Διαφημίσεις

Δείτε το βίντεο του ραβίνου που χαίρεται για την καταστροφή του Χριστιανισμού που θα φέρει τον Μεσσία των Εβραίων, δηλαδή τον Αντίχριστο.

Μα τι χαρά που κάνει, που καταστρέφεται η Ευρώπη και οι Χριστιανοί από τις ορδές των μουσουλμάνων.

prisonplanet



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

89 σχόλια στο “Εβραίος ραβίνος: έχω καλά νέα, έρχεται ο Αντίχριστος”
  1. Αφού είναι σαν νεκροθάφτης…χαρά θα κάνει,τι θα κάνει?..
    θα στεναχωριέται?…Τι μορφή…σαν νεκροφιλημένος είναι…να καθαρίζει φέρετρα ο φιούστης

  2. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΓΟΝΟΙ Κ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ Κ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ.ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΙΣΟΥΝ Κ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Κ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ Κ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ…ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΩΝ-ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΩΝ….ΟΕΑΟΟΕΟΕΟΕΟΟΕΕΟΟΕΟΕΟΕΟ

    1. ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥΣ ΟΥΦΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚiΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΑΙΚ

      1. ΜΠΑΑΑΑ…
        ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ “ΟΥΦΟ” Ο ΝΤΕΒΙΝΤ ΑΪΚ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑΚΙ…
        youtube.com/watch?v=AtTGPT3S54A

  3. SNOWDEN IS THE ANTICHRIST Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

  4. Οχι δεν χαίρεται γιαυτό, ο μογγόλος χαίρεται για την γενοκτονία της λευκής ελληνικής φυλής απο τους βασιλείς της ανατολής όπως το προετοίμασε ο ραββίνος ιεχοσουα για πλήρης αποβλακωση των ελλήνων στο πλανήτη!

  5. Άσχετο, ίσως…

    Ελληνόφωνοι ροδόσταυροι κάνουν προπαγάνδα στον ελληνικό σέρβερ του διαδικτυακού παιχνιδιού HeroZero, όπου παίζουν κυρίως παιδιά 10-15 ετών.

    Εδώ η φωτογραφία της παρουσίασης του AMORC για την στρατολόγηση παιδιών:
    -http://prntscr.com/ae9wvf

    Το λινκ του παιχνιδιού:
    -http://gr12.herozerogame.com/

    Η υποστήριξη του παιχνιδιού (που ανήκει σε γερμανική εταιρεία) έχει ειδοποιηθεί, αλλά η προπαγανδιστική ροδοσταυρική ομάδα παραμένει ενεργή.

  6. Ποιος αντιχριστος λες και τωρα ζουμε στην εποχη του χριστου της αγαπης και του σεβασμου.οι αντιχριστοι η οπως αλλιως λεγονται ειναι χρονια τωρα και λιγο πολυ ολοι μας σπο τοτε που παψαμε να αγαπαμε και να σεβομαστε τη ζωη τη φυση τα πλασματα του συμπαντος Ολα αυτα ειναι να λεγαμε απλα για να σπειρουν φοβο και να μαζεψουν οπαδους. Αε ερθει λοιπον και αυρος να γινουνε πολλοι.

  7. Ούτε η Ευρώπη πρόκειται να καταστραφεί από τις… πΟΡΔΕΣ των άπλυτων κακομοίρηδων, είτε πρόκειται για ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, είτε για ΣΑΜΑΝΟΥΣ, είτε για ΑΡΑΟΥΚΑΝΟΥΣ παρά μόνο από τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ούτε η Αφρική πρόκειται να καταστραφεί από τους ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ, ούτε από τους ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ, ούτε από τους ΜΑΟΙΣΤΕΣ, ούτε από τους ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ!

    Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ!!!

    ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΗΛΙΘΙΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ!!!

    ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΕΜΟΥΝ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΟΙ ΛΑΟΙ ΣΕ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΘΕΟ!!!

    ΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ, ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΝΙΑΙΟ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ “ΛΑΣΠΗ” ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Ε-Ν-Α ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ!!!

    Φτάνει πια με ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ και Μεξικάνους, με ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ και τραγουδιστές και με ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ και Ζωνιανούς!!!

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ, ΤΟ ΜΙΣΟΣ, Η ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΦΘΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!

    1. ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ … ΛΕΣ ΤΗΝ ΠΑΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ … ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ … ΖΗΤΩ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ …

  8. Τόσα χρόνια ακόμα έρχεται…(?) …Σαν να μας παίζετε παιχνίδι, εδώ αντίχριστος, εκεί αντίχριστος, που είναι ο αντίχριστος…(?)
    Συνεννοηθήκατε καλά όλα τα παρακλάδια ποιος θα παίξει τον ρόλο του για να σας δικαιώσει σε όσους σας πιστεύουν…(?)

    Όσοι ψάχνουν να βρουν τον αντίχριστο, ας διαβάσουν τα παρακάτω μήπως κ τον εντοπίσουν…

    ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ OΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ Κ OΧΙ ΙΗΣΟΥΣ…
    Το πραγματικό όνομα του Χριστού (Το Όλον Φως) είναι «Απολλώνιος» και όχι «Ιησούς», στο υπόλοιπο σύμπαν είναι γνωστός με το όνομα Απολλώνιος, δεν θέλει να αποκαλείτε θεός, είναι «Το Όλον Φως»… Η μητέρα του είναι «Η Μητέρα Μαρία», κ όχι η παναγία…

    «[Σημείωση για το τρυπάκι του θεού]
    Η κωλοφάρα που τον σταύρωσε έχει παραχαράξει την πραγματική ιστορία, μέχρι κ τα ονόματα, κ μας έχουν βάλει στο τρυπάκι του θεού της θρησκείας, κ των αγίων, (θεός ο ένας, θεός ο άλλος, ο θεός να βάλει το χέρι του, βοήθα παναγιά κ.τ.λ.), είναι συνήθειες που μας έχουν μεγαλώσει από πάρα πολλές γενιές πίσω, μετά από πολλές σφαγές, δημιουργώντας το «δόγμα του σοκ» με την βία, έτσι μας σοκάρουν την μνήμη κ την μετατρέπουν όπως θέλουν, είτε μας επιβάλλουν κάτι, είτε μας φοβίζουν από κάτι με τον «έλεγχο μέσο του φόβου…»

    Όταν έφτασε η ώρα που κατέβηκε ο Χριστός, ήρθε για να μας Αφυπνίσει, επειδή η Ανθρωπότητα ήταν σκλαβωμένη από τα ερπετά (ακόμα κ τότε)… Ο Χριστός ήρθε να μας διδάξει «Τον Σωστό Τρόπο Της Ελεύθερης Ζωής» όπως λειτουργούσε κάποτε αυτός ο πλανήτης με τους Αρχαίους Έλληνες (πριν σκλαβωθούμε από τα ερπετά)…
    Πήγε σε εκείνα τα μέρη επειδή εκεί ήταν η πηγή του κακού, ήθελε να Αφυπνίσει τους Ανθρώπους που ήταν εκεί, κ παράλληλα να πείσει τον σκατόψυχο θεό των ερπετών Γιαχβέ (Ιεχωβά) να Ελευθέρωση την Ανθρωπότητα, ώστε να ζήσουν όλοι μονιασμένοι κ αγαπημένοι, όμως ο σκατόψυχος θεός Γιαχβέ δεν το δεχόταν αυτό, κ αντιθέτως προσπαθούσε να πείσει τον Χριστό να συνεργαστεί μαζί του, αλλά ο Χριστός φυσικά κ αρνήθηκε κάθε συνεργασία μαζί του… Ο Χριστός με τον καιρό άρχιζε να κερδίζει την Αγάπη όλο κ περισσότερων Ανθρώπων, οι οποίοι ξεκινάγανε να ξυπνάνε κ παράλληλα απομακρυνόντουσαν απ’ τον σκατόψυχο θεό Γιαχβέ, το γεγονός αυτό τον εξόργισε (τον Γιαχβέ) επειδή έβλεπε την Ανθρωπότητα να είχε απομακρυνθεί από εκείνον, έτσι αποφάσισε να βγάλει από την μέση τον Χριστό επειδή του χάλαγε την «παράγκα» κ δεν συνεργαζόταν μαζί του, κατάλαβε ότι ο Χριστός δεν θα συνεργαζόταν με το μέρος των ερπετών επειδή δεν είναι δικός τους, κ έτσι διάταξε την σταύρωση του Χριστού…

    Μετά την σταύρωση του Χριστού, ο σκατόψυχος θεός Γιαχβέ ήθελε να ξανασκλαβώσει τους πιστούς του Χριστού, έτσι αποφάσισε να προχωρήσει στο σχέδιο που του αρνήθηκε ο Χριστός (όταν δεν συνεργάστηκε μαζί του), έτσι τον έκανε θρησκεία κ δημιούργησε τον χριστιανισμό για να υποδουλώνει εκείνους που πιστεύουν στον Χριστό, ώστε να τους παίρνει της ψυχές με πολλές παγίδες… Ο Χριστός ήξερε ότι θα τον εκμεταλλευτούν εκείνοι που τον σταύρωσαν, κ είχε πει «πίστευε η μη, ερεύνα», ακριβώς επειδή κατάλαβε που το πηγαίναν τα ερπετά (όταν δεν συνεργάστηκε μαζί τους), όμως η πραγματικές γραφές του Χριστού έχουν παραγραφεί έτσι όπως θέλουν για να σκλαβώνουν τους πιστούς, αυτά που μας διδάσκουν δεν αντιπροσωπεύουν τον πραγματικό Χριστό, αλλά κάτι Αντίθετο…
    Η θρησκεία δεν έχει σχέση με τον Χριστό, εκμεταλλεύονται το όνομα του Χριστού για δόλωμα (παγίδα), παρουσιάζουν στους πιστούς έναν αγαθό χαρακτήρα για να τον έχουν παράδειγμα ώστε να υποδουλώνονται… Τον Χριστό δεν τον ξέρουν σχεδόν όλοι όσοι τον πιστεύουν, είναι κάποιοι που πιστεύουν απλά στο όνομα του βισματικά, σαν να γλείφουν για να πάνε στον παραμυθένιο παράδεισο που τους έχει δημιουργήσει ο χριστιανισμός στο μυαλό τους, ώστε να κρέμονται από πάνω τους… Εκείνοι που πιστεύουν κατά βάθος τον χαραχτήρα του Ιησού που διδάσκει η εκκλησία, στέλνουν την ενέργεια της δύναμη τους στο σκατόψυχο θεό Γιαχβέ, κ όχι στον Χριστό… Ο χριστιανισμός έχει προσανατολίσει τους πιστούς εκμεταλλεύοντας το όνομα του Χριστού, μετάλλαξαν τον χαρακτήρα του όπως ήθελαν κ παρουσίασαν στους πιστούς τον Αντί-Χριστο, τον έχουν φυτέψει μέσα τους με έναν ενεργειακό μαγικό τρόπο, κ τον συντηρούν με πλύση εγκέφαλου… Δύο από της ενεργειακές παγίδες που συνδέονται με τον σκατόψυχο θεό Γιαχβέ μέσα από το παρακλάδι του χριστιανισμού, είναι το «Ιησούς» (στα εβραίικα σημαίνει = ο Γιαχβέ σώζει), κ το «αλληλούια» (στα εβραίικα σημαίνει = δόξα τον Γιαχβέ), έτσι συνδέονται ενεργειακά με τον σκατόψυχο θεό Γιαχβέ, κ όχι με τον Χριστό… Ο σκατόψυχος θεός Γιαχβέ παίρνει ενεργειακή δύναμη επίσης κ από τον φόβο, τις προσευχές, την παραπλανητική πιστή, κ υποδούλωση των Ανθρώπων…

    Μέσο του χριστιανισμού ανά καιρούς δείχνουν με το δάχτυλο τον Αντί-Χριστο, για να προσανατολίζουν ότι θα έρθει από αλλού, αλλά εκείνοι είναι αυτοί που τον έχουν φυτέψει μαγικά μέσα στους πιστούς, δηλαδή, μέσο του χριστιανισμού προσανατολίζουν τους πιστούς ανά καιρούς για να κοιτάτε αλλού, κ συνχρόνος παριστάνουν ότι τους προστατεύουν, έτσι οι πιστοί δίνουν την ενέργεια τους (μέχρι κ με της προσευχές τους) στον θεό που υποδουλώνει κ καταστρέφει την Ανθρωπότητα, κ έτσι παγιδεύεται η ψυχή τους στον σκατόψυχο θεό Γιαχβέ, κ περιμένουν να βάλει το χέρι του για να τους σώσει, κ εκείνος ανενόχλητα μας σκλαβώνει για να φροντίζουμε τα ερπετά του, κ έτσι καταστρέφει την Ανθρωπότητα με την βοήθεια κ εκείνον που του δίνουν ενέργεια…

    Το να θέλουν κάποιοι να αγαπάμε αλλήλους, κ ότι μας καταστρέφει, κ να λέμε Ειρήνη Υμίν, τα βλέπω να είναι γραμμένα από εκείνοι την κωλοφάρα που μας καταστρέφει ύπουλα, για να μην τους ακουμπάμε… Με λίγα λόγια στην εποχή που ζούμε, δεν βγαίνει να αγαπάμε αλλήλους στην πράξη, επειδή όσο θα καθόμαστε να αγαπάμε κ εκείνους που μας καταστρέφουν, τα πράγματα θα χειροτερεύουν… Αν όλα ήταν σωστά κ λειτουργούσαμε όλοι Ανθρώπινα, θα ήταν αυτονόητο να αγαπάμε αλλήλους (χωρίς να χρειάζεται να τα αναφέρει κανένας) θα είχαμε κ Ειρήνη, όμως δεν είμαστε όλοι άνθρωποι, υπάρχουν κ τα ερπετά που μας σκλαβώνουν, κ δυστυχώς υπάρχουν κ οι άνθρωποι που δεν λειτουργούνε σαν Άνθρωποι…

    Τα σχέδια του σκατόψυχου θεού Γιαχβέ είναι τόσο μελετημένα κατά της Ανθρωπότητας, που αν κατέβαιναν τώρα τα αστρόπλοια για να μας Ελευθερώσουν, την ώρα που θα γκρεμίζανε ολόκληρο το σύστημα της κωλοφάρας, κ θα γκρέμιζαν κ της εκκλησίες, οι χριστιανοί θα τους περνούσαν για στρατό του Αντίχριστου, έτσι κάποιοι θα στρεφόντουσαν εναντίον τους κ άλλοι θα τους έπαιρναν με φόβο… Έτσι τους έχουν καταντήσει, να προστατεύουν το εμπόριο κ να είναι σκλάβοι αυτού του μάτριξ, δεν πάει το μυαλό τους που έχουν μπλέξει οι περισσότεροι, κ καταδικαζόμαστε όλοι εξαετίας τους τόσα χρόνια… Μετά την εποχή του Βυζαντίου, γενικά μετά της σταυροφορίες που μας επέβαλαν με το μαχαίρι στο λαιμό για το πως θα πιστεύουμε, από τότε οι Έλληνες μειωνόμαστε σαν πληθυσμός, κ έχουμε χάσει την Ανθρώπινη Αξία…

    – Ο Χριστός δεν ήρθε να μας κάνει επίδειξη των δυνάμεων του, ούτε μας είπε ότι αυτά που έκανε δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς …Δίδαξε τι μπορούμε να κάνουμε αν λειτουργήσουμε στο 100% των Ανθρώπινων δυνατοτήτων μας, δηλαδή, μας μάθαινε ότι εκείνα που μπορούσε να κάνει (με την Ανθρώπινη σάρκα) ήθελε να τα κάνουμε κ εμείς (μπορούμε να τα κάνουμε κ εμείς)…
    – Ο Χριστός δεν κατέβηκε για να κάνει εμπορική εκμετάλλευση για να μας πουλάει κ να αγοράζουμε την πιστή του μέσα από το εμπόριο… Η πίστη δεν έχει να κάνει με σταυρούς κ κομποσκοίνια, δεν έχει να κάνει με το να δίνουμε οικόπεδα στην εκκλησία, δεν πουλιέται ούτε εξαγοράζεται …Η πιστή υπάρχει μέσα μας αν τη ψάξουμε Ανθρώπινα «για το καλό όλης της Ανθρωπότητας», αν μπορείς να εντοπίσεις εκείνο που πιστεύεις σωστά (χωρίς να πέσεις στην παγίδα άλλου), τότε θα είσαι στον σωστό δρόμο…
    – Ο Χριστός δεν ήρθε για να μας κάνει πρόβατα του (δεν ήρθε να μας σκλαβώσει) …Θέλει να ζούμε με «Τον Σωστό Τρόπο Της Ελεύθερης Ζωής» που βασίζετε στην ισότητα κ αυτομάτως μεταδίδει ενεργειακά την Αγάπη, την Ειρήνη, τον Σεβασμό, την Συνεργασία κ ότι άλλο που είχε να κάνει με την σωστή ζωή…
    – Ο Χριστός δεν θέλει να φανατιζόμαστε μαζί του (είναι σαν να τον γλείφουμε βισματικά) …Θέλει να αφοσιωνόμαστε για να γινόμαστε σωστοί Άνθρωποι ώστε να Αφυπνιστούμε…
    – Ο Χριστός δεν θέλει να αγαπάμε τους κλέφτες, τους κάφρους, κ τα λαμόγια …Θέλει να αντιστεκόμαστε σε άτομα που μας κάνουν κακό…
    – Ο Χρίστος δεν θέλει να αγαπάμε εκείνους που μας σκλαβώνουν, το αγαπάτε αλλήλους αφορά την εποχή της Ελευθερίας… Όσοι λένε ότι αγαπάμε αλλήλους, κ φέρονται με χλευασμό κατά εκείνων που δεν πιστεύουν σαν εκείνους, είναι μια τεράστια υποκρισία, φοράνε την μάσκα του καλού, κ λένε ωραιοφανές λόγια για τα ματιά του κόσμου, κ από πράξεις άλλα κάνουν… Έτσι όπως είναι αυτή η εποχή της σκλαβιάς, του διχασμού, κ του μίσους, δεν βγαίνει να αγαπάς αλλήλους, είναι απλό, την κωλοφάρα των ερπετών βολεύει αυτό (θέλουν να παίζουν θέατρο, κ ταυτόχρονα να μας καθησυχάζουν), κ όχι εμάς τους Ανθρώπους που είμαστε σκλαβωμένοι…
    – Ο Χριστός δεν θέλει να είμαστε αγαθοί (για να μας κάνουν ότι θέλουν) …Θέλει να σκεφτόμαστε για να μην μας εκμεταλλεύονται…
    – Ο Χριστός δεν ήρθε για να μας κάνει να καθόμαστε να σταυροκοπιόμαστε για να μας πάνε όλα καλά …Θέλει να τον νιώθουμε μέσα μας (όταν μάθουμε πως να το προσεγγίζουμε) κ να νιώθουμε Γαλήνη (κ όχι να τον φοβόμαστε)…
    – Ο Χριστός δεν θέλει να πιστεύουμε έτσι απλά στο όνομα του, νομίζοντας ότι κάτι κάνουμε …Θέλει να λειτουργούμε Ανθρώπινα, με σεβασμό, χωρίς να βλάπτομε κανέναν, ώστε να μην κάνουμε αυτά που δεν μας αρέσει να μας κάνουν…
    – Ο Χριστός δεν είπε να κάνουμε ότι γουστάρουμε κ μετά να εξομολογούμαστε σε άσχετους με το όποιο θέμα, η εξομολόγηση της εκκλησίας είναι άκυρη κ καταστρέφει την ψυχή μας υποσυνείδητα, μας κάνει να γινόμαστε ψεύτικοι κ αδύναμοι στα δύσκολα που φοβόμαστε …Η πραγματική εξομολόγηση είναι να παραδεχόμαστε το λάθος μας σε εκείνον που το κάναμε, έτσι μαθαίνουμε από τα λάθη μας (αν δεν τα ξανακάνουμε), κ μας βοηθάει να γινόμαστε Αληθινοί Δυνατοί Άνθρωποι που δεν φοβόμαστε…

    Αυτά κ πολλά αλλά δεν πρόκειται να τα διδάξουν η εκκλησίες, επειδή τα σχέδια εκείνων που βρίσκονται πίσω από τον χριστιανισμό είναι για να μας κοιμίζουν κ όχι να μας εξελίξουν… Αντί να φταίξουν σχολές να διδάσκονται τα διδάγματα του Χριστού, προσπαθούν να περάσουν στην αντίληψή μας ότι δεν μπορούμε να κάνουμε αυτά που έκανε… Έτσι έχουν παραχαράξει τα διδάγματα του Χριστού, κ τα έχουν μετατρέψει σαν ένα ωραιοφανές παραμυθάκι που θυμίζει το μικρό σπίτι στο λιβάδι…

    Μια φόρα κ έναν καιρό λέγανε…
    Το μεγαλύτερο κακό θα έρθει από εκεί που θα πιστεύουν οι περισσότεροι, κ δεν θα πάει το μυαλό τους, θα κάνει πολλά θαύματα για να τους τραβάει τα βλέμματα, κ θα πλανήσει τον περισσότερο κόσμο…

    Η πραγματικότητα είναι…
    Το μεγαλύτερο κακό έχει έρθει από εκεί που πιστεύουν οι περισσότεροι, κ δεν πάει το μυαλό τους, κάνει πολλά θαύματα για να τραβάει τα βλέμματα, κ έχει πλανήσει τον περισσότερο κόσμο…

    «[Σημείωση για την πίστη]…
    Από τότε που σταμάτησα να σταυρώνομε, σταμάτησα να φοράω σταυρούς (για τον χριστιανικό σταυρό που δείχνει προς τα κάτω αναφέρομαι, ο κανονικός σταυρός είναι ο ισοσκελές που έχουμε στην Ελληνική σημαία), κ απομακρύνθηκα γενικά από την εκκλησία (πολλά χρόνια πριν), όσο πέρναγε ο καιρός ένιωθα όλο κ περισσότερο Ελεύθερος Άνθρωπος, με τον καιρό όσο Δυνάμωνα μου έφευγε ο ενεργειακός φόβος που σπέρνει η εκκλησία… Κατάλαβα ότι η πραγματική πίστη δεν πωλείτε κ δεν αγοράζετε, είναι Μέσα Μας, όμως δεν πρέπει καθόλου να λειτουργούμε εγωιστικά, αλλά να νοιαζόμαστε για το καλό ολόκληρης την Ανθρωπότητας, χωρίς να δίνουμε καθόλου ενεργειακή δύναμη στην κωλοφάρα η οποία δεν αποτελείτε από Ανθρώπους, γι’ αυτό δεν μπορούν να μας μάθουν την Ανθρώπινη Αξία με κάθε λεπτομέρεια, ακόμα κ να ήθελαν να μας μάθουν, δεν μπορούνε… Μέσα Μας βρίσκετε ο οδηγός «για το καλό ολόκληρης την Ανθρωπότητας», από εκείνη την συχνότητα πρέπει να περάσουμε για να εντοπίσουμε της Ανθρώπινες διαστάσεις, όταν το θελήσουμε, από εμάς εξαρτάτε…»

    «[Σημείωση για διαφορά κόλπα που πρέπει να έχετε το νου σας]…
    Όποιος καλύπτει κάτι, δεν θα σου πει τι καλύπτει, δεν θα σου δείξει την πραγματική του ταυτότητα, η δουλεία του είναι να έρχεται με τα νερά σου κ να σε βάζει να κοιτάς αλλού, να σε καθησυχάζει κ να σε προσανατολίζει, για να σε τραβήξει μετά στα νερά του κ να σε σκλαβώνει σε εκείνον που καλύπτει…

    Σου δείχνουν να περιμένεις το κακό από αλλού, κ εκείνοι είναι αυτοί που σου το έχουν ήδη φέρει, σε προσανατολίζουν για να νομίζεις ότι σε προστατεύουν απ’ το κακό, κ συνχρόνος σε κάνουν να τους προστατεύεις…

    Σε φοβίζουν από εκείνον που υπηρετούν (για να τον φοβάσαι), αλλά σε κάνουν να νομίζεις ότι υπηρετούν αυτό που πιστεύεις… Σου πουλάνε προστασία από εκείνον που σε φοβίζουν για να κρέμεσαι από πάνω τους (για να τους ακούς) ώστε να σε προσανατολίζουν όταν πρέπει… Σε στρέφουνε εναντίον των συνανθρώπων σου (που έχουν βάλει στόχο) για να σε προσανατολίσουν ότι εκείνοι (οι συνάνθρωποί σου) είναι οι εχθροί, κ έτσι μας διχάζουν… Κατά βάθος εκτελούν τα σχέδια εκεινού που υπηρετούν, ο οποίος σε έχει κάνει να νομίζεις ότι η ενέργεια σου πάει εκεί που πιστεύεις, όμως την δύναμη της ενέργειας σου την παίρνει εκείνος (απτήν παγίδα που σου έστησε), έτσι με την ενέργεια που του δίνεις καταστρέφει τους Έλληνες κ την Ελληνική ιστορία, κ αυτό είναι ότι χειρότερο για ολόκληρη την Ανθρωπότητα…»

    Τον Αντί-Χριστο μπορούμε να τον νικάμε από μέσα μας, όταν δεν μας ξεγελάει, έτσι με τον καιρό θα τον διώξουμε από μέσα μας…

    1. Η προσεγγιση σου στο θεμα ειναι πολυ ενδιαφερον οντος ο Χριστος δε λεγοταν Ιησους ειχε καποιο ελληνικο ονομα αυτο ακομα παιζεται αλλα ηταν σιγουρα ελληνας.

      Ο γιαχβε ειναι οντος σκατοψυχος και δεν ειναι ο αλιθηνος Θεος πατερας ολων ο αλιθηνος Θεος πατερας του Χριστου υπαρχει.
      Ο Χριστιανισμος ειναι μια θρησκεια η οποια βασιζεται στο Χριστο και το μονο κεφαλαιο που θα πρεπει να πιστευθει ειναι το εργο του Χριστου που ακομα κι αυτο εχει καποιες παραλαγες μεσα.
      Καποια αλλη στιγμη θα αναφερθω σε περισσοτερα μεχρι στιγμης συμφωνουμε στου οτι ο Χριστος δεν λεγοταν Ιησους κι οτι ο Γιαχβε δεν ειναι ο αλιθηνος Θεος.

      1. Αυτές η θεολογίες κ η θρησκείες είναι των Ερπετών, κ εκμεταλλεύονται τους πιστούς σαν παγίδα…

        Οι πρόγονοι μας δεν είχαν ούτε θρησκείες ούτε θεούς, ούτε κ ο Χριστός θέλει να αποκαλείτε θεός, ούτε ήθελε θρησκεία, σχολές να διδάξουν αυτά που πραγματικά δίδαξε ήθελε…

        1. Η θρησκεια υπαρχει κατα καποιο τροπο αλλα δεν συνδεεται με την εκκλησια η Βιβλος εχει πολλες αληθειες αλλα και ψεματα μεσα η αποκαλυψη του Ιωαννη ειναι παραπλανητικη κρυβει ομως αληθειες μεσα της κι αυτο γιατι ειναι βιβλιο που δεν πρεπει να καταλαβουν ολοι.
          Ο Θεος υπαρχει απλα δεν ειναι ο Γιαχβε που ονομαζουν οπως και ο Χριστος ο οποιος δεν λεγεται Ιησους υπηρξε κι αυτος ακομα υπαρχει μαλιστα στον σταυρο επανω φοραγε αρχαια ελληνικη ενδυμασια.
          Οι μεταμφιεσμενοι ανθρωποι οι σαυροειδης υπαρχουν οπως και οι ολυμπιοι υπαρχουν ο σατανας εχει καποια σχεση με τον Πανα.
          Εσυ διαβαζεις τα βιβλια και βγαζεις αρκετες ιστοριες αλλα εγω μπορο και βλεπω αν θες να δεις κι εσυ θα πρεπει να φτασεις κοντα στα ορια της τρελας αν καταφερεις και δε τρελαθεις θα μπορεσεις κι εσυ να δεις..

      1. Την πρώτη που με αποκάλεσες έτσι, σου εξήγησα, κ παριστάνεις το βουλήσου εσύ κ μάλλον έχεις σκοπό να με χλευάσεις…
        Εσύ σιγουρά τρολάρεις, δεν εξηγείτε αλλιώς…
        Έλληνας είμαι = Άνθρωπος, δεν είμαι εβραίος = ερπετό…
        …Κατάλαβες ταξιάρχη που παριστάνεις την Αθηνά…

      2. Ή δεν έχεις καταλάβει ή τρολάρεις για να μην το διαβάζουν
        Για πες εσύ να δούμε που το πας

      3. Πουλιά στον αέρα πιάνεις.
        Αθηνά το διάβασες καθόλου? την έξυπνη παριστάνεις? νομίζεις τα ξέρεις Όλα?

  9. ΤΙ ΤΣΙΧΑΝΤΙΣΤΗς ΤΙ ΡΑΒΙΝΟς … . ..ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ…ΟΜΟΙΟΤΗΤΕς ΚΑΙ ΣΤΙς ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕς..Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;;;;;;

  10. ΠΗΓΗ: PRISONPLANET: ΕΛ ΣΕΝΤΑΪ – ΜΟΓΓΟΛΑΪ…….888-777-666
    ΛΕΒΑΝ TV : 13500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΙΡΑΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΖΟΜΠΙ “ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ”

  11. Παιδιά μου μην μπερδεύετε τα μυαλουδάκια σας άδικα γιατί γίνεστε άθελα σας τις περισσότερες φορές εμπόδιο στο σχέδιο του Θεού. Ο κύριος ημών Ιησούς Χριστός είναι από το γένος τους Δαβίδ και είναι αυτός που φέρει το κλειδί του οίκου του Δαβίδ, δηλαδή το κλειδί με το οποίο σφράγισε τους δαίμονες ο σύζυγος της Σοφίας ο βασιλέας Σολόμωντας και δεν πρέπει να τους κάνουμε αυτή την χάρη παιδιά μου να τους απαλλάξουμε από το γεγονός ότι σταύρωσαν τον βασιλέα της φυλής τους και τον μεσσία που περίμεναν και για αυτό είναι και θα παραμείνουν καταραμένοι μέχρι το τέλος των ημερών τους.

    Δεν πρόκειται να έρθει κανένας μεσσίας για αυτούς παιδιά μου γιατί αυτός που φέρει το κλειδί του οίκου του Δαβίδ είναι με το μέρος μας και καλά θα κάνετε να μεταφέρετε αυτό το μήνυμα μέσα στις στοές καλά μου παιδάκια ότι ο Αντίχριστος που περιμένουν οι Εβραίοι και η ελίτ του πλανήτη άμα πάρει φορά θα μας κλάσει τα ιερά μας αρχίδια και να τους προτρέψετε παιδιά μου να μελετήσουν ξανά την Σοφία του Σολομώντα μέσα στα κείμενα της Π.Δ γιατί η πλάνη τους είναι πολύ μεγάλη παιδιά μου και δεν μπορούν ούτε να φανταστούν τι τους περιμένει. Επίσης καλά μου παιδάκια καλό θα ήταν να γνωρίζετε ότι αυτό που αποκαλούν Σολομωνική είναι ένα ψευδεπίγραφο δαιμονικό κείμενο που καμιά σχέση δεν έχει με τον σοφό βασιλέα της Π.Δ. Προσέχετε μόνο να μην τους ξυπνήσετε απότομα παιδιά μου γιατί μπορεί να πάθουν κανένα έμφραγμα απο την συγκίνηση και είναι κρίμα από τον Θεό να ψοφήσουν όλοι και να μην μείνει ούτε ένας. Έτσι δεν είναι παιδιά μου;

    Ελάτε να προσευχηθούμε όλοι στην Πανάγιτσα μας παιδάκια μου να τους λυπηθεί.

    https://www.youtube.com/watch?v=c7mMAcQgzg4

    1. Ρε γεροντοΤαξιαρχούκο, κάθε τρεις λέξεις που ξεστομίζεις οι δύο είναι Δαυίδ, Σολωμόντας, περιτομή και παλιοδιαθήκη και μετά τους λες ότι οι Ιουδαίοι θα τιμωρηθούν και να μεταφέρουν το μήνυμα στις… ΣΤΟΕΣ!!!
      Ρε ΛΑΟΠΛΑΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ, στις ΣΤΟΕΣ έχουν σαν σύμβολο τον ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΧΙΡΑΜ, την συμβολική ιστορία του αρχιΤΕΚΤΟΝΑ του ναού του ΣΟΛΩΜΟΝΤΑ και πιστεύουν στην ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ “ΒΑΣΙΛΙΑ” DAVID, καθώς και στα μηνύματα της ΠΑΛΙΟΔΙΑΘΗΚΗΣ (άραγε ποιου λαού ΔΙΑΘΗΚΗ να είναι;) δηλαδή… ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΙ ΕΣΥ!!!

      ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗ ΙΓΚΟΥΑΝΑ!!!
      Κάνεις τον πολέμιο του… ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ, κάνεις τους άσχετους να σε ακολουθήσουν στο ιουδαικό λαγούμι σου και άμα πέσουν στην παγίδα και τους μπάσεις μέσα ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕΤΕ ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΓΙΑΧΒΕΔΙΚΗ ΦΑΡΑ ΣΟΥ!!!
      Άντε ρε πάγαινε από δω, πελατάκια για την πραμάτια σου δεν θα βρεις, όπως και σε λίγο καιρό πουθενά ξανά στην ΕΛΛΑΔΑ!

      ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΕ ΑΣΒΕ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ!
      ΑΡΚΕΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΖΟΜΠΙ!!!
      ΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ!!!

    2. Αυτά τα λέτε οι εβραίοι μεταξύ σας, οι Έλληνες σας έχουμε καταλάβει τι ρόλο βαράτε αποδιοπομπαίοι τράγοι του Ιεχωβά, μη λερώνετε τον Χριστό με την ψεύτικη ιστορία σας

  12. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ…ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ..ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΑΘΟΥΜΕ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΘΕΙΑΦΙ…ΣΩΣΤΑ????
    Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΝΟΤΟΝΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΨΑΛΜΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΗΛΟΥΓΙΑΧ ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ “ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ” ΑΠΟ ΒΑΡΕΜΑΡΑ ΣΕ “ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑΝΑΤΟ”…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ

  13. Όταν θα έρθει ο Κύριός μας, όπως λέει ο σεβαστός Ραβίνος, τότε θέλω να μου αναθέσει να σκοτώνω χριστιανούς. Θα το κάνω με χαρά στην Νέα Τάξη Πραγμάτων που έρχεται. Ζήτω ο Δράκος ο Μέγας! Ζήτω ο Μεσσίας!

      1. Δεν πόσταρα εγώ αυτή την ανοησία αν και βοηθάει πολύ ο συγκεκριμένος κύριος στην ανάδειξη του πνεύματος του Αντίχριστου που είναι άλλωστε μια πραγματικότητα.

      2. Εντάξει εγώ το πόσταρα, το παραδέχομαι. ΟΚ τώρα;;;

        Γουστάρω να τρολλάρω. Τι να κάνουμε;

  14. Ηρεμήστε παιδιά μου μην βασανίζεστε άδικα και αφήνετε τον διάβολο να μπει μέσα σας.

    Γιατί τελικά παίρνετε το μέρος των Εβραίων που σταύρωσαν τον Χριστούλη μας;

    Προκαλείτε μεγάλη λύπη και θλίψη στην Παναγίτσα μας παιδάκια μου.

    https://www.youtube.com/watch?v=0bDw5F32c_w

  15. Όπως καταλαβαίνετε παιδάκια μου κάποια πλανεμένα αδέλφια μας έχουν μεγάλο βάσανο και τους περιμένουν ακόμα χειρότερα, καθώς το σκότος τους καταπίνει και δεν μπορούν να κρυφτούν ούτε από τον εαυτό τους πλέον. Η ταραχή τους είναι πολύ μεγάλη παιδιά μου και η κατάσταση τους χειροτερεύει γιατί δεν μπορούν να αντέξουν το γεγονός ότι το Άγιο Πνεύμα της Σοφίας δεν θα κατοικούσε ποτέ στους ανάξιους και πόσον μάλλον αυτούς που παριστάνουν τους Έλληνες και παίρνουν το μέρος των αντίχριστων Ραβίνων και προσπαθούν να τους απαλλάξουν από το έγκλημα που έκαναν οταν σταύρωσαν τον Χριστούλη μας.

    Ας προσευχηθούμε όλοι μαζί για τα αδέλφια μας που χάνονται να τους λυπηθεί η Παναγίτσα μας.

    https://www.youtube.com/watch?v=uv_2x6JmuaE

  16. Όπως καταλαβαίνεται παιδιά μου από τον σύνδεσμο που παρέθεσε ο αδελφός μας ο Mekubalim οι Ιουδαίοι παθαίνουν μεγάλη ταραχή στο άκουσμα και μόνο της αλήθειας για τον Χριστούλη μας γιατί όχι μόνο σταύρωσαν τον βασιλέα της Σιών αλλά επίσης επέλεξαν αντί αυτού να σώσουν ένα δολοφόνο τον Βαραββά και αυτό τους το έγκλημα τους βαραίνει μέσα στους αιώνες και για αυτό έχουν αυτό το αθεράπευτο μίσος κατά του Ιησού Χριστού και των Χριστιανών αλλά και αυτή την κρυφή αγάπη προς τους αντίχριστους ειδωλολάτρες που έχουν υποταχθεί στο σκότος και στο πνεύμα του Αντίχριστου.

    Μην πλανάστε παιδιά μου και μην βασανίζεται άδικα τα μυαλουδάκια σας, οι δαιμονισμένοι δεν έχουν εθνικότητα και μπορεί να φοράνε ακόμα και ράσα για αυτό να προσέχετε παιδάκια μου την ψυχούλα σας και να την προφυλάξτε από τις (π)ορδές του Σατανά γιατί είναι ότι πολυτιμότερο έχετε, εσείς δηλαδή που ακόμα έχετε. Το κακό και ο Σατανάς παιδάκια μου υπήρχαν από πάντα και παντού και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά το Άγιο Πνεύμα της Σοφίας που έχει ξεράσει τους αντίχριστους που καίγονται μέσα στις παραισθήσεις τους που σβήνουν μέσα στο σκότος και για αυτό πρέπει να προσευχηθούμε παιδάκια μου για τους ανάξιους που χάνονται.

    https://www.youtube.com/watch?v=phGDR9y912s

    1. Μην παραπλανάς τα παιδάκια μας παππούλη!
      Ο πραγματικός Χριστούλης δεν είναι βασιλιάς της ΣΙΩΝ όπως λες αλλά ο ενσαρκωμένος ΘΕΟΣ όλων των λαών και ανθρώπων!!!
      Μην προσπαθείς να κάνεις τον Θεούλη σαν την ΜΟΥΡΗ σου παππούλη!
      Ο Χριστούλης ΔΕΝ έχει ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ και μην προσπαθείς να τον κάνεις ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΔΩΛΟ των δήθεν “κακών” Εβραίων, μην τον κάνεις θεό της… ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ!
      Είσαι που είσαι ΕΙΚΟΝΟΛΑΤΡΗΣ (ειδωλολάτρης).

  17. Μην βασανίζεστε άδικα παιδιά μου να κάνετε πλάτες στο πνεύμα του Αντίχριστου και μην αυταπατάστε.

    Ο Ιησούς Χριστός από το γένος του Δαβίδ είναι ο εσταυρωμένος βασιλέας της Σιών και ήρθε για όλους τους λαούς της γης και για αυτό τον σταύρωσαν οι Εβραίοι και αυτός που το αρνείται αυτό και μιλάει για κάποιον άλλο Χριστό που ποτέ δεν υπήρξε στην πραγματικότητα μας όπως για παράδειγμα ο Μίθρας η κάποιος Απολλώνιος της φαντασίας των δαιμονισμένων ειδωλολατρών στην ουσία υπερασπίζεται τους Ιουδαίους που περιμένουν κάποιον άλλο “μεσσία” και γίνεται κοινωνός του πνεύματος του Αντίχριστου και για αυτό που κάνουν θα μπορούσαν ακόμα και να τους πληρώνουν οι αντίχριστοι Ραβίνοι που σπάνε πλάκα με την απύθμενη βλακεία τους.

    Μην αφήνετε την βλακεία και την παράνοια των δαιμονισμένων ειδωλολατρών να σπέρνει ανάμεσα σας το μίσος παιδιά μου. Ακούστε το κάλεσμα της Σοφίας μέσα σας για να βρείτε την έξοδο από την τεχνητή πραγματικότητα των δαιμονισμένων που σβήνει μέσα στο σκότος.

    1. Αχ, τι καλός άνθρωπος είσαι παππούλη και τι “γλυκό” στοματάκι που έχεις (βλάκες, δαιμονισμένοι, παρανοϊκοί κ.λ.π.)!
      Πρέπει το άγιο πνεύμα να σου γεμίζει το “ιερό”… δοχείο που έχεις για κεφάλι και αφού είσαι 100άδων χιλιάδων ετών
      ήθελα να σε ρωτήσω, πήρες σύνταξη και αν ναι πόσων χιλιάδων ετών έγινε αυτό;

      1. Εμείς θα προλάβουμε σε χιλιάδες, σε δεκάδες χιλιάδες ή σε εκατοντάδες χιλιάδες να πάρουμε σύνταξη, παππούλη;

      2. Στο δοχείο που έχεις ανάμεσα στους ώμους πως κατάφερε να μπει ο μυαλοφάγος και τι ζημιά έχει κάνει μέχρι τώρα, παππούλη;

      3. Εσύ εμπνευστηκες τον βλακοΤαξιάρχη ή αυτός εσένα, γιατί είστε ο ίδιος άνθρωπος!
      Ποιός είναι πρώτος και βγαίνει όταν είσαι σχετικά καλύτερα και ποιός δεύτερος και βγαίνει όταν δεν πιάνουν τα ΑΝΤΙΨΥΧΩΣΙΚΑ φάρμακα, παππούλη;

      4. Από πότε έχεις ΝΟΣΗΣΕΙ, πότε ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΗΚΕ η ΠΑΘΗΣΗ σου, κάθε πότε έχεις ΠΑΡΟΞΥΝΣΕΙΣ, στη ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ σου, παππούλη Ταξιάρχη;

      5. Είναι το κουκλάκι FURBBY δαίμονας ή ο ίδιος ο σατανάς;

      6. 11880=εφημερεύοντα νοσοκομεία και φαρμακεία.
      11989=ηλεκτρολογοι, υδραυλικοι, ελαιοχρωματιστές.
      11821=δρομολόγια τραίνων, ΚΤΕΛ, αεροπλάνων.
      11888=δημόσιες υπηρεσίες, ΠΕΔΥ, ΚΕΠ.

      Είναι ολοφάνερη η αλήθεια της αριθμοσοφίας και πιστεύω ότι είσαι ο μόνος που αντιλήφθηκες τα κρυμένα μηνύματα από
      τους πιο πάνω μυστικούς – συμβολικούς αριθμούς, Ταξιαρχοπαππούλη!
      Όλη η αλήθεια βρίσκεται στην Ελληνική Καβάλα, για αυτό και οι Έλληνες μύστες λέγονται Καβαλιώτες ενώ οι εβραίοι καμπαλιστές, παππούλη!
      Παππούλη, να σε ενημερώσω ακόμη ότι η ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΑΜΑΤΙΑ που πουλάς με την καρότσα και τον γάιδαρο έχει παλιώσει ρε παππούλη και τα παιδιά σου δεν ψωνίζουν πια!!!
      Παππούλη ή αφησε την καρότσα, τον γάιδαρο και τα σεμεδάκια με τους ΑβραμοΔαυίδηδες και τα κουτάκια με τα πετσάκια από τις περιτομές και ακολούθησε την ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ή πάρε όλο αυτό τον ΣΥΡΦΕΤΟ και πάνε να τον πουλήσεις στους γυφτάκους της στέππας, τα πατριωτάκια σου
      Αυτοί την γουστάρουν την ΠΑΡΑΜΥΘΑ παππούλη!!!
      Άντε Ταξιαρχοβλακάκο μου, άντε πάρε τον άλλο μισό ΣΧΙΖΟΕΙΔΗ ΕΑΥΤΟ σου, μάζεψε τα κουβαδάκια σου και άντε σε άλλη παραλία παιδάκι μου!
      Άντε στο γιατρό να γαληνέψει η ψυχούλα σου, παππούλη!!!

      199=πυροσβεστική
      166=ασθενοφόρα
      100=αστυνομία
      ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΕΤΣΙ ΠΑΠΟΥΛΗ;

  18. Ο Σοφός Γέροντας είναι 100άδων χιλιάδων ετών και πρέπει να βρείτε μέσα σας την ησυχία για να μπορέσετε να τον ακούσετε και αυτός είναι ο στόχος της ασκητικής πρακτικής του ησυχασμού που είναι να “ακούσουν” οι ασκητές την “φωνή” του δημιουργού και να γίνουν δοχεία του Αγίου Πνεύματος της Σοφίας που είναι μια ΕΝΕΡΓΕΙΑ η οποία μπορεί να κατοικίσει μόνο μέσα στους άξιους και όχι κάποια σκεπτομορφή που στόχο έχει να κλέψει και να κατευθύνει αυτή την ενεργεία σύμφωνα με τις επιθυμίες του κατωτέρου εγώ και αυτή είναι η πλάνη του “Εωσφόρου” και του κτιστού/πλαστού φωτός που γεμίζει το κεφάλι των ηλίθιων με ανοησίες και με αποτυχημένα αλχημικά πλάνα του παρελθόντος που εκπορεύονται από το δέντρο του θανάτου και αυτοί νομίζουν ότι μέσα από την παράδοση τους επί της ουσίας στο πυκνό νοητικό σκότος που παράγει τους μηχανισμούς της επιφάνειας, ότι θα γίνουν “πεφωτισμένοι” και Σοφοί και έτσι γεννήθηκαν και τα asuras και οι Βρικόλακες που όπως γνωρίζουμε και από την Ινδουιστική παράδοση είναι ακριβώς το αντίθετο από τους θεούς/αγγέλους/devas που ΕΙΝΑΙ τα παιδιά της Σοφίας και του Πρωινού Αστέρα.

    Οι Βρικόλακες λοιπόν τρέφονται από αυτή την ΕΝΕΡΓΕΙΑ που είναι γνωστή και ως SHAKTI = 408 = SOPHIA που στην Εβραϊκή παράδοση είναι γνωστή ως η SHEKINAH = 450 και στην Βαβυλωνιακή ως ISHTAR = 450 και ασφαλώς μιλάμε για την ενέργεια που είναι γνωστή στους Χριστιανούς μυστικιστές ως το Άγιο Πνεύμα και κάποιος μπορεί να καταλάβει καλύτερα την σχέση της Σοφίας των Γνωστικών με το Άγιο Πνεύμα μελετώντας τόσο τις γνωστικές διδασκαλίες όσο και την Σοφία του Σολομώντα και αυτό φυσικά το γνωρίζουν πολύ καλά οι Εβραίοι Καμπαλιστές για αυτό και ο πραγματικός τους στόχος είναι να μας απομακρύνουν από το Άγιο Πνεύμα και για αυτό άλλωστε οι τίμιοι και δίκαιοι Ρωμιοί που απομακρύνονται από το Άγιο Πνεύμα και χάνονται μέσα στην πλάνη του κτιστού-πλαστού φωτός (την πλάνη δηλαδή του “Εωσφόρου”) μετεξελίσσονται σε λαμογιοπηθίκια.

    Αυτό λένε άλλωστε και τα πρωτόκολλα των “Σοφών” της Σιών ότι δηλαδή στόχος τους είναι να μας απομακρύνουν από το Άγιο Πνεύμα. Το αν είναι πραγματικά τα πρωτόκολλα η όχι το αφήνω στην κρίση σας και παρακαλώ τον Θεό να σας ελεήσει το Άγιο Πνεύμα της Σοφίας προτού να ξυπνήσετε μέσα στον κατειλημμένο από δαίμονες εφιάλτη σας.

  19. Γιατί βασανίζεστε άδικα παιδιά μου και γεμίζετε με μίσος;

    Δεν βλέπετε εσείς που πουλήσατε την ψυχή σας στο πνεύμα του Αντίχριστου ότι είσαστε βαριά και αθεράπευτα άρρωστοι και ότι όλα όσα λέτε είναι βλακείες;

    Προσευχηθείτε παιδιά μου στον Θεό που βρίσκεται μέσα σας και ζητήστε συγχώρεση μήπως και σωθείτε και ηρεμήσει η ταλαιπωρημένη και βασανισμένη ψυχούλα σας εσείς που ακόμα έχετε και μην παίρνετε το μέρος των Αντίχριστων Ραβίνων και των δαιμονισμένων ειδωλολατρών κατά του Χριστούλη και της Παναγίτσας μας γιατί βλάπτετε τον εαυτό σας παιδάκια μου και η απύθμενη βλακεία σας έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

    Η Παναγίτσα μας να σας ελεήσει παιδάκια μου.

    https://www.youtube.com/watch?v=glrQXIl_YNs

    1. Τι καλά που κάνεις τον καλοκάγαθο παππούλη βλακοΤαξιαρχάκο, αλλά ρε παιδί μου έστω και στο τέλος μια κουραδίτσα θα βγει από το στομα σου!
      Λιιιιίγη βελτίωση παραπάνω, λίγο γιόγκα, λίγο να αυξήσεις τη δόση του φαρμάκου και σε βλέπω αληθινό παππούλη!
      Έλα άντε προσαρμόσου γιατί βγάζεις γέλιο!
      Ούτε ο Λαυρέντης Διανέλος δεν μιλούσε έτσι στη Βουγιουκλάκη, τη δεκαετία του ’60!!!
      Άλλαξε το λίγο γιατί μαζί με σένα θα κοροιδεύουν κι εμένα που σου μιλάω!

  20. Οι Αντίχριστοι Ραβίνοι θα μπορούσαν ακόμα και να πληρώσουν τα πουτανάκια τους για να συνεχίσουν να σπέρνουν το μίσος κατά του Ιησού Χριστού και των Χριστιανών και ασφαλώς δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την αρχαιοπληξία η οποία προάγει το χάος και παράγει κυρίως Βρικόλακες και ηλίθιους υπερκομπλεξικούς πανιβλακομαλάκες που μόνο ζημιά μπορούν να κάνουν και στο έθνος και στον εαυτό τους.

    Γιατί ένας Εβραίος να θέλει να αποδειχθεί ότι τελικά ο Ιησούς είναι ο βασιλέας της Σιών και ο λέοντας της φυλής του Ιούδα;

    THE LION OF JUDAH = 888

    https://www.youtube.com/watch?v=UXwpSrvHag4

    Mα πόσο βλάκες είναι ορισμένοι seriously;

    Η μεγάλη πλάκα είναι ότι οι Βρικόλακες και τα πουτανάκια τους νομίζουν ότι έχουν μέλλον σε αυτό το σύμπαν και ότι μάλιστα θα μπορέσουν να εισέλθουν στο βασίλειο του Θεού και την πραγματική νέα τάξη πραγμάτων του νέου αιώνα και δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι αυτοί που δεν θα μπορέσουν να εισέλθουν μέσα στην χρονοδίνη (ascension vortex) που οδηγεί στον νέο αιώνα δεν πρόκειται ποτέ ξανά να ενσαρκωθούν και απλά θα χαθούν για πάντα μέσα στο σκότος, καθώς έχουμε μπει ήδη στην διαδικασία της τελικής κρίσης και τις μεγάλης συγκομιδής (rapture) και για αυτό τελικά μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι γιατί θα τους σώσει η πίστη τους.

    http://www.esophoria.org/the-new-aeon-vortex/

  21. Γιατί βασανίζεσαι τόσο πολύ παιδί μου;

    Πραγματικά μου προκαλείς θλίψη και η βλακεία σου έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Σε ευχαριστώ πάντως που με βοηθάς να αναδείξω ότι οι ειδωλολάτρες είναι μανιακοί δαιμονισμένοι και συνεργοί των αντίχριστων Ραβίνων και όλων των υπολοίπων Βρικολάκων. Να είσαι καλά παιδί μου και η Παναγίτσα μας να σε προσέχει.

    https://www.youtube.com/watch?v=ikUovryDh80&ebc

    1. Παππού Διανέλο πότε θα στείλεις τα παιδάκια να πουλήσουν σπίρτα;
      “Πάρτε σπίρτα καλέ κυρία, ο παππούς Λαυρέντης Ταξιάρχης είναι ανάπηρος στο μυαλό και το εγγονάκι του Βασιλάκης Καϊλας είναι ορφανό!
      Πάρτε σπίρτα καλέ κυρία, το ζητάει κι Παναγίτσα κι ο Χριστούλης, όπως λέει και ο χαζούλης παππούλης, βλακοΤαξιάρχης Διανέλος”
      Παππούλη Ταξιαρχοδιανέλο, πότε θα έρθει το νέο έτος 1965, να φέρει ο Αι Βασίλης τραινάκι στα ορφανά παιδάκια!
      Γούτσου γούτσου και κλαψ κλαψ βλακοΤαξιαρχάκο μου!

  22. Παιδάκι μου χρειάζεσαι βοήθεια η κατάσταση σου πάει από το κακό στο χειρότερο και βασανίζεσαι άδικα λόγω της απύθμενης βλακείας σου.

    Είναι άραγε όλοι οι αρχαιόπληκτοι ειδωλολάτρες τόσο σοβαρά άρρωστοι όσο εσύ η μήπως εσύ είσαι η εξαίρεση;

    Θα προσευχηθώ στον Χριστούλη μας για την ψυχούλα σας και των Αντίχριστων Ραβίνων αφεντικών σας παιδάκια μου, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο για να σας βοηθήσω.

    Να είσαστε καλά μου παιδάκια μου και εσείς και τα αφεντικά σας οι Αντίχριστοι Ραβίνοι και να μην ψοφήσετε όλοι μέσα στην αρρώστια και την μιζέρια σας γιατί θα είναι κρίμα από τον Θεό.

    Η Παναγίτσα μας να σας προσέχει παιδάκια μου όπως πρόσεχε τους ήρωες του 21 γιατί πραγματικά χρειάζεστε βοήθεια όλοι εσείς οι προδότες του έθνους και της ανθρωπότητας γιατί δεν σας βλέπω να γλιτώνετε από την σκιά σας.

    https://www.youtube.com/watch?v=lTgzt1XBXGw

    1. Παππούλη Διανέλο βλακοΤαξιαρχάκο, που έβαλες τα σπίρτα, τα ψάχνει το ορφανό εγγονάκι σου να πάει να τα πουλήσει μέσα στο κρύο και τον χιονιά!
      Πρέπει να πάει και ας… “Ψοφήσει από καμιά αρρώστια” πους λες κι εσύ με το “γλυκο και καλοσυνάτο χριστιανικό” στοματάκι σου!
      Αν σήμερα παππούλη Λαυρέντη βγάλει οκτώ δραχμούλες,θα μαζέψει το ποσό που χρειάζεται να χειρουργηθείς στον εγκέφαλο μήπως και στρώσεις λίγο Ταξιαρχοδιανέλο παππούλη!

  23. Μονό ένας ηλίθιος αρχαιοκουραδοπανίβλακας που μιλάει και για αρχαία θρησκεία και τον Πυθαγόρα κλπ θα μπορούσε να θεωρήσει ότι όλο αυτό με το 888 είναι άπλα μια σύμπτωση και μόνο ένα καμένο αρχαιόπληκτο πουτανάκι των Αντίχριστων Ραβίνων θα είχε λόγο να διαφωνήσει με αυτό:

    THE KING OF THE JEWS = 1110

    1110 = MESSIAH OF THE JEWS

    1110 = KING JESUS REJECTED

    1110 = REJECTED BY HIS OWN

    1110 = THE BETHLEHEM MESSIAH

    1110 = TRUE MESSIAH OF GOD

    1110 = GOD’S ONLY MESSIAH

    1110 = CHRIST, THE LAMB OF GOD

    1110 = THE SAVIOUR OF GOD

    1110 = THE MESSIAH FROM GOD

    1110 = ANOINTED OF THE LORD

    1110 = MESSIAH NAMED JESUS

    1110 = BEARER OF OUR SINS

    1110 = A SHEPHERD OF THE FLOCK

    1110 = LORD AND KING OF HEAVEN

    1110 = ROD IN HIS RIGHT HAND

    1110 = THE SACRIFICED LAMB OF GOD

    1110 = THE MESSIAH CRUCIFIED

    1110 = HE DIED ON BEHALF OF MANKIND

    1110 = A LAMB SACRIFICED FOR US

    1110 = A SACRIFICE FOR ALL TIME

    1110 = PRICE OF SALVATION

    1110 = THE ULTIMATE PRICE

    1110 = RESURRECTED LORD

    1110 = VICTOR OVER DEATH

    1110 = VICTORIOUS ONE

    1110 = THE TRIUMPH OF GOD

    1110 = HE WHOM IS GLORIFIED

    1110 = HAIL THE KING OF KINGS

    1110 = PRAISE TO THE LORD

    1110 = THE POWER OF LOVE

    1110 = LOVE THY NEIGHBOR

    1110 = OUR FATHER’S LOVE

    1110 = THE LOVE OF CHRIST

    1110 = SUN LIGHT OF LOVE

    1110 = THE HEALING OF THE SICK

    1110 = GOD’S MESSIAH SAVES

    1110 = REPENT AND BE BORN AGAIN

    1110 = OBEY THE DIVINE SELF

    1110 = HAVE FAITH IN THE LORD

    1110 = AN ETERNAL GIFT OF LIFE

    1110 = A SALVATION BY FAITH

    1110 = A REMISSION OF SIN

    1110 = SAVED BY THE GOSPEL

    1110 = SAVED BY THE CROSS

    1110 = SAVED BY JESUS NAME

    1110 = FREEDOM FROM ALL SIN

    1110 = UNCHANGING TRUTH

    1110 = THE ETERNAL CHRIST

    1110 = THE LIGHT FOR ALL MEN

    1110 = WONDROUS LIGHT

    1110 = OMNIPRESENT BEING

    1110 = PERFECT DIVINITY

    1110 = FORETOLD BY THE BIBLE

    1110 = GOD’S TESTIMONY

    1110 = HOLY BOOK OF THE LAMB

    1110 = HOLINESS OF THE BIBLE

    1110 = HOLY BIBLE OF THE KING

    1110 = BOOK OF REVELATION

    1110 = JUDGEMENT WARNING

    1110 = SATAN AND HELL ARE DEFEATED

    1110 = SET FREE FROM SATAN

    1110 = HELL IS VANQUISHED

    1110 = THE VEIL BEING TORN

    1110 = THUNDER OF JESUS

    1110 = RESET THE MATRIX

    1110 = THE WRATH OF THE LAMB

    1110 = HE WILL BURN YOU

    https://www.youtube.com/watch?v=YTKDqxGEKs8 😉

    1. Εΐσαι ο 13ος εαυτός του βλακοΤαξιάρχη!
      Σε ενημερώνω τώρα που υπάρχεις γιατί μόλις πάρει τα φάρμακα θα εξαφανισθείς!
      Φροντισε μόλις επιστρέψεις στη βάση σου να τηλεφωνήσεις στο (11) 888 και όταν σου απαντήσουν θα πεις ότι θέλεις να μιλήσεις στο… “Λιοντάρι της Ιουδαίας” και θα δώσεις τη διεύθυνση που μένετε!
      Σε όχι πάνω από 10′ θα έρθει το ασθενοφόρο του ψυχιατρείου να σας παραλάβει, θα σας πάει στην κλινική, θα πάρετε τα φάρμακα, θα μείνετε πάλι λίγους μήνες μέσα αλλά θα βγείτε καλύτερα!
      ΚΑΝΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΦΟ ΓΕΡΟΝΤΑ, ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΚΑ ΕΑΥΤΟΙ!!!

      Μην ξεχάσεις…
      (11) 888
      ζητάς το… ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΑΣ
      τα υπόλοιπα άφησέ τα στην επιστήμη!

      1. Καμια επιστημη δεν μπορει να σας βοηθησει καταραμενοι Βρικολακες. Εισαστε απλα σκατα της υπαρξης και αυτο θα μεινετε.

        1. Είπαμε χαζούλη. Χρειάζεσαι άμεσα ψυχιατρική βοήθεια. Με μια ενδομυική αντιψυχωσική ένεση στον πισινό θα φτιάξεις. Όλα διορθώνονται.
          Κάλεσε το νούμερο!

          1. Ναι ετσι ειναι ψυχικα υγιη υπερελληνα. Οσοι βλεπουν την αληθεια σε σχεση με τον λεοντα της φυλης του Ιουδα που κατατροπωσε τους ειδωλολατρες χρειαζονται ψυχιατρο και αυτοι που εχουν μια ψυχωση με την πιστη αλλα και την εμπειρια των αλλων αλλα και γενικοτερα με το πνευμα ειναι ψυχικα υγιεις. Ετσι να πεις στον εαυτο σου.

            Σε σχεση με το ποσο σε τραβανε οι Χριστιανοι και οι φιλοι του Χριστου οπως εγω για να τους “δουλεψεις” προσεχε ρε χυδαιο υποκειμενο να μην σκισεις περισσοτερα καλτσον.

            Εσυ εχεις βαλθει να αποδειξεις οτι δεν υπαρχει βρισια που να ειναι αρκετη για το ειδους σου και ουτε φυσικα υπαρχει καποιος ψυχιατρος που μπορει να σε βοηθησει γιατι εισαι τελειωμενη περιπτωση.

            Κοψε λοιπον το αυνανισμο μαλακακο και σταματα να πουλας εξυπναδες γιατι περα απο την μαλακια που ειναι το στοιχειο σου εισαι το απολυτο μηδενικο.

          2. Γρήγορα στο γιατρό ΑΛΗΤΑΚΟ μικρέ εβραίε!
            Πιπέρι στο στόμα να φύγει το σπέρμα των αρχαίων Ελλήνων!
            Έχεις αλλεργία στο περιεχόμενο των όρχεων των Ελλήνων!!!
            Φαντάζομαι ότι είναι δύσκολο να κόψεις αυτή τη συνήθεια ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΛΟΛΙΤΑ μου!

            Πάρε γλυφιτζούρι!!!

  24. Οι αρχαιόπληκτοι ουραγκοτάγκοι είναι οι διαγαλαξιακοί πρωταθλητές στην μαλάκια και προσπαθούν καθημερινά με κάθε τρόπο να το επιβεβαιώσουν.

    Μιλάμε για μαζοχιστές που παρακαλάνε το σύμπαν να τους στείλει κάποιον σαδιστή Θεό να τους καλύψει αυτή την εσωτερική ανάγκη. Δεν νομίζω πραγματικά να υπάρχουν μεγαλύτεροι βλάκες και πιο σιχαμένοι βρομιάρηδες στον πλανήτη.

    Επί του θέματος οι αρχαιόπληκτοι βρωμόλιγδες πήραν ξεκάθαρα το μέρος των Αντίχριστων Ραβίνων και των Βρικολάκων και θα πουλούσαν ακόμα και την κωλοτρυπίδα τους για να πάνε κόντρα στον Ιησού Χριστό.

    Είναι αυτό που είπε κάποτε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ότι είναι πρώτα Αντι-Ολυμπιακός και μετά Παναθηναϊκός. Αυτά τα πνευματικά μικρόβια που βρομίζουν και το έθνος και την ανθρωπότητα είναι πρώτα Αντίχριστοι και μετά οτιδήποτε άλλο. Μιλάμε για Σατανιστές και για την απόλυτη ξεφτίλα του ανθρωπίνου είδους και είναι πραγματικά για να τους λυπάσαι.

    Έχουν ταυτιστεί σε τόσο μεγάλο βαθμό με την ύλη και με το είδωλο που η κατάσταση τους είναι μη αντιστρέψιμη, εκεί όπου όπως λέει και η Θιβετιανή Βίβλος των νεκρών για παρόμοιες περιπτώσεις μιλάμε για καταραμένους που απλά βρομίζουν το σύμπαν και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αντιστραφεί η άθλια και θλιβερή κατάσταση τους ούτε με αυτομαστίγωμα και κάποιος που βλέπει την κατάσταση ως έχει δικαίως πρέπει να αναρωτηθεί αν τελικά ο Μέγας Θεοδόσιος έγινε άγιος, καθώς δεν μιλάμε για ανθρώπους. Μιλάμε για Βρικόλακες και μπορεί να παίρνεις και καρμικό bonus από τον Θεό όταν τους στέλνεις στον αγύριστο και ξεβρομίζεις τον πλανήτη. Πραγματικά αναρωτιέμαι δεν κάνω πλάκα.

    1. Οριιίστεεέ…
      “Όπως είπε και ο Θανάσης ο Γιαννακόπουλος”;;;
      Ε εντάξει, είσαι ΠΡΑΓΜΑΤΙ για γιατρό!!!

      11888 Γιαννακόπουλος το λιοντάρι της λεωφόρου

      11880 Μαρινάκης ο ταύρος του Καραισκάκη

      11989 Μελισσανίδης ο αετός της ΑγιαΣοφιάς

      11821 Σαββίδης ο Κολοκοτρώνης της Τούμπας (αριθμός επανάσταση)

      Τώρα αλήθεια, αφού το είπε ο μέγας μύστης Σαμάνος Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος γνωρίζει την… ΘΙΒΕΤΑΝΗ ΒΙΒΛΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ και στην συνάντησή του με τον Δαλάι λάμα το παραδέχθηκε και αυτός, τι να πούμε έχεις δίκιο!

      Το γράφει και στο footballforia.orgio.ateleioth vlakeia!!!

      Αχ ρε βλακοΤαξιαρχούκο, ηλίθιος εσύ πανηλίθιος κι εγώ που ασχολούμαι μαζί σου!

      Από ότι κατάλαβα σε ζόρισα πολύ και σου ΑΠΟΡΡΥΘΜΙΣΑ το ΨΥΧΙΚΟ ΝΟΣΗΜΑ σου!!!

      Ζητώ συγχώρεση από εσένα και τους οικείους σου!

      1. Ρε μαλακισμενο ποιος σου ειπε να ασχολεισε μαζι μου; lol

        Σε ενοχλησε τοσο πολυ που μιλησα κατα των αντιχριστων Ραβινων;

        Ποσο ηλιθιος και αρρωστος εισαι ρε πανιβλακοηλιθιε που παιρνιεσε και για Ελληναρας; lol

        Προσπαθεις δηλαδη να αποδεξεις οτι οι “γνησιοι” Ελληνες ειναι εξ ορισμου μαλακες και αρρωστοι;

        Ρε μανιακε βλακομαλακα μηπως εισαι Σατανιστης και απλα παριστανεις τον αρχαοβλακα;

      2. Σε σχεση με αυτο που ειπε ο Γιαννακοπουλος τα μουτρα σου να κοιταξεις μανιακε και παρανοικε πανιβλακοηλιθιε, καθως επι της ουσιας εισαστε πρωτα απο ολα Αντιχριστοι και το 90% της ενεργειας σας το καταναλωνεται για να κυνηγατε Χριστιανους και το 10% για να ταιζετε τον κομπλεξισμο και την αρρωστια σας και αυτη ειναι η θρησκεια σας και απλα σας αναβουν τα λαμπακια οπου ακουτε για Χριστο γιατι αυτο σας επιβαλουν οι Βρικολακες που εξουσιαζουν την απυυθεμενη και αμιμιτη βλακεια σας.

        Μιλαμε ασφαλως συγκκεκριμενα για το ειδους σου και οχι για ολους που εχουν πεσει σε αυτη την παγιδα της αρχαιοπληξιας, καθως ακομα και στην κολαση υπαρχουν επιπεδα και εσυ εισαι το τελευταιο επιπεδο της βλακειας και της παρανοιας που εσπειραν οι αρχαιοπληκτοι.

        Σε σχεση με τον Βουδα καλα το καταλαβες. Εισαστε μαζι με τους Αντιχριστους Ραβινους και τους υπολοιπους Βρικολακες μεσα και εξω απο τις θρησκειες απεναντι στο πνευμα το οποιο χεστηκε για την αρρωστια σας.

        1. τελος τα σχόλια σε αυτό το ποστ και αν συνεχίσετε έτσι θα σας μπλοκάρω.
          Βρείτε αλλού να τσακώνεστε.

          1. Εγώ δεν έχω καμία διάθεση να ασχολούμαι μαζί τους. Για μένα δεν υπάρχουν. Αυτοί έχουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα με τον εαυτό τους και είτε είμαι εγώ εδώ είτε όχι δεν πρόκειται να σταματήσουν να προκαλούν και να προσπαθούν να σκοτώσουν το πνεύμα και η κατάσταση τους αναμένεται να γίνει ακόμα χειρότερη. Έχουν γίνει ένα με τα στοιχειακά που κυνηγάνε τους ασκητές ανεξαρτήτως θρησκείας και βουλιάζουν μέσα στην παράνοια. INSANITY = 666.

            Δεν προκάλεσα σε αυτό το θέμα και έκανα αρκετή υπομονή.

          2. Ζαχαρία γιατί απευθύνεσαι και σε εμένα; Εγώ δεν βρίζω παρά τον υβριστικό τόνο του σχίζο!
            Πες μου αλήθεια, νομίζεις ότι είμαι ο μόνος που απολαμβάνω να τον δουλεύω, εσένα δεν σε τραβάει λίγο;
            Κατάλαβα ότι είναι ψυχικά άρρωστος και μαζεύτηκα με τις ύβρεις αλλά μη μου κόψεις και την πλάκα!
            ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ, ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙΣ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑ;
            Είπαμε τρελός – τρελός κι εγώ το κατάλαβα, αλλά θα υπάρξουν κάποιοι που είτε θα μπουν πρώτη φορά είτε δεν θα καταλάβουν την καταστασή του και θα παρεξηγηθούν από τις ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ εκφράσεις!
            Ρε Ζαχαρία, με δεδομένο ότι ο τρελός βρίζει και όχι εγώ αλλά μας αντιμετωπίζεις το ίδιο, μου κάνει εντύπωση!
            Θα επαναλάβω την ερώτηση που έκανα στο παρελθόν…
            Ρε μήπως είναι κανένας δικός σας γιατί από τότε που αρχισα να του τη λέω με την… “ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ” την έκοψε τη λέξη σαν να κρυφτηκε ενα πράμα!
            ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ, ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ, ΚΑΤΑ ΤΡΙΤΟΝ ΕΚΦΡΑΖΩ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!
            Επίσης θα επιθυμούσα και μια απάντηση!
            Σε ευχαριστώ!

          3. Δεν βγάζει πουθενά αυτό που κάνετε και κουράζει τους αναγνώστες μας. Όπως δεν ξέρω εσένα δεν ξέρω και αυτόν. Το να κάνετε 1-2 άντε 3 σχόλια έχεις καλώς. Αλλά να ποστάρετε 66 σχόλια τότε που βλέπετε το καλό. Τα σχόλια είδικα η κατηγορία recent είναι εξαιρετικής σημασίας για πολλούς αναγνώστες. Φανταστείτε τι κάνουν όταν βλέπουν ότι 10 στα 10 είναι δικά σας.
            Σας έχω ξαναπεί. Φρείτε ένα φόρουμ και σφαχτείτε, δικαίωμα σας, εμείς οι υπόλοιποι τι φταίμε;

          4. Για ξαναπές Ζαχαρία, ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΤΣΙ;
            Βρε τον ξέρεις τον άλλο λέμεεεε;
            ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΣΤΡΩΣΩ ΕΓΩ, ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ!!!
            Το κορμί του το φιδίσιο, εγώ θα του το κάνω ΙΣΙΟ!
            Την βοήθειά σου θέλω μόνο, ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΒΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΜΠΙΝΕ!

  25. Ρε καταραμενο μαλακιστηρι δεν το βλεπεις οτι εισαι μια μανιακη ξεφτυλισμενη πορδη;

    Γιατι ασχολεισαι μαζι τι ειναι αυτο που σε ΚΑΙΕΙ; lol

    Ποιο ειναι το θεμα σου μωρη κλανια του διατηματος που παιρνιεσαι και για ανθρωπος, εκτος απο Ελληναρας; lol

    Θες να αθωωσεις το Εβραικο ιερατειο που σταυρωσε τον Χριστο;

    Παθαινεις κατι με το φως του Χριστου ε;

    Τρελαινεσαι οπως οι δαιμονες ετσι; lol

    Μηπως σε πληρωνοουν κιολας ρε αντιχριστο πουτανακι για νσ σπερνεις εκτος των αλλων και τον διχασμο και το μισος;

    Δεν το βλεπεις οτι εισαι ενα μανιακο και δαιμονισμενο σκατο που δεν αξιζεις ουτε για να σε φτυσουν οι ανθρωποι;

    Για πια πατρωα θρησκεια μιλας μωρη κουραδα, εκει οπου ολοι οι θεοι των αρχαιων ηταν εισαγομενοι; lol

    Σου εφταιξε δηλαδη ο Χριστος η μηπως τελικα ο μονος φταιχτης ειναι η βλακεια και η αρρωστια σου μανιακε πανιβλακα;

    Πραγματικα ρε καμμενο σκατοσουργελο ποσο αρρωστος εισαι και μεχρι που μπορει τελικα να φτασει η αρρωστια σας δαιμονισμενα και καταραμενα αντιχριστα και αντιθεα μιασματα;

    1. Μωρή κωλοτρυπίδα του Δαυίδ, δεν ντρέπεσαι να βρίζεις τον Χριστό μας λέγοντας ότι αναπτύχθηκε στους όρχεις του Εβραίου λίγδα;
      Δεν φοβάσαι τη θεία δίκη όταν λες ότι ο Χριστός ΘΕΟΣ είχε ΠΕΟΣ και μάλιστα ότι του ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΠΕΤΣΑΚΙ (ΠΕΡΙΤΟΜΗ)!
      ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ βρωμιάρη Εβραιάκο, οι έλληνες ορθοδοξοι θα σε βάλουμε στη θέση σου!!!
      ΙΟΥΔΑΙΚΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ!!!

  26. Να ζητήσεις συγχώρεση από τον Θεό μέσα σου παιδάκι μου που είσαι τόσο αθεράπευτα βλάκας και ελεεινός και για την ζημιά που έκανες και στο μέσα σου και στον καμένο σου εγκέφαλο. Ο πραγματικός σου εχθρός είσαι εσύ κάλο μου παιδάκι και όχι ο Χριστός.

  27. Ο Χριστιανισμός δεν θα παθει τιποτα, αφού δεν είναι θρησκεία όπως το ισλαμ ή ο ιουδαισμός, αλλα τόπος ζωής…

    Καμια θρησκεία, διαχρονικα, δεν επιβίωσε….

    Ας κανουν όρεξη… οι ραβινοι… με την ορεξη θα μεινουν!

  28. Συγνωμη πραγματικα δεν το βλεπετε οτι αυτος ο τυπος ειναι ενας παρανοικος και μανιακος καραγκιοζης;

    Εγω δεν εχω ΚΑΜΙΑ διαθεση να ασχολουμε με ενα δαιμονισμνενο παρανοικο καραγκιοζη που υποτιμα και την νοημοσυνη σας μεταξυ των αλλων καθως αυτος προκαλει συνεχως γιατι ειναι ενας ΜΑΝΙΑΚΟΣ που ξεφτυλιζει το ανθρωπινο ειδος.

    Ποιο φορουμ να παω να συζητησω τι με ενα παρανοικο εξυπνοβλακα που απλα προκαλει χωρις να λεει τιποτα απλα γιατι ειναι αρρωστος;

    Εχω ασχολουμαι με αυτο τον αρρωστημενο ψυxοπαθη; lol

    Ελατe να το ανοιξουμε παλι να μιλησουμε σοβαρα να δειτε για ποτε θα κρυφτει και παλι αυτο το τρολ.

  29. Να το κανω πιο απλο για να δειτε οτι αυτος που το ξεκινησε δεν θελει ουτε να το σταματησει γιατι το προβλημα του ειναι πολυ σοβαροτερο απο οσο μπορειτε να φανταστειτε.

    Ζηταω συγνωμη που απαντησα αναλογα στο βρισιδι που εριξε στην μανα μου γιατι απλα υποστηριξα αυτο που γνωριζει ολος ο κοσμος, οτι δηλαδη ο Ιησους ειναι απο το γενος του Δαβιδ.

    Ζηταω συγνωμη που μετα απο αλλεπαληλες προκλησεις με υποτιμητικους χαρακτηρισμους και βρισιδια κατα των Χριστιανων (δηλαδη και κατα του 90% της οικογενειας μου) και κατα των Ρωμιων κλπ ειπα την αληθεια για τους αρχαιους παιδοφιλους.

    Ζηταω συγνωμη που επανελαβα αυτα που ειπαν ο Ιαμβλιχος, ο Πλουταρχος, ο Ηροδοτος, ο Διογενης ο Λαερτιος κλπ κλπ

    Ζηταω συγνωμη που εκνευριστηκα με αυτους που εβαλαν βομβα στο αγαλμα του Παλαιολογου και με τον Σωρρα και ολους αυτους του παρανοικους και ζηταω συγνωμη που τους θεωρω παρανοικους.

    Αυτοι μπορουν να σεβαστουν την πιστη αλλα και την εμπειρια του αλλου και να σταματησουν να προκαλουν και να προσπαθησουν να συζητησουν σαν ανθρωποι αν ειναι ποτε αυτο δυνατον;

    Επι του θεματος.

    Ποιο ειναι το προβλημα;

    Γιατι οι Αντιχριστοι Ραβινοι να θελουν να επαληθευθει οτι ο Ιησους ειναι ο μεσιας που περιμεναν και για πιο λογο οι “υπερελληνες” θεωρουν εχθρο τους εναν Χριστιανο Ορθοδοξο που επι της ουσιας πιστευει σε αυτο που τρομαζει σαν ενδεχομενο τους Αντιχριστους Ραβινους;

    Σε σχεση με το αλλο θεμα που κυκλοφορει απο ενα τυπο που συνεχιζει να το ποσταρει σε σχεση με την εκδικηση που και καλα θα παρουν οι υπρελληναρες εναντια στους Ναζωραιους. Τωρα μιλαμε σοβαρα;

    Ολοι οι ηρωωες του 21 που μυηθηκαν στην Φιλικη Εταιρια ορκιστηκαν στον Ευαγγελιο και στον αληθινο Θεο και αν ακομα υποθεοσουμε οτι καποιοι απο αυτους δεν ηταν Χριστιανοι (κατι που ειναι απιθανο) ηταν ΕΝΩΜΕΝΟΙ και δεν εψαχναν φυσικα για εκδικηση απο τους συμπατριωωτες τους. Πραγματικα δεν βελεπετε μεχρι που εχει φτασει η παρανοια ορισμενων που μιλανε και για εθνος και για πατριδα και δεν ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ;

    1. Συγγνώμη να ζητήσει η μάνα σου από τον ελληνικό λαό, τέτοια ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΡΑΔΑ που μας φόρτωσε!!!
      Συγγνώμη να ζητήσεις κι εσύ από τον Θεό, ο οποίος νόμισε ότι έφτιαξε άνθρωπο κι εσύ βγήκες ΕΒΡΑΙΟΠΙΘΗΚΟΣ!!!
      Μπανάνα μαιμου;

  30. Τώρα Ζαχαρία φταίω εγώ που αφήνεις την εμμονική μεσανατολίτικη ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ κουράδα να συνεχίζει;
    Είπες ότι θα μπλοκάρεις τα σχόλια εδώ, κάνε το επιτέλους!
    Όσο για τον ΑΣΒΟ του site, να θυμίσω σε όλους ότι πρώτος αυτός άρχισε να απαντά σε σχόλιά μου με απόψεις, με εκφράσεις ΑΡΧΑΙΟΠΛΗΚΤΟΙ, ΚΟΥΡΑΔΕΣ, ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ, ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ και άλλες αηδίες, ενώ ΕΒΡΙΖΕ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΑΣΥΣΤΟΛΑ τους ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ σαν ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, σαν ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ, έλεγε για ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ, μιλούσε για τους ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ αναφέροντας ότι είμαστε ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ, θίγοντας έτσι ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ για κάποιους και κυρίως ΕΘΝΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ για όλους τους ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, το οποίο σηκώνει μέχρι και ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!!!
    Τον αφήσαμε να ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ SITE, αλλά μας τα έκανε τσουρέκια και έπρεπε να απαντηθούν οι ΑΗΔΙΕΣ του με τον ιδιο τρόπο!
    Ψάξτε ιστορικά τα σχόλια και θα δείτε για πόσο διαστημα δεν απαντούσε κανείς σε αυτή τη ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΡΑΔΑ!!!
    Προσεξτε ακόμη ότι ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΕΙ (αρχαιόπληκτος, ειδωλολάτρης) ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΕΞΑ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΩ ΣΟΒΑΡΑ, ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟ, ΓΙΑ ΑΠΟΙΟΥΔΑΙΣΜΟ ΤΟΥ… ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ν-Α-Ι ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛ, ΓΙΑ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΜΕ ΨΩΜΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ, ΓΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΩΘΕΙ Η ΙΟΥΔΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ Π-Ο-Σ-Θ-Η ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ (θεέ μου συγχώρα με) ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΎ, ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΌΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ (ή τέλος πάντων δεν αφορά κανέναν αυτή) ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ “ΘΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ” ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΚΡΕΜΑΜΕ “ΔΩΡΑΚΙΑ” ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΝΑ ΤΙΣ ΖΗΤΑΜΕ “ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ”, ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΚΟΚΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΝΑΣ ΤΟΝΟΣ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΑΣΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΜΙΟ ΞΥΛΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΙΟΥΔΑΙΚΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!!!

    Όποιος βλέπει σε αυτές τις απόψεις ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΗ, ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ (κατηγορώ την ΕΙΚΟΝΟΛΑΤΡΕΙΑ ως ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ), ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ή ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ μπορεί να μου το πει!
    Το παραπάνω ερπετό, μετά από ανάλογα σχόλιά μου ΕΒΡΙΖΕ ΕΜΕΝΑ, ασύστολα τους ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και ακόμη όποιους ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ δεν συμφωνούσαν με τις ΙΟΥΔΑΙΚΕΣ – ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΕΣ και κυρίως ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ απόψεις αι αηδίες του!

    Λοιπόν Ζαχαρία, για τελευταία φορά και αφού του έδωσες βήμα να εκφραστει (έιχα ακούσει την προτροπή σου και σταμάτησα) και επειδή πρέπει να ακουστεί και η δική μου άποψη και όποιος ενδιαφέρεται ας ψάξει σε όλα τα προηγούμενα σχόλια να δει πως εξελίχθηκαν, θα ήθελα να αναρτησεις και αυτό το σχόλιο ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ και μετά κλείσε τα σχόλια σε αυτό το post!!!

    Να γνωρίζει όμως το κάθε ΤΡΩΚΤΙΚΟ εδώ μέσα, ότι αν βρίζει τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΥ (δεν με ενδιαφέρουν οι επιθέσεις στο πρόσωπό μου) ΘΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ!!!

    Θα ήθελα Ζαχαρία να απευθυνθώ και σε εσάς, τους διαχειριστές του site και να σας ζητήσω να ΜΗΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΣΑΣ, ούτε να περιμένετε από αυτόματα συστήματα να αποκλείουν σχόλια, αλλά ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΛΑΚΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ, ΜΕΤΑ ΤΑ 2-3 ΣΧΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΓΙΑ ΡΟΝΤΕΟ!!!

    Και κάτι τελευταίο, η προσβολή της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ (νεοέλληνες τουρκομόγγολοι) της ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ (αρχαίοι έλληνες παιδεραστές) και της ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, στην πραγματικότητα αποτελουν ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΥΒΡΕΙΣ και θα πρέπει ΑΥΤΑ τα σχόλια να κόβονται πρώτα!
    Τι λες;

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ!

    Όσο για την… ΠΡΟΤΡΟΠΗ, σαφέστατα και ελάτε όλοι να συνεχίσουμε τον διαλογο και την ανταλλαγή απόψεων και από εμένα δεν θα διαβάσετε ποτέ ότι:

    1121 = DOGS SHIT!
    ή
    Ότι θα μπορούσα να είμαι ο δάσκαλος του Πυθαγόρα!
    ή
    Ότι μίλησα με το πνεύμα του Δημοσθένη
    ή
    Ότι κρύβω μέσα μου ένα Γέροντα 100άδων χιλιάδων ετων

    ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΘΥΒΡΙΖΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΩΣΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ!!!

    Αυτού του τύπου τα ΤΡΩΚΤΙΚΑ όμως, ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ, θα τα κυνηγήσω μέχρι να τα σκασω!!!!

    1. Εγω απλα ειπα αυτα που ειπε και ο Ηροδοτος και ο Ιαμβλιχος και ο Διογενης ο Λαερτιος και ο Προκλος κλπ.

      Το να υποστηριζει καποιος οτι το συμπαν δεν προερχεται και θα καταληγει στο εγω σου δεν ειναι ανθελληνισμος. Απλα ΕΣΥ εισαι κομπλεξικος και νομιζεις οτι ολοκληρο το συμπαν γυρναει γυρω απο την βλλακεια σου και εχετε και το ΘΡΑΣΟΣ να λετε για παραδειγμα οτι οι Θεοι των Αιγυπτιων ειναι Ελληνες δηλαδη ΕΣΕΙΣ.

      Σου εχω εξηγησει ξανα οτι δεν ειμαι ανθελληνας. Ειμαι ΑΝΤΙΜΑΛΑΚΑΣ. Εμφανιστηκα για λιγο ως Πελασγος Ανθελληνας για πλακα και αυτο ειναι ολο και ολα τα υπολοιπα ειναι προιοντα της φαντασιας σου, καθως επισης το να λεω την αληθεια για τους αρχαιους παιδεραστες και τον παιδεραστη Δια οπως αλλωστε και ο Σεραφειμ και σε σχεση μαλιστα με το πολεμο που πατε να ξεκινησετε βασισμενοι στην αρρωστημενη εντυπωση που εχετε για την ιδανικη και καλα πραγματικοτητα στην αρχαια Ελλαδα ειναι προς τιμην μου, καθως η αρχαιοππληξια ειναι μια αρρωστια που αλλωστε παρηγαγε και εσενα. Αμα σταματησετε εσεις να προκαλειτε σε σχεση με την “ιδανικη” πραγματικοτητα στην αρχαια Ελλαδα μεσα απο αυτη την φαιδρη προσπαθεια να φορτωσετε ολα τα προβληματα του κοσμου στον Ιησου και τους Χριστιανους, τοτε να κρυψουμε και μερικα πραγματα σε σχεση με το αρχαιο μπουρδελο αν ειναι για την ψυχικη σας υγεια. Αν σεβαστειτε δηλαδη την ψυχικη υγεια των αλλων και επι του προκειμενου των Χριστιανων τοτε να ζητατε σεβασμο και οχι μονο οταν σας συμφερει.

      Δεν φταιω εγω που καποιοι εχουν δημιουργησει μια αρρωστημενη εντυπωση οτι ολοκληρο το συμπαν γυρναει γυρω απο την αρχαια Ελληνικη πραγματικοτητα και οτι και καλα οι θεοι και το συμπαν πρεπει να σκυψουν να τους πηδηξετε για να ταισετε την αλαζονεια και την υπεροψια σας οχι μονο εναντι των Χριστιανων αλλα εναντι ακομα και των θεων και του συμπαντος για αυτο αλλωστε και το προβλημα σας ειναι ο εαυτος σας και κανενας αλλος.

      Λεω την αληθεια για αυτα που ειπε και εκανε ο Αλεξανδρος και σε σχεση με τα Καβειρια μυστηρια καθως επισης ειχα επικοινωνια με τους Καβειρους θεους σε ενα αρχαιο ναο μαλιστα της Αφροδιτης στην Κυπρο και εσυ βασισμενος στην παρανοια σου σε σχεση με τα κληρονομικα δικαιωματα που και καλα εχεις απο τους θεους και το συμπαν και βλεπεις παντου ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ και αυτο ειναι γιατι εισαι ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ και νομιζειις οτι η αληθεια και το φως ειναι ειναι εχθρος σου γιατι σε καταπινει το σκοτος.

      Λεω την αληθεια σε σχεση με την καταγωγη της Αφροδιτης//Istar και εσυ βριζεις και την Αφροδιτη γιατι δεν σου καθετε στην μεγαλομανεια που εχεις αναπτυξει οταν γεμιζες το κεφαλι σου με ανοησιες.

      Δεν σου φταιω εγω αν η πραγματικοτητα δεν ειναι ετσι οπως εσυ την θελεις και δεν ειμαι εγω το προβλημα σου. Το προβλημα σου εισαι εσυ για αυτο και συνεχιζεις να προκαλεις και αμα νομιζεις οτι μπορεις να μιλησεις σαν ανθρωπος ελα να πιασουμμε απο την αρχη οποιο θεμα επιθυμεις αμα νομιζεις δηλαδη οτι μπορει να σωθει η ψυχη σου απο αυτο το μαρτυριο στο οποιο την εχεις υποβαλει.

      Θες να μιλησουμε παλι για τον Αλεξανδρο;

      Θες να μιλησουμε παλι για την προελευση της αστρολογιας;

      Βρες ενα θεμα που διαφωνεις μαζι μου και θα σου απαντησω αμα φυσικα μπορεις να μιλησεις σαν ανθρωπος χωρις να προκαλεις.Υπαρχει κατι η μηπως τελικα το μονο που υπαρχει ειναι η μανια σου;

      1. Άντε πάλι! Είσαι τόσο ΗΛΙΘΙΟΣ που ενώ μου ζητάς να μην ασχολούμαι μαζί σου βρίζοντάς με χυδαία και κατόπιν ο Ζαχαρίας θέλει να μας μπλοκάρει σταματάω να σου απαντώ και γράφω σχόλιο προς τον Ζαχαρία και τους αναγνώστες!
        ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΡΕ ΒΛΑΚΟΜΟΥΤΡΟ;
        Ποιός ασχολείται με ποιον τώρα ρε;
        Συνεχίζεις και μου απευθύνεις τον λόγο επί προσωπικού, για το από τι πάσχω ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΗ ΣΚΟΥΡΙΑ;
        Αναφέρω ότι μιλάω ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ κι εσύ συνεχίζεις με Δαυίδ, Σολωμόντα και ΠΑΝΕΠΟΠΤΗ ΟΦΘΑΛΜΟ και με κατηγορείς ακόμη για αρχαιοπληξία;
        Βλέπω μιλάς ακόμη για ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ και λες τους ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΥ ΑΡΧΑΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, οπότε θα συνεχίσω ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΑΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΩΡΗ ΕΒΡΑΙΟΛΟΥΓΚΡΑ!!!
        Το Πελασγός Ανθέλλην νομίζεις ότι ενόχλησε ή η υβριστική αναφορά σου στο λαό μας!
        Όχι με ΤΡΥΠΙΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, δεν θα σταματήσω να ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΩ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΑΛΛΟΦΕΡΜΕΝΗΣ ΙΟΥΔΑΙΚΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!
        Όλο το τελετουργικό της ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ -ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ- ΝΑ ΕΞΙΟΥΔΑΙΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΒΙΑΙΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΕΡΩΝ, ΤΟΥΣ… Π-Α-Ρ-Α-Β-Ο-Λ-Α-Ν-Ο-Υ-Σ!!!

        Πως να μιλήσω μαζί σου ρε λαμόγιο όταν ξεκινάς τη συζήτηση με ΑΡΧΑΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ και ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ;
        Τι μας νοιάζει τι είπε όποιος το είπε, ΕΣΥ ΤΟ ΑΝΑΚΥΚΛΏΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ!
        Πως θα αντιμετώπιζες κάποιον που έβριζε τη μάνα σου επειδή κάποιος επιφανής την έβρισε πρώτος;
        Φανταλζομαι αν έχεις λίγη τιμή μεσα σου θα του έσπαγες τα μούτρα!
        Για πες και στους ΕΛΛΗΝΕΣ αναγνώστες από που πιστεύεις ότι κατάγονται;
        Πες ότι τους θεωρείς ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ και ΛΑΟ
        ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ!!!
        Δεν θα σε αφήσω σε χλωρό κλαρί μωρή ΣΑΡΑ, συνεχίζεις την ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΥΣΤΙΑ σου με τους ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ, πλέον ΕΣΥ ΜΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΜΟΥ ΑΜΕΣΑ και όχι εγω!
        Όσο για την ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ που έχει ο καθένας, ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΩΜΟ, ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ (Δαυιδ, Σολομών) ΕΝΩ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΣ!
        Να το θυμάσε κι εσύ και οι διαχειριστές ότι ΑΡΧΙΣΕΣ ΠΡΩΤΟΣ και οτι ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ, παρά το θεατρικό του Ζαχαρία (Ζαχαρία που χάθηκες; Δεν θα μπλοκάρεις τα σχόλια, Δεν χαλιέσαι πια; Δεν κάνουμε 66 σχόλια; Τι έγινε;)
        Λοιπόν ΛΟΥΛΟΥ, για να μην το κουράζουμε, ΑΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ (που από ότι φαίνεται κάποια σχέση κοντινή έχεις) βρες τη διεύθυνση IP μου, ψάξου και επικοινώνησε μαζί μου να τα… ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ και σου υποσχομαι ότι μετά θα ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΟΝΙΔΙΟΥ!!!

        Θα ψαχτώ κι εγώ με τον τρόπο μου, μην στενοχωριέσαι!
        Μέχρι τότε θα σε πάω ΜΑΜΙΩΝΤΑΣ ΚΑΡΟΤΣΆΚΙ μέχρι την πατρίδα σου τη Χάιφα και δεν θα πάρεις ανάσα και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕ ΚΟΨΕΙ μετά το σημερινό!!!

        Καλή συνέχεια τρωκτικό!!!
        Οι … συζητήσεις από κοντά, γιατί νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε!!!

        1. Διαβασα τις 2-3 πρωτες γραμμες του νεου παραληρηματος σου. Εγω δεν εχω καμια διαθεση να ασχολουμαι μαζι σου αρα βρες ενα τροπο ρε φουκαρα να λυσεις τα προβληματα σου και σταματα να βασανιζεσαι εφοσον δεν μπορεις να κανεις συζητηση και απλα εισαι μανιακος που θελει να προκαλει χωρις λογο.

          Ο Χριστουλης μας και η Παναγιτσα μας να σε ελεησουν παιδακι μου και κοψε τα ληγμενα.

        2. Αντε να σου απαντησω μηπως και υπαρχει καποια ελπιδα να σωσεις την ψυχουλα σου που βασανιζεται αδικα παιδακι μου.

          Ελα εδω να δεις οτι αυτο που λεω το γνωριζει ολοκληρος ο πλανητης. Δεν λεω κατι που το βγαζω απο το μυαλο μου για να προσβαλω.

          https://en.wikipedia.org/wiki/Pederasty_in_ancient_Greece

          Αμα εχεις προβλημα να καταλαβεις τι λενε τα αρχαια κειμενα κοιτα τις εικονες και παψε να βασανιζεσαι αδικα.

          https://www.youtube.com/watch?v=3XG6gl4A16Y

          Ειναι γνωστο σε ολοκληρο τον πλανητη οτι η αρχαια Ελλαδα ειναι η μητερα της παιδεραστιας και σε σχεση με τα υπολοιπα που λες πραγματικα δεν βγαζουν κανενα νοημα.

          Χρειαζεσε βοηθεια παιδακι μου απο καποιον ειδικο και πραγματικα εγω δεν εχω κατι εναντιον σου. Απλα συνεχιζεις να προκαλεις και καποτε τα καταφερνεις να με εκνευριζεις λογως της αμιμιτης βλακειας σου και δεν εχω καμια διαθεση να ασχολουμαι μαζι σου εκτος αν τελικα το αποφασισεις οτι χρειαζεσαι την βοηθεια μου και απλα πες το, καθως εχω καποιους γνωστους που μπορουν να κανουν εξορκισμους εξ αποστασεως η και απο κοντα δεν υπαρχει προβλημα.

  31. ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο “ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ” ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ “ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ”, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΤΟΝ “γεώργιο” (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΔΩ “ΠΑΠΠΑ ΓΙΩΡΓΗΣ”, ΓΙΑΤΙ Ο “ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ” ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ – ΠΑΛΙ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ” – ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ, ΑΝΕΦΕΡΕ (ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ) ΟΤΙ…

    “ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΩ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ”” Ή ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ.

    ΑΥΤΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ – ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΑΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ.

    ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ… ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΜΟΥ ΣΕ ΛΟΚΑΤΖΗ.

    ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΣΥ;

    1. Ηρθανε και οι αθεες ενισχυσεις υπερ της παρανοιας. Μου φαινεται οτι εχεις αποθυμενα και εσυ κατα των Χριστιανων. Μαζευτειτε ολοι μαζι να δειξετε τα μυαλα σας.

    2. Και που εισαι εξυπνακια οταν σου πρηζει τα @@ ενας παρανοικος για μια ολοκληρη μερα και σε προκαλει εσυ μην του απαντησεις και σε σχεση με το μισος που βγαζετε μην νομιζετε οτι δεν υπαρχει θεος που βλεπει και οτι θα περασουν οι εξυπναδες σας.

      Μην ξεχνας αλλωστε οτι συμφωνα με τον Ορφικο υμνο του Απολλωνα αυτος βλεπει τα παντα. Ειναι δηλαδη ο παντεποπτης οφθαλμος μιας και σας ενδιαφερει και το θεμα με τους αρχαιους θεους και δεν εισαστε απλα Βρικολακες.

  32. Για πιο Χριστο μιλας ρε τυπε οταν συνεχιζεις να βριζεις τον Ιησου και μεσα σε πιο παραληρημα εχεις χαθει;

    Ο Ιησους Χριστος ειναι ο λεοντας της φυλης του Ιουδα και προερχεται απο το γενος του Δαβιδ και ειναι μετοχος της Σοφιας του Σολομωντα και η πραγμματικοτητα δεν μπορει να αλλαξει γιατι ετσι σου καπνισε.

    Θα δεχθω οτι θα μπορουσε να γινει ενας καλυτερος γαμος με τις Πλατωνικες διδασκαλιες που ηταν αλλωστε βασισμενες στα Χαλδαικα μυστηρια αλλα μην μου λες ομως οτι με το διαζυγιο θα βρεις καποιον Χριστο μεσα στην φαντασια σου γιατι ετσι σου καπνισε.

    Θα δεχθω επισης οτι η Π.Δ θα μπορουσε να διδασκετε προαιρετικα καθως ειναι η παραδοση απο την οποια προερχεται ο Ιησους και ισως να μπορουσε να γινει μια καλυτερη συγχωνευση με τους Ελληνιστες επι της ουσιας Γνωστικους ομως τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα οσο φαινονται σε αυτους που ειναι εξω απο τον χωρο, καθως υπηρχε ενας πολεμος μεταξυ των μαγων της δεξιας και της αριστερης ατραπου που φορουσαν την ταμπελα του Γνωστικου και η εκκλησιια δημιουργηθηκε για να προστατευθει ο απλος κοσμος απο αυτο που εσυ πασχεις, καθως εχεις μπλεξει με τις συχνοτητες των μαυρων μαγων και εχεις σαλταρει οπως αλλωστε και εγω στο παρελθον και αυτο ισως να ειναι και το μονο κοινο μας.

    Ουτε εμενα μου αρεσει η δομη των θρησκειων ομως για αυτο δεν ευθυνεται ο Ιησους και αρκετα τραβηξε το δαιμονικο σας παραληρημα εναντιον του Ιησου αλλα και εναντιον της πνευματικης παραδοσης της Ορθοδοξιας στο συνολο της.

    Σε σχεση με τα υπολοιπα ειπα χαριτολογωντας οτι θα μπορουσε ο Ορφεας να ειναι μαθητης μου και απλα προσπαθω να σας βοηθησω να ξεκολλησετε το μυαλο σας απο τις απαρχαιωμενες εκπορευσεις του δεντρου της ζωης που μπορουν μεν να σε μαθουν πολλα για να μπορεις να κατανοησεις τις εκπορευσεις του δεντρου της ζωης στο σημερα και οχι για να πας πισω στον χρονο.

    Με τον Δημοσθενη μιλησα οπως και με τον Αλεξανδρο και δεν μπορω να το αλλαξω αυτο.

    Εχεις και εσυ ενα Σοφο Γεροντα μεσα σου και μια Σοφη Γρια επισης και απλα να ευχεσαι να μην σε μουντζωνουν.

    Επισης ειπα αυτα που ειπε και ο Ηροδοτος και ο Ιαμβλιχος και ο Διογενης ο Λαερτιος και ο Προκλος κλπ.

    Το να υποστηριζει καποιος οτι το συμπαν δεν προερχεται και θα καταληγει στο εγω σου δεν ειναι ανθελληνισμος. Οι αρχαοτετοιοι ειναι που εχουν προσεγγισει την απολυτη βλακεια γυρω απο το θεμα και νομιζουν οτι ολοκληρο το συμπαν γυρναει γυρω απο την βλακεια τους και εχουν και το ΘΡΑΣΟΣ να λενε για παραδειγμα οτι οι Θεοι των Αιγυπτιων ειναι Ελληνες δηλαδη ΑΥΤΟΙ.

    Σου εχω εξηγησει ξανα οτι δεν ειμαι ανθελληνας. Ειμαι ΑΝΤΙΜΑΛΑΚΑΣ. Εμφανιστηκα για λιγο ως Πελασγος Ανθελληνας για πλακα προσπαθωντας να αναδειξω το ποσο σχετικα ειναι αυτα που λενε ορισμενοι σε σχεση με την καταγωγη τους και αυτο ειναι ολο και ολα τα υπολοιπα ειναι προιοντα της φαντασιας σου, καθως επισης το να λεω την αληθεια για τους αρχαιους παιδεραστες και τον παιδεραστη Δια οπως αλλωστε και ο Σεραφειμ και σε σχεση μαλιστα με το πολεμο που πατε να ξεκινησετε βασισμενοι στην αρρωστημενη εντυπωση που εχετε για την ιδανικη και καλα πραγματικοτητα στην αρχαια Ελλαδα ειναι προς τιμην μου καθως η αρχαιοππληξια ειναι μια αρρωστια που αλλωστε παρηγαγε και εσενα.

    Αμα σταματησετε εσεις να προκαλειτε σε σχεση με την “ιδανικη” πραγματικοτητα στην αρχαια Ελλαδα μεσα απο αυτη την φαιδρη προσπαθεια να φορτωσετε ολα τα προβληματα του κοσμου στον Ιησου και τους Χριστιανους, τοτε να κρυψουμε και μερικα πραγματα σε σχεση με το αρχαιο μπουρδελο αν ειναι για την ψυχικη σας υγεια. Αν σεβαστειτε δηλαδη την ψυχικη υγεια των αλλων και επι του προκειμενου των Χριστιανων τοτε να ζητατε σεβασμο και οχι μονο οταν σας συμφερει καθως αυτο που επι της ουσιας συμβαινει εδω και αρκετα χρονια ειναι μια μανιωδης και μαζικη ψυχικη επιθεση κατα των Χριστιανων απο τους αρχαιοτετοιους.

    Δεν φταιω εγω που καποιοι εχουν δημιουργησει μια αρρωστημενη εντυπωση οτι ολοκληρο το συμπαν γυρναει γυρω απο την αρχαια Ελληνικη πραγματικοτητα και οτι και καλα οι θεοι και το συμπαν πρεπει να σκυψουν να τους πηδηξουν για να ταισουν την αλαζονεια και την υπεροψια τους και οχι μονο εναντι των Χριστιανων αλλα εναντι ακομα και των θεων και του συμπαντος για αυτο αλλωστε και το προβλημα τους ειναι ο εαυτος τους και κανενας αλλος.

    Λεω την αληθεια για αυτα που ειπε και εκανε ο Αλεξανδρος και σε σχεση με τα Καβειρια μυστηρια καθως επισης ειχα επικοινωνια με τους Καβειρους θεους σε ενα αρχαιο ναο μαλιστα της Αφροδιτης στην Κυπρο και εσυ βασισμενος στην παρανοια σου σε σχεση με τα κληρονομικα δικαιωματα που και καλα εχεις απο τους θεους και το συμπαν και βλεπεις παντου ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ και νομιζειις οτι η αληθεια και το φως ειναι εχθρος σου γιατι σε καταπινει το σκοτος.

    Λεω την αληθεια σε σχεση με την προελευση της παραδοσης της Αφροδιτης//Ishtar και εσυ βριζεις και την Αφροδιτη γιατι δεν σου καθετε στην μεγαλομανεια που εχεις αναπτυξει οταν γεμιζες το κεφαλι σου με ανοησιες.

    Δεν σου φταιω εγω αν η πραγματικοτητα δεν ειναι ετσι οπως εσυ την θελεις και δεν ειμαι εγω το προβλημα σου. Το προβλημα σου εισαι εσυ για αυτο και συνεχιζεις να προκαλεις και αμα νομιζεις οτι μπορεις να μιλησεις σαν ανθρωπος ελα να πιασουμμε απο την αρχη οποιο θεμα επιθυμεις αμα νομιζεις δηλαδη οτι μπορει να σωθει η ψυχη σου απο αυτο το μαρτυριο στο οποιο την εχεις υποβαλει.

    Θες να μιλησουμε παλι για τον Αλεξανδρο;

    Θες να μιλησουμε παλι για την προελευση της αστρολογιας;

    Βρες ενα θεμα που διαφωνεις μαζι μου και θα σου απαντησω αμα φυσικα μπορεις να μιλησεις σαν ανθρωπος χωρις να προκαλεις. Γιατι επι της ουσιας απλα προκαλεις γιατι τελικα το συμπαν δεν ειναι Ελληνικο και δεν σου ανηκει λογω της καταγωγης σου ετσι οπως νομιζες και για κανενα αλλο λογο.

    Υπαρχει κατι;

  33. Εσύ που καλά είσαι έστω φιλέλληνας καθώς είσαι και -ογλου και θεωρείς ότι και καλά έχεις και κάποια σχέση με τους αρχαίους θεούς, τι πρόβλημα έχεις με αυτό:

    “Παρεμπιπτόντως χθες το βράδυ με επισκέφθηκε ο Μέγας Αλέξανδρος και μου είπε να ψάξω για μερικά πράγματα μεταξύ των οποίων και αυτό:

    THE CABIRI GODDESS = 888

    Όπου έχουμε:

    888 = GODDESS ISHTAR

    888 = THE COSMIC WOMB

    888 = DIVINE MATRIX

    Matrix σημαίνει μήτρα.

    888 = ISHTAR’S VAGINA

    888 = THE DOOR TO EDEN

    888 = ENTER INTO EDEN

    888 = GARDEN OF THE GODS

    en.wikipedia.org/wiki/Garden_of_the_gods_%28Sumerian_paradise%29

    THE CABIRI SANGRAAL = 888

    >> thefreedictionary.com/Sangraal

    888 = THE HELLENIC GRAIL

    888 = THE NEW GRAIL

    Εκεί όπου γνωρίζουμε ότι η Ishtar είναι η θεά που κρατάει ο Άγιο/Ιερό Δισκοπότηρο και μιλάμε ασφαλώς για αυτό:

    nioras.com/images/Panagia%20Tou%20Aioniou%20Diskopotiroy.jpg

    —————————————————————

    Ήταν λοιπόν η Μεγάλη Θεά των Καβειριών η Αφροδίτη που είναι το MORNING STAR = 888

    Βρήκα αυτό:

    «the Samothracian goddess was sometimes called Demeter and sometimes Rhea. The difficulty is, however, increased by the fact of Venus (Aphrodite) too being worshipped in Samothrace. (Plin. H. N. v. 6.) This Venus may be either the Thracian Bendis or Cybele, or may have been one of the Cabeiri themselves, for we know that Thebes possessed three ancient statues of Aphrodite, which Harmonia had taken from the ships of Cadmus, and which may have been the Pataaïkoi who resembled the Cabeiri. (Paus. ix. 16. § 2; Herod. iii. 37.) In connexion with this Aphrodite we may mention that, according to some accounts, the Phoenician Aphrodite (Astarte) had commonly the epithet chabar or chabor, an Arabic word which signifies «the great,» and that Lobeck considers Astarte as identical with the Selênê Kabeiria, which name P. Ligorius saw on a gem.»

    Από: theoi.com/Georgikos/Kabeiroi.html

    Για όσους δεν το γνωρίζουν απλά να αναφέρω ξανά ότι η μητέρα του Αλέξανδρου ήταν ιέρεια στα Καβείρια μυστήρια άρα αυτή είναι η ΜΗΤΡΑ-MATRIX που γέννησε τον Αλέξανδρο και αυτό είναι ακόμα παράδειγμα του γιατί επιμένω σε σχέση με την Φοινικική καταγωγή του Ελληνικού μάτριξ καθώς καθώς τα πάντα μέσα από τις διαδρομές του δέντρου της ζωής οδηγούν πίσω στην Βαβυλώνα με τον άλφα η τον βήτα τρόπο και όταν λέω τα πάντα εννοώ τα πάντα, είτε από αριστερά είτε από δεξιά όλα οδηγούν πίσω στο σημείο εκκίνησης και στον πύργο της Βαβέλ τον οποίο επιχείρησε να αναγείρει ο Μέγας Αλέξανδρος.

    >> en.wikipedia.org/wiki/Etemenanki

    Να αναφέρω μερικά ακόμα:

    THE NEW CROWN = 888

    888 = THE CABIRI CROWN

    THE NEW KINGDOM = 888

    888 = ETERNAL KINGDOM

    888 = THE CABIRI KINGDOM

    THE DOOR TO EDEN = 888

    888 = HELLENIC GATE OF GOD

    888 = HELLENIC ENTRANCE

    888 = ENTER INTO EDEN

    THE CABIRI MOTHER = 924

    924 = QUEEN OF BABYLON

    Να αναφέρω επίσης ξανά ότι ο Μέγας Αλέξανδρος παντρεύτηκε την Ρωξάνη που ήταν ιέρεια της ishtar και θέλησε να κάνει πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας του την Βαβυλώνα και να γίνει δηλαδή ο βασιλέας της Βαβυλώνας.

    HELLENIC SUN GOD = 888

    888 = APOLLO CHRIST

    888 = QUANTUM KING

    888 = QUANTUM MESSIAH

    888 = I AM KING ALEXANDER

    Έχεις κάποιο πρόβλημα με τον Πυθαγόρα με τον Αλέξανδρο η μήπως με την Μεγάλη Θεά των Κάβειρων η με τους Έλληνες γενικότερα;

  34. Α εχεις γραχει και αλλα σε σχεση με την καθαροτητα και καλα της φυλης. Τι να σου πω ρε παιδακαι μου πραγματικα χρειαζεσαι βοηθεια. Δηλαδη οσοι δεν ειναι Ναζι και δεν πιστευουν στην φυλετικη καθαροτητα που ειναι ξεκαθαρα μια ανοησια ειναι ανθελληνες η δεν ξερω και εγω τι;

    Ποτε ειπα οτι θεωρω Τουρκομογγολους τους νεοελληνες;

    Που εχεις χαθει;

    Επειδη ειπα και εγω οτι ειναι Μογγολος ο Σωρρας; lol

    Σε σχεση με τους Εβραιους Ραβινους απλα υποστηριξα την θεση της Ελληνικης θρησκειας εναντιον των αντιχριστων Ραβινων οπως και οι πληοωηφια των νεοελληνωων. Τι δεν καταλαβαινεις και που εχει κολλησει το μυαλο σου;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *