Διαφημίσεις

Για κάτι μεγάλο ετοιμάζεται η Μόσχα … Έκτακτη είδηση,μεγάλη κινητοποίηση πριν λίγη ώρα,των Ρώσων αλεξιπτωτιστών.

Αερομεταφερόμενες μεραρχίες,εξαφανίστηκαν από τις μονάδες τους προς άγνωστη κατεύθυνση!

Για κάτι μεγάλο ετοιμάζεται η Μόσχα,είναι το πλέον σίγουρο,για κάτι που δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά.Δεν εξηγείται διαφορετικά,η μαζική,δεύτερη σε διάστημα 10 ημερών,κινητοποίηση των ρωσικών αερομεταφερόμενων δυνάμεων,σε μεγάλους αριθμούς,με χιλιάδες τεμάχια εξοπλισμού.

Σήμερα το ρωσικό υπαμ,έδωσε εντολή για την μαζική μετακίνηση ενός σώματος αλεξιπτωτιστών,μετρώντας χρόνους και αντιδράσεις.Συνολικά μετακινήθηκαν σε άγωστη κατεύθυνση,30.000 αλεξιπτωτιστές,από μονάδες της Μόσχας,του Ιβάνοβο,της Τούλας και άλλων περιοχών.

Ταυτόχρονα ο εξοπλισμός των αλεξιπτωτιστών που μετακινήθηκε εκτός μονάδων,αγγίζει τα 3.800 τεμάχια,ενώ για την μετακίνηση τους χρησιμοποιήθηκαν 120 και πλέον στρατηγικά μεταγωγικά αεροσκάφη.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη άσκηση του είδους,απ΄την πτώση της Σοβιετικής ενώσεως.Ρώσοι στρατιωτικοί αναλυτές,αναφέρουν,πως στο παρασκήνιο,υπάρχουν ενδείξεις για μεγάλη στρατιωτική ενέργεια της Ρωσίας,η οποία θα ακολουθήσει νατοική πρόκληση,η οποία δεν θα μπορεί,να μείνει αναπάντητη από τον Β.Πούτιν.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα,για πολλά μέτωπα,από την Συρία και την ανατολική Ουκρανία,έως τις Βαλτικές χώρες,στις οποίες μετακινούνται χιλιάδες νατοικοί στρατιώτες..

ΠΗΓΗ: dioptra-news.com/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

8 σχόλια στο “Για κάτι μεγάλο ετοιμάζεται η Μόσχα … Έκτακτη είδηση, μεγάλη κινητοποίηση πριν λίγη ώρα, των Ρώσων αλεξιπτωτιστών.”
  1. Αντε ρε Πούτιν μην αργησεις αλλο. Αφού δεν αποφεύγεται πλέον τον μεγάλο RESET και οσο καθυστερείς τόσο πιο δύσκολο θα είναι μετά για όλους μας.
    Και θυμηθείτε ο κακός καίρος και τα μποφόρ στο αιγαίο είναι οι σύμμαχοι μας. Γιατί ο καιρός είναι τελίκα ό μόνος που αποτρέπει την ροές..

    1. Οσα μποφορ και να εχει το αιγαιο,οι λαθραιοι θα ερθουν οπωσδηποτε.η ιδια η φασιστοκυβερνηση θα ναυλωσει αεροπλανα να τους φερει.αν ηταν ελληνες και ελληνορθοδοξοι στη θεση των λαθρο,τωρα το αιγαιο θα ειχε γεμισει πνιγμενους.να φυγουν τα καθικια!!!!!!!!!!!!!δεν παει αλλο!!!!!!πατριωτικη κυβερνηση ΤΩΡΑ!!!!!Αλλιως θα αναλαβουμε εμεις ο λαος μονοι μας την διακυβερνηση της χωρας.ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!!ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΕΘΡΟΣ.

      1. Μιας και η δουλεία μου ειναι τεχνικός και γυρίζω εξω σε εταιρείες μεγαλες, μετα λύπης μου καλε μου φίλε βλέπω ότι είναι όλοι στα @@ τους και στο κοσμο τους! Μόλις πάω να ανοίξω την κουβέντα στα επίκαιρα φρικάρω απο την απάθεια. Πραγματικά νοιώθω μόνος.

        Ξερετε με τι θα τον παρομοιάσω τον σταρχιδιστή (συγνώμη για την εκφραση); Σαν τον φανατικό καπνιστή. Επειδή δεν βλέπει το κακό που εισέρχεται μέσα του, εχει την εντύπωση οτι εμφράγματα παθενουν οι αλλοι ή καλύτερα να επαθε και αυτος που δεν καπνίζει. Οταν όμως παθει κανενα κανενα ψιλοεπεισόδιο και μπει νοσοκομείο τότε το κοβεί.
        Τι θελω να πω; Οτι ο ελληνινας πρέπει να πάθει για να ξυπνήσει. Οσο ο διπλανος μου εχει το μισθό του και οικογενεια ολα οκ , τι τον νοιάζει. Αν ομως παθει κακο τοτε αλλάζει. Το λυπητερό είναι οτι πρέπει να παθει ο ίδιος, γιατί αν πάθει ο διπλανός του τοτε πάλι δε ξυπνάει γιατι ειναι το κακο στο σπίτι του.

        Ποσο ηλίθιο είναι ε? Λες και δεν ειναι σπιτι τους η ελλαδα.

          1. Δεν πειράζει αδέλφια. Είμαστε άλλοι τόσοι όμως που νοιαζόμαστε.
            Επίσης μην ξεχνάτε ότι επειδή οι καιροί είναι επικίνδυνοι πολλοί φυλάγονται και δεν ανοίγονται. Οπότε μην τους παρεξηγάτε.

        1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΗΟ ΣΕ ΟΛΑ ΜΙΧΑΗΛ… ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΜΙΣΘΟΣ, ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ? ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ… ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ… ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΣ..ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ Ν ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΩ ΘΑ ΦΟΡΑΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΙΤΖΑΜΠ.. ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ?

          ΙΩ

  2. Κοντά στους 1.000 αιτούντες ασύλου εισήλθαν στη Φινλανδία από τη Ρωσία τους δύο πρώτους μήνες του 2016, μια ραγδαία αύξηση …..
    Η Ρωσία και η Φινλανδία συμφώνησαν χθες Τρίτη στον προσωρινό περιορισμό σε δύο σημεία διέλευσης των συνόρων της Αρκτικής μετά από αύξηση των προσφύγικών ροών φέτος.

    Σύμφωνα με την συμφωνία των δύο προέδρων Πούτιν και Νινίστο στη Μόσχα, η διέλευση στα σημεία εισόδου Σάλλα και Ραζα-Τζουσεπι θα προορίζεται μόνο σε ρώσους και φινλανδούς πολίτες καθώς και πολίτες της Λευκορωσίας.

    Περασαν 1000 σε 2 μηνες κ αυτοι εκλεισαν τα συνορα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Εδω που μπαινουν 3 με 4000 τη μερα ξυνει τα αρχιδια του ο πουσταρας εξισλαμιστης πρωθυπουργος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *