Διαφημίσεις

«ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» «τα πιόνια στήθηκαν, σε λίγο το παιχνίδι ξεκινά»

Όπως η πτώση των δίδυμων πύργων της 11η Σεπτεμβρίου του 2001, σηματοδότησε την είσοδο της ανθρωπότητας στην τελική φάση του σχεδίου της νέας τάξης πραγμάτων, έτσι και τώρα ο πόλεμος που ξεκίνησε στην Συρία, σηματοδοτεί την έναρξη των παγκόσμιων πολεμικών γεγονότων και εξελίξεων που θα αλλάξουν την ροή της ιστορίας.

Το μεγάλο αυτό σκοτάδι που απλώνεται ταχύτατα πάνω από την ανθρωπότητα, έχει σαν σκοπό τον αφανισμό της Ορθοδοξίας και την εδραιοποίηση της νέας τάξης πραγμάτων. Μετά λοιπόν τον διωγμό και την σφαγή των Ορθοδόξων Χριστιανών της Συρίας, σειρά έχουν τώρα οι δύο τελευταίοι φάροι της Ορθοδοξίας, η ΕΛΛΑΔΑ και η ΡΩΣΙΑ.

Πολύ πολύ σύντομα αυτοί που θέλουν να πιστεύουν ότι ορίζουν τις τύχες της ανθρωπότητας, θα κανονίσουν έτσι τα πράγματα και τις εξελίξεις, ώστε να δοθεί το τελειωτικό χτύπημα στην Ελλάδα. Και αυτό θα είναι, να φέρουν τους Τούρκους στο Αιγαίο και να προκαλέσουν Ελληνοτουρκικό πόλεμο. Ταυτόχρονα με τον πόλεμο αυτό θα θιγούν τα συμφέροντα της Ρωσίας, οπότε θα εμπλακεί και η Ρωσία στον πόλεμο….

Όλα αυτά βέβαια σε εμάς τους Χριστιανούς είναι γνωστά εδώ και πολλά χρόνια, φρόντισαν και μας πληροφόρησαν οι Άγιοί μας για όλα αυτά τα γεγονότα που έρχονται και μάλιστα μας τα διηγήθηκαν με τρομαχτικές λεπτομέρειες. Οπότε ξέρουμε πολύ καλά τι θα συμβεί, ξέρουμε πολύ καλά ότι τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Θεός και πως μετά από την μπόρα την δαιμονική, θα έρθει τέτοια λιακάδα στον κόσμο, που δεν έχει ξαναγίνει… Το μεγαλύτερο μας όπλο είναι η μετάνοια! Μικρή η μετάνοια, μεγάλη η συμφορά…. μεγάλη η μετάνοια, μικρή η συμφορά… ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ

ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Αντώνιου «όταν αρχίσει το κακό από την Συρία να αρχίσετε να προσεύχεστε»…

https://youtu.be/kXzM5LsmlQ8

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ – ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Από την ραδιοφωνική εκπομπή «για ποιόν χτυπάει η καμπάνα»
hellasforce.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

19 σχόλια στο “«ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» «τα πιόνια στήθηκαν, σε λίγο το παιχνίδι ξεκινά»”
  1. ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΠΠ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΠΟΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ. ( ΠΕΡΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΠΩΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ0).

  2. Συγγνωμη ρε παιδια κ εμεις χριστιανοι ορθοδοξοι ειμαστε κ παμε κ εκκλησια . Στο μαραθωνα ,στις πλαταιες εκαναν μετανοιες κ αφηναν τους περσες να τους κανονισει ο Διας? Εχουμε τρελλαθει τελειως? Το 40′ παλι με τις μετανοιες χτιστηκε το επος? Δεν υπηρχε ενας Μεταξας? Δεν υπηρξαν χιλιαδες ελληνοπουλα απο καθε γωνια της Ελλαδας που εδιωξαν τους Ιταλους? Το 21′ ο κολοκοτρωνης -που υπηρξε κ πολυ θρησκος- λυγισε τα γονατα κ αρχισε να κανεις μετανοιες μεχρι να φυγουν οι Τουρκοι? Ειστε τρελλοι ρε? Γιατι αρχιζω κ νευριαζω. Εσεις οι θεουσοι να το βουλωσετε κ να μην δηλητηριαζετε τους Ελληνες με την προσμονη της λυσης εξ ουρανου, κ την εκπληρωση των προφητειων! Δεν ειστε ολοι εσεις καλυτεροι χριστιανοι ορθοδοξοι απο ολους εμας.
    Οι περιστασεις θελουν αγωνα κ ξεσηκωμο κατα της τυραννιας των κομμουνιστων διεθνιστων του 3% που μας κυβερνουν, ταυτοχρονα με τις προσευχες κ τα κομποσχοινια.

    1. Πέστα ρε φίλε, γιατί νόμιζα ότι μόνο εγώ τα σκέφτομαι…

      Στέκομαι στην τελευταία παράγραφο…

      1. Συγνώμη αλλά το που προσεύχεται ο καθένας μας είναι καθαρά προσωπικό του θέμα. Από το που αντλεί δύναμη είναι κάτι στο οποίο δεν μπορούμε να επέμβουμε ακόμα και αν το θεωρούμε λάθος, αλλά το να παλέψεις για την ελευθερία σου και την πατρίδα σου είναι ε΄να ατομικό και συνάμα συλλογικό χρέος.Εγώ δεν είμαι Χριστιανός, είμαι Έλλην αδογμάτιστος. Γνωρίζω τα δεινά που υφίστανται οι Χριστιανοί στην Συρία καθώς και τα δεινά που έχουν υποστεί άλλοι άνθρωποι από την αιμοβόρα εξάπλωση του χριστιανισμού εδώ στην Ελλάδα.
        Το θέμα είναι Εθνικό και η Θρησκεία ΔΕΝ είναι πάνω από την Πατρίδα, όποιος διαφωνεί σε αυτό είναι αν μη τι άλλο η-λήθιος.(σε λήθαργο).Ενωμένοι υπό την ομπρέλα στης Πατρίδας και της Ιστορίας μας μόνο μπορούμε να κάνουμε κάτι και όχι υπό την ομπρέλα της όποιςα θρησκείας.Μόνο η ιστορία μας δεν παραγράφεται και ούτε αμφισβητείται.
        Έρρωσθε και Ευδαιμονείτε.

        1. ”ΜΑΧΟΥ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ”

          αυτα τα εγραψαν ανθρωποι σημαντικοι που εγραψαν ιστορια ….. τωρα τι λενε τσολια σαν εσενα σε κουβεντα ναμαστε…..

      2. Αν δεν μετανοησουμε(να αλαξουμε νου) και αν δεν αποστραφουμε την αμαρτωλη ζωη και τις ανεσεις,τα πολλα λεφτα και την καλοπεραση την μνησικακια και τον φθονο,τοτε οποιον αγωνα και να κανουμε αδερφια ειναι ματαιος!!!!!!!καλη σαρακοστη.μετανοια προσευχη και νηστεια και ο θεος θα πολεμησει καθε κακο στην πατριδα μας.

      3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ

        ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

        ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ.

        ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΜΑΧΕΣ.ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

        ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΑΧΕΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ.

        “ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ”

        ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

    2. Δημήτρη,

      μάλλον πρόκειται για μια μικρή παρανόηση που συντηρείται τουλάχιστον 2.000 χρόνια.Η κοσμική εξουσία ταυτίζεται με την βασιλεία των ουρανών…Με αποτέλεσμα να προσδοκούμε
      “την λυση εξ ουρανου” κι όχι τη λύση στον ουρανό που είναι αρμοδιότητα της εκκλησίας.

      Υ.Γ. Αν συλλογιστούμε τις θυσίες στις Πλαταιές και τον Αρχιερέα Αγαμέμνονα συμπεραίνουμε πως κρατά χρόνια αυτή η κολώνια….πάνω από 3.000 χρόνια…

    3. ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΤΟ 1940 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ!!!!ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΥΣΑ ΜΟΡΦΗ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ Ν.Τ.Π!!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!!!!!ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΟΥΛΑΣ ΠΛΕΟΝ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΑΙ ΤΟΝ ΧΟΜΕΙΝΗ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΙ ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ???? ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΕΙΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΙΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΜΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ??? ΓΙ’ΑΥΤΟ ΨΗΦΗΣΑΝΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ?? ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Ο πουτιν ειπε οτιμεχρι 18\5 στην νεα ταξη …μετα ο πολεμος θα αρχισει…..και ενωουσε φυσικα ..…οτι η τουρκια θα πρεπει νά δωσει πισω τα εδαφοι απο το 1919 πισω ..αν δουμε και τις 6 επαρχιες των κουρδω ….τοτε η τουρκια ο στρατοςτης γερμανιας και ΝΑΤΟ στην ανατολικη μεσογειο βρησκεται σε διαλυση.……..μην γελιομαστε αυτοι πουερχοντε εδω ειναι πληρωμενα ατομα ….7ελουν να πιεσουν την ευρωπη να μην καν3ι πισω τηνωρα του πολεμου αφου θα εχει εστιες στα σπλαχνα της……Ολα πλεον ειναι σε πολεμο….ας δουμε την αληθεια και ας ετοιμαστουμε συναθηνα και χειρα κινει

  4. Ο,τι είναι να γινει, θα γινει! Απλα μαζεψτε τροφιμα για για να αντεξουμε την πεινα που θα ερθει… και να περασουμε και αυτην την μπορα!

  5. Το αρθρο ρε μαγκες δεν λεει οτι θα μας σωσει ο Θεος αλλα οτι θα εχουμε την βοηθεια του απλως!!τι δεν καταλαβατε;;απλα Ελληνικα γραφει ο ανθρωπος

    1. Για τους μαλακες που θέλουν να σπιλώσουν την ορθοδοξία και να πουλήσουν φιλοσοφία του κωλου είναι μιας πρώτης τάξεως εύκαιρα για να τα μετατρέψουν σε γιαπωνέζικα….

  6. οποιος μπορει να ΔΕΙ θα ΔΕΙ OTI ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΙΔΙΩς ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙς ΠΕΡΙΟΧΕς ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΘΑ ΔΕΙ ΑΠΛΩΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕς ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ Η ΩΡΑ ΗΡΘΕ ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΤΕΤΕΥΕΤΑΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ ΠΙΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩς ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΘΑΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΟΥΝ ΠΙΚΡΑ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟΣ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ

  7. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

    ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΩΡΑ.

    ΟΙ ΔΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ…..

  8. καλησπερα

    παροτι με συγχισε ενας τρελλαμενος ανωνυμος ασχετος χρυσαυγιτης με τα μπινελικια που μου εριξε…χαχαχχαχα
    θελω να κανω μια δυο πανω στο αρθρο…

    1]γεωπολιτικικα ειναι τελειωμενη η τουρκια….και δεν το βγαζω απο το μυαλο μου αλλα ετσι ειναι η φυση των πραγματων..

    και εξηγω

    τα αμερικανα τα εχουν βρει με τους κουρδους…θα τραβηξουν και μια γραμμη στην συρια σαν συνεχεια του κουρδικου κρατους και θα περασουν η αγωγοι πετρελαιου απο κει και θα τα φυλανε οι κουρδοι ,οπως κανουν στο κιρκουκ και στην μπουσουλη με την υποστηριξη των αμερικανων,,

    ολα κομπλε δηλαδη

    2]η ελλαδα ειναι παραγοντας σταθεροτητας στην περιοχη εστω και ειναι μπουρδελο αυτην την στιγμη,αλλα μπροστα στην τουρκια ειναι παραδεισος,,
    τα βλεπετε και μονοι σας εκει βομβες σεισμοι λιμοι καταποντισμοι ,ανακηρυξη με χαρτη μαλιστα του κουρδικου κρατους κλπ..

    και ερωτω αν αποσταθεροποιηθει η ελλαδα αυτην την στιγμη ποιος θα βγει κερδισμενος,,οι ελληναραδες η οι τουρκοι με αλλαγη των συσχετισμων δυναμεων,…

    3]ειναι βεβαιως η ωρα της ελλαδος οχι βεβαια γιατι το γραφει το αρθρο αλλα η τουρκια εμπλεξε με τους ρωσους,,και μαλιστα ασχημα,,ποιο γειτωνικο κρατος θα ωφεληθει απο αυτο?
    ποιο κρατος εχει θρησκευτικους και ιστορικους δεσμους με τον βλαδιμηρο?

    4] σας κανω αστικου τυπου αναλυση γιατι η μαρξιστικη αναλυση του υπεξ κοτζια εχει και αλλα πλεονεκτηματα οπως αυτο πως δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα με τα μεμετια της απεναντι ακτης αφου ειμαστε εργαζομενοι ολοι και οχι κεφαλαιο…[ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ χοντρα χοντρα το λεω μην με παρετε με τις πετρες,χαχαχχαχ]

    μολις λοιπον γινει το μπραφ με τους κουρδους δηλαδη με εσωτερικο εμφυλιο της τουρκιας ο ερντογαν θα θελησει να τα μπαλωσει με ελληνοτουρκικο πολεμο… δηλαδη να εξαγει την εσωτερικη κριση

    και ερωτω αν εχεις εμφυλιο μεσα και ζητας σαν ερντογαν και εξωτερικο πολεμο ποιος απο τον λαο σου θα σε ακολουθησει?

    βαλε μεσα και την ευρωπαικη ενωση,,,τους ρωσους και τους αμερικανους,,,θα γινει της πουτανας θα τον ριξει ο ιδιος ο λαος…
    και η τουρκια θα διαμελιστει

    οποτε καθε μερα εσωτερικης ηρεμιας εδω , ειναι και μια μαχαιρια στα πλευρα του ερντογαν,,

    δεοτε τωρα ποιοι θελουν να αποσταθεροποιησουν τα ψευτοκομουνια του συριζα,,,,

    Α] ο ψυχαρης…γνωστος πρακτωρας

    β] οχι η εκκλησια γιατι αυτη ειναι παντα με την εξουσια αλλα οι θεουσες που τους αγουν και φερουν σκοτεινα κεντρα ..

    3[ οχι η ν,δ η το πασοκ αλλα το ΚΚΕ!!!χαχαχχαχαχ θα εχει ενδιαφερων να μας εξηγησει το κομμα του λαου γιατι θελει κλειστα συνορα αφου δεν εχει κολληματα με την φυλετικη καθαροτητα του εθνους μας,,

    δ] η χρυση αυγη,,,για τους δικους της λογους,,να μας εξηγησουν γιατι δεν θελουν ανοιχτα συνορα και την αλληλεγγυη των γειτωνικων λαων,,,φοβουνται να μην μας αλλωσουν οι αλλοθρησκοι?

    ρε σεις αυτοι ειναι μασονοι.. η ηγεσια τους ειναι τουλαχιστον σατανιστες,,.και οι περισσοτεροι βουλευτες ειναι παντρεμενοι με βαρβαρες,,αλβανιδες ψευτομογγολες κλπ,,,,,εχω καπου λαθος?

    αυτοι λοιπον θα φροντισουν την φυλετικη καθαροτητα μας?χαχχαχαχχαχ

    δεν λεω οτι τα ψευτοκομμουνια του συριζα ειναι πανακια…καθε αλλο ειναι αντιθετος με αυτους,,
    ομως ειναι παργοντας σταθεροτητας,,φαντασου να ειχαμε κυβερνηση ν,δ πασοκ τωρα,,, με ολα αυτα που συμβαινου αιχιχιχιχι δεν θελω να το σκεφτομαι,,της πουτανας θα γινονταν….
    Ασε που θα ειχαν μπουκαρει οι τουρκοι…..

    οσο για την δυνατοτητα εθνικης κυβερνησης ειμαι περιεργος να ακουσω με ποιους θα συμμαχησουμε εντος συνορων δηλαδη με ποια τμηματα του ελληνικου λαου θα συμμαχησει …
    θελω να ακουσω ποιοι θα ειμαστε οι εμεις και ποιοι οι αλλοι..
    γιατι συγουρα πρεπει να υπαρξουν και αλλοι..

    επισης θελω να ακουσω τι πιθανοτητα θα κανει ο ξενος παραγων για να βουλωσει την εθνικη ενοτητα,,,,

    θα χρειαστουμε και γειτωνικους συμμαχους να στηριξουν την δικη μας επανασταση [διεθνισμος[ η οχι?

    αν κανουμε εθνικη κυβερνηση θα ειμναστε κλεισμενη στο καβουκι μας,δηλαδη εντος συνορων οπως λεει το κκε και η χρυση αυγη?

    θα μπουκαρε στην ελλαδα μεσω τουρκιας η βουλαγαριας ο διεθνης
    παραγοντας για να σωσει τα κεκτημενα του?

    να μερικα ερωτηματα

    τα λεμε αδελφια

  9. Μην αυταπατάστε παιδιά .Ο πούτιν είναι παιδί της νέας τάξης και όλα όσα κάνει είναι στημενα .Ολα ένα στημενο παιχνιδι είναι σήμερα.Μια εικονικη πραγματικότητα.Μόνο με αντίσταση ένοπλη των ανθρώπων μπορεί να αλλάξει κάτι .Ολοι όμως είναι βολεμένοι έιτε έτσι είτε αλλιώς .Τι συνταξούλα και τον μισθουλάκο να μη χάσουν και δεν πάνε να πνιγούν οι επόμενες γενιές που θα γίνουν σκλάβοι.Αρα γιατί σήμερΑ να γεννάμε παιδια.Γεννάμε τους αυριανούς σκλάβους της νέας τάξης .ΕΝΟΠΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.Ποιος έχει τα κοτσια .Ολα τα άλλα είναι πίπες έτσι να λεμε τη μαλακία μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek