Διαφημίσεις

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καισαριανής Δανιήλ, σε ένα ιατρικό συνέδριο στη Λάρισα αναφέρθηκε και σε ένα γεγονός το οποίο του εκμυστηρεύτηκε ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

“Ξέρετε ο Μητροπολίτης Πειραιώς πήγε να μοιράσει τρόφιμα στο λιμάνι όπου έχουν τους πρόσφυγες, και φορούσε ένα σκουφάκι που είχε τον σταυρό πάνω. Τότε ένας από αυτούς που ήταν εκεί του είπε να το βγάλεις αυτό…Τότε ο Μητροπολίτης φώναξε τον Λιμενάρχη και του είπε: Τι κατάσταση είναι αυτή; Λέει αυτός σε εμένα να βγάλω το σκουφάκι που έχει τον σταυρό; Αμέσως ο Λιμενάρχης προσπάθησε να ηρεμήσει τα πράγματα, ενώ του έκανε παρατήρηση γι΄ αυτό που έκανε. Τότε ο Λιμενάρχης είπε στον κ. Σεραφείμ: ‘Σεβασμιώτατε ξέρετε ποιος ήταν αυτός; Είναι Πράκτορας της Σαουδικής Αραβίας…αφήνοντας όλους αποσβολωμένους για λίγα δευτερόλεπτα”

Επίσης ο κ. Δανιήλ τόνισε: “Μην ξεχνάτε ότι ο Αρχιεπίσκοπος πήγε εκεί στο λιμάνι να μοιράζει φαγητό στους πρόσφυγες χωρίς εγκόλπιο παρακαλώ.”

“Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, διότι θα έρθουν πιο δύσκολες καταστάσεις εαν δεν προσέξουμε” παρατήρησε ο δυναμικός Ιεράρχης της Ελλαδικής Εκκλησίας.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο κ. Δανιήλ έκανε αυτές τις αποκαλύψεις παρόντος του Μητροπολίτη Δημητριάδος, ο οποίος πριν λίγες ημέρες έλεγε ότι “δεν μπορώ να δεχτώ κάποιον που αρνείται την προσφορά σε πρόσφυγες και μετανάστες. Για μένα αυτός δεν είναι ούτε Έλληνας ούτε Ορθόδοξος.”



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

11 σχόλια στο “Σοκ και δέος από τις αποκαλύψεις του Μητροπολίτη Καισαριανής σχετικά με την ύπαρξη πρακτόρων ξένων χωρών στον Πειραιά”
  1. προτεινω να θαψουμε παντου κεφαλια γουρουνιων και να το επισημαινουμε κιολας.και ας ελπισουμε οτι σιγα σιγα θα φυγουν απο μονοι τους σαν τις κατσαριδες

  2. τα γουρουνάκια τι φταίνε ρε μεγάλε; Το σκέφτηκες αυτό; Πληρώνουνε τα
    ζωάκια τις μ@#$%^&ς των δίποδων.

  3. ΟΛΟΓΟΣΤΕΥΑΝ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΑΛΛΑ… ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΦΩΤΙΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΦΩΤΙΑ…

  4. Να πανε να γαμ@@@@ν και οι δεσποτες οι πουστ@@@@δες! Τοδες γιορτες,σε ολα τα κωλοπαιδα δινουν πρωτοκαθεδρια.γιατι? Κανονικα τους αθεους,στις δοξολογιες,επρεπε να σταματανε τον εκκλησιασμο,αφου ειναι αθεοι,και να τους πετανε εξω…οχι να καθονται και να τους γιορτα,ουν.σαν τον μαλακα τον ανθιμο θεσσαλονικης,εκλεισε τον αγιο δημητριο για να βαλει μεσα ολους τους αθεους..παλιοπουστα.και αφησε εξω ολους τους πιστους ,νεους γερους,γιαγιαδες,για τις καμερες και τους βρωμοσυριζαιουα….λουμπινες ολοι τους…

    1. Φίλε, μάθε να γράφεις ελληνικά!!! Δεν διαβάζονται αυτά που γράφεις. Έλεος πια!!! Αυτή η αμόρφωτη φανατίλα που έχετε μερικοί, μόνο ισλαμολαθράκια θυμίζει.

  5. Υ.Γ.τοσο καιρο και αυτος ο τρυπιος που ειναι? Τωρα ξυπνησε? Η ειδε κανενα οραμα σαν την ξουλιδου??? Ολοι αυτοι που το παιζουν δηθεν της εκκλησιας παιδια,μακρια,λαμογια ολοι.οσοι ειναι μαγκες και ωραιοι,υπαρχουν και τετοιοι,παραγουν μονο εργο,μακρια απο καμερες και δημοσιοτητες

  6. ΣΩΠΑ ΚΑΥΜΕΝΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ …ΡΕ ΠΑΠΠΟΥΛΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ;; ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ..Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ..ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΡΑΧΤΟΡΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΙΝΕ ΟΛΑ .ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΥ ΦΑΗΝΩΤΕΡΟΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek