Διαφημίσεις

Οι πρόσφυγες της Ειδομένης βαρέθηκαν την εύσπλαχνη Ευρώπη

ειδομενη1
Για φανταστείτε ότι υπάρχουν χιλιάδες κανονισμοί και νομοθεσίες για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε αυτήν την ήπειρο…για να μας θυμίζουν για μια ακόμη φορά οτι δεν ισχύουν για το ΘΥΜΑ…

Το θύμα θα πρέπει να συμπεριφέρεται καθημερινά σαν θύμα και να απαξιώνεται ώστε αυτός εδώ ο πολιτισμός να μην αλλάζει. Οι πρόσφυγες της Ειδομένης κουράστηκαν να περιμένουν την εύσπλαχνη Ευρώπη και άρχισαν μαζικά να περνάνε μέσα από ρυάκια και τα ποτάμια στα σύνορα. Μια ομάδα εκατοντάδων προσφύγων άφησαν σήμερα Δευτέρα το στρατόπεδο προσφύγων κοντά στα ελληνικά σύνορα στην Ειδομένη, επειδή έχουν κουραστεί να περιμένουν.
Ειδομανη3

Σύμφωνα με ορισμένους μάρτυρες της περιοχής ο αριθμός των προσφύγων των οποίων έχει εγκαταλείψει το στρατόπεδο πρέπει να είναι πολύ υψηλότερος. Δεν έχουμε αρκετές πληροφίες που θα μπορούσαμε να διασταυρώσουμε για την είδηση που εμφανίστηκε σε πολλά “κανάλια”. Σας παρακαλώ εάν βρίσκεσται στην περιοχή της Ειδομένης να μας ειδοποιήσετε αν ισχύει αυτή εδώ η είδηση.

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

10 σχόλια στο “Οι πρόσφυγες της Ειδομένης βαρέθηκαν την εύσπλαχνη Ευρώπη”
  1. Θὰ πρέπει ὁ ἀρθρογράφος νὰ μᾶς δώσει πῶς και διατὶ ἀποκαλεῖ τὸν συρφετὸν αὐτὸν “πρόσφυγες”.
    Ἐὰν δὲν τὸ πράξει τὸτε τὸ ἄρθρον ὁλόκληρον ἀναιρεῖται αὐτοδικαίως!
    Καὶ τοῦτο διότι πραγματεύεται τὸ ΨΕΥΔΟΣ!!

    1. Η λέξη προσφυγας αποτελειται απο τις λεξεις προς και φυγή…αρα αγαπητε αναγνωστη αυτοι εδω οι άνθρωποι που βρίσκονται προς φυγή ονομαζονται προσφυγες!!!
      Μου αρεσουν οι οξιες και δασείες που έβαλες…πως τα καταφερνεις;;; απαντησε μου σε παρακαλώ

      1. Προέρχεται από το ρήμα προσφεύγω κι έχει πολύ συγκεκριμένη σημασία, δεν σημαίνει ό,τι νομίζει ο καθένας.

        Σημαίνει προσφεύγω στην προστασία κάποιου, για να αποφύγω άμμεσο και σοβαρό κίνδυνο, πράγμα που ΔΕΝ ισχύει εδώ και άρα ΔΕΝ είναι πρόσφυγες.

        Αν δεν ξέρετε τι ΑΚΡΙΒΩΣ σημαίνουν οι λέξεις, ανοίξτε κανένα λεξικό, κατά προτίμησιν εκδοδέν προ του 1980 που άρχισε η συστηματική κακοποίηση της γλώσσας και των εννοιών της, κατά το δόγμα Κίσιγκερ.

        1. Ακριβως το ιδιο λεω και εγω…οταν προσφευγεις εισαι προς φυγη οταν καποιος κινδυνευει το αποφασιζει ο ιδιος αν κινδυνευει και οχι εσυ ή εγω…αν σε βομβαρδιζαν εσενα τι θα εκανες; δεν θα ήσουν προς φυγη; Πριν απαντησεις σκεψου λιγακι..

          1. Όταν σε βομβαρδίζουν και περνάς τα σύνορα της διπλανής χώρας για να γλυτώσεις, τότε είσαι πρόσφυγας.

            Όταν διασχίζεις χιλιάδες χιλιόμετρα για να μπουκάρεις ακάλεστος σε δεύτερες και τρίτες και τέταρτες χώρες, επειδή εκει έχει καλλίτερες συνθήκες ζωής, ΔΕΝ είσαι πρόσφυγας, είσαι μπουκαδόρος.

            Αν π.χ. παραβίαζαν τα σύνορα και μπουκάριζαν οι Γιουγκοσλάβοι όταν έσκαγαν οι μπόμπες του ΝΑΤΟ στα κεφάλια τους, τότε αυτοί θα ήταν πρόσφυγες.

            Συνορεύουμε τώρα με καμία εμπόλεμη χώρα και δεν το ξέρω;

            —————————–

            Όχι, δεν το αποφασίζει καθένας μόνος του.
            Το καθεστώς του πρόσφυγα είναι νομικός όρος και υπάρχει διεθνές δίκαιο επ’ αυτού.
            Φυσικά, στις μέρες μας, το διεθνές δίκαιο, όπως και τα συντάγματα των κρατών και κάθε είδους νόμος και νομική ή γλωσσική έννοια, έχει ανασκολοπιστεί κι εφαρμόζεται κατα το δοκούν απ΄τα καθήκια που έχουν καθήσει στον σβέρκο του πλανήτη. Και τα έμμισθα παπαγαλάκια των ΜΜΕ διασπείρουν την διαστρεβλωση στα μυαλά των ζόμπι τηλεθεατών, που παπαγαλίζουν κι αυτά με τη σειρά τους το ιερό μάντρα: “πρόσφυγες… πρόσφυγες…”.

          2. Συν το γεγονός πως οι περισσότεροι απ’ αυτό το λεφούσι που μας κουβαλήθηκε, άνω του 80%, ΔΕΝ είναι Σύριοι, αλλά από ΜΗ εμπόλεμες χώρες.

            Αλλά κι όσοι προέρχονται απ΄την Συρία, είναι αλλοδαποί μισθοφόροι τζιχαντιστές και οι Σύριοι συνεργάτες τους, που φεύγουν απ’ τον εθνικό στρατό της Συρίας και τα συριακά στρατοδικεία, οπου θα δικαζόντουσαν για παράνομη εισβολή οι μεν και προδοσία οι δε.

            Άρα, ΔΕΝ είναι πρόσφυγες, αλλά φυγόδικοι.

            Ο απλός λαός της Συρίας τώρα δεν φεύγει, αλλά επιστρέφει.

          3. “…οπου θα δικαζόντουσαν για παράνομη εισβολή…”

            + εγκλήματα πολέμου
            + γενοκτονία

  2. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ ? ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ? ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…

    ΙΩ

  3. ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΑΥΤΟ ,ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ!!!! ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠ’ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!! ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΛΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ Σ’ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΛΠ!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *