Διαφημίσεις

Για επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο κάνει λόγο η επίσημη ανακοίνωση – Εξερράγη κοντά σε στάση λεωφορείου – Τουλάχιστον 75 οι τραυματίες – Δείτε βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης – Πρόκειται για την τρίτη επίθεση στην τουρκική πρωτεύουσα από τον Οκτώβριο – Η πρεσβεία των ΗΠΑ είχε εκδώσει προειδοποίηση δύο ημέρες νωρίτερα
Μακελειό με 27 νεκρούς και τουλάχιστον 75 τραυματίες σημειώθηκε για τρίτη φορά μέσα σε έξι μήνες στην Άγκυρα. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση πρόκειται για επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο που εξερράγη κοντά σε στάση λεωφορείων.

Η έκρηξη σημειώθηκε κοντά σε πάρκο στο κέντρο της Άγκυρας στις 18:35 τοπική ώρα. Η έκρηξη σημειώθηκε στην περιοχή Κιζιλάι όπου βρίσκονται αρκετά κυβερνητικά κτήρια.

Δείτε τη στιγμής της έκρηξης

https://www.youtube.com/watch?v=gJVJqy50XZs

Τα πρώτα πλάνα μετά την έκρηξη

https://www.youtube.com/watch?v=6IcudGCMvXE

Οι τραυματίες, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση έχουν μεταφερθεί σε δέκα νοσοκομεία της τουρκικής πρωτεύουσας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι 12 εξ αυτών βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

agk2

Σύμφωνα με το Reuters μετά την έκρηξη ακούστηκαν και πυροβολισμοί.

Εικόνες που αναρτούν χρήστες του Twitter δείχνουν καμένα οχήματα και τουλάχιστον ένα καμένο λεωφορείο.

Ο 28χρονος Ντογάν Ασίκ βρισκόταν μέσα σε ένα λεωφορείο όταν σημειώθηκε η έκρηξη. «Το ωστικό κύμα μας πέταξε μέσα στο λεωφορείο» δήλωσε στο Associated Press ο 28χρονος ο οποίος υπέστη τραύματα στο πρόσωπο και το χέρι.

ekrixi-cnnturk2

Σημειώνεται ότι πριν από δύο ημέρες η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα είχε εκδώσει προειδοποίηση για πιθανά σχέδια επίθεσης σε κυβερνητικά κτήρια και σπίτια σε γειτονιά της τουρκικής πρωτεύουσας ζητώντας από αμερικανούς πολίτες να αποφεύγουν τις συγκεκριμένες περιοχές.

Πρόκειται για την τρίτη έκρηξη στην τουρκική πρωτεύουσα από τον Οκτώβριο του 2015. Πριν από έναν μήνα κουρδική οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για επίθεση σε στρατιωτικό κομβόι στην Άγκυρα που προκάλεσε τον θάνατο 28 ανθρώπων.

Τον Οκτώβριο 103 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 250 τραυματίστηκαν όταν δύο βομβιστές αυτοκτονίας επιτέθηκαν σε πορεία ειρήνης στη φονικότερη επίθεση στην ιστορία της Τουρκίας.

travmatias-agiria-foto

protothema



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “Τουρκία: Μακελειό με 27 νεκρούς από έκρηξη στην Άγκυρα”
  1. αααχαχχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

  2. ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΜΑΖΕΨΕΙΣ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

  3. Κριμα! Πολυ κριμα! Μονο τοσοι νεκροι? Τιποτα για μογγολοτουρκους! Ναταν καμια χιλιαδα να γουσταρουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΕΝΗΣΑΝ…
      ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΛΩΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΛΙΓΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΗ…ΑΦΗΝΕΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 200.000.000 ΣΑΥΡΟΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΗΛΙΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ-ΙΟΥΔΑΙΩΝ-ΜΟΓΓΟΛΩΝ, ΑΜΗΝ
      …ΒΑΨΤΑ ΜΑΥΡΑ…

      1. 13 Μαρτίου 2016 @ 23:41 ,ΔΕΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΒΡΕ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΥΠΟΘΕΤΟ,ΜΙΑ ΜΕ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΜΕ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ,ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΓΥΠΕΣ Κ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΝΑ ΣΑΙ ΚΥΝΗΓΑΝ,ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΙΑΧΩΒΑΔΗΚΕΣ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΛΕΣ?

        1. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΑΡΕΘΩ ΒΡΕ ΚΟΥΤΟΡΝΗΘΙ ΝΑ ΛΕΩ ΔΗΘΕΝ ΙΑΧΩΒΑΔΗΚΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙ-ΙΑΧΩΒΑΔΗΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΑΣ ΨΑΛΕΤΕ ΟΜΟΘΗΜΑΔΟΝ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ – ΑΛΛΗΛΟΥΓΙΑΧ
          ΑΜΗΗΗΗΗΝ ΛΕΜΕ.
          ΞΥΔΙ ΡΕ ΟΡΝΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *