13:49 - 23/03/2016

ΤΟ «ΜΥΣΤΗΡΙΟ» ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ

Διαφημίσεις

ΤΟ «ΜΥΣΤΗΡΙΟ» ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Μπατακλάν στο Παρίσι πολλά αμερικανικά sights είχαν παρουσιάσει μια μυστήρια κοπέλα που είχε εμφανιστεί και στις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Aurora και στην Βοστόνη των ΗΠΑ. Η είδηση αυτή αμφισβητήθηκε από πολλούς ότι δεν ανταποκρίνονταν στην αλήθεια και από κάποιους με οργισμένο τρόπο ότι προσβάλλονταν τα θύματα των επιθέσεων, αλλά σε πολλούς άλλους είχε προκαλέσει πολλά ερωτηματικά.

xa-xa

Τώρα με την καινούργια τρομοκρατική επίθεση πάλι πολλά ξένα sights αναφέρθηκαν ξανά σε αυτή την μυστήρια κοπέλα που την παρουσιάζουν πάλι σε πρώτο πλάνο μετά την τραγωδία της επίθεσης.

Σίγουρα αν κοιτάξει κάνεις τις φωτογραφίες θα βρει κάποιες ομοιότητες. Τώρα το αν είναι όλα αυτά αλήθεια ή αποκυήματα συνομωσιολογίας, είναι ένα ερώτημα.

Πάντως όλα αυτά κάπου «μπάζουν» με μυστήριο τρόπο και σίγουρα το παρασκήνιο που συνήθως δεν είναι αυτό που δείχνουν τα επίσημα ΜΜΕ, θα αργήσει πολύ να βγει στην επιφάνεια.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Ιndependent: Πλαστό το βίντεο CCTN της επίθεσης στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών

Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ ΜΕ ΣΚΗΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΙΜΑ;



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (26)

  1. nea.allnewz.gr/?p=30426

  2. Ότι νάναι!!! καμμία ομοιότητα!!!

    • τωρα οποίος πιστεύει αυτές της βλακείες ειναι το ιδιο πράγμα με εναν θαυμαστή της lady gaga πραγματικά δεν διαφέρουν σε τίποτα απο εναν που ακολουθεί την μουσική βιομηχανία τύφλα ο άλλος ακολουθεί τύφλα την καθε βλακεία που θα ανεβάσουν οι συνωμοσιολογοι βλέπε ερπετά πάρε τα βιβλία του david icke μάλιστα βοηθάει και το φιλαράκι του ο alex jones μονό που έκαναν κακό μοντάζ απο το κανάλι του alex jones δειτε 1.20 αχαχαχ https://www.youtube.com/watch?v=lcBtDRBzfkM

  3. ΑΘΗΝΑΙΑ 03/23/2016 @ 2:36 ΜΜ

    ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΠΟΥΛΙΑ Η ΜΠΕΝΑΚΗ, ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΓΕ ΣΤΗ ΝΥΦΗ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ……… ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΜΟΙΡΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ……
    Α ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΑΝΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ Η ΜΠΕΝΑΚΗ!!!!!
    ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ…… ΕΤΣΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ……….. ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΟΣΟ ΟΔΥΝΗΡΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ……
    https://www.youtube.com/watch?v=qRNHI7uw9o0

  4. Πρακτωρ 03/23/2016 @ 2:38 ΜΜ

    Μετά απο 5 ρόλους τουλαχιστον δεν κλαιει …\\

    Τα κονομησε…

  5. Ανώνυμος 03/23/2016 @ 2:43 ΜΜ

    Εγω ειδα πολυ σκονη..οχι τραυματα..και η μπλουζα που πηγε ;; χωρις το παντελονι να παθει τιποτα..ηταν σαν να το γυριζαν κομπαρσοι αλλη ωρα..δεν εβλεπες κατι στο πατωμα στο αεροδρομιο..μονο κατι φωνες για πανικο.Οταν εδειξε και αυτη την κοπελα ετσι..εγω γελασα..συγνωμη ηταν για γελια η εικονα..δεν κολαγε πουθενα.

  6. δεν ξέρω αν αυτή είναι η ίδια…..αλλά αυτός είναι
    e-radio.gr/post/53179/o-19xronos-poy-epezhse-apo-tis-treis-megalyteres-tromokratikes-epitheseis?utm_source=player&utm_medium=191&utm_campaign=edaily_ref

  7. ειστε ολοι ΓΤΠ 03/23/2016 @ 3:08 ΜΜ

    Αν βλεπετε ομοιοτητες, να επισκεφτειτε οφθαλμιατρο!

    • ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ 03/23/2016 @ 7:35 ΜΜ

      Αφού εσυ δεν βλέπεις ομοιότητες, τότε πηγαινε στον οπτικό σου να σου διορθώσει τους βαθμους!

  8. Ουζο Power 03/23/2016 @ 3:48 ΜΜ

    Κασκαντερ για ειδησεις τρομου ειναι δεν το καταλαβατε;

  9. ΑΝΔΡΕΑΣ 03/23/2016 @ 3:52 ΜΜ

    Καλά αυτή δεν ειναι η ιδια αλλα το youtube εχει γεμισει με τα false flags και με αρκετα views αυτη την φορά…δείτε το χαρακτηριστικο video με τον χοντρο που κραταει ενα μώρο κούκλα…
    ΕΓΩ πιστευω οτι αυτα τα γυρίσανε σε άλλο αεροδρόμιο καποια άλλη στιγμή και τα κολλήσανε τώρα….
    Τα κλασσικά false flags των 322 με μπόλικη μπογιά crisis actors etc etc

  10. Ανώνυμος 03/23/2016 @ 4:05 ΜΜ

    ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΣΧΕΤΟ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗς 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!

    • Κατοχικος 03/23/2016 @ 6:18 ΜΜ

      Τρολλ ειδηση ητανε ρε μπαγλαμα.Αντε ψαξου λιγο καλυτερα μην πιστευεις παντα οτι λεει το νετ.

    • Ανώνυμος 03/23/2016 @ 6:31 ΜΜ

      ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΙΑΣ Η ΓΙΟΡΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

      • ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 03/23/2016 @ 6:39 ΜΜ

        Με ομιλίες; Γιατί στο δημοτικό εμάς μας είπαν να φέρουν ζωγραφικές και μπογιές (σε όλες τις τάξεις και γίνεται πρώτη φορά)

        • Ανώνυμος 03/23/2016 @ 11:05 ΜΜ

          Ναι,με ομιλιες ποιηματα και τραγουδια..σε γυμνασιο της Τουμπας στη Θεσσαλλονικη .

          • Αρβανίτισσα 03/23/2016 @ 11:24 ΜΜ

            Καλό αυτό, μπράβο σας. Εγώ όσο και να γκρίνιαξα σήμερα, μου είπαν αυτό είναι το πρόγραμμα και τέλος. Ευτυχώς η δασκάλα πέρνει απο λόγια και θα τα κάνει κρυφά. Στην κόρη του Ζαχαρία όμως εκεί η δασκάλα είναι συριζαία και εφαρμόζει κατά γράμμα τις υποδείξεις του υπουργείου αμάθειας Μπλοκ Ζωγραφικής και μαρκαδόροι!

  11. ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ 03/23/2016 @ 4:46 ΜΜ

    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΦΩΤΟ ΑΠΟ SANDY HOOK- BOSTON-PARIS ΕΙΝΑΙ
    Η ΙΔΙΑ.ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΑΠΟ AURORA-BRUSSELS ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ
    ΜΑΛΛΙΑ

  12. Σοβαρα τωρα…χωρις πλακα…η ιδια θα ναι στανταρ…απλα στην τελευταια φωτο ειναι φανερο πως εβαλαν αλλη…πρεπει να θελει να εθελοτυφλησει κανεις ωστε να μην προσεξει τις ομοιοτητες…

  13. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 03/23/2016 @ 9:33 ΜΜ

    πολυτάξιδη η κοπελλα

  14. ταλεντο 03/23/2016 @ 9:52 ΜΜ

    εγω βλεπω το εξης,,η υποτιθεμενη γυναικα που εμφανιζεται πουθενα ειναι απειραχτη χωρισ αγχος χωρις ιχνος αιματος η πανκου,,η τουλαχιστον λιγο σκονη πανω της….ενω η αλλη γυναικα δεξια ειναι καταρακωμμνενη γεματη αιματα ….αυτα,,ο νοων νοειτο

  15. Πάντως αν είναι ίδια κ είναι αθώα…. Πρωί πρωί να βγάζει στο φβ ” βρίσκομαι εκεί” να ξέρει ο κόσμος που να μην πηγαίνει!!! Καλού κακού πάντα!!!!

  16. δεν ειναι η ιδια 03/24/2016 @ 2:05 ΠΜ

    Η κοπελα δεν ειναι η ιδια. Εχει πιστοποιηθει. Ο,τι συνωμοσιοτρολ κυκλοφορει, το χαυετε, γιατι εχετε πεισει τον εαυτο σας πως πισω απο καθε ιστορια, κρυβεται και μια ιντριγκα. Σοβαρευτειτε!!! Οι καιροι ειναι δυσκολοι και απαιτειται να αποφευγουμε την πλανη.

  17. ΠΑΝΟΣ ΣΑΜΙΟΣ 03/24/2016 @ 8:27 ΠΜ

    ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ!!!! ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ !!!! ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΑ !!! ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ???

  18. Ανώνυμος 03/24/2016 @ 3:17 ΜΜ

    τί άγχος να έχει; …. αφού αυτό κοντεύει να της γίνει καθημερινότητα.. κάθε 1 2 μήνες σε μακελειό και καλά είναι..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*