες, τη στιγμή που οι έφηβοι θα έπρεπε να ασχολούνται με δημιουργικές δραστηριότητες και όχι με ανυπόστατα δημοσιεύματα.
    Τελειώνοντας θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τα εξής:
    Η πόλη μας αποτέλεσε στο παρελθόν περιοχή υποδοχής και φιλοξενίας πολλών προσφύγων, που ενσωματώθηκαν στο τοπικό στοιχείο δημιουργώντας την ιδιαίτερη πολιτιστική ταυτότητα της Κατερίνης.
    Από τη μεριά μας, ως παιδαγωγοί, έχουμε ως πρωταρχικό μέλημα να συμβάλλουμε στην ολόπλευρη ανάπτυξη των δεξιοτήτων των μαθητών, ώστε ανεξάρτητα από φύλο και καταγωγή, να έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν σε ολοκληρωμένες προσωπικότητες και να αναπτύσσουν πνεύμα συνεργασίας με όλους τους λαούς της γης, προσβλέποντας σε έναν κόσμο καλύτερο, δίκαιο και ειρηνικό.
    Παρακαλούμε λοιπόν όπως αναρτήσετε το παραπάνω κείμενο στην ιστοσελίδα σας και όπως, όσοι έχετε το ανώνυμο κείμενο –καταγγελία στο αρχείο των δημοσιεύσεών σας, το αποσύρετε ώστε να μη συμβάλλετε στη διασπορά μη διασταυρωμένων ειδήσεων. Όσοι δε, ενδιαφέρεστε να δείτε το έργο και τις δράσεις του σχολείου μας μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: http://6gym-kater.pie.sch.gr
    Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και το 15μελές συμβούλιο των μαθητών του γυμνασίου μας θα προβούν σε σχετικές ανακοινώσεις.
    Ευχαριστούμε πολύ για την προσοχή σας
    Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Γυμνασίου Κατερίνης

    1. Απαντηση της ΜΑΝΑΣ
      Το 6ο Γυμνασιο Κατερινης προσπαθει να καλυψει την καθηγητρια, η οποια δημιουργησε και στο παρελθον προβληματα αλλα με την ανοχη μου επετρεψα να συνεχιστει το προβλημα.
      Μπροστα μου, η καθηγητρια ειπε στο παιδι οτι δεν της ειναι συμπαθεις…λες και βρισκεται σε αυτη τη θεση για να συμπαθει η να αντιπαθει (δειχνοντας ετσι την προσωπικη της εμπαθεια)…αλλα δεν αρκεστηκε μονο σε αυτο, καποια αλλη στιγμη μπαινοντας μεσα στην ταξη αντι για καλημερα ….χαιρετησε τα παιδια λεγοντας …χαιρετω τα εννιαρακια,τα δεκαρακια και τα ζωα….αν η Διευθυνση του σχολειο επικροτει τετοιου ειδους συμπεριφορες τοτε,τα λογια περιτευουν.
      Οσο για το 15μελες ολοι ξερουμε πως λειτουργει το συστημα, τα παιδια αυτα υποχρεωθηκαν να κανουν την ανακοινωση…και πολυ πιθανον να μην την εκαναν τα ιδια.
      Γιατι σε προσωπικη συζητηση με τον Διευθυντη, το μονο που τον ενδιεφερε ηταν η δυσφημιση του σχολειου…γιατι το μονο που τελικα τους ενδιαφερειειναι ο εαυτουλης τους και η αξιολυπητη θεσουλα τους.
      Οσο για τα παιδια ….ελα μωρε ενα ματσο σκατοπαιδα ειναι….που τα στελνουν οι γονεις για να μας ζαλιζουν….
      Ε, λοιπον οχι τα δικα μου παιδια δεν τα στελνω στο σχολειο, για να πληγωνει την ψυχη τους ο καθε ανεκπαιδευτος τραμπουκος και να τα προσβαλει.
      Αλλωστε λενε….ο σεβασμος κερδιζεται,δεν χαριζεται….ας κερδισουν λοιπον οι φωστηρες των σεβασμο των παιδιων και ας κοιταξουν τα δικα τους λαθη και αδυναμιες.
      Και τελος οσο για την Ανωνυμια, ο Διευθυντης του σχολειου γνωριζει ποιος εκανε την καταγγελια…αλλα για να μην ξεχνιομαστε ….καθε μανα θα προστατευε το παιδι της, γι αυτο και δεν θα πω το ονομα μου.Αλλα θα μπορουσα ισως να ανακοινωσω το ονομα της καθηγητριας…..

  15. Το δεκαπενταμελές του 6ου Γυμνασίου Κατερίνης απαντάει στα δημοσιεύματα σχετικά με ένα περιστατικό που συνέβη στις 22 Μαρτίου 2016 ημέρα Τρίτη. Το περιεχόμενο που δημοσιεύτηκε περί καταπίεσης είναι υπερβολικό και δεν επικρατούν ανάλογες συνθήκες στον χώρο του σχολείου μας. Όσον αναφορά το περιστατικό μεταξύ μιας καθηγήτριας και ενός μαθητή αποτελεί μεμονωμένο συμβάν και δεν έχει ξανά παρουσιαστεί παρόμοιο πρόβλημα. Η επιστολή που δημοσιεύτηκε θεωρείται πέραν των πραγματικών γεγονότων και ένα τέτοιο θέμα δεν χρειαζόταν να γνωστοποιηθεί και να πάρει τόσο μεγάλη έκταση. Οι συγκεκριμένες αναρτήσεις δυσφημούν και αμαυρώνουν το σχολείο μας. Τέλος προτείνουμε να κατέβει το συγκεκριμένο άρθρο που μόνον αλλοιωμένη η πραγματικότητα παρουσιάζεται και λειτουργεί σε βάρος κυρίως των μαθητών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *