Διαφημίσεις

Από την Αρβανίτισσα

Λογικό ήταν όταν μερικοί από εμάς αποφασίσαμε να μπούμε ως εθελοντές στα HOT SPOT για να δούμε την αλήθεια κατάματα και όχι όπως μας την σερβίρουν τα λαμόγια των ΜΜΕ, αυτό θα είχε επιπτώσεις.

Από χθες λοιπόν απαγορεύονται ακόμα και τα κινητά στα HOT SPOT ή τουλάχιστον σε αυτό (Ελληνικό) που έχω πάει τρεις συνολικά φορές.

Για άλλη μια φορά χθες έμαθα από τους εθελοντές ότι τις προηγούμενες μέρες έγιναν πάνω από 5 περιστατικά μαζικών συμπλοκών, μεταξύ των αλλοδαπών για λόγους όπως οι μπρίζες ρεύματος ή ο ένας κοίταξε παράξενα τον άλλο.

Μιλάμε για συμπλοκές που κατέληξαν όλες σε τραυματισμούς και νοσηλείες μεταναστών, τις οποίες φυσικά πληρώνουμε όλοι από την τσέπη μας.

Και όλο αυτό γίνεται γιατί η βλακεία που έχουν στο κεφάλι οι του ΣΥΡΙΖΑ πλέον έχει λάβει διαστάσεις καρκινικού όγκου και τους εμποδίζει στην ορθή σκέψη.

Ενώ στην Αττική, όπως σας έχω ήδη αποκαλύψει, υπάρχουν 10 HOT SPOT οι Σφυριζαίοι δεν δίνουν εντολή να διαχωρισθούν ανάλογα με την χώρα προέλευσης και το θρήσκευμα, με αποτέλεσμα στο Ελληνικό να βρίσκονται 4000 άνθρωποι από 10 διαφορετικές χώρες, που έχουν μεταξύ τους σοβαρά προβλήματα και κάθε λίγο και λιγάκι δημιουργούνται αιματηρές συμπλοκές.

Στο λιμάνι του Πειραιά, τα ίδια και ακόμα χειρότερα. Χθες η συμπλοκή που είδαμε live στις οθόνες μας ξεκίνησε για έναν φορτιστή και επεκτάθηκε γιατί ένας εθελοντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά την άποψη των μεταναστών δεν έδινε γρήγορα το φαγητό (;).  Και η χθεσινή ήταν η τρίτη σε σειρά συμπλοκή μέσα σε 24 ώρες. Η πρώτη που έγινε τα ξημερώματα είχε ως αποτέλεσμα 3 άνθρωποι να πάνε μαχαιρωμένοι στο νοσοκομείο.

Πριν λίγο που γύρισα από το σχολείο, η μητέρα συμμαθητών των παιδιών μου (μέχρι την προηγούμενη Τρίτη φανατική ΣΥΡΙΖΑΙΑ και φιλομετανάστρια), που είχε την κακή τύχη να αναγκασθεί να νοσηλεύσει ένα από τα παιδιά της στο Παίδων Αγία Σοφία, με ενημέρωσε ότι στον όροφο της παθολογικής τα ελληνόπουλα ήταν ούτε το 5% των νοσηλευομένων, ενώ στις 12ώρες ουρές στέκονται κατά 99% αλλοδαποί και γύφτοι, που ούτως ή άλλως αυτοί μεταξύ τους δεν ξεχωρίζονται. Τώρα έχει γίνει φανατική χρυσαυγίτισα…

Επίσης ένα ακόμα που έμαθα χθες στο Ελληνικό είναι η “ελεύθερη διέλευση”.

Κάθε μέρα μεταφέρονται πάνω από 150-200 άτομα, σε κάθε μια από τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού (υπάρχουν 3 διαφορετικές) από το λιμάνι του Πειραιά και την πλατεία Βικτωρία. Όμως ο αριθμός των “φιλοξενουμένων” είναι σταθερός, κοντά στα 4.000 άτομα. Αυτό σημαίνει ότι το κράτος “χάνει” κάθε μέρα περίπου 600 άτομα μόνο από το Ελληνικό και δεν ξέρει ούτε που βρίσκονται. Βέβαια στα νούμερα όλα δείχνουν εντάξει…

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα πληροφορία που έλαβα από υπάλληλο ΜΚΟ, είναι ότι στο HOT SPOT στον Άγιο Ανδρέα Νέας Μάκρης για το οποίο έγινε τόσος ντόρος και είχαν μεταφερθεί αρχικά 120 άτομα και στη συνέχεια άλλα τόσα, ξαφνικά ΟΛΟΙ “εξαφανίσθηκαν” σε ένα βράδυ. Μέχρι χθες το βράδυ το συγκεκριμένο χοτ σποτ είχε μηδενικό αριθμό φιλοξενουμένων.

Κλείνοντας τα τραγελαφικά που έμαθα χθες είναι ότι μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα αποφάσισαν να μεταφέρουν 600 μετανάστες από το λιμάνι στο Βόλο. Η μεταφορά έγινε με 12 λεωφορεία. Όταν έφθασαν εκεί οι 550 αρνήθηκαν να μείνουν “γιατί οι συνθήκες ήταν απαράδεκτες” και απαίτησαν να τους γυρίσουν στον Πειραιά. Η πλάκα είναι ότι το αίτημα ικανοποιήθηκε και 11 λεωφορεία επέστρεψαν στην Αττική… Βέβαια εκεί την ημέρα στις ανακοινώσεις του Συντονιστικού Οργάνου Μεταναστευτικής Πολιτικής “ξέχασαν” να τους προσθέσουν…

Καλημέρα σας!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
9 σχόλια στο “Θα μας πουν ποτέ την αλήθεια για το πόσες συμπλοκές γίνονται στα HOT SPOT; Τα τραγελαφικά που έμαθα στη χθεσινή επίσκεψη!”
  1. Το σχεδιο δεν προβλεπει αρμονικη συμβιωση μεταξυ “μεταστων-εισβολεων”ουτε και αρμονικη συμβιωση μεταξυ γηγενους πληθυσμου και βαρβαρων.ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΡΑΞΗ ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΝΕΩΝ ΩΣΤΕ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ (οχι βεβαια των Ελληνων) Ετσι θα επελθει τελικη καταληση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ .Το οποιο θα οδηγησει σε διαμελισμο του κατω απο την επιβλεψη των δανειστων .ΤΟ 2025 θα ειναι το ετος οροσημο για την τελικη αλλαγη που μας ετοιμασαν .ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΜΑΣ (και καλα να παθουμε διοτι εμεις φταιμε)

    1. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑΤΙ Θ’ΑΚΟΥΣΗ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΙΑ ΡΩΣΙΑ!!!!

  2. ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΥΣ ΔΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΘΑ ΤΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΥΣΗ. ΟΥΔΕΝ ΜΟΝΙΜΟΤΕΡΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ.
    Η ΕΛΛΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΚΡΥΨΤΕ ΤΑ. ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ.

  3. Eλπιζα ότι θέλανε να διαλύσουν το ελληνικό κράτος και τελικά να διαμελίσουν τη χώρα. Αρχίζω πλέον να φοβάμαι ότι τελικός στόχος είναι η οριστική εξαφάνιση των Ελλήνων. Οι νέοι θα μεταναστεύσουν και οι γέροι θα πεθάνουν από πείνα και έλλειψη περίθαλψης. Εχουν πλέον αποφασίσει ότι για να μην υπάρχει ούτε μία πιθανότητα να φύγει η Ελλάδα από τον απόλυτο έλεγχο της Γερμανίας, θα πρέπει να εκτουρκιστεί.

    Μην περιμένετε βοήθεια από κανένα άλλο έθνος. Οι Ρώσοι θέλουν να βοηθήσουν και ζήτησαν να παρέχουν τεχνική βοήθεια και σκάφη για περιπολείες στο Αιγαίο και το τσογλάνι κουβάλησε όλο το ΝΑΤΟ. Με ολίγα λόγια δεν μπορεί πλέον η Ρωσία να παρέχει τίποτα. Το πολύ πολύ να στείλει ανθρωπιστική βοήθεια την οποία θα μοιράσουν οι Συριζαίοι στις ΜΚΟ.

    Η μόνη λύση που θεωρώ ότι είναι ακόμα εφικτή , είναι να γίνει ένα μεγαλειώδες συλλαλητήριο όπου θα μαζευτούν τουλάχιστον 1 εκατομμύριο άνθρωποι και αν επιχειρήσουν να ρίξουν χημικά και να το διαλύσουν, στην επόμενη φάση το μόνο που απομένει είναι ο ένοπλος αγώνας. Καιρός είναι να σηκωθει ο Ελλην από τον καναπέ γιατί σε λίγο δεν θα έχει ούτε καναπέ να βλέπει τους καραγκιόζηδες που βλέπει στην τηλεόραση.

    Καταλάβετε επιτέλους Ελληνες ότι δεν θα ρθει η σωτηρία απέξω ούτε από μέσα. Δεν σας σώζουν οι εκλογές. Κινηθείτε, ενημερώστε τον κόσμο, αρχίσετε να σκέφτεστε και αφήστε το φραπέ γιατί δεν θα έχετε ούτε φραπέ να πιείτε σε λίγο. Αυτά δυστυχώς που έλεγα από το 10 και με δουλεύανε θα τα ζήσουμε.

  4. ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ, ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ “ΚΥΑΝΟΚΡΑΝΩΝ”…
    ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ Η ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ..
    ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΝ ΟΞΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΙΚΩΝ ΠΑΘΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΟ(?) ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗΛΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΕΛΑΔΙΤΩΝ…
    ΟΜΟΡΦΙΕΣ!!!

  5. Aρβανίτισσα, μου έχει δημιουργηθεί η απορία, πηγαίνεις στα hot spot για ρεπορτάζ ή για να υπηρετήσεις/εξυπηρετήσεις τους αδελφούς μουσουλμάνους? Είσαι μέλος σε ΜΚΟ ?

    Ελπίζω και εύχομαι να δημιουργηθούν αρκετά προβλήματα μεταξύ τους, που θα τους υποχρεώσουν να εκτονώσουν την βίαιη συμπεριφορά τους σε ομοεθνείς τους και όχι σε Έλληνες πολίτες .
    Για πολλούς ίσως βγάζω κακίες ….όμως δεν το κρύβω τα μόνα που λυπάμαι είναι τα παιδιά κάτω των 10 ετών.

  6. εσυ αρβανιτισσα καλα τα λες,αλλα ο υπαλληλισκος μουζαλας,και η ιδιοκτητρια ΜΚΟ τασια εχουν αλλη αποψη,και περναει το δικο τους….γιατι ο λαος μας ειναι καταντημενος δυστυχως…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *