Διαφημίσεις

Οι πληροφορίες που μας έρχονται από το εξωτερικό είναι ΑΚΡΩΣ ανησυχητικές και μας επηρεάζουν ΑΜΕΣΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη τα σύνορα τους έχουν κλείσει Βέλγιο, Γερμανία και Ολλανδία.

Έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου σε λίγη ώρα.

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξε σύσκεψη ανωτάτων αξιωματικών στα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Δημόσιας Τάξης…

 

 

http://www.e-koutsobola.gr/2016/03/blog-post_189.html



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

9 σχόλια στο “Μετά την επίθεση στις Βρυξέλλες η μια μετά την άλλη οι χώρες ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ – Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου”
  1. Για ποιο λογο την κανουν την συσκεψη?????
    Εμεις ειμαστε ανοιχτα και τους περιμενουμε….
    Αλλωστε η δηλωση που εκανε το βλαμμενο που εχουμε για Πρωθυπουργο ηταν….κατα του ρατσισμου και το μισος των Θρησκειων…..τι να θελει να πει αραγε ο ποιητης?????
    Ενω οι αλλοι μαγκες ….εκλεισαν τα συνορα …..και αντε γεια ….
    Εις υγειαν το κοροιδο……

    1. Για το πιο να είναι το ξεκαρτομα τους.
      Περιεργο. ολες οι χωρες τριγυρο μας εχουν κλεισει τα συνορα που οι “μεταναστες” θελουν βγουν απο την Ελλαδα και εμεις δεν τα ακουμπησαμε για να εχουν οι πουλημενοι μπηνεδες της ελλαδος την δικιολογια πως εμεις τους αφυναμε να φυγουν αλλα οι γυρο μας δεν το επετρεπαν. τελεια ε ; και ετσι δινοντας το δικαιομα στους επαγκελματιες δολοφωνους μουσουλμανους να αντιδρασουν και καπακια να το παιξουν και αδικημενοι. αμεσως βγαινουν οι μισθοφοροι στις πλατιες και το παιζουν ειρηνευτικη δυναμη. Λες τοτε να ειναι που η κυβερνοντες να το παιξουν πατριωτες και να απετησουννα ανοιξουν τα συνορα; στο μοναδικο πραγμα που ελπιζω εγω παντος ειναι να μην φανε σανο για μια φορα ακομη οι λιγοι ΤΡΕΛΟΙ ηθικοι και με ΕΙφος επαναστατες, με αποτελεσμα να περασουν μια ακομη φορα τα εργα της ντπ. Τι μασατε ρε σεις. Ημασταν ποτε πιοτεροι απο τον εχθρο; ΠΟΤΕ. σε κανεναν πολεμο. εχουμε να χασουμε τιποτα αλλο; Πετραδακι δεν μας εμεινε. και εαν εμεινε εστω ενα μικρο κομματακι ψιχεις μεσα μας ας φροντισουμε τουλαχιστον να το δωσουμε εκει που αυριο τα παιδια θα μπορουν να αναπνεουν ελευθερα. Φτανει πια, δεν φτανει; ποσο ακομη να επιτρεψουμε τους βαρβαρους να κανουν καταδρομικες επιχειρησεις σε ενα Γενος που το χτυπουν χιλιαδες χρονια τωρα με καθε τροπο; με κανεναν λαο δεν ειμαι ρατσιστης. οταν ομως ειναι στην χωρα μου και την θελουν χωρις εμενα μεσα τοτε ειμαι τειρανιστις χωρις ικτο και δεν λυπαμαι. και οχι γιατι δεν με συγκαταλεγουν στα σχεδια τους αλλα γιατι ο τροπος αυτος ο κακοπροαιρετος καποτε ΠΡΕΠΕΙ να σταματησει να υπαρχει. οσο κλαμενοι και να το παιζουν αυτοι που χρονια και χρονια το προκαλουν. και ας τα εχουν αντιστρεψει ολα. και ας νομιζουν πως εχουν ολο τον πλανητη στο πλευρο τους. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΑΠ ΟΛΑ ΤΡΕΛΕΙ ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΑΝΟ. ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ… ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. και ευχομαι στην ντπ να τις μεινουν αξεχαστα ολα οσα θα δει και θα παθει για να θυμηθει για μια ακομη φορα πως ακομη και ζωντανος οργανισμος που ονομαζετε Γη-Γαια δεν κανει πλακα οταν τα βαζει με οτι τους ξεπερνα.

    2. σωστά!!! απλά η σύσκεψη είναι για το πώς θα γλυτώσουν το λιντσάρισμα από το λαό γιατί πλέον τίποτα δε τους ξεπλένει, κανέναν δεν πείθουν για τους καημένους πρόσφυγες και γιατι όλοι μας είμαστε οργισμένοι και αγανακτισμένοι….είναι αλήθεια πλέον…

  2. Και που τα κλείνουν; Ο εχθρός είναι πια εντός των τειχών και οι πνευματικοί νόμοι έχουν τεθεί ήδη σε λειτουργία!

      1. Λέγοντας εντός των τειχών εννοώ τα σύνορα των προσφιλών μας Ευρωπαϊκών χωρών -βλέπε Γαλλία, Βέλγιο- όπου δρέπουν ήδη τους καρπούς των επιλογών τους (πολιπολιτισμικότητα). Οι περισσότεροι δράστες είναι γεννημένοι και μεγαλωμένοι σ΄αυτές τις ίδιες χώρες στις οποίες επιτίθενται.

  3. καποιοι κλεινουν τα συνορα. καποιοι αλλοι κλειδωνονται μεσα σε χωρες που ΔΗΘΕΝ δεν θελουν να ειναι. και καπως ετσι το παιζουν πως ειναι πουλημενοι εξαγριομενοι που, αποτελεσμα ολων αυτων ειναι να βγουν ο ευρωστρατος οι βλαξγουοτερς και λοιπα “παιδια” του νατο ως εξτρεμιστηκες ομαδες καταστολης και να να μας υπερασπιστουν με την καννη στον κροταφο ΔΗΘΕΝ υπερασπιζομενοι την ελευθερια μας και την σαπια δημο-κρατια μας.

  4. Παντως χθες και σήμερα στο Λιτόχωρο εχουν ξεσκιστει να κανουν βολές με τα τανκς!
    Ετοιμαζονται για κατι ??

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *