09:33 - 17/03/2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ: «Εφεύρεση της CIA η υπερθέρμανση του πλανήτη»

Διαφημίσεις

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ: «Εφεύρεση της CIA η υπερθέρμανση του πλανήτη»

Ο Σνόουντεν, ο οποίος ζει στη Ρωσία μετά από την διαρροή εγγράφων σχετικά με τα προγράμματα επιτήρησης της NSA, προχώρησε σε αποκαλυπτικούς ισχυρισμούς κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στη Moscow Tribune.

Συγκεκριμένα ο Σνόουντεν, είπε ότι η CIA ενορχήστρωσε για πρώτη φορά την εξάπλωση της «υπερθέρμανσης του πλανήτη» στη δεκαετία του 1950, προκειμένου να αποσπάσει την προσοχή της επιστημονικής κοινότητας, από άλλα πιο σοβαρά προβλήματα και για να ενισχύσει τον έλεγχό της πάνω σε ερευνητικούς οργανισμούς.

«Έχω έγγραφα που αποδεικνύουν ότι η CIA εφηύρε το όλο θέμα», ισχυρίζεται ο Έντουαρντ Σνόουντεν. «Η παγκόσμια υπερθέρμανση» εφευρέθηκε για να τρομάξει τους ανθρώπους, και να εκτρέψουν την προσοχή τους από άλλους ανθρωπογενείς κινδύνους, όπως τα πυρηνικά όπλα. Η CIA έδωσε εκατομμύρια δολάρια σε επιστήμονες που θα επιβεβαιώνουν τη θεωρία. Έτσι πολλοί αδίστακτοι επιστήμονες έκαναν ό, τι τους είπαν, προκειμένου να πάρουν τα χρήματα. Γιαυτό υπάρχουν τώρα τόσα πολλά ψευδή στοιχεία που υποτίθεται επιβεβαιώνουν την «υπερθέρμανση του πλανήτη» και έχουν πείσει τον κόσμο ότι είναι πραγματική.»

Ηλίας Σιατούνης

crashonline.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΘΕΡΜΑΝΣΗ 03/17/2016 @ 3:39 ΜΜ

    ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΩ ΑΛΛΑ Η ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1950 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ…
    ΤΟ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΙΟΥΣ ΧΕΙΜΩΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΧΙΟΝΙ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΧΕΙΜΩΝΕΣ ΔΙΧΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΙΟΝΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ…
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1970 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ:

    drroyspencer.com/latest-global-temperatures/

    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΗΣ Η ΑΙΤΙΑ Ή ΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ Ή ΑΛΛΑ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΥΝΟΥ ΠΑΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΟΛΑΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ (Π.Χ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΑΚΑ…)

  2. Ανώνυμος 03/17/2016 @ 3:48 ΜΜ

    snowden is the antichrist

  3. ΓΙΩΡΓΟΣ 03/17/2016 @ 4:28 ΜΜ

    ΠΟΥΛΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΟΥ,ΜΕ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΥ,
    ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΟΥ,
    ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ..

  4. Ξαναγραφω για οποιον θελει να ενημερωθει για το παραμυθι με τις δηθεν περιβαλ. οργανωσεις μαφιες (greenpeace, wwf κτλ.) και τα εκατομυρια που δινονται σε επιστημονες και συνέδρια για το περιβαλλον. Δειτε το ντοκυμαντερ η συνωμοσια της αγελαδας (cowspiracy) με ελλ, υποτιτλ. για μενα το καλυτερο. Cowspiracy may be the most important film made to inspire saving the planet.
    — Louie Psihoyos, Oscar-Winning Director of “The Cove”.
    Ψυχογιος; ελληνας;

  5. ti sa exo pi oti lei o david icke einai psema den to leo ego oloi i oi megaloi antineotaksites to lene oti idisi vgazi einai psema erpetomorfa terata kai O.E.A as sovareutoume ligo

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*