Διαφημίσεις

Πούτιν: αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων από την Συρία

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε σήμερα Δευτέρα, ότι ένα μεγάλο μέρος της ρωσικής στρατιωτικής δύναμης στη Συρία θα ξεκινήσει από αύριο Τρίτη να επιστρέψει στην πατρίδα τους. Τα στρατεύματα έχουν πετύχει τους σκοπούς τους κατά ένα μεγάλο βαθμό.
Ο Πούτιν δήλωσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις έχουν δημιουργήσει τις συνθήκες για την επίτευξη των ειρηνευτικών συνομιλιών. Οι ναυτικές και αεροπορικές βάσεις που χρησιμοποιούνται από τη Ρωσία στη Συρία, να συνεχίσουν να λειτουργούν όπως και στο παρελθόν.

Ο Σύριος ομόλογός του, ο Μπασάρ αλ-Άσαντ δήλωσε “ότι θα μειώσει τη ρωσική στρατιωτική παρουσία στο εναέριο χώρο της Συρίας και ότι η Ρωσία θα εξακολουθήσει να στηρίζει τη χώρα στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας.”

Η κατάσταση στην Συρία μετά από πέντε χρόνια πολέμου είναι τρομακτικά δύσκολη, ο Ασάντ ελέγχει μόλις το ένα έκτο του εδάφους και οι δυνάμεις του έχουν κυριολεκτικά εξαντληθεί.
Η Ρωσία πρέπει να αρχίσει τις εντατικές ειρηνευτικές συνομιλίες, δήλωσε ο Πούτιν και μίλησε σε μια τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ.

Σύμφωνα με το Κρεμλίνο κατά τη διάρκεια της συνομιλίας με τον Ασάντ σχετικά με το μέλλον του, δεν συμφωνήθηκε κάτι για την προεδρία του. Η αντιπολίτευση στη Συρία εξακολουθεί να απαιτεί την αποχώρησή του.
Ένας εκπρόσωπος της συριακής αντιπολίτευσης, δήλωσε ότι «αν οι ειρηνευτικές συνομιλίες προχωρήσουν, το ρωσικό σχέδιο θα φανεί σοβαρό.” Η απόσυρση των Ρώσων, σύμφωνα με τον ίδιο εκπρόσωπο σημαίνει ότι ο Άσαντ βρίσκεται υπό πίεση για να αλλάξει την πολιτική του.

Ωστόσο, ο Ρώσος υπουργός Λαβρόφ αναφέρθηκε για τις ειρηνευτικές συνομιλίες, και δήλωσε ότι δεν θα είναι τόσο απλές. Γιατί δεν είναι σίγουρο αν όλα τα κόμματα θα παρευρεθούν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

11 σχόλια στο “Πούτιν: αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων από την Συρία”
  1. Το ανέκδοτο της χρονιάς !!!!!

    Η μεγαλύτερη κοτσάνα που άκουσα τελευταία…..!!!!

    Ούτε ο Σορος δεν θα τολμούσε να πει τέτοια μαλακια !!!!!

  2. τωρα αρχιζουν ολα στην συρια και στην γύρω περιοχη,,,,,αυτα που ξεραμε μεχρι τωρα ηταν τιποτα,,,

  3. Δηλαδη δε θα ξεκινησει ο ΓΠΠ ? αδικα θα μαζευαμε τροφιμα για κανα χρονο? δηλαδη θα πανε πισω στη ρωσια , μετα η τουρκια θα συνεχισει να μας στελνει μεμετια αβερτα εδω σε μας και ολοι μαζι θα φωναζουμε ζητω το ισλαμοτουρκογυφτικο κρατος συνεχιζοντας να να χειροκροταμε την αποφαση της γερμανιας και των κολαουζων της οτι ειμαστε η χαβουζα της ευρωπης? και απλως για να φανουνε αυτοι φιλεσπλαχνοι θα μας δωσουν μερικα ψιχουλα για να κρατησουμε καμποσα εκατομμυρια λαθρο εδω περα!!
    Τετοια ελλαδα δε την θελω… Που ειναι η ελλαδα του Σωκρατη , του Περικλη και των υπολοιπων? που ειναι η Ελλαδα που ειχε ελληνες τιμιους με ψηλα το κεφαλι? καταντησαν τους ελληνες ΓΥΦΤΟΥΣ και το 99% τους νοιαζει ακομα για μια θεση στο δημοσιο και κοιταει πως θα βγαλει το ματι ο ενας στον αλλον αρκει να βολευτει…!!! Οσο δεν λεει ο ελληνας να ξυπνησει και να ειναι υπερανω κομματων οχι απλως 3 φορα αριστερα και δεξια θα λεμε αλλα πρωτη φορα μπουρκα…!!! Ξυπνατε ρε και κοιταξτε την αληθεια καταματα!

  4. Αν ειναι ειναι οντως αληθεια αυτο ασχημα μαντατα θα ακουσουμε.Ολοι μας δουλευουν φαίνεται, στο ιδιο κολπο ολοι τους.Ο καθενας το ρολο του!!!!!!

  5. Καλημέρα Αδέλφια

    Ας κρατησουμε μικρο καλάθι

    Αν έχει εξασφαλιστεί το Κουρδικό κράτος τότε όλα μπορουν να εξηγηθουν.

    Απο την άλλη η επίθεση που έγινε στην Αγκυρα
    στηρίζει αυτό που όλοι λένε τρομοκρατία.

    Δεν νομίζω οτι θα έριχνε μια βόμβα για να υποστηρίξει τρομοκράτες και να χάσει το διεθνές παιχνίδι και την κοινη γνώμη.. και να κάνει ηρωα τον Πασά.

    Απο τον Νότο η άσκηση τελείωσε στην Σ.Α και τώρα πρέπει να γυρίσουν όλοι πίσω.
    Ο Ελιγμός του αναγκάζει να συμβεί αυτό.

    Θα μετρησει και τις διαθέσεις όλων σε κοινη θέα.
    Εχει πολύ δρόμο η κατάσταση και η αλήθεια μπορεί να μας πάρει καιρό για να την δούμε.

    Αν κάποιος σκεφτεί το μέτωπο το οποιο αντιμετωπίζει είναι και λίγο σοφό να μαζέψει και να ζητησει αυταρχικά πλέον πράγματα να γίνουν.

    Απο σημερα λοιπον με αυτη την κινηση ειναι η ειρηνοποιος δύναμη για το πως θα γινει εκεί κάτω.
    Οτι είναι να γι΄νει θα γίνει.

    Κέρδισε προς το παρόν να μην μπούν στην Συρία στρατευματα άλλης τρίτης δυναμης.

    Μια άλλη παράμετρο είναι και το κόστος που δημιουργεί για υπαρξη ξένου στρατου γύρω απο την Συρία.
    Ας κρατησουμε λοιπόν μικρο καλάθι γιατι αυτό θα έχει κοντα πόδια.
    Στο βαθος θα εκθεσει την Τουρκία.. γιατι πλέον ο χειρισμός των θεμάτων αρχίζει να ξεφευγει απο τα χέρια του Πασά.

    Κατι μου λέει οτι ο ερντογκαν και η εξουσιες του χλωμιάζουν με αυτή την κινηση..

    Υπομονη και προσευχή
    ολα κοντα είναι…

    1. Συμφωνω απολυτως!!
      Καποιες φορες ειναι προτιμοτερο να κανεις ενα βημα πισω για να μπορεσεις να κανεις μετα δυο βηματα μπροστα!!

      Αλλωστε, στο σκακι, μας εχει αποδειξει και στο παρελθον οτι ειναι πολυ καλος!!

      Αθηνα

  6. Σε τοσες ασυναρτησιες που γραφονται εδω μεσα,θα πω κι εγω την δικια μου βλακεια για το θεμα της αποχωρησης των ρωσικων στρατευματων απο την συρια:ισως ο πουτιν να θελει να καθαρισει την συρια απο ρωσους γιατι μπορει να αχουν πληροφορηση για σεισμο και θελει να προστατεψει το ποιμνιο του.ισως να θελει να ριξει πυρηνικα στην συρια απο θαλασσης και δεν θελει να κινδυνευσει κανενας ρωσος.ειδομεν!!!!!

  7. μετα την αποχωρηση του πουτιν και καλα απο την συρια,,,,τοτε δεν θα υπογραψει την ανανέωσης συμφωνιας με τουρκια,,,,οι δε τουρκοι θα την πατησουν γιατι θα βρουν ευκαιριακά να κανουν τα παλια δικα τους,,,,,ετσι θα μεινουν εκθετοι σε ΕΕ ΗΠΑ και ΝΑΤΟ,,,,ΑΦΟΥ η ρωσια αποσυρθηκε,,,,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *