Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:33 - 20/03/2016

Ώρες Σιωπής Στιγμές ορθοδοξίας

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

 

Προσοχή, σε κάθε σας βήμα η σιωπή είναι χρυσός., Ακολουθούμε την άνοδο προς τον γολγοθά. Οί ημέρες που ζούμε είναι ύπουλες θα σημάνουν οι καμπάνες., Μην ακολουθείτε το χάος, αλλά με πίστη και κατάνηξη να ζήσετε την ζωή σας. Γίνετε εσείς ο σκηνοθέτης της κάθε σας στιγμής, μέσα από το θέατρο της κουζουλής κοινωνίας. Ο κοινωνικός ιστός έχει σπάσει, το πέντε τις εκατό μόνο, ζει πραγματικά και αληθινά, το υπόλοιπο έχει αλωθεί από τον σατανά.

Το Μάτριξ του Αντίχριστου μπορεί για σένα να ψάχνει ένα χρόνο πότε θα σε βρει μπόσικο για να σε πλανέψει. Το κακό καραδοκεί παντού, λείπε και άπεχε από το κακό συναπάντημα. Το κουτσομπολιό, το εγώ η φυλαργυρία, η κακία, το μίσος και όλα όσα σε κάνουν κακό άνθρωπο απέναντι στους συνανθρώπους σου. Η δυάυγεια της ψυχής σου αρχίζει να σου δείχνει τον δρόμο σου, όταν πιστέψεις αληθινά στον πατέρα και τον κύριο σου. Δες πως θα καθορίζεις την ζωή σου δίχως φανφάρες και τυμπανοκρουσίες, οι δύναμη των αριθμών της πίστης και της παρατήρησης ικανά να σας φέρουν την γαλήνη που ζητάτε.

Όλα μαζί ενώνουν και δημιουργούν το σύνολο, χωρίς εσένα ο κρίκος της αλυσίδας είναι λειψός. Εμείς είμαστε η κοινωνία η Εκκλησία του θεού όσο εμείς δεν ζούμε Εν Ειρήνη και ισότητα τόσο η υσχίς των λόγων του μένουν στους λόγους και τα γραφτά. Εμείς είμαστε τα μάθια του πατρός και η εικόνα όλων των Αγίων, έμεις οι συνεχιστές του κλήρου της εκκλησίας.

Αριθμοί που όταν τους παρατηρείτε δημιουργείτε ειναι το 5 και το 9. Οργάνωση σε κάθε σας πράξη, με σκοπό το καλό το δικό σας και των συνανθρώπων σας.

Όταν παρατηρείτε το 11:11 το 3 ή τον αριθμό που εσάς προσωπικά βγάζει κακά γεγονότα. Να προετοιμάζεστε έρθονται αλλαγές, κάντε τον σταυρό σας και προσευχηθήτε εγώ λέω τον πάτερ ημών ή κυριε ελέησον με τον αμαρτωλόν.

Ή μάχη που χάνεται είναι αυτή που δεν θα δώσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Faros
Eίμαι ένας Έλληνας ορθόδοξος και κουζουλός που αρνούμαι ότι μου ταΐζουν τα ΜΜΕ, το σύστημα. Με παρατήρηση σφαιρική αντίληψη παίρνω κάθε απόφαση σε ότι κάνω. Με όραμα την λευτεριά του έθνους και της ανθρωπότητας από τα δεσμά της ΝΠΤ. Πιστεύω ότι όλα με την βοήθεια του θεού και με θέληση γίνονται αρκεί να προβλέψουμε κάθε κακό και με πίστη να διαβάζουμε κάθε εξέλιξη.

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Κυριε Ιησου Χριστε Υιε του Θεου ελεησον μας τους αμαρτωλους!!!!!

  2. Ανώνυμος 03/20/2016 @ 10:25 ΜΜ

    https://www.biblegateway.com/passage/?search=ΠΡΟΣ+ΡΩΜΑΙΟΥΣ+12%3A1-8%2CΚΑΤΑ+ΙΩΑΝΝΗΝ+8%3A12-20&version=TR1550

    2 και μη συσχηματιζεσθε τω αιωνι τουτω αλλα μεταμορφουσθε τη ανακαινωσει του νοος υμων εις το δοκιμαζειν υμας τι το θελημα του θεου το αγαθον και ευαρεστον και τελειον

  3. ΦΑΡΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ, ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΟΨΙΣΕ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ ΚΑΘΑΡΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΙΩ

  4. TYXHΣΩΝ ΕΙΜΑΣ ΜΕ ΤΟΙΣ ΑΓΙΟΙ ΣΟΥ ΑΓΓΕΛΟΙΣ!!!!

  5. Ηττω υπερ δικαιου 03/21/2016 @ 3:08 ΠΜ

    Υπεραγια Θεοτοκε σωσων υμας. Φαρε,Ζαχο,Ολους εσας των κατοχικων σας ευχαριστουμε για τον αγωνα που δινετε…μην αποθαρυνεστε…ειμαστε διπλα σας.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*