Διαφημίσεις

Καβάλα: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ “κατέβασαν” την Παναγία και ζήτησαν να μην χτυπήσουν οι ΚΑΜΠΑΝΕΣ! Μείνατε άφωνοι; Αυτή είναι μόνο η αρχή…

Λαθρομετανάστες μουσουλμάνοι, που φιλοξενούνται στο κλειστό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης Καβάλας, κατέβασαν την εικόνα της Παναγίας, ενώ ζήτησαν να μην χτυπούν οι καμπάνες της εκκλησίας γιατί προσβάλλεται το θρησκευτικό τους πιστεύω!.. Αρνήθηκαν, επίσης, να φάνε ψωμί λειτουργίας που προοριζόταν για αντίδωρο των εκκλησιαζόμενων χριστιανών…

Πολλά ερωτηματικά έχουν προκαλέσει στην Ορθόδοξη μικρή κοινωνία της Ελευθερούπολης του Δήμου Παγγαίου τα πρωτόγνωρα περιστατικά τα οποία έλαβαν χώρα εν μέσω Σαρακοστής κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας από φανατικούς πρόσφυγες μουσουλμάνους οι οποίοι αποκαθήλωσαν με μία προκλητική ενέργεια την εικόνα της Παναγίας που βρισκόταν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ελευθερούπολης στο οποίο φιλοξενούνται και σιτίζονται τις τελευταίες εβδομάδες 209 πρόσφυγες από τη Συρία και το Ιράκ. Μπροστά στα έντρομα μάτια εθελοντών και δημοτικών υπαλλήλων οι οποίοι διαπίστωσαν ότι έλειπε η εικόνα της Παναγίας και παρά τις αντιδράσεις που υπήρξαν, με την επικράτηση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, όπως σημειώνει το http://www.neapolisnews.gr

Τα ακραία και προκλητικά μουσουλμανικά στοιχεία δεν δίστασαν σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές να απαιτήσουν ακόμα και από τον ιερέα του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Νικολάου να μην χτυπά τις καμπάνες γιατί ο ήχος τους τους προκαλεί τα θρησκευτικά τους πιστεύω. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να πετάξουν ακόμα και να ποδοπατήσουν μην κάνοντας αποδεκτές τις λειτουργίες (πρόσφορο) που εστάλησαν από την Μητρόπολη Ελευθερούπολης προς σίτιση τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση του Δήμου Παγγαίου έθεσε καταληκτική ημερομηνία φιλοξενίας των προσφύγων την 31η Μαρτίου προκειμένου να αποδοθεί το Κλειστό Γυμναστήριο Ελευθερούπολης και πάλι στη νεολαία και στους αθλητικούς συλλόγους ενώ η έλλειψη σχεδιασμού από πλευράς κυβέρνησης είναι εμφανής μιας και κανείς δεν γνωρίζει το που θα οδηγηθούν οι 209 περίπου πρόσφυγες.

makeleio



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

31 σχόλια στο “Καβάλα: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ “κατέβασαν” την Παναγία και ζήτησαν να μην χτυπήσουν οι ΚΑΜΠΑΝΕΣ! Μείνατε άφωνοι; Αυτή είναι μόνο η αρχή…”
  1. Ζητησαν απο τον μητροπολιτη να μην χτυπανε οι καμπανες και αυτος τους ακουσε??? ρε παρτε το χαμπαρι ολοι εσεις οι φιλοι των λαθρο , αυτοι ειναι χειροτεροι απ οσο φανταζεστε!! Ειναι τοσο στενομυαλοι που αν μιλησετε σε τοιχο αυτος θα σας καταλαβει, αυτοι οχι!!!

    1. Δημοσίευμα ύποπτο και υποβολιμαίο.

      Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Νεάπολις περί καθαίρεσης της εικόνας της Παναγίας από τον χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου της Ελευθερούπολης και περί απαγόρευσης κωδωνοκρουσιών από τους ιερούς ναούς της Ελευθερούπολης είναι ψευδές. Τα δε υποτιθέμενα ρεπορτάζ και μαρτυρίες από ανώνυμες πηγές αστεία.

      Όλοι οι εμπλεκόμενοι του Δήμου ( αιρετοί και εργαζόμενοι), οι ιερείς των ιερών ναών της Μητρόπολης Ελευθερούπολης και οι εκατοντάδες των εθελοντών που καθημερινά επισκέπτονται το Κλειστό Γυμναστήριο της Ελευθερούπολης, ποτέ δεν διαπίστωσαν τέτοιου είδους συμπεριφορά από τους πρόσφυγες και κανείς δεν μπορεί να θεωρηθεί περισσότερο Χριστιανός από όλους τους προαναφερθέντες.

      Η εφημερίδα λοιπόν θα πρέπει με πρωτοσέλιδο να διαψεύσει με αντίστοιχο τρόπο το σημερινό της πρωτοσέλιδο – δημοσίευμα.

      Σε κάθε άλλη περίπτωση το δημοσίευμα κρίνεται ύποπτο και υποβολιμαίο.

      Εκ του Δήμου

  2. ενα πραγμα δεν καταλαβαινω,τους πληρωνουμε τοσα χρονια και μας γραφουν κανονικα.πως ξαφνικα κανουν ολα τα χατηρια στους λαθρο,τους επιασε ο πονος?

  3. θΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΑΩ …..ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ.
    Για την εικονα τι να πω ????
    Αφου τους αφησαν, μετα απο αυτο να μεινουν εκει…..ειναι ντροπη των ντοπιων…..

  4. Η υπερμαχη Στρατηγος Παναγια,θα περοιποιηθει καταλληλα τους εγχωριους που μας κυνερνουν,αλλα και τους ξενοφερτους αντιχριστους που ποδοπατουν τα ιερα και τα οσια της πιστεως μας.τα σκουλικια αυτα δεν τα καλεσε κανεις να ερθει εδω.δεν ειναι φιλοξενουμενοι μας.ειμαστε χριστιανοι ορθοδοξοι γιατι ετσι γουσταρουμε και λογαριασμο δεν δινουμε.σε οποιον δεν αρεσουν οι καμπανες ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.πηγαμε εμεις σε μουσουλμανικα κρατη και ζητησαμε να μην ακουγονται οι προσευχες τους;;;;;;;;;;;;;ΟΧΙ!!!!!!!Ερχεται η ωρα σας πολιτικοι,τομαρια.θα ξεβρωμισει ο τοπος απο εσας με το καλο η με το αγριο!!!!!!!!!

    1. μπαβο αδερφε μου οπως τα λες ειναι.. επρεπε να ηταν ο μεγαλος Παπαφλεσσας εκει να γινοταν το ελα να δεις..

  5. Τον Χριστό τον πρόδωσαν για 30 αργύρια, όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ δεν έκαναν το ίδιο; Δεν ήξεραν ότι ψηφίζουν άθεους; Για το μισθουλάκο και την συνταξούλα; Περίμεναν κάτι άλλο;
    Γιατί παραπονιούνται; Θα δούμε κι άλλα …μέχρι και οι άθεοι να φτάσουν να επικαλούνται την βοήθεια του Θεού. Όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο.

    1. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
      Συμφωνω και επαυξάνω.
      Ο Τσιπρας είπε ψέματα σε οτι έχει σχέση με τα μνημόνια, τον ΕΝΦΙΑ, κλπ. Ποτε ομως δεν είπε ψέματα για τους λαθρο.
      Είχε πει πως θα ανοίξει τα σύνορα, πως θα φέρει και τις οικογένειες των λαθρο στην Ελλαδα.
      Οι ηλίθιοι Συριζαίοι, άκουσαν μονο το σκίσιμο των μνημονίων, για τους λαθρο δεν άκουσαν;;;;;
      Ανάθεμα τους, τωρα θα λουστούμε ολοι τις ανωμαλίες και διαστροφές των αριστερών.

  6. ΣΤΟΝ ΙΕΡΟΝΥΜΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ….ΠΟΝΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ )…βεβαια για τους ελληνες αστεγους που εχουν πλημμυρισει την αθηνα ουτεω κουβεντα.

  7. ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.ΜΑΖΕΨΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΩΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ.ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΣΤΗ ΘΑ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ.ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ.ΜΟΛΙΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΡΕΞΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΙ.ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ ΘΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΕΤΕ.ΠΑΡΤΕ ΑΘΕΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ…ΠΡΟΒΑΤΑ…

    1. Φιλε μου,ολοι οι αριστεροι της χωρας μας που μας κυβερνουν δεν διατρεχουν κανενα κινδυνο και θα σου εξηγησω το γιατι:αν απειληθει η ζωη τους απο εναν τζιχαντιστη (γινεσαι μουσουλμανος ή σε σκοτωνω)να εισαι σιγουρος πως με μεγαλη ευκολια και χαρα θα επιλεξουν το 1ο.ενω το αντιθετο, το να γινουν Χριστιανοι δηλαδη,θα προτιμουσαν να πεθανουν.τοσο μισος εχουν στον Χριστο και σε οσους τον πιστευουν.γιαυτο και η κυβερνηση εφερε ολους τους γενιτσαρους εδω μεσα.ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.δεν μπορουν ομως να σκοτωσουν τον ΑΘΑΝΑΤΟ ΘΕΟ και απειλουν να σκοτωσουν εμας οσους τον πιστευουμε.δεν θα τους κανω ομως την χαρη.δεν θα τους παραδωσω αμαχητί την πατριδα μου και την ψυχη μου!!!!!!!!θα αντισταθω κι εγω και ολοι μας με καθε μεσο.με προσευχη,με οπλα,με τσεκουρια,με ντουφεκια,με νυχια,με δοντια κλπ.οι καμπανες ΔΕΝ ΘΑ ΣΙΓΗΣΟΥΝ.γιατι αν σιγησουν θα μιλησει μεσα στον καθενα μας ο Χριστος!!!!!!!!!!

      1. Δημοσίευμα ύποπτο και υποβολιμαίο.

        Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Νεάπολις περί καθαίρεσης της εικόνας της Παναγίας από τον χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου της Ελευθερούπολης και περί απαγόρευσης κωδωνοκρουσιών από τους ιερούς ναούς της Ελευθερούπολης είναι ψευδές. Τα δε υποτιθέμενα ρεπορτάζ και μαρτυρίες από ανώνυμες πηγές αστεία.

        Όλοι οι εμπλεκόμενοι του Δήμου ( αιρετοί και εργαζόμενοι), οι ιερείς των ιερών ναών της Μητρόπολης Ελευθερούπολης και οι εκατοντάδες των εθελοντών που καθημερινά επισκέπτονται το Κλειστό Γυμναστήριο της Ελευθερούπολης, ποτέ δεν διαπίστωσαν τέτοιου είδους συμπεριφορά από τους πρόσφυγες και κανείς δεν μπορεί να θεωρηθεί περισσότερο Χριστιανός από όλους τους προαναφερθέντες.

        Η εφημερίδα λοιπόν θα πρέπει με πρωτοσέλιδο να διαψεύσει με αντίστοιχο τρόπο το σημερινό της πρωτοσέλιδο – δημοσίευμα.

        Σε κάθε άλλη περίπτωση το δημοσίευμα κρίνεται ύποπτο και υποβολιμαίο.

        Εκ του Δήμου

  8. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ποιός είναι ο βέβηλος:

    Ο πεινασμένος μουσουλμάνος που αρνείται να φάει το πρόσφορο
    ή η μητρόπολη που το θεώρησε απλά ψωμί;
    Ποιός αναγνώρισε (παραγνώρισε) τη θρησκευτική- συμβολική λειτουργία του;

  9. Πιο άκυρη δημοσίευση δεν μπορούσαν να κάνουν… Είπαμε η παραπληροφόριση στο μεγαλείο της…
    http://paggaionet.gr/δελτίο-τύπου-δ-παγγαίου-για-το-ψευδές-δ/
    ellinikahoaxes.gr/2016/03/22/katevasan-tin-panagia/
    Υπάρχει δελτίο τύπου και από τον δήμο και την μητρόπολη που το διαψεύδει.
    Και επειδή είναι στον δήμο μου και πιο κοντά από το σπίτι μου δεν γίνεται… απλά δεν ισχύει… Τώρα ποιες οι σκοπιμότητες… Σκεφτείτε το…

  10. Οι εικόνες είναι ειδωλολατρία, οπότε καλά κάνουν. Απαγορεύεται επίσης να απεικονίζεται ο Προφήτης Ιησούς, ο Προφήτης Μωάμεθ κτλ. Για αυτό οι Τούρκοι καταστρέφανε τις τις χριστιανικές εικόνες. Είναι βλασφημία και προσβολή προς τον Αλλάχ. Αν φτιάξεις εικόνα του Χριστού θα στην καταστρέψουν, το ίδιο θα κάνουν και με την εικόβα του Μωάμεθ. Φιλοξενούμενοι είναι άλλωστε, οπότε θα κάνουν το γούστο τους για να μάθει ο κάθε Έλληνας. χαχαχα

    1. Στη θρησκεία τους, όπως και σε άλλων, ο Θεός, το Υπέρτατον, δεν προσωποποιείται, εξού και το θεωρούν βλασφήμια. Εμείς, όμως, χεστήκαμε. Άμα δεν κάνουν γούστα να πάνε στη Ράκκα τα ορκ.

  11. Μηπως εχουν και αποψη για το feng shui του σαλονιου μου???? Κοιταξτε, καλη η “οικια συμπεριφορα προς τους μεταναστες” αλλα ολα τα πραγματα εχουν και ορια.Αν τα ξεπερασουν θα μας κανουν με το ετσι θελω ρατσιστες και θα ειναι κριμα για ολους

  12. Τρολακια εδω τρολακια εκει που ειναι τα τρολακια ? Ποιον να πιστεψουμε ? Αυτον που εδωσε την ειδηση η αυτον που την διαψευδει ? Επιλεγουμε το ποιο αρεστο για εμας ? Ποσοι απο εδω εχουμε την δυνατοτητα της εξακριβωσης ? Εγινε η δεν εγινε η εγινε και το κρυβουν ? ΔΙΑΛΕΧΤΕ !!!

  13. Προς κατοχικά: γιατί συμβαλετε στον φανατισμό και στην εξέγερση με αυτό το post, και δεν αναδημοσιευτε και την διάψευση; Εγω το έγραψα ότι πρόκειται περί ψεύδους είδησης, αλλά δεν νομίζω να το διάβασε κανεις… Μιλάτε για την ενωση, αλλά γιατί φανατιζετε με τέτοιους τίτλους;

    1. Στειλτε μας κυρια μου την διαψευση … αν και κακος σας απαντω γιατι εμεις δεν φερουμε καμια ευθηνη για αναδημοσιευσεις αλλων παρα μονο για οτι εμεις εχουμε γραψει..τωρα να μας φιμωσετε ενω το απιζουν ολοι οι αλλοι δεν νομιζω οτι εχει λογικη…ιδιως οταν δεν γνωριζετε την μαχη του ιντερνετ εν πασει περιπτωση …

      1. Μα τα έγραψα πιο πάνω… Όπως και να ‘χει, ορίστε για μια ακόμη φορά

        http://imelef.gr/archives/5015
        http://www.dimospaggaiou.gr/anakoinwseis-gr/deltia-typou/4322-eikona-panagias-kwdwnokrousies-prosfyges
        http://www.kavalanews.gr/4224-prosfygiko-eleytheroypoli-synithi-akrodexia-thaymata-eidiseis-haloyn-syneidiseis.html

        Και δεν νομίζω ότι γίνεται κάποια προσπάθεια να σας φιμώσει κανένας. Τουλάχιστον όχι εγώ. Ίσα ίσα είναι ένα δημοσίευμα που αφορά τον τόπο μου, τους έχει ξεσηκώσει όλους χωρίς να ισχύει, και το μόνο που γίνεται με την αναπαραγωγή είναι να φανατίζονται ακόμη περισσότερο οι “καλοί Χριστιανοί”…
        Είμαι με τα κατοχικά για πολλά χρόνια. Οπότε πάντα κάνω την έρευνα μου.

      2. Το ίδιο έγινε και στην Ειδομένη.Πέταξαν τα πρόσφορα στην λάσπη όταν είδαν τη σφραγίδα με το σταυρό.

  14. ΤΟ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ…..ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ….ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΣΑ! ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ :http://www.neapolisnews.gr/h-m%CE%B7%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC-%CF%83%CE%B5-%CE%B4%CE%B7/

    https://www.facebook.com/dracmhi.conspiracy/photos/a.1110914588921726.1073741828.1110901428923042/1218863234793527/?type=3&theater

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek