Διαφημίσεις

Ανησυχία επικρατεί στην Χίο τις τελευταίες ώρες, καθώς αναμένεται να αποβιβαστούν στο νησί 6 αξιωματικοί από την Τουρκία.

Πρόκειται για μέλη των τουρκικών δυνάμεων, οι οποίοι θα φτάσουν στο νησί, με άδεια από το ελληνικό κράτος, για την επιτήρηση των ενεργειών, σχετικά με την επαναπροώθηση μεταναστών στην γειτονική χώρα.

Το γεγονός έχει θορυβήσει τους κατοίκους.

Οι αξιωματικοί θα μείνουν στο hotspot ΒΙ.ΑΛ, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο υπάρχουν αντιδράσεις.

Η Τουρκία αποδεικνύει καθημερινά πως είναι αναξιόπιστη και δεν τηρεί τις υποσχέσεις της, οπότε τα 6 μέλη των δυνάμεων της γειτονικής χώρας δεν είναι επιθυμητά στην Χίο.

Υπάρχουν φοβίες για κατασκοπεία, ακόμη και για πολεμικές ενέργειες, δεδομένου ότι πριν λίγες ώρες, υπήρξε συμπλοκή του λιμενικού της Χίου, με τούρκους διακινητές.

voicenews



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “ΣΟΚ! Οι Τούρκοι αποβιβάστηκαν στην Χίο! Πανικός στους κατοίκους…”
  1. Θα μας πηδηξουν και με τις ευλογιες της κυβερνησης αντε να δω ποτε θα ξυπνησουμε ολοι μας

  2. Οι Τούρκοι ξανά πάτησαν στην Χίο, όταν πέρυσι το 2015 οι πρώτοι εξαθλιωμένοι σουνίτες, έφθασαν στο νησί, υπό το πρόσχημα του “πρόσφυγα”.

    Η έλευση των “προσφύγων” (νεότερων Βασιβουζούκων) στην ουσία ήταν η εμπροσθοφυλακή των πρώτων άοπλων τμημάτων… τώρα μετά από ένα χρόνο, φθάνουν τα πρώτα άοπλα τμήματα του κύριου ένοπλου σώματος… 🙂

    Λαοί που έχουν ξεχάσει την ιστορία τους, είναι υποχρεωμένοι να την ξαναζήσουν.

    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%AE_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%A7%CE%AF%CE%BF%CF%85

    Εμείς θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την αναμενόμενη θυσία σας… για το καλό των υπόλοιπων γενεών.

    Αυτά.

    Υγ. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανησυχία! Όλα είναι υπό έλεγχο… 🙂

    1. εσυ, αυτα, πρεπει να γνωριζεις παρα πολλα.. παντα ευστοχα σχολια, δε μας λες λοιπον περισσοτερα… 🙂

  3. Έχει θορυβήσει τους κατοικους? Αχχαχα αν πηγαίνεις στα καλά χρόνια Χίο, Λέσβο,θα σε λέγαν εμείς συνεργαζομασυε σε πολλά με τους τούρκους έχουν τουρισμό κ δουλεύουμε με αυτους, καλά να πάθουν,δουλειές θελατε εεε φάτε την τωρα κ είναι ακόμα η αρχη

  4. καλα για 6 τουρκους τους επιασε πανικος τοσους βλεπουν καθε μερα η πριν δεν ειχαν πρακτορες

  5. ΖΑΧΑΡΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΘΕΤΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ ΑΠ ΟΣΟ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ.

  6. Επιταχύνεται η οργάνωση των τούρκων πρακτόρων επί ελληνικού εδάφους καθως οι εξελίξεις πιέζουν.

    Το χτύπημα στην Ελλάδα θέλουν να το κάνουν πριν την πραγματική δημιουργία του κουρδικού κράτους. Είναι το αντάλλαγμα του ΝΑΤΟ στην Τουρκία για το Κουρδιστάν αλλά και τις υπηρεσίες της στο ρόλο του χρήσιμου ηλίθιου που προκαλεί , και θα προκαλέσει περισσότερο , τη Ρωσία. Η απώλεια της Συρίας από τον έλεγχο του ΝΑΤΟ είναι αναντικατάστατη και επομένως μη αποδεκτή , Η Τουρκία θα προκαλέσει και πάλι εξελίξεις στη Συρία έπειτα από εντολή των αμερικανων. Αυτά που συμβαίνουν τώρα στη χώρα μας με τον εποικισμό των ισλαμιστών και την απόβαση των τούρκων πρακτόρων είναι οι ‘’προκαταβολές’’ προς την Τουρκία.

    Η ορθόδοξη Ελλάδα πρεπει με κάθε τρόπο να απομακρυνθεί από τους Ρώσους , θρησκευτικά , πολιτισμικά και πολιτικά προκειμένου το ΝΑΤΟ με την Τουρκία να προχωρήσει σε πλήρη απομόνωση της Ρωσίας στην Ανατολική μεσόγειο και τα βαλκάνια.

    Φίλοι μου , και όμως ΟΛΑ βαίνουν σύμφωνα με τις προρρήσεις των γερόντων μας μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Δυστυχώς παρόλο που έχουν αρχίσει να φαίνονται πια ολοκάθαρα τα σχεδία των ‘’φίλων’’ και ‘’συμμάχων’’ μας το μεγαλύτερο ποσοστό των ελλήνων εξακολουθεί να εθελοτυφλεί και να στρουθοκαμηλίζει έχοντας χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα είτε λόγο οικονομικής ασφυξίας και απελπισίας είτε λόγο ολοκληρωτικής αποβλάκωσης από τα μέσα μαζικής εξολόθρευσης (MME) η και τα δυο.

    Πολύ σύντομα όταν αρχίσει το πρώτο ελληνικό αίμα να ρέει θα αρχίσουν να δουλεύουν τα αντανακλαστικά του ελληνικού κοιμισμένου πληθυσμού και όλα θα αρχίσουν να μπαίνουν στη θεση τους. Το κακό είναι ότι θα είναι απείρως δυσκολότερο και αιματηρότερο τότε αντί αρκετά νωρίτερα όταν τα σημάδια ήταν κραυγαλέα ορατά σε κάθε λογικό άνθρωπο……

    Όλοι οι ‘’φιλάνθρωποι’’ , διεθνιστές , και παρτάκηδες συμπατριώτες μας θα καταλάβουν τα λάθη τους όταν θα δουν τα παιδιά τους με ένα όπλο στο χέρι….. δεν θα υπάρχει οδυνηρότερη στιγμη απ’αυτή ……. Γιατί αυτοι οι ίδιοι με την αδιαφορία τους θα τα έχουν οπλίσει…..

    Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί πραγματικά να προκόψει και να απολαύσει τους κόπους του αν πρώτα δεν προκόψει το κράτος του…. Η αδιαφορία στην πατρίδα έφερε τους προδότες , τα μνημόνια , τον εποικισμό και το χάος ..αν όλοι αγαπούσαμε και σεβόμαστε τον επίγειο παράδεισο Ελλάδα τότε τίποτε από αυτά δεν θα είχε συμβεί…..

    Προς γνώση και συμμόρφωση …..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek