Διαφημίσεις

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός 

Το headline του site της Έλλης Στάη είναι απολύτως ενδεικτικό. Οι άνθρωποι όντως εδώ και 24 ώρες πανηγυρίζουν για τη συμφωνία, όμως ΚΑΝΕΝΑ κράτος, δεν την έχει ακόμα παρουσιάσει στα κοινοβούλια  και στο λαό του.

Φυσικά ο καταληψίας πάλι πανηγυρίζει… Φυσικά και πάλι πανηγυρίζει χωρίς να ξέρει γιατί…

Αυτή τη στιγμή η αστυνομία και ο στρατός υλοποιούν μια κολοσσιαία επιχείρηση μεταφοράς χιλιάδων μεταναστών απο τα νησιά στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Εδώ να σημειώσουμε ότι δικαιώνεται στο έπακρο η Αρβανίτισσα που μέρες τώρα σας λέει ότι ο πραγματικό αριθμός στα νησιά δεν είναι 3.500 που λέει η κυβέρνηση αλλά κάτι δεκάδες χιλιάδες παραπάνω… Γι΄αυτό και η “κολοσσιαία επιχείρηση”.

Σήμερα αποφάσισα να παρακολουθήσει ειδήσεις. Σε δύο ιδιωτικά κανάλια για να έχω μια σχετική άποψη τι πουλάνε τα μέσα μαζικής ύπνωσης. Αμφότερα μίλησαν για την επιτυχία, αλλά δεν είπαν ΤΙΠΟΤΑ για το περιεχόμενο. Φυσικά δεν είπαν ΚΟΥΒΕΝΤΑ για τον Κανόνα 1 μένει 1 επιστρέφετε (σταδιακά και αφού εξετασθεί ατομικά το αίτημα ασύλου του- τι είπατε;;;).

Δεν ξέρω συμπατριώτες τι μας περιμένει.

Προσεύχομαι να βγει σε καλό, αλλά προσωπικά προετοιμάζομαι γιατί κάτι μέσα μου λέει ότι πάμε για τα χειρότερα…

ΑΑΑ και που είσαι τρολάκι… τώρα που έφυγε η τρόικα και τελικά είναι αμφίβολη η επιστροφή της ακόμα και στις αρχές Απρίλη τι έχεις να πεις για τις πληροφορίες μου;;;

Καλό βράδυ, σήμερα οι δυνάμεις μου με εγκαταλείπουν νωρίς…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

10 σχόλια στο “Έλα ρε τι μας λέτε τώρα… Αλήθεια δεν ξέρετε τι συμφωνήθηκε;”
  1. ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΖΑΧΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΒΟΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΕ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΚΑΜΠΟΥΛ… ΟΙ 8 ΣΤΟΥΣ 10 ΗΤΑΝ ΑΦΓΑΝΟΙ.. ΠΟΙΕΣ 3500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ 50000 ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ. ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ Η ΑΘΗΝΑ..

    ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΦΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΟ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..

    ΤΗΝ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΟΥ

    ΙΩ

  2. αΥΤΑ ΕΛΕΓΕς ΠΡΙΝ 10 ΜΕΡΕΣ KAI ENNOOYSES TIS PEMPTES POY ΠΕΡΑΣΑΝ
    Μια Πέμπτη βράδυ προς ξημερώματα Παρασκευής θα ακούσεις ή θα ξυπνήσεις και θα έχεις μάθεις για την «εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις και την αναχώρηση των θεσμών»…

    Την ίδια μέρα θα βγουν τα μαχαίρια, γιατί θα έχει διαρρεύσει ότι οι μισθοί και οι συντάξεις αυτού του μήνα πληρώθηκαν από τον αέρα των αποθεματικών και του πρωτογενούς πλεονάσματος (που αυτό σημαίνει ότι είναι και οι τελευταίοι μισθοί που πληρώνονται… τουλάχιστον σε ευρώ).

    Από εκεί και πέρα οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές…

    Το Σαββάτο οι πρώτοι λαγοί, θα ρίξουν την κυβέρνηση…

    Την ίδια μέρα μπροστά στο χάος θα σχηματίσουν ένα απόστημα…

    Θα σας πουν για εκλογές και θα διαλέξουν μια μέρα σαν και αυτή που μπήκε ο Χριστός… για να λείπουμε οι πιο πολλοί.

    Καμια σχεση δηλαδη με το περαδωθε του δντ που γινεται 5 χρονια τωρα

    1. ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΣ ΦΙΛΕ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ,ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΔΑΣΟΣ..
      ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΝΟΗΜΑ..
      ΑΝ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ,ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ..
      ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΣΤΟΧΕΣ (ΜΙΚΡΟ)-ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ Κ ΣΚΕΨΟΥ ΣΕ ΜΑΚΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

  3. Η τριοκα παει κι ερχεται συνεχεια…μεχρι κ τα συστημικα ελεγαν τετοιες πληροφοριες
    Φιλε αλλο να φυγουν για μερες για να μας περασουν τα μετρα κ αλλο ρηξη με χρεωκοπια πτωση κυβερνησης κτλ…

  4. Στο κέντρο της Αθηνας στην οδό Ασκληπιου,το παλαιό λύκειο γέμισε πρόσφυγες/μεταναστες…Κουβέντα τα κανάλια.Ψηφιστεί Καμινη…

  5. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΣΤΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ?? Η ΤΥΠΙΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…. ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ..ΕΛΕΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek