08:38 - 17/03/2016

H Απάτη…!

Διαφημίσεις

Δείτε λοιπόν, για άλλη μία φόρα, πώς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης προσπαθούν να δημιουργήσουν ειδήσεις και να κατευθύνουν την κοινή γνώμη των Ελλήνων και της υπόλοιπης Ευρώπης.

Δεν αναρωτήθηκε κανείς όταν βλέπανε αυτές τις εικόνες πώς οδηγήθηκαν εκεί oι
λαθρομετανάστες; Κι έτυχε να είναι οι δημοσιογράφοι εκεί για να τους αποθανατίσουν. Πού βρήκαν τις γαλότσες και τα αδιάβροχα; Μερικοί νεαροί είχαν αδιάβροχες μεμβράνες και στα σακίδια τους.

2

Μπορεί κάποιος να πεί ότι τα αγόρασαν, δεν θα διαφωνήσω αλλά ρωτώ, πού τα βρήκαν τα χρήματα, τα είχαν μαζί τους όταν πέρασαν από την Τουρκία; Είχαν κάνει και συνάλλαγμα σε ευρώ από τη συριακή λύρα;. Aυτά τα χρήματα δεν βραχήκαν όταν τρύπησαν την φουσκωτή τους βάρκα για να μας αναγκάσουν να τους σώσουμε;

Ο πόλεμος στην Συρία έχει σχεδόν κερδηθεί, όλες οι πόλεις και τα εδάφη της Συρίας βρίσκονται πάλι στο έλεγχο του προέδρου Άσαντ, γιατί δεν γυρνούν πίσω στα σπίτια τους έστω και γκρεμισμένα. Και στην Ευρώπη μεταξύ 1939 με 1947 στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο χάθηκαν ολόκληρες πόλεις οι πολίτες όμως έκτισαν ξανά τα σπίτια τους.

Οι κάμερες στους καταυλισμούς μόλις δουν μωρό πέφτουν σαν κοράκια να τραβήξουν μερικά καλά πλάνα. Εγώ θα ξανά ρωτήσω, αφού ο πόλεμος στην Συρία έχει ξεκινήσει εδώ και πέντε χρόνια περίπου και υποτίθεται ότι αυτοί που έρχονται είναι κυνηγημένοι, πότε πρόλαβαν μερικοί να κάνουν παιδιά ενός και δύο χρονών ή ακόμα να έρχονται ήδη οι γυναίκες έγκυες σε εμάς.

Ένας σοβαρός άνθρωπος εν μέσω βομβαρδισμών και εξτρεμιστών που σφάζουν παιδιά και γυναίκες δεν θα σκεφτόταν να φέρει ένα παιδί στο κόσμο, άρα μας δουλεύουν και η αναλογία παιδιών και οικογενειών μεταξύ αυτών που έρχονται “σόλο” με φράγκα στην τσέπη και κινητά αξίας 400 ευρώ και βάλε είναι 1 πρός 1000.

3
Θα μου πεις εσύ όλα αυτά τα λες από την ασφάλεια του καναπέ σου καλό βολεμένε Ελληνα, πώς μπορείς να κατανοήσεις το πόνο και τη δυστυχία αυτών των ανθρώπων;. H απάντηση μου είναι δεν μπορώ, αλλά σαν ένα άτομο σκεπτόμενο, πού δεν δέχεται ότι του πασάρουν αμάσητο, αναρωτιέμαι γιατί τόσα χρόνια πριν δεν ερχόντουσταν; Γιατί πρωοθούνται σε όλη την Ευρώπη και μόλις οργανωθούν φωνάζουν αλλάχ ακμπάρ και βιάζουν γυναίκες και ληστεύουν αυτούς πού τους βοηθούν;.Και αφού λένε ότι είναι Σύριοι, γιατί δέν έμειναν να πολεμήσουν; Αυτοί που δεν λιποτάκτησαν θεωρούνται χαζοί;.

Mε λίγα λόγια, όλα ανήκουν σε ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο, εγώ απλά παραθέτω μερικές σκέψεις που κάνω εγώ και οι ομοϊδεάτες μου. Γιατί αυτοί που σκέπτονται σαν και έμενα δεν θα τους πέρναγε πότε από το μυαλό να λιποτακτήσουν, ούτε να φερθούν αχάριστα σε κάποιον, πού τούς δίνει ένα χέρι βοηθείας.

Και αφού ένα από τα σχέδια τους είναι να αφανίσουν τους Ελληνες,την ελληνορθοδοξία και το “εκρηκτικό μείγμα” , το μόνο πού έχω να τους πω είναι ότι δεν θα σας αδειάσουμε τη γωνιά τόσο εύκολα και όταν έρθει η ώρα, με τον κατάλληλο ηγέτη θα μας βρείτε μπροστά σας.

4
«Οι τον πατρώον ΙΧΩΡΑ φέροντες, έσονται εις τάξιν μίαν. Το εμόν στράτευμα,
στράτευμα Θεού εστί, η εμή ασπίς, ασπίς Θεού εστί, η εμή κοπίς, κοπίς Θεού
εστί, η εμή νίκη, νίκη Θεού εστί».

prisonplanet.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ!!!

  2. ΗΛΕΚΤΡΑ 03/17/2016 @ 10:18 ΠΜ

    Όταν εγω έγραψα εδω μεσα πως οι ηλίθιες και ανεύθυνες γυναικες μεσα στον πολεμο και υποτίθεται μεσα στις κακουχίες γκαστρώνονται, καποιοι μου την έπεσαν. Μου είπαν πως οι άντρες τους τις βιάζουν, ωραία λοιπον, αν αυτο ειναι αληθεια, τι τους θελουμε τέτοιους ξεφτιλισμένους άντρες;;;;
    Τέτοιους δειλους και ριψάσπιδες που παρατάνε πίσω γέρους γονεις, αδέλφια κλπ για να σώσουν το τομαρι τους;;;;
    Και εγω είχα παρατηρήσει τα αδιάβροχα και μάλιστα ολα πρασίνου χρώματος, ολα ιδια. Τις γαλότσες δεν τις είχα προσέξει, αλλα ετςι ειναι, οπως τα λέει ο αρθρογράφος.
    Προσωπικά δεν λυπάμαι κανεναν, ουτε μωρά ουτε σκυλιά. Καποια μερα αυτα τα μωρά θα μεγαλώσουν και απο μουσουλμάνακια θα γίνουν μουσουλμάνοι και τα δικα μας τα μωρά θα τους εχουν στο κεφαλι τους.
    Εξ αλλου μη ξεχνάμε όλες οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι και στο Λονδίνο έγιναν απο δεύτερης γενιάς μουσουλμάνους.
    Στα τσακιδια να πανε ολοι. Κανεναν δεν θελω, κανεναν δεν λυπάμαι.

    • Χρηστος 03/17/2016 @ 11:46 ΠΜ

      Μπραβο Ηλεκτα

    • σωστή σε βρίσκω. γιατί δεν το βλέπουν όλοι αυτό; τι περιμένουν και δεν αντιδρούν;μας παροτρύνουν να τους παντρευτούμε κιόλας για να τους συνηθίσουμε.κατάντια σε όλο το μεγαλείο !!!!!

    • Γιώργος 03/18/2016 @ 11:36 ΠΜ

      Όπως και στην Ελλάδα την περίοδο των πολέμων δεν γκαστρώνονταν οι γυναίκες… Ούτε επί τουρκοκρατίας 400 χρόνια. Απλά εμείς οι Έλληνες είμαστε Χαιλαντερ!

  3. Χρηστος 03/17/2016 @ 11:57 ΠΜ

    Μπραβο!!!

  4. θεοδωρα 03/17/2016 @ 12:48 ΜΜ

    Συμφωνώ απολύτως.συγγενεις πολιτικων το γνώριζαν από την εποχή του πρώτου μνημονίου το θέμα αυτό.έλεγαν το μνημόνιο δεν θα είναι τίποτα μπρος στο μεταναστευτικο!το ζουμε!

  5. ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ 03/17/2016 @ 6:34 ΜΜ

    ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ!!! ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ.

  6. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΔΑ 03/18/2016 @ 4:34 ΠΜ

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΑΠ Ο,ΤΙ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΣΥΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΜΑΡΟΚΟ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΑΛΓΕΡΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΤΩΝ ΗΦΑΙΣΤΕΙΩΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΧΥΘΗΚΕ Η ΚΟΛΛΑΣΗ. ΒΓΗΚΑΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 72 ΜΙΑΡΕΣ ΦΥΛΕΣ, ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΤΣΙ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΗ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΩΓ, ΜΑΓΩΓ, ΔΕΡΟΣ, ΛΟΙΓΚΟΡ, ΚΑΝΖΑΡ, ΟΡΚ, ΤΡΟΛΛΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΕΣ.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΗ.ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ, ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΟΛΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑΣ ΑΓΚΑΛΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ DNA ΤΗΣ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΟΣΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ. ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΥΤΟΦΩΤΗ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*