20:45 - 17/03/2016

Πανικός στο διαδίκτυο: Γυναίκα εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το πλάνο σε ζωντανή μετάδοση

Διαφημίσεις

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ : Το σωστό ερώτημα είναι …προλαβαίνει να κινηθεί πισω από την άλλη…ο χρόνος είναι αμελητέος ..αρα; !!!

Άναυδο και με ένα αναπάντητο ερώτημα για το πού στο καλό πήγε άφησε τους τηλεθεατές, αλλά και τους χρήστες του διαδικτύου, μία live σύνδεση νορβηγικού καναλιού με αεροδρόμιο της χώρας.

Και πώς όχι όταν την ώρα που ένας αθλητής μιλά στην κάμερα, μία γυναίκα πίσω του εξαφανίζεται μυστηριωδώς!

Και μπορεί αρκετοί να έσπευσαν να τονίσουν το προφανές:

Ότι η γυναίκα απλά περπάτησε και «κρύφτηκε» πίσω από εκείνη που περνούσε μπροστά της, ωστόσο άλλοι απάντησαν, και με το δίκιο τους, πως δεν υπήρχε χώρος για να περάσει!

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα…

apocalypsejohn



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (29)

  1. ???????????????????????

  2. girizei na figei ..alla gia pou;;;;

  3. Μεεμμεεε 03/17/2016 @ 9:59 ΜΜ

    Πανίκος στο διαδίκτυο;

  4. Ανώνυμος 03/17/2016 @ 10:05 ΜΜ

    ΟΝΤΩΣ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΟΜΩΣ,Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΝΤΩΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ/ΚΑΨΟΝΙ ΤΗΣ ΓΩΝΙΑΣ ΛΗΨΗΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΜΑΣ, ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΗΘΗΣΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.

    …ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΙΜΑΤRIX ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΈΣ ΕΠΙΣΗΣ….

    ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ (Κ-Τ)

    • Καλημερα Κ-Τ !
      Παρακατω αφησα νωριτερα ενα σχολιο.. Υστερα προσεξα την τελευταια σου παραγραφο καλυτερα.. Μπορεις να με κατευθυνεις καπως στο ψαξιμο; Κατι δεν ψαχνω καλα και με βγαζουν στο πουθενα οι λεξεις κλειδια.. Ευχαριστω!…

      • Ανώνυμος 03/18/2016 @ 7:31 ΠΜ

        animatrix=βραχυκυκλώματα στο μάτριξ (την συμβατική ψευδή μας καθημερινότητα) : http://teniesonline.ucoz.com/load/33-1-0-8635

        πολυδιαστατικά φαινόμενα= πύλες ηλεκτρομαγνητικές που δημιουργούν χωροχρονικές ανωμαλίες. μπορεί να δημιουργηθούν οπουδήποτε, να περάσει ”οτιδήποτε” από αυτές στις δικές μας διαστάσεις,ή να χαθούμε από το πλάνο γιατί βρεθήκαμε εκεί για λίγο ή εγκλωβιστήκαμε και τελείως εκεί..

        αρπαγή= βλ. rapture σε διάφορες θρησκευτικές εσχατολογικές εικασίες στο ίντερνετ.

        ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ..

        Κ-Τ

  5. Seeker_of_truth 03/17/2016 @ 11:15 ΜΜ

    Ελπιζω να αστειευεστε ολοι εσεις που λετε οτι αυτο το βιντεο ειναι αληθινό.

  6. Ανώνυμος 03/17/2016 @ 11:27 ΜΜ

    ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ.ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ Ο ΗΧΟΣ ΜΠΩΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ

  7. Το πιστευω γιατι μου εχει συμβει να ζησω αυτη την αμηχανη στιγμη 2 φορες με ανθρωπους. 1η φορα το 1994 στον ηλεκτρικο σταθμο ομονοιας, 2η φορα το 1997 στη Ναξο. Εγραψα “με ανθρωπους” γιατι καποιο μεσημερι στη Λαμια.. Ειδα ενα ολοκληρο καταυλυσμο με ανθρωπους αλλης εποχης… Ψαχνομαι χρονια για το τι πραγματικα εγινε… Ακομα ψαχνω απαντησεις. Υπαρχουν θεωριες που απτονται της μεταφυσικης, η ακομα κ της φυσικης, αλλες διαστασεις κλ.. Απορω επισης γιατι καποια χρονια, γενικοτερα μου συνεβαιναν διαβορα τετοιου τυπου… Γιατι; Και γιατι η πως σταματησα να βλεπω.. Να σημειωσω οτι εκεινες οι εμπειριες με εκαναν καπως να ψαχτω.. Τοτε δεν ειχα ιδεα, για τιποτα, εντελως παρθενος οργανισμος, δεν ειχα ακουσει καν, δε με ενοιαζε, δεν ηταν στη σφαιρα της φαντασιας η της οποιασδηποτε γνωσης μου. … Εκεινος ο περιεργος της ομονοιας, καραλαβε την εκπληξη μου που τον εντοπισα κ πριν εξαφανιςτει μου χαμογελασε παιχνιδιαρικα θα ελεγα.. Ετρεχα σαν δρομεας στον ηλεκτρικο γυρω γυρω να τον βρω υςτερα.. Κρινοντας απο τον υπολοιπο πολυ κοςμο που υπηρχε γυρω μου, κανεις δεν βρηκε περιεργο κατι, ολοι κανονικα κοιτουςαν τις δουλειες τους…
    Βρε παιδια τι συμβαινει; Ειλικρινα, θα ειμαι υποχρεη σε οποιον ασχοληθει επι της ουσιας με την μαρτυρια μου.

    • ΓΟΥΤΣΟΣ 03/18/2016 @ 1:06 ΠΜ

      να πας να δεις ψυχίατρο άμεσα.Χωρις πλάκα…υπαρχει θεραπεία…

      • Xaxa!! Λες δεν το σκεφτηκα με τοσα που ειδαν τα ματακια μου ε;.. Εσενα περιμενα λες… Ευχαριστω παντως για τη συσταση.
        Ελπιζω καποτε να “δεις” ωστε οταν το μοιραστεις γιατι κατι ψαχνεις.. να φας κι εσυ ετσι στα μουτρα, το “ευκολο” κ την αρνητηκουρα των αλλων. ……Ζαχαρια, Ιω, Αυτα, ND, Σηματωρε, Μαρια, Στρατη, Pan anas, Kορακα… Εσας ειχα στο μυαλο μου μηπως παρ ελπιδα ειχατε καποια ιδεα ?

        • Ο Μάγος 03/18/2016 @ 9:41 ΠΜ

          Εγώ προτείνω να ψαχτείς με γριμόρια μαγείας (grimoires) και επίκληση πνευμάτων. Γίνονται ορατά τα πνεύματα με την κατάλληλη μέθοδο, και εσύ φαίνεται να έχεις το χάρισμα οπότε θα έχεις καλά αποτελέσματα. Ακόμη μπορείς να ασχοληθείς με επίκληση οντοτήτων με την χρήση μαύρου καθρέφτη. Ειδικά οι Απέθαντοι Βαμπιρικοί θεοί που έχουν στήσει το Μάτριξ προς όφελός τους, περνάνε από τον μαύρου καθρέφτη και υλοποιούνται στο χώρο της τελετής αρκετά συχνά. Το βιβλίο “The Vampire Bible.pdf” περιγράφει τα βήματα για αυτό το επίτευγμα. Βέβαια αν φτάσεις σε αυτό το επίπεδο ξέχνα την πεποίθηση ότι όλα αυτά μπορεί να είναι παιχνίδι του μυαλού, διότι είναι συνειδητές οντότητες που καμία σχέση δεν έχουν με τον εγκέφαλό σου.

          • ΓΟΥΤΣΟΣ 03/18/2016 @ 10:02 ΠΜ

            Και εσύ να πας να δεις ψυχίατρο άμεσα.Χωρις πλάκα…υπαρχει θεραπεία…

          • Ευχαριστω για την απαντηση! Δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτα που γραφεις και για να σου πω την αληθεια φοβαμαι και να ψαξω! Πιστευω παντως οτι δεν ηταν πνευματα αλλα ανθρωποι κ καταστασεις που δεν αφορουν τον κοσμο μας οπως τουλαχιστον τον ξερουμε. Οι 2 περιπτωσεις ηταν σα να ξεπηδησαν μπροστα μου απο αλλη εποχη. Εχω δει πνευμα, το ξεχωρισα απο αυτο που ενιωσα. Δεν σταθηκα σε αυτο γιατι για καποιο λογο που δεν ξερω, μου φανηκε φυσιολογικο…! Στους αλλους κολλησα! Αυτα που μου εγραψες και με τρομαξαν αλλα κ να τους καλουσα δεν θα ηξερα τι να τους κανω… Ασε που εχω ακουσει ιστοριες που μετα δεν ξεκολλανε με τιποτα. Καλο βραδυ.

        • ΧΑΡΑ ΜΗΝ ΣΚΟΙΑΖΕΣΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ., ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΑΙ

      • ΛΟΥΤΣΟΣ 03/18/2016 @ 11:32 ΠΜ

        ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΝΟΗΤΟΣ(Κ ΑΓΕΝΗΣ ΕΠΙΣΗΣ),ΒΓΑΖΕΙ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.

        • ΓΟΥΤΣΟΣ 03/18/2016 @ 7:28 ΜΜ

          Και εσύ μαζί να πας να δεις ψυχίατρο άμεσα.Χωρις πλάκα…υπαρχει θεραπεία… και ομαδική μάλιστα για όλους σας

          • Εσύ πάλι φαίνεται να έχεις επισκευτεί ψυχίατρο και μάλιστα πρόσφατα. Χωρίς πλάκα, μοιάζεις θεραπευμένος! Άρα υπάρχει θεραπεία…

          • Σοβαρα στο λεω μου εφτιαξες τη διαθεση με το που σε ξαναδιαβασα, να’σαι καλα! Ισως επειδη μου θυμισες τον κολλητο μου αυτο το στυλακι εχει, λιγο κυνικος, λιγο ειρωνας αλλα εχει το χιουμορ που ειναι ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ!

    • Κιομως υπαρχει απαντηση ! οπως υπαρχουν και αλλα ατομα που ζησαν αλλα και ζουν τετοια φαινομενα ! εγω προσωπικα ειμαι κοντα 28 χρονια ερευνιτης σε τετοιου ειδους φαινομενα και για καποιους… δεν υπαγονται ουτε σε σατανικα ουτε σε πνευματα αλλα ουτε και σε παραφυσικη ! Ολα υπαρχουν στο εδω απλως δεν ξερει ο κοσμος που αλλα και πως να τα παρατηρησει ! θα χαρω πολυ περισσοερο Χαρα αν δεν τα προσπερασεις ετσι απλα τα φαινομενα αυτα ! Αν θες δες ενα φορουμ που εχω φτιαξει και θα καταλαβεις ! Σου παραθετω το φορουμ : iataraktis.forumgreek.com/

    • diataraktis.forumgreek.com/

      • Ευχαριστω για την απαντηση, εριξα μια γρηγορη ματια, μου φανηκε πολυ καλο, το αποθηκευσα και θα… μελετησω!

  8. παιδια τοσες καμερες εχει το αεροδρομιο(big brother watching you)μπορουν να γυρισουν τις καμερες στην ωρα που μιλαει o τυπος να δουν και να ληξει μια και καλη το θεμα,αλλα στιμενο κι αυτο πως θα εχει τηλεθεαση η εκπομπη;

  9. Μπορει να είναι και φαρσα με CGI…

  10. Ανώνυμος 03/18/2016 @ 2:40 ΠΜ

    Την πήρε ο ιμάντας. Άντε ρε παιδιά σοβαρευτείτε!

    After Effects φάρσα ειναι. Δείτε στα 00:11-00:12 και μετα στα 00:23-00:24 που ενώ εκείνη “εξαφανίζεται” από το πλάνο η σκιά της στον κάλαθο αριστερά και πισω από την κοπέλα, που σπρώχνει το καροτσάκι, ειναι ακόμα εκείνα.

  11. Κατοχικος 03/18/2016 @ 10:19 ΠΜ

    Στημενο ητανε λολ.

  12. τετριμιδας 03/18/2016 @ 5:58 ΜΜ

    παραμυθη ειναι ο αννθρωπος πισω της και αριστερα επρεπε τουλαχιστον να σαστισει αλλα δεν φανηκε κατι 100% μονταζ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*