Διαφημίσεις

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός 

 

Να σας πω για εκατομμυριοστή χιλιοστή δέκατη έβδομη φορά ότι δεν είμαι καφετζού και δεν έχω καμία σχέση με μέντιουμ και άλλα τέτοια πράγματα. Το αντίθετο μάλιστα.

Μέσα από την αρθρογραφία μου κάνω πολιτικές εκτιμήσεις – προβλέψεις και φυσικά χρησιμοποιώ για τον λόγο αυτό κάθε δυνατή πληροφορία, από ένα δίκτυο ανθρώπων που έχουμε κοινούς σκοπούς και ιδέες.

Χθες βράδυ μίλησα για εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις. 1.30 τη νύχτα όπως σας είπα με ειδοποίησαν ότι υπάρχει εμπλοκή και αμέσως σας ενημέρωσα.

Σήμερα το πρωί η “εμπλοκή” εξαφανίσθηκε.

Αν δεις την “εμπλοκή” σαν μεμονωμένο γεγονός τότε ναι έχεις δίκιο έχω σκάρτες πληροφορίες και είμαι λασπολόγος και τρομολάγνος.

Όμως από τα ξημερώματα μέχρι το μεσημέρι που αποδείχθηκε ότι δεν υπάρχει εμπλοκή τι έγινε;

Να σας το πάρω από την αρχή.

Τα ξημερώματα μάθαμε ότι υπάρχει εμπλοκή και ότι τα μέλη της τρόικα θα αποχωρούσαν σταδιακά μέχρι το πρωί της Παρασκευής, με τον πρώτο που αποχωρεί τον εκπρόσωπο της Κομισίον κ. Κοστέλλο. Η πτήση του ήταν προγραμματισμένη για 16.50 σήμερα το μεσημέρι. Σας δίνω λεπτομέρειες γιατί ακριβώς αυτές τις λεπτομέρειες τις έχω επιβεβαιώσει ακόμα και από φίλους αστυνομικούς και από το προσωπικό του ξενοδοχείου. Η ακύρωση της αναχώρησης έγινε στις 11.30 το πρωί…

Τι έγινε όμως μέχρι τότε;

Μήπως η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ του Πάνου Καμμένου;

Γιατί τόσο η εμπλοκή, όσο και η στάση του Καμμένου, ήταν άρρηκτα συνδεδεμένες. Μόλις ο Καμμένος ανακοίνωσε ότι κάθετε για άλλη μια φορά στα 4, αμέσως αναβλήθηκαν και οι αναχωρήσεις…

Οπότε μην μου λες ότι πέσαμε έξω… τα δεδομένα άλλαξαν, όπως αλλάζουν εδώ και 4 χρόνια και η μια παράταση διαδέχεται την άλλη.

Το θέμα είναι, όπως πολλές μα πάρα πολλές φορές σας έχω πει….πότε θα σταματήσουν οι παρατάσεις και θα μας πάρει και θα μας σηκώσει…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

31 σχόλια στο “Πέσαμε έξω λέει ο άλλος… Κακομοίρη δεν έχεις πάρει τίποτα χαμπάρι”
  1. Αγαπητέ κε Μυτιληνιέ
    Καθώς η κολοτούμπα που αναφέρεις ήταν όπως φαίνεται στημένη όπως άλλωστε και όλο το υπόλοιπο σκηνικό με την ονομασία τα οποία προορίζονται μόνο για εσωτερική κατανάλωση και δημιουργία εντυπώσεων, καταλαβαίνεις ότι αυτά που γράφεις δεν βγάζουν νόημα.
    Ίσως είναι προτιμότεροι οι γέροντες με τις παντός καιρού προφητείες.

    1. Εκτιμώ και συνεχίζω να πιστεύω ότι στημένο ήταν αυτό που έκανε ο Μουζάλας και στημένη ήταν η αντίδραση Καμένου. Απλά απορώ γιατί οπισθοχώρησε…

      1. ζαχαρια 1000 κολοτουμπες εγιναν τα τελευταια χρονια κι εσυ απορεις?
        Εχεις πει εδω κ μερες για τη προηγουμενη πεμπτη αλλά κ τη σημερινη…
        Απλα λαθος εκτιμηση εκανες δε πειραζει…
        Και πιστευω δε πρεπει να κολλας κ με τις μερες…
        Και παρασκευη κ οποιαδηποτε μερα μπορει να δεις να ξεκιναει το σταδιο 2

      2. Γιατί απορείς? Δεν επρόκειτο ποτέ να αφήσει σύξυλη την αγαπημένη του καρέκλα. Τα υπόλοιπα είναι για το θεαθείναι και για να το πάρουμε απόφαση.

      3. Κ. Μυτιληνιε τι βλεπεται με τους λαθρομεταναστες να γινεται; θα τραβηξει πολυ ακομη;

        1. ΕΛΛΗΝ σου προτείνω να διαβάσει ςτι έγινε την μαύρη δεκαετία του 40΄ (1030-1939) και το κατάμαυρη δεκαετία του 70΄ (1958-1967).
          Η ιστορία επαναλαμβάνεται… (μιλάω για την λαθροεισβολή).

