Διαφημίσεις

Η Ρωσία προσφέρθηκε να στείλει αντιτρομοκρατικές μονάδες στο Βέλγιο, δεν πήρε απάντηση

Σε τραγικές καταστάσεις σαν τις χθεσινές ξεχνιούνται τα μίση μεταξύ των λαών καθώς και οι αντιπαραθέσεις που υπάρχουν ανάμεσα τους. Πληροφορίες λένε πως η Ρωσία μέσα στην πρώτη μισή ώρα μετά την εκδήλωση των επιθέσεων στις Βρυξέλλες, προσφέρθηκε να στείλει, άριστα εκπαιδευμένες μονάδες κατά τις τρομοκρατίας , καθώς και αστυνομικές μονάδες αλλά και σκύλους για τον εντοπισμό των εκρηκτικών σε δημόσιους χώρους, ώστε να βοηθήσουν τις βελγικές αρχές στο έργο τους κατά των τρομοκρατών, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ρωσικής Δούμας, SergeyZheleznyak.

Ωστόσο η κυβέρνηση του Βελγίου, μάλλον λόγω της έντονης αντι-ρωσικής πολιτικής τους, δεν απάντησαν καν στη ρωσική προσφορά. Ακόμα και σε μια τέτοια κατάσταση κάποιοι διάλεξαν να μην χαλάσουν την αντιρωσική-προπαγάνδα για να μην πληγώσουν τους συμμάχους τους πέραν του Ατλαντικού.

ΠΗΓΗ: prisonplanet.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

2 σχόλια στο “Η Ρωσία προσφέρθηκε να στείλει αντιτρομοκρατικές μονάδες στο Βέλγιο, δεν πήρε απάντηση”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *