Διαφημίσεις

SOS ! ΣΗΚΩΣΑΝΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΦΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !BINTEO

Δείτε το παρακάτω βίντεο που προέρχεται από την Θεσσαλονίκη .

Δείτε ακόμη τις φωτογραφίες που υπάρχουν παρακάτω , μια εικόνα ίση με χίλιες λέξεις !

https://www.facebook.com/489642731245184/videos/494698817406242

stin-ellada

tzixant

alert51.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “SOS ! ΣΗΚΩΣΑΝΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΦΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !BINTEO”
  1. Καλό Πουρίμ να έχουμε.
    Σαμπάτ Σαλόμ.
    Σαλαμαλέκουμ,σαλάμι αέρος με πιλάφια, μέλι και τσιφτετέλια.
    χαχαχαχαχα γαμώ το ντι εν έι σας ΦΛΩΡΟΙ.

  2. ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΒΟΗΘΩΝ με πολυ καλες τιμες σχεδον τσαμπα τα κανουμε ολα και δεν σιχαινομαστε σας περιμενουμε στο παρακατω τηλεφωνο μην διστασετε παρτε μας απο παντου!!!!!

    210 6555911 ΓΕΣ

    ΥΓ
    (με το παρτε μας απο παντου εννοω απο ολη την ελλαδα εχουμε πολλα γραφεια μην παει ο νουσας στο πονηρο)

      1. Ναι φωτομοντάζ είναι .. Μόνο αυτή φωτογραφία υπάρχει …?? Και ο σταυρός γιατί είναι ακέραιος ..??

  3. Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙ-ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΦΙΛΟΣ.

  4. ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΑΣ ΕΣΥ ΒΟΔΙ ΓΙΑ ΝΕ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ.ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΦΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ.ΞΑΝΑΚΟΥΡΑΔΙΑΣΕ ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ.ΑΛΛΙΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ.ΜΗΝ ΠΑΣ ΑΞΥΡΙΣΤΟΣ.

  5. Καποιοι αντιρατατσιστεςβεχουν κάνει κατάληψη στο παλιό Βαρβακειο στην οδό Ασκληπειου,και έχουν βάλει μέσα πρόσφυγες/μεταναστες,όχι πολλούς,καμία 200 ρια για αρχή….Το ξέρετε;

  6. Μετα απο ενα απλο google search αποκαλύφθηκε οτι η σημαια η πρασινη που κραταει ο ανθρωπος ειναι εθνικη σημαία της Συριας! Εχει αλλαξει πολλες σημαιες κ αυτη είναι μια απο τις πρωτες που ειχε κ ακομη θεωρειται επιαημη. Η μαυρη ειναι η σημαια της Isis, και εφοσον δεν τη κραταει κανένας στη διαδηλωση, συνεπάγεται οτι η ειδηση ειναι τουλαχιστον φουσκωμενη αν οχι ψευδης. Μη διαδίδετε ανακριβειες γιατι χαμετε την εγκυροτητα σας κ θα χασουμε τις πράγματικες ειδησεις μεσα σε ολες τις μπουρδες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek