Διαφημίσεις

Η γη είναι ένας ζωντανός οργανισμός όπως είναι και ο άνθρωπος

Η γη είναι ένας ζωντανός οργανισμός όπως είμαστε και εμείς οι άνθρωποι. Η γη κινείτε όταν γίνονται σεισμοί αλλά και όταν δεν κάνει σεισμούς. Σαν παιδί θυμάμε όταν έπαιζα στην πεζούλα του παππού μου τη γη να τρέμει… από τον ενθουσιασμό που με κατήχε έτρεχα στον παππού μου να του πω ότι έκανε ένα σεισμό… Το αν η γη είναι στρογγυλή ή ωοειδές ή επίπεδη, είναι σημαντικό…επίσης σημαντικό είναι το γεγονός ότι πιστεύουμε ότι είναι μια σταθερή βάση. Έτσι λέει η σημερινή μας εκπαίδευση…στο επόμενο βίντεο θα δείτε μια άλλη πραγματικότητα.

Όταν το έδαφος αρχίζει να βουλιάζει, ή να μετακινείται και η γη φαίνεται να αναπνέει όλα αρχίζουν κυριολεκτικά να χάσουν την παλιά τους σημασία.

Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται ότι η γη είναι ζωντανή, και ότι μετακινείται. Το πρώτο βίντεο πρέπει να είναι σε ένα μέρος κάπου στην Ινδία ή το Πακιστάν.

Το δεύτερο βίντεο είναι πριν από λίγες ημέρες κάπου σε μια ιταλική πόλη. Δείτε οτι η γη αναπνέει.

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

3 σχόλια στο “Η γη είναι ένας ζωντανός οργανισμός όπως είναι και ο άνθρωπος”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *