20:45 - 19/03/2016

Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς πως γνωρίζουμε ότι κάποια επίθεση την έκανε κάποιος καμικάζι;

Διαφημίσεις

Στο κόσμο του φόβου και του ότι φαίνεται δεν είναι … πως είμαστε σίγουροι και πιστεύουμε ότι όταν ακούμε να λένε για καμικάζι …ότι όντος υπήρχε καμικάζι;

Δηλαδή για σκέψου ..το δύσκολο είναι να κάνεις τον άλλο να θέλει να πεθάνει και να παει στον παράδεισο…δεν λέω ότι δεν υπάρχουν πολλοί που θέλουν να συναντήσουν τον πλάστη τους έτσι και αλλιώς και της αυτοκτονικές τους τάσεις κάποιοι θα μπορούσαν να της εκμεταλλευτούν….αλλά είναι όλα όσα λένε από καμικάζι; Η και σε αυτή την περίπτωση έχουμε ένα ΜΕΓΑ FALSE FLAG?

Καταρχάς όπως και τα ψεύτικα βίντεο με αποκεφαλισμούς έτσι και το θεμα καμικάζι μέσα στο μυαλό σου ….είναι ένα εργαλείο τρόμου όπως και να το κάνεις!

Μήπως κάνα δυο – πέντε φορές έσκασαν κάποιους κακόμοιρους με το ζόρι…με την απειλή ότι θα σκοτώσουν τα παιδιά τους πχ …και έτσι έχουμε αυτό το μόνιμο ότι ανα πάσα ώρα θέλουμε τινάζεται και ένας καμικάζι μας … φοβηθειτε ντε!!

Φαντάσου ότι δίπλα σε δέκα ανθρώπους γίνεται ένα δυστύχημα και oταν περνούν μαρτυρίες οι αστυνομοι …αυτές διαφέρουν παρασάγγας μεταξύ τους….ενώ δέκα άνθρωποι βλέπουν το ίδιο πράγμα …. τελικά στην μαρτυρία μέχρι και άλλο χρώμα λένε ότι ήταν το αυτοκινητο!!!

Πως γνωρίζουμε ότι έσκασε ένας σαν τα μικρά λεμμινγκς που παίζαμε μικροί; Το είδε αυτόπτης μάρτυρας;Μα είναι τόσο μικρός ο χρόνος της έκρηξης που κάλλιστα μπορεί να είναι κάποιο εξωτικό όπλο που βαράει στην περιοχή..!!

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε θεωρητικά τον καμικάζι…. ξέρω εγώ…αν κοιτάξεις με τα μάτια της καρδιάς θα δεις έναν πατερα που παει να βρει το παιδί του… θα δεις μια ξαφνική λάμψη που δεν γνωρίζεις από που ήρθε….αρα γιατί καταλήγουμε στο καμικαζι..;

https://www.youtube.com/watch?v=kfd8iZ0e4zM

Θα πει κάποιος από τα ευρήματα …πάνω του….Ωραία ..και που ξέρω εγώ ότι ο κάθε καμικάζι δεν είναι ένας κακομοίρης πιστός πατριώτης των εκάστοτε μυστικών υπηρεσιών….και λίγο αλλαφρουτσικος … που τον έπεισαν να παει να συνάντησή μια κατάσκοπο φορώντας το συγκεκριμένο γιλέκο; Τι θα μου πείτε ούτι δεν υπάρχουν γιλέκα να μοιάζουν με κάτι άλλο …εκτός από βόμβα…ελα τωρα … εδώ σε έχουν πείσει ότι οι μουσουλμάνοι έχουν έναν λόχο γεμάτο λεμινγκς που κάνουν μπαμ!!!

Ρίξανε τους δίδυμους πύργους με ρουκέτες που της έκαναν με χρήση ολογραματος να φαίνονται σαν αεροπλάνα….και την πιθανότητα σε κάθε τρομοκρατική με καμικάζι να πηγαίνει ειδικό συνεργείο ΠΑΝΤΑ…και να δηλώνει τα αδήλωτα σαν ευρήματα….βρήκαμε τον πυροκροτητή και αυτός να είναι μια μπανάνα σάπια ….κανείς δεν την σκέφτηκε;

Η είμαστε στον πολιτισμό της αλήθειας και της δικαιοσύνης και πέφτεις από τα σύννεφα με αυτά που λέω;….

Άκου έναν στρατό λεμινγκς….το φελεκι μου!

Τουλάχιστον δώσε μου τους μισούς ..το μισό δίκιο…από τους χίλιους καμικάζι λεμιγκς που έχεις ανατινάξει σκατοψυχη….δώσε μου τους μισούς ως ψέμα ..έτσι για πολιτικούς σκοπούς…. για πίεση πολιτική ρε παιδί μου….και επειδή είναι έτσι κουφάλα και το ξέρεις….πως γίνεται να τα αντιναζεις τα λεμινγκς και για ψεύτικους λόγους πέραν τους Αλλαχ Ακμπαρ…..Κουφάλα σε έπιασα!!!

Stranger…..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Stranger,θα σου πω εγω πως αναγνωριζεις ενα καμικαζι.Οταν δεις ανθρωπο 1.80 με 50 κιλα εκρηκτικα ζωσμενο ,τοτε μαλλον προκειται για καμικαζι…και καλο θα ηταν να μη βρισκεσε κοντα του εσυ η καποιος δικος σου ,γιατι αλλιως……..

  2. Ανώνυμος 03/20/2016 @ 5:59 ΜΜ

    sott.net/article/314855-Sott-Exclusive-Another-phony-suicide-bombing-in-Turkey
    ΑΝΑΛΥΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ‘ΚΟΛΛΑΝΕ’.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*