Διαφημίσεις

Κάνε αγκαλίτσες μαλάκα…κωλόγερα…

Και από πίσω ο άλλος να ψοφά και να ζητά βοήθεια..

Ούστ ρε… ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ.. ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

CeJQ0ZIWAAIaLUl

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

36 σχόλια στο “Γαμώ τον πολιτισμό σας Ευρω-πέη – Εικόνα φρίκη απο τις επιθέσεις”
  1. Ζαχαρία ο σουλτάνος γιατί πριν 2-3 ημέρες είπε ….”να δούμε τι θα κάνετε όταν θα έχετε τρομοκρατικές επιθέσεις στις χώρες σας “”

    1. φιλε αν οντως ειπε κατι τετοιο τοτε ηδη ξερουν αυτοι τι θα γινει..ολα στημενα..ολα σχεδιο κ μαλιστα βιαζονται κιολας !! εχει αρχισει κ φαινεται..υποπτο συμφωνω με την παρατηρηση σου..αυτα ειναι κ τα λαθη τους μονοι τους δινονται απ την βιασυνη τους να προλαβουν..τι ομως?

    1. ΡΕ ΑΝΝΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΣΤΡΩΣΑΝ ΣΑΝ ΛΑΟΣ. ΣΕ ΕΝΝΙΑ ΜΕΡΕΣ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ

  2. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΗΚΕ Η ΦΩΤΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.ΜΗΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΜΑΡΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΡΑΧΤΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ?ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΤΟΥ.Η ΓΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

    1. πηγαινε να ζησεις καπου αλλου στη γη και ασε την ελλαδα στους ελληνες αρχιδω αριστερη

        1. Teo κ λιγα της ειπε…ας παει η κοπελίτσά του καναπε στο σχιστο να βοηθησει τους συμπατριωτες της ,τους κατοικους της γης

        2. ΤΕΟ
          Και λιγα της είπε. Αν ανοίξω εγω το στόμα μου, να δεις τι θα πω σε αυτο το σκουπίδι, που μπήκε εδω μεσα να μας το παίξει και Ελληνίδα, τρομάρα της, η ηλίθια.
          Ουςτ Απο δω.

          1. ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΦΑΣ ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΣΤΙΣ 12΄ΚΑΙ 1΄ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΑ.

    2. Δεν είμαστε καλοί Ελληνες επειδή ήρθανε μετανάστες παράνομα στην χώρα..σε μια χώρα με 1002 προβλήματα που έχει καταρέυσει και συ λες για βοήθεια? Σε ποιον και απο που?

      Οι μετανάστες που βοηθήσανε τους την σκάσανε την βόμβα. Και αν τους υποστηρίζεις τόσο μπορείς να πας σε πιο Ευρωπαική χώρα που είναι και πιο ελεύθερη στην σκέψη τους. Εδώ στους οπισθοδρομικούς τι θες?

      1. ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΘΑ ΠΑΩ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

    3. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΜΦΟΡΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ..
      ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ,ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΔΕ,ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΚΑΤΙ,ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙ ΜΕΤΑ..
      ΕΤΣΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ..
      ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΟΗΤΗ Κ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΠΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ,ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.

    4. ναι μπορεί αλλά μπορεί και όχι δηλ να αδιαφορουν αφου γλυτωσαν οι ιδιοι… δεν εχει σημασια αυτο αλλά τα μαθηματάκια που παίρνουν όλοι με κάτι τέτοια… και ο τραυματιας και οι άλλοι που αδιαφορουν και αυτοι που βλεπουν το χάλι…

    5. Τις απόψεις σου κράτα τις για τον εαυτό σου και όταν έρθει η ώρα γιατί παράδειγμα από το τι συμβαίνει στις άλλες χώρες δε σκαμπάζεις μια και δεν θα σε πείσουμε κιόλας, να πας στους βιαστές σου για βοήθεια ή στους αραβοτουρκους που σας έχουν χειρότερες και από τα σκυλιά ή στους μαύρους ρατσιστές με το χρώμα σου που τρώτε το ξύλο της αρκούδας απ αυτούς και βγάζετε το σκασμό για να μη σας πουν ακροδεξιές. Τράβα στην Τουρκία και πες η χώρα σας μου ανήκει, ή στο Ισραήλ ή στο Κατάρ. Τράβα μωρή πατσαβούρα και θα σε δω στις ειδήσεις.

        1. Δεν είμαι δημοκράτης βρε μπετόστοκε που μου έγινες και δημοκράτης κατσαπλιά του κερατά και καλύτερα φασίστας παρά μαλάκας και δημοκράτης κιόλας…αυτό που το πας;;;
          Αυτές τις μαλακίες να τις πεις στους ισλαμιστές μωρή κότα, άντε μωρή κότα να τους το πεις. Άστα μωρή αδερφή να τα λες εκεί που σας παίρνει παρέα με τα ΜΜΕ και τους δικηγόρους σας. ΚΟΤΑ..

    6. ΤΙΠΟΤΑ
      Εισαι πραγματικά ενα τιποτα.
      Επελεξες το σωςτο όνομα, γιατι ξέρεις ακριβως τι εισαι.
      Παντως Ελληνίδα, σίγουρα δεν εισαι.

  3. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΔΕΝ ΘΑ φύγουν ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ…….ΤΕΡΟΡΙΣΜ ….

  4. ΜΑΓΚΕΣ ΜΗ ΚΟΛΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΑΝΕ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΚ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ.ΑΠΛΑ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΜΥΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.

  5. Γιατί,αυτός ο λακαμάς που τράβηξε τη φωτό αντί να πάει να βοηθήσει,καλύτερος είναι;

  6. εμένα μου θυμίζει κατι συγγενείς κ καναδυο γείτονές..
    μαλακιες..
    για να είσαι ανθρωπος θέλει συνεχή προσπάθεια..
    για να είσαι Έλληνας θέλει ενα βαρέλι αιμα,ενα δάκρυα,τέσσερα ιδρώτα και την ψυχή στο χώμα χάρισμα..και μετα θάνατον βλέπουμε

  7. Ανουσιο post.υπαρχει φωτογραφια με το ιδιο ζευγαρι να βοηθαει αυτον που εχει πεσει κατω.αν δεν παρουσιαζεις και τις 2 η εστω δεν λες με ποια σειρα εγιναν τα γεγονοτα τοτε αυτο λεγεται κιτρινισμος.

  8. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.
    ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ.
    ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ.
    ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΔΕΛΦΙΑ!
    ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ Η ΛΕΞΗ ΑΔΕΛΦΙΑ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟ.

    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ.
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΚΑΝΕ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;

    ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΜΑΣ; ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ ΟΙ ΒΕΛΓΟΙ;

  9. ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤIΣ ΛΑΣΠΕΣ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ SORRY FOR BRUSSELS ΠΑΝΩ ΑΠΟ5 ΧΡΟΝΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ.ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΑΙΤ ΚΡΑΖΟΝΤΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *