Διαφημίσεις

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός 

 

Μετ΄επιτάσεως μας ρωτούν εδώ και μια εβδομάδα αν και κατά πόσο οι αστυνομικές αρχές έχουν προβεί σε ανακλήσεις αδειών και σε ντου σε σπίτια προκειμένου να πάρουν τις δηλωμένες καραμπίνες.

Η παραφιλολογία (γιατί περί αυτού πρόκειται) ξεκίνησε από δύο διαφορετικά περιστατικά που ΟΝΤΩΣ έγιναν στα Μέγαρα και τη Σάμο, αντίστοιχα.

Μου πήρε μια εβδομάδα και αρκετές δεκάδες τηλεφωνήματα και ενεργοποίηση φίλων των Κατοχικών Νέων για να βγάλουμε άκρη. Και στο πλαίσιο αυτό αποφύγαμε και σαν Κατοχικά Νέα να αναπαράγουμε τη συγκεκριμένη είδηση, αφού οι προφητείες, οι προορίσεις είναι πάρα πολλές και αμέσως οδηγούν σε επικίνδυνες καταστάσεις και συσχετισμούς.

Μετά από πολλές μέρες ψάξιμο εν τέλει διαπιστώσαμε τα παρακάτω :

α) Η αστυνομία όντως έχει λάβει εντολές να “μαζέψει” τα όπλα για τα οποία οι ιδιοκτήτες τους δεν έχουν προβεί στην υποχρεωτικές ανανεώσεις αδειών.

β)Αν και ακούγεται άκρως συνωμοσιολογικό και απ΄αυτά ξέρουμε πολύ καλά εμείς, εν τούτοις το θέμα είναι άλλου. Στα 120€ παράβολο που απαιτούνται για τις ανανεώσεις των αδειών. Βλέπετε είναι περίπου 600.000 όπλα που δεν έχουν ανανεωθεί οι άδειες τους και αυτό σημαίνει ότι τα κράτος μπορεί να αντλήσει άμεσα 8 εκατομμύρια ευρώ σε λίγες μόνον ημέρες. Επιπλέον οι άδειες αυτές αντιστοιχούν σε περίπου 550.000 άτομα, τα οποία πρέπει να πληρώσουν διόλου ευκαταφρόνητα ποσά για παθολογική και ψυχιατρική εξέταση. Οπότε μιλάμε για μια καλή βιομηχανία κονόμας για γιατρούς και κράτος που υπερβαίνει τα 20 εκατ. ευρώ. Μιλάμε για καυτό χρήμα για τα δημόσια ταμεία… Μάλιστα στο πλαίσιο αυτό ήδη το σύστημα της αστυνομίας έχει ενεργοποιήσει τις παράλληλες έρευνες και σε τυχαίους ελέγχους στο δρόμο, μόνο με τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος ξέρουν αν έχεις ή δεν έχεις ανανεώσει την άδεια του όπλου σου…

γ)Τα δύο περιστατικά που αναπαράγονται μανιωδώς από τους φίλους των μέσων μαζικής κοινωνικής δικτύωσης έχουν όμως άλλη αιτιολόγηση. Αφορούν σε άτομα για τα οποία έχουν γίνει καταγγελίες για ψυχικές διαταραχές. Σε αυτή την περίπτωση ο νόμος ορίζει  ότι η ασφάλεια σας κάνει επίσκεψη στο σπίτι, σας αφαιρεί με συνοπτικές διαδικασίες το όπλο και εσύ μετά πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας (τρελός), μέσα από μια σωρεία ιατρικών εξετάσεων.

δ)Επίσης σύμφωνα με τις πληροφορίες μας στο σύνολο της χώρας έχουν ανακληθεί δεκάδες άδειες, αφού η κυβέρνηση έδωσε το πράσινο φως για εφαρμογή διατάξεων που ισχύουν από το 2003, σύμφωνα με τις οποίες οποιοσδήποτε καταληφθεί από αστυνομικούς να πυροβολεί ασκόπως (πανηγύρια, γάμοι, κλπ), τότε σχηματίζεται δικογραφία και ανακαλείται αυτόματα η άδεια του. Οι συγκεκριμένες υποθέσεις των τελευταίων 5 ετών (ποιο πίσω δεν επιτρέπεται έρευνα) ξεραχνιάσθηκαν και πλέον βρίσκονται στις προτεραιότητες των υπηρεσιών που ασχολούνται με τις χορηγήσεις αδειών οπλοκατοχής.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

27 σχόλια στο “Μαζεύουν τις καραμπίνες;”
  1. ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ.

    ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ:

    ΕΠΕΙΓΩΝ

    ΥΠΟΥΛΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ.

    Επιβεβαιωμένο πλέον και η αφόπλιση των κυνηγών που έχει ξεκινήσει ήδη .
    Πριν είκοσι ημέρες μας ήρθε η πληροφορία πως μαζεύουν τα όπλα των κυνηγών στην Κέρκυρα.
    Ζητήσαμε από φίλο δάσκαλο να μας το επιβεβαιώσει όταν γυρίσει στο νησί μετά την λήξη της άδειας του, λόγο πένθους. Φυσικά πέρασαν δέκα ημέρες και απάντηση δεν πήραμε.
    Σήμερα από πλανόδιο έμπορο του νομού Ημαθίας και συγκεκριμένα από την Νάουσα μας ανέφερε πως ειδοποίησαν τους κυνηγούς να παραδώσουν τα όπλα τους και πως θα τους τα επιστρέψουν στην επόμενη κυνηγητική περίοδο.
    Παρόμοια τακτική εφάρμοσαν και με την εθνοφυλακή και τα όπλα δεν τα επέστρεψαν ποτέ.
    Εδώ πρέπει να επισημάνουμε το ρόλο της εθνοφυλακής ο οποίος είναι η προστασία των πολιτών από εσωτερικούς εχθρούς π.χ μια ένοπλη εξέγερση των εδώ μεταναστών, μετά από καθοδήγηση των τούρκων η και τον εσωτερικών μας εχθρών, ( αλλόφυλη πολιτικοί ).
    Αν υποθέσουμε και λάβουμε υπόψη 1ον την διάλυση των ένοπλων δυνάμεων 2ον την αφόπλιση της εθνοφυλακής 3ον την απόσυρση βαρύ οπλισμού της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και 4ον την τωρινή αφόπλιση των κυνηγών, που σημαίνει πως δεν υπάρχει πλέον καμιά άμυνα και ήτοι ουδεμία υποστήριξη και προστασία για τους έλληνες πολίτες και την χώρα.
    Το ύπουλο παιχνίδι τους, ο αθόρυβος αφοπλισμός σταδιακά κατά περιοχές θα πιάσει στον ύπνο τους έλληνες κυνηγούς και χωρίς καμία αντίσταση, διότι παρότι τους ενημερώσαμε προ τριετίας μέσω των συλλόγων τους ώστε να είναι έτοιμη για το ενδεχόμενο, αδρανοποιήθηκαν όπως και η υπόλοιποι κλάδοι της ελληνικής κοινωνίας.
    Διαλύετε και η τελευταία παλλαϊκή άμυνα και κανείς από τους αφοπλισμένους κυνηγούς δεν ειδοποίησε του υπόλοιπους συλλόγους για αντίσταση, λαμβάνοντας υπόψη μια ενδεχόμενη έκρηξη μεταναστών στην Ελλάδα μετά από τον εξοπλισμό τους.
    Καλούμε τους έλληνες κυνηγούς να μην παραδώσουν τον οπλισμό τους. Σύσσωμη όλοι οι σύλλογοι να αντιδράσουν στον αφοπλισμό της τελευταίας παλλαϊκής άμυνας της χώρας.
    Μετά την προδοσία των επικεφαλείς των αγροτών, η μόνη ελπίδα μας πλέον οι έλληνες κυνηγοί.
    Λάβετε υπόψη τα λόγια τους για την προστασία του αιγαίου με την υποστήριξη του ΝΑΤΟ και τι έγινε.
    Λάβετε υπόψη τι έλεγαν προεκλογικά και τι έκαναν μετεκλογικά, αποδυναμώνουν την χώρα από όλες τις πλευρές ώστε να είναι σίγουροι πως δεν θα υπάρξει καθόλου αντίσταση. Θέλουν αυτήν την φορά να πετύχουν σίγουρα, για αυτό και θα προετοιμάσουν το σφαγείο κατάλληλα, θα μας κατηγορήσουν και ως υπαίτιους.

    Συνέλληνες κουνηθείτε διότι θα πληρώσουμε πολύ σκληρά για την αδιαφορία μας.

  2. ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.

        1. σωστο αυτο αλλα και τι θα πεις οτι το “χασα κατα λαθος”? αυτοι ειναι ειδικοι στον εκβιασμο……..ξερεις με τι λερες εχεις να κανεις?
          μη νομιζεις οτι θα νοιαστουν για τον πολιτη, μια ζωη ρουφιανοι του συστηματος ηταν…

        2. Litmane
          Στην αρχή θα σε απειλουν με “κυρωσεις” και αν δεν “συμμορφωθείς” θα σε πανε στα κρατητηρια, θα φας το ξυλο της αρκουδας και μετα θα τα παραδωσεις!
          Ετσι λειτουργεί η ΕΛ.ΑΣ.

          1. Στην κρητη δεν υπαρχει ΕΛ.ΑΣ την εχουμε καταργήσει!!!

      1. είμαστ σε δημόσιο χώρο και δεν μπορώ να μιλήσω λευθερα, στο φίλο μου το λευτεράκη… Που λες…τ αρχίδια μου θα πάρουν που λεγε και ο καραϊσκάκης (απ τα μέρη μου ο λεβεντουριάς) και σκοπευουμε να τα τιμήσουμε και τα χωματά μας, και τα λεγόμενα του μπαρπμα γιωργη μάγκα, αλλά και τ αρχίδια που μας έδωσε η οικογένειά μας (καθότι δε μάθαμε ούτε στην πουτανιά, ουτε και στο νεοταξικό πουστριλίκι) Τώρα είσαι δεν είσαι βαλτος, ασφαλίτης, νεοταξίτης, αρχιδίτης, στην παπάρα μου και δε λεω αλλα επι του παροντος για δε χρειάζεται. Θα μιλήσουμε οταν και αν χρειαστει με πράξεις ντοντ γουόρι δαρβίσι μου…

    1. Είπαμε απο το καλοκαίρι αν έχει λήξει η άδεια πέραν των 2 ετών το παράβολο είναι 120€. Επίσης αν πας 15 μέρες νωρίτερα πλέον είναι 18ευρώ.

  3. Η ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 50 ΕΥΡΩ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ,ΠΑΡΑΒΟΛΑ Κ.Τ.Λ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ

  4. ΖΑΧΑΡΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ? 3ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ 15ΕΥΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΛΕΙΞΗ.ΓΙΑ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΖΗΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΚΟΣΤΟΣ.ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

    1. Σημειώστε ότι τα παλαιά Δελτία Κατοχής των Δασαρχείων που δεν χρειάζονταν ποτέ ανανέωση, καταργήθηκαν με το νόμο 2168/1993 και αντικαταστάθηκαν από την Αδεια Κατοχής Κυνηγετικού Οπλου (ΑΚΚΟ) οι οποίες έχουν διάρκεια 10 έτη, εκδίδονται από την Αστυνομία και χρειάζονται ανανέωση ΠΡΙΝ λήξει η 10ετία. Αν η άδεια λήξει, πολλά αστ.τμήματα θεωρούν το όπλο αδήλωτο και επιβάλλουν το παραπάνω πρόστιμο των 120Ε για την ανανέωση της αδείας. Πάλι καλά γιατί παλαιότερα, αν έληγε η άδεια δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα και έπρεπε να περιμένεις πότε θα εκδώσει σχετική παράταση ισχύος ο εκάστοτε υπουργός (ευτυχώς έδιναν κατά καιρούς παράταση ισχύος των αδειών…).

      Κυνηγετικό όπλο χωρίς ΑΚΚΟ ή με ληγμένη ΑΚΚΟ θεωρείται παρανόμως κατεχόμενο και επισύρει κυρώσεις, ακόμα και κατάσχεση του όπλου καθώς και των υπολοίπων όπλων που τυχόν κατέχουμε, αν το θελήσει το Αστυνομικό τμήμα.

      http://www.hunter.gr/index.php?a=5&b=5&c=adilota

  5. Τρομερή πατεντα οι …«ψυχικές διαταραχές»!!!
    Σε βγαζουν «ψυχακι» και μετα δεν μπορείς να βγαλεις ξανα άδεια ούτε για… σφεντόνα !!!
    Χα χα χα !!!!

    1. ΕΓΩ ΤΟ 2010 ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΗΝΗΓΕΤΙΚΟ, ΚΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΛΗΓΕΙ ΤΟ 202Ο. ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ.
      ΤΗΡΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕ ”ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΥΛΑΒΕΙΑ”, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ ΑΝ ΕΠΡΑΤΤΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

  6. «Θὰ σᾶς ζητήσουν τὰ ντουφέκια. Νὰ ἔχετε διπλά. Νὰ δώκετε τὸ ἕνα καὶ νὰ κρατήσετε τὸ ἄλλο. Ἕνα ντουφέκι 100 ψυχὲς θὰ γλυτώση».
    Άγιος Κοσμάς Αιτωλός

  7. Μαλακιες,αλλα λογια να αγαπιομαστε….οσοι εχετε κανονικα αδειες ,θεωρησεις,ολα στην ωρα τους και πληρωμενα κανονικα δεν τρεχει τπτ.οσοι ΜΑΛΑΚΕΣ δεν πληρωσατε,καιρος ειναι να αρχισετε με προστιμο εδω ,αλλιως κατασχεση.αν γινοταν το ιδιο και με τα κτεο και τα ανασφαλιστα οχηματα θα ηταν ακομα καλυτερα.

    1. Παλικαρακι μου μαλλον δεν εχεις αντιληφθει τι γινεται….
      Οταν παει να επιβληθει στρατιωτικος νόμος, η μαζωξη όπλων απο τους πολίτες είναι εκ των ων ουκ άνευ προυποθεση ωστε να μην φερει αντίσταση κανείς!
      Το έκανε ο Μεταξας, το εκανε ο Πινοσετ στην Χιλή, το εκανε ο Χιτλερ στην Γερμανία, το έκανε ο Σταλιν στην ΕΣΣΔ, το εκανε ο Μαο στην Κίνα!!! Το ίδιο πήγε να κανει και ο Ομπάμα στις Η.Π.Α.
      Η παγκόσμια χούντα που ερχεται εννοείται οτι θελει άοπλους πολιτες! Με προσχημα τους τζιχαντιστες που μας εφεραν, οχι μονο ελλαδα αλλα και στην ευρωπη, θα γινουν τετοιες ταραχες που θα παρακαλάμε μονοι μας για στρατιωτικό νομο! Δες τι εγινε στην Γαλλία και θα ακολουθησουν και άλλες χωρες περιλαμβανομένης και της Πατρίδας μας!
      Ενεργοποιηση του αρθρου 48 του συνταγματος χωρίς μαζωξη όπλων ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

  8. Αν ειναι μονο για κατοχη καραμπινας η αδεια ειναι για 10 χρονια και ο γιατρος 10 ευρω. Νοεμβριος ’15.

  9. τω ρα δεν ειναι ετσι 3+3 ευρω ειναι το παραβολο και 50 η επισκεψη στο γιατρο……..Αν θα τα μαζεψουν για αλλους λογους ναι παντω ς το οικονομικο ειναι ελαχιστο

  10. εδω η συζητηση παει να σοβαρεψει και να πει καποιος κατι για τα αδηλωτα εν τελει που θα δωσουν τη λυση και εχεις το 80% μ@@@ να λενε για παραβολα και ποσο κανουν …….α καλα…….
    στοκοι μιλαμε η μιση ελλαδα…….τι πινετε ωρε γκιαουρηδες….

  11. Να συμφωνησω οτι ειναι στο μονο που ελπιζω γιατι τα ΝΟΜΙΜΑ θα μας τα παρουν μετα βεβαιωτητος καθως τρεμουν και την σκια τους αλλα περισσοτερο ΕΜΑΣ. Τον ελευθερο Ελληνα πολιτη που ακομη συλλογαται ελευθερα. Ειναι προδοτες.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *