Thirteen mock flag-draped coffins, one for each soldier killed in Iraq during the past week, stand among crosses honoring those who have died in Iraq, at the Arlington West Memorial, which is organized by Veterans for Peace, in Santa Monica, Calif. on Veteran's Day, Saturday, Nov. 11, 2006. (AP Photo/Ann Johansson)
Διαφημίσεις

Οι ΗΠΑ στέλνουν πεζοναύτες στο Ιράκ, δέχτηκαν επίθεση, στρατιώτης νεκρός

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έστειλαν και άλλους πεζοναύτες στο Ιράκ για να αναλάβουν την καταπολέμηση της ΙΣ, σύμφωνα με τις δηλώσεις τους.

Τα μέτρα ακολουθούν μετά από μια επίθεση που δέχτηκαν με πυραύλους τα ήδη υπάρχοντα στρατεύματα των ΗΠΑ στη χώρα, όπου ένας πεζοναύτης σκοτώθηκε. Η επίθεση, από την IS πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Makhmur, στο βόρειο Ιράκ. Πολλοί στρατιώτες τραυματίστηκαν.

Ο στρατός των ΗΠΑ στο Ιράκ, αποτελείται περίπου από 3.700 άτομα που κατά κύριο λόγο ασχολούνται με την εκπαίδευση του ιρακινού στρατού. Άραγε τώρα που οι Ρώσοι μείωσαν την δυναμή τους βρίσκουν αυτοί την ευκαιρία να ελέγξουν καλύτερα την περιοχή και να ανασυγκροτήσουν τις δυνάμεις τους για τον επόμενο πόλεμο τους;

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *