23:17 - 12/03/2016

Ο δήμαρχος του Σικάγο είναι ένας εβραίος σιωνιστής αλλά και ερπετοειδής δαίμονας… δείτε το βίντεο με την απόδειξη

Διαφημίσεις

Ο δήμαρχος του Σικάγο είναι ένας εβραίος σιωνιστής αλλά και ερπετοειδής δαίμονας… δείτε το βίντεο με την απόδειξη
Εμανουελ
Ας δούμε ποιος είναι ο δήμαρχος του Σικάγο…Ο Emanuel Rahm γεννήθηκε στο Σικάγο, αλλά κατατάχθηκε στον ισραηλινό στρατό, και όχι στον στρατό των ΗΠΑ. Τελικά έγινε ο επικεφαλής του προσωπικού του Λευκού Οίκου, που είναι μία από τις πιο σημαντικές και ισχύουσες θέσεις στη χώρα.
Ο Rahm Emanuel αποχωρεί ξαφνικά σαν επικεφαλής του προσωπικού του Λευκού Οίκου το 2010. Η επίσημη ανακοίνωση είναι ότι θέλει να γίνει δημάρχος στο Σικάγο.
em1
Αν θα κερδίσει τις εκλογές που φυσικά είναι φτιαχτές…η Χίλαρι Κλίντον…. γιατί ο Ντράμπ σαν αουτσάιντερ δεν έχει μεγάλες πιθανότητες ενάντια στη μηχανή της Γουόλ Στρίτ, Χίλαρι Κλίντον. Δεν θα είναι περίεργο αν η Χίλαρι Κλίντον θα διορίσει κάποιον σαν τον Emanuel για αντιπρόεδρο.

Για τους λάτρεις της συνομωσίας των ερπετοειδών δείτε τον Emanuel και αυτούς πίσω του στο βίντεο να αλλάζει μορφή…

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (27)

  1. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ… ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΨΟΥΣ. Ο ΑΝΔΡΑΣ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑΡΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΦΩΣ.. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΑΝΕΚΦΡΑΣΤΗ… ΤΑ ΧΕΙΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΣΤΕΝΑ.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΥΧΑΙΑ.. ΑΠΛΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΥΡΕΣ.

    ΙΩ

  2. Είστε για λυπηση εκείστην οεα,το μονο που βρίσκεται κ μιλάτε με τέτοιους απαξιωτικους χαρακτηρισμούς για τους χριστιανός, πραγματικα βοθρολυματα

    • Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!!! 03/13/2016 @ 1:08 ΠΜ

      ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΩΣ ΒΛΑΚΕΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ…ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΕΙΝΟΣ ΣΤΑΣΙΑΣΤΗΣ “ΘΕΟΣ” ΣΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ ΕΙΝΑΙ ΓΙΔΟΜΟΥΡΗΣ…ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! ΜΟΛΙΣ ΕΒΡΙΣΕΣ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ ΒΛΑΚΑ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΣΟΥ ΜΕΣΑ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΩΣ ΣΕΝΤΑΪ Ή ΤΖΝΕΤΑΪ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΛΕΞΗ!!
      ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΑΦΟΥ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ “ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ” ΧΡΙΣΤΙΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ M.R.A. ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΣ ΒΑΘΡΟΛΟΜΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΟΣΟ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΜΕ ΤΗ ΦΑΣΟΛΑΔΑ..

      • ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ!!ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΛΙΛΙΘ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ.
        ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ,Ο ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ,ΚΑΙ Η ΠΑΛΛΑΔΑ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ!!!
        ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΘΟΛΩΣΕΙ ΝΑ ΝΕΡΑ ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ Ο ΧΡΕΙΣΤΟΣ,ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΑΠ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΣΑΣ.
        ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

  3. Νέμεσις 03/13/2016 @ 12:16 ΠΜ

    Φαίνεται καθαρά ότι είναι αλλοιωμένα τα μάτια του με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων και βίντεο…όποιος ξέρει να το χειρίζεται γνωρίζει…Η Τεχνολογία κάνει θαύματα σήμερα και μπορεί να μετατρέψει τα πάντα σε ό,τι θέλεις, προκειμένου να χειραγωγήσεις τις μάζες!!!
    Και σταματείστε αυτή την καραμέλα με τα “ερπετοειδή” γιατί στην Αρχαία Αθήνα τα περισσότερα αγάλματα αφιερωμένα στην πόλη είχαν τέτοια μορφή…Ερεχθέας, Εριχθόνιος, Κέκροπας, Θεά Αθήνα, ο Ασκληπιός είχε σαν σύμβολο το φίδι, όπως και σε πολλά αγγεία απεικονίζονται τέτοιες μορφές…

  4. Ανώνυμος 03/13/2016 @ 12:30 ΠΜ

    ΑΣΧΈΤΩΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟΥ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΦΤΙΑΧΤΟ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ, ΓΕΝΙΚΌΤΕΡΑ ΘΈΛΩ ΝΑ ΡΩΤΉΣΩ:
    ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΥΝΆΜΕΙΣ ΔΙΌΣ ΤΡΙΟΣ Ή ΕΣΤΩ ΕΝΟΣ, ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ Ή ΓΥΝΑΙΚΟΜΕΔΙΟΙ;;
    ΓΙΑΤΊ ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΣΑΥΡΟΕΙΔΗ Ή ΒΑΤΡΑΧΟΕΙΔΗ ΜΑΣ ΈΧΟΥΝ ΠΑΤΉΣΕΙ ΧΆΜΩ ΜΑΣ ΈΧΟΥΝ ΞΕΣΚΊΣΕΙ ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΧΡΌΝΙΑ ΜΑΣ ΈΧΟΥΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ. ΕΔΩ ΤΣΆΚΙΣΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΌ ΤΟΝ ΥΙΌ ΤΟΥ ΘΕΟΎ ΤΟΝ ΣΤΑΎΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΕΣΥΡΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝ ΛΑΟΠΛΑΝΟ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΤΡΌΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΊΩΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΆΦΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΚΆΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΙΌ ΤΟΥ ΕΜΆΣ ΘΑ ΑΦΉΣΟΥΝ;;;

    ΥΓ ΕΦΌΣΟΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΊ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΆΛΛΩ

  5. καλλιστεία ρεπτιλιαν

  6. Ανώνυμος 03/13/2016 @ 3:19 ΠΜ

    αυτοι στην οεα αν και υβριστες του Αγιου Πνευματος (διοτι ποτε δεν μπορεσαν να συλλαβουν τι εστι Χριστος) εχουν αληθη πληροφορηση για πολλα θεματακια. ολοι οι κακοιμοιρηδες χριστιανοι της συνηθειας και του σταυροκοπηματος -πελατειακης σχεσης με το θειο- περιμενουν να παρουν την πολη και να τρωνε με χρυσα κουταλια… πραγματι αυτα τα γεγονοτα ειναι στημενα. πραγματι αυτες οι υλοποιησεις θα ειναι πλανη. αυτη η πλανη ομως θα επιτραπει για λογους ξεκαθαρισματος της ηρας απο το σιταρι. ο καθενας θα λαβει οτι ειναι αντιστοιχο με την εσωτερικη του ποιοτητα.
    Ο Χριστος δεν σταυρωθηκε ως κακομοιρης μη μπορωντας να το αποφυγει. εκανε οτι εκανε με πληρη θεληση και γνωση . Πληρωσε μια συμπαντικη νομοτελεια για λογαριασμο του ουρανιου ανθρωπου. πληρωσε λυτρα. ολα εχουν ηδη συντελεστει.

    • ΤΕΡΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ - ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΑΛΑ 03/13/2016 @ 11:21 ΠΜ

      ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΑΛΗΘΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗΣ..
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΧΡΙΣΤΟ” ΚΑΙ ΤΑ “ΑΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ” ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. “ΤΕΡΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ” ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΕΣΕ ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ Ή ΙΑΣΩΝ Ή ΙΑΚΧΟΣ – ΟΡΦΕΑΣ ΒΑΚΧΙΟΣ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ….

      • Ανώνυμος 03/13/2016 @ 2:18 ΜΜ

        Αν θες την γνώμη μου, επειδή διαβάζω κ ΟΕΑ, θα σου πω το πως βλέπω αυτό το θέμα…
        Είναι άλλος ο Χρίστος (ο οποίος είναι υπέρ της ανθρωπότητας όπως κ οι Ολύμπιοι), κ άλλο είναι ο Ιησούς (είναι πλάνη του σκατόψυχο Γιαχβέ, για να παγιδεύσει τους πιστούς του Χριστού)… Ο Χριστός δεν ήθελε εκκλησίες κ θρησκείες, αυτά τα δημιούργησε ο σκατόψυχος θεός των ερπετών, Γιαχβέ (Ιεχωβάς)…

  7. χρηστος 03/13/2016 @ 8:55 ΠΜ

    Υπαρχει καποιο βιντεο που εξηγει πως γινεται το matrix failure σε αναλογικες ληψεις και για ποιον λογο στις ψηφιακες ληψεις οι σαυρες δεν φαινονται(σε οσους πιστευουν οτι ειναι fake)δειτε συνεντευξη του μπραντ πιτ,αντζελινα κλπ που στο ταδε λεπτο του βιντεο γθνεται το matrix failure αν δεν εχεις ασχοληθει δεν το παιρνεις ευκολα χαμπαρι.

  8. Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ ΒΙΝΤΕΟ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ? ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ-ΣΑΥΡΟΕΙΔΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΥΞΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΒΙΝΤΕΟ.
    ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟ ΟΤΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ.

    • γιατι ειναι ολα παραμύθια του david icke κανένα ολα ειναι φτιαγμένα στον υπολογιστή οταν ολοι κυκλοφορούν με full hd και 4k video smarthone και ανεβάζουν το 2016 σε 240p δεν θέλει και πόλη μυαλό να καταλάβεις οτι ειναι ψεύτικα γιατι σε full hd δεν μπορει ουτε το χόλιγουντ να κανει καλα εφε θα κανουν αυτοί οι καμένοι εγκέφαλοι

  9. παιχνίδια του φωτος και της κακής αναλυσης εικονας…

  10. δρακονιανες κουραδες 03/13/2016 @ 11:36 ΠΜ

    τώρα σοβαρά πόση ώρα έκανες να το σκεφτείς αυτο το τερατούργημα πρώτον στο blue beam θα δείξουν οτι ενώνονται ολοι οι δάσκαλοι και οι θεοί των θρησκειών και καλα ο Χριστος ο Μωάμεθ σε εναν εσυ έβγαλες απο το μυαλό σου οτι θα δείχνουν το 666 με ποιον σκοπο. οπός υπάρχουν και προφητείες οτι θα γινει αυτο άλα άσε της προφητείες αυτοί που το έχουν αποκαλύψει αυτο το project blue beam τα ίδια λένε τώρα εσύ από τα ψυχολογικά που έχεις κατεβάζεις τέτοιες βλακείες από το κεφάλι σου μπας και ξεγελάσεις κανένα πεντάχρονο παιδί γιατί μεγαλύτερο δεν μπορείς

  11. να γράφετε πιο συχνά έχω να γελάσω έτσι πόλη καιρό την μια βρίζουν των Χριστο και την άλλη λένε ΑΥΤΑ ΤΑ «ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ» ΦΑΣΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ έχει καεί κάθε εγκεφαλικό κύτταρο αχαχαχα

  12. Οτι να ναι !!!

  13. Και μονο που βλεπω ποιος το ποσταρει δε κανω το κοπο να το διαβασω ακομα και αν καποτε βρειτε την αληθεια που δε το πιστευω γιατι λετε ολη την ωρα αερολογιες ακομα κι εκει κανεις δε θα πιστεψει γιατι με τα οσα γραφεται στην ουσια ουτε οι ιδιοι τα πιστευετε.

    Τωρα οσον αφορα τους ερπετοειδεις οι οποιοι υπαρχουν για να τους δει κανεις θα πρεπει να περασει σε αλλη διασταση δεν μπορει να τους δει με καμερες βιντεο και λοιπες μπουρδες δεν μπορει το ματι να δει ετσι απλα.
    Οταν χαθει αυτη η ασπιδα προστασιας που υπαρχει τοτε θα δει και ο κοσμος και εμεις ως τοτε εχουμε πολυ ψωμι ακομα..

  14. Ανώνυμος 03/13/2016 @ 1:59 ΜΜ

    Τα ερπετά ( προέρχονται από διάφορες φυλές οντοτήτων του σύμπαντος (δεν θα σταθώ στο πως της λένε κ από που βρίσκονται)… Πλέον έχουν εξαπλωθεί σε όλες της χώρες παγκοσμίως κ ελέγχουν τα πάντα, καθώς έχουν εισβάλει παντού κ παριστάνουν μέχρι κ τους ντόπιους της κάθε χώρας που βρίσκονται… Τα ερπετά είναι του σκατόψυχο θεού Γιαχβέ (Ιεχωβά), ο οποίος έχει σκλαβώσει εμάς τους Ανθρώπους για να υπηρετούμε εκείνον κ τα ερπετά του… Έχουν την ικανότητα να μεταλλαχτούν σε ανθρώπινη μορφή, ή αν θέλουν μεταλλάζουν μόνο τα μάτια (αντί για ολόκληρη μετάλλαξη)… Αν κοιτάξεις τα ερπετά στα μάτια (την ώρα που τα μάτια τους είναι σε μορφή ερπετού), μπορούν να δουν την ψυχή σου (τηλεπαθητικός πόλεμος, ελέγχου τον νου) κ μπορούνε να σε κάνουν να ξεχάσεις (μέχρι κ επιλεκτικά) τα βιώματα σου… Παίρνουν ενεργειακή δύναμη από τον φόβο τον Ανθρώπων, κ υπάρχουν κ κάποιες φυλές ερπετών που είναι ανθρωποφάγες (άντε βρες μετά τα ίχνη κάποιον εξαφανισμένων που δεν βρέθηκαν ποτέ), κ ζουν υπόγεια (κάτω από το έδαφος)

  15. Δρακοτζενται γιδομουρηδες

    Εσυ δεν γνωριζεις καθολου την ιστορια των εβραιων Σιωνιστων φιλε μου…. απο οτι βλεπω! Αυτοι σταυρωσαν Τον Χριστο και φυσικα δεν ειναι χριστιανοι!

    Οσο για εσενα που υβρίζεις ΤΟΝ ΘΕΟ , αλοιμονο σου! Δεν σου το επιτρεπω και δεν εχεις το δικαιωμα να υβριζεις Τον ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΒΡΙΣΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ!

    ΤΕΛΟΣ!

    ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΔΑΙΜΟΝΕΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΜΑΣΟΝΟΙ.

  16. Ανώνυμος

    Τι λες ρε πλανεμενε που Ο Χριστος δεν ειχε σεση με την Εκκλησια! Αδιαβαστε! Που εχεις και γνωμη! Απο τα πολλα αχρηστα βιβλια γεμισε κουραδες ο εγκεφαλος! ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΑΠΑΙΔΕΥΤΕ; Ε; ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΒΛΑΜΕΝΕ; Ε; Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΜΟΥΓΚΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ! ΣΑΤΑΝΙΑΣΜΕΝΕ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*