      4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ,ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Κ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΩΣ ΤΑΜΠΕΛΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΝΤΡΑΡΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΟΦΤΗ ΤΡΙΠΛΑ,ΠΑΡΑΤΑ,ΚΟΝΤΡΑ ΜΠΛΟΦΑ Κ ΣΤΗΜΕΝΟ..

    2. Συνεχίζω να αναρωτιέμαι απο μερικούς εδώ μέσα…Ο Ζαχαρίας είπε αυτό που έβλεπε,αυτό που πληροφορήθηκε,και αυτό που ήταν σχεδόν έτοιμο να γίνει.Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι ο άνθρωπος κοιτάει να προετοιμάσει τους Έλληνες με όποιον τρόπο μπορεί;
      Ο καθένας απο αυτά τα παιδιά στο κατοχικά κάνει ότι μπορεί για να μην σας πιάσει στον ύπνο το επόμενο μανίκι της νέας τάξης,και εσείς κάνετε σαν παιδάκια που δεν τα πήγαν στο πάρκο να παίξουν;

  2. Μας πανε τουλαχιστον μεχρι τον μαιο για να παρουμε τις <> τους ή να ειμαστε σε διαδικασια για να τις παρουμε. Λογικα μεχρι τοτε θα μπουνε σκληροι φοροι αλλα αν θα προλαβουνε να τους παρουνε…..ενας θεος ξερει

  3. Πριν λίγο, αναγνώστης των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, με ενημέρωσε για δυο θέματα ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, τα οποία προσπάθησα να επιβεβαιώσω, αλλά μασημένα λόγια, λες και τηρείται …
    ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ.

    Έτσι επιλέγω να τα θέσω ως ερωτήματα, με μεγάλη επιφύλαξη, παρά το γεγονός ότι… ψίθυροι υπάρχουν, αλλά… αποφεύγεται η επιβεβαίωση…

    Και σ’ αυτή την περίπτωση ισχύει το… “δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά”.

    1. ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΟΜΙΜΗ ΑΔΕΙΑ;;;;

    ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΚΡΥΨΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ… ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ… ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΟΠΛΟΙ.

    2. ΙΣΧΥΕΙ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΞΥΦΑΝΘΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΦΟΔΟΥ;
    ΑΝ ΝΑΙ, ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ; ΤΙ ΑΦΟΡΑ;;;
    ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΗΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;;;

    Συνέλληνες, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.

    ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.
    ΠΡΟΣΤΕΤΕΥΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΑΣ.

    Καλλιόπη Σουφλή

  4. Πιστεύει κάποιος με ψήγματα σωφροσύνης ότι γίνονται διαπραγματεύσεις τα τελευταία έξι χρόνια;Μιλάμε για ένα κακόγουστο θέατρο,για μία παρωδία όπου όλα είναι υπαγορευμένα και υποβολιμιαία.Άρα,δεν νοείται και καμία εμπλοκή!Ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται ότι η κατάσταση βαίνει προς το χείριστο και ότι έχουν,πλέον,δρομολογηθεί άκρως δυσμενείς εξελίξεις.Το χειρότερο είναι πως αυτή η άγνοια,αδιαφορία,ολιγοπιστία ή όπως αλλιώς θέλετε τροφοδοτείται από τους πάσης φύσεως μυθομανείς και ευφάνταστους σεναριογράφους,προφήτες,οραματιστές,φωτισμένους του διαδικτύου που ελαφρά τη καρδία δίδουν χρονολογίες έως και ημερομηνίες!Η ζημία είναι πολύ μεγάλη,καθώς επιτείνεται η μακαρία αδιαφορία και επιπρόσθετα δίδεται η αφορμή να χλευαστουν τα ιερά και τα όσια της φυλής μας.Ο Ουμπέρτο Έκο έλεγε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εν γένει το διαδίκτυο έδωσαν φωνή σε άτομα χαμηλοτάτης στάθμης,μιλούσε χαρακτηριστικά για εισβολή ηλιθίων!Αν έχεις την ευθιξία,αντί να δικαιολογείς τα φληναφήματά σου,’κατέβασε τα μολύβια’ και πάψε να γράφεις μ…ες!

      1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΩΡΑΙΟΣ…..
        ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ,ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ,ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΘΗ,ΕΠΙΛΟΓΗ Κ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ..
        ΟΧΙ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΒΟΛΕΣ Κ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΙ..
        ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΙΣΧΥΕΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ,ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΟΠΟΥ ΟΙ ΒΕΛΤΙΣΤΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΛΗ ΗΘΙΚΗ Κ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ.ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ.

    1. Για να αντιμετωπιστεί μια κατάσταση και να οριμάσει ο άνθρωπος χρείαζεται πληροφορίες που δεν έχουν υπωθεί απο κανένα κυβερνητικό κόμμα και απο κανένα ΜΜΕ.Το διαδύκτιο είναι ένα μέσο που συνδέει τον μοναδικό χαρακτήρα του καθενός μας με κάποιον άλλον ώστε να ανταλλάξει διαφόρων ειδών πληροφορίες.Πως κατατάσεις εσύ και ο τάδε ουμπέρτο κάποιον που εκφράζει την άποψή του ακόμη και λανθασμένη να είναι, εφόσων έχει σκοπό την αφύπνηση του δικου σου εγκεφάλου που και εσύ εν μέρη χαρακτηρίζεσαι απο τον κύριο τάδε ηλήθιο;

      Με απλά λαικά δεν μας χέζεις ρε νταλάρα που κόλλησες την ταμπέλα άτομα χαμηλοτάτης στάθμης…

    2. ΜΑ ΚΑΛΑ!!! ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΡΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΕΘΑΝΕ!

      Ο Έκο ήταν έντονα πολιτικοποιημένος και αριστερός, με φανερή συμπάθεια στα αριστερά κόμματα. Παρόλα αυτά ποτέ δεν είχε ενταχτεί σε κανένα κόμμα, δείγμα της αδογμάτιστης και αδούλωτης προσωπικότητάς του

      ΒΕΒΑΙΑ, ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΕ Ο Ουμπέρτο Έκο ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.
      ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

  5. Ταπεινή μου άποψη είναι ότι ο καθένας μέσω του διαδικτύου μοιράζεται πληροφορίες,απόψεις και εκτιμήσεις…Από τη στιγμή μάλιστα που βγαίνει κάποιος επώνυμα και λέει το οτιδήποτε άνευ κέρδους -πλην κόστους του κύρους του- μόνο να πετροβοληθεί δεν θα έπρεπε…Άλλωστε,η πολυσυλλεκτικότητα απόψεων,ανέκαθεν βοηθούσε/βοηθάει το μπούσουλα της ορθής εκτίμησης και αξιολόγησης των πραγμάτων..
    Μετά Χριστόν λοιπόν….καλά τα διθυραμβικά μαλώματα και η πρόγκα,πλην όμως επιεικώς άσκοπα…Όποιος θέλει δεν ακούει/διαβάζει..η κάθε είδους ασφαλής εκ των υστέρων επιτίμηση δεν αποδομεί άλλον παρά τον βάλλοντα…
    Λέω και εγώ τώρα….

  6. Αμα δείτε συμφωνία η οποία να μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς να πιάσουνε τους Συριζαίους και να τους σπάσουνε τα πλευρά ή να τους κάψουνε τα σπίτια εμένα να με χέσετε.

    Τα χουνε κάνει θάλασσα και δειχνουν όλη μέρα τους Πακιστανούς στις τηλεοράσεις για να μην λένε τα προφανή..
    1) Καταθέσεις γιοκ
    2) Διπλό νόμισμα
    3) Εξοδος από το ευρώ
    4) Κατασχέσεις σπιτιών αλά Ισπανία

    Για αυτό θα μαζέψουνε τα κυνηγετικά όπλα, διότι ο άλλος δεν θα καθίσει φρόνιμος όταν θα έρθει η Blackwater ντυμένη αστυνομία να του πάρει το σπίτι.

    Με το καλό να ρθει η δραχμή μήπως σηκωθούνε να φύγουνε τα 3 εκατομμύρια αλλοδαποί που μολις μαζέψουν κανά ευρώ το στέλνουνε χιλιάδες μίλια από την ελληνική οικονομία.

  7. κοίτα να δεις που οι λάθρο δε βρέθηκαν τυχαία στο Λυγουριό Αργολίδας……………..δίπλα στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου………….

  8. Αδελφε Ζαχαρια

    Εκανες πολυ καλα που ειπες οτι ειπες..

    Αν προσεξεις στο σχολιο στο αρθρο σου περιγραφω και το οτι αλλαγες δεν γινονται αν δεν το επιτρεψει το μαστερ κοντρολ της αντιπερα οχθης.

    Ολα ειναι σε αμεση συνδεση.

    Κανενας μας δεν ειναι μεντιουμ ουτε προφητης
    απλα αυτα που βλέπουμε λεμε μιας και ολοι δεν εχουμε την ιδια οπτικη.

    Το συστημα μας θελει κοιμισμενους να σχολιαζουμε το γεγονος αφου γινει… και να πεφτοιυμε στον πανικο του επομενου γεγονοτος..

    ΟΧΙ .. αυτο δεν θα περασει..

    Αυτο εχει τελειωσει…
    Ειμαστε και προσπαθουμε να ειμαστε ετοιμοι απεναντι στην διαβολικη συμμορια.

    Η απελπισια ανηκει στον Διαβολο…
    Η ελπιδα ανηκει στον Θεο…

    Προσοχη και προσευχη λοιπον..

    και μην δισταζεις να γραφεις οτι ακους και οτι βλεπεις..

    Ποναει και κοβει μισθους …
    αν με καταλαβαινεις….
    γιθα αυτο και το στησιμο σε καθε θεμα που δεν περνα.
    καλη συνεχεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